Het publiek van de Verenigde Naties lacht om Donald Trump tijdens zijn toespraak


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: Charlie Spierling – Vertaling: “Wachteres”)

De leiders die de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bijwoonden, lachten dinsdag tijdens zijn toespraak om president Donald Trump. “In minder dan twee jaar tijd heeft mijn regering meer bereikt dan bijna elke andere regering in de geschiedenis van ons land,” zei Trump. Toen het publiek begon te lachen, voegde Trump eraan toe: “Het is echt waar. Ik verwachtte die reactie niet, maar dat is oké.”

Breitbart

Maar zij lachten niet nadat Trump een krachtige toespraak had gehouden, waarin hij beloofde dat hij voor de Amerikaanse belangen in de hele wereld op zou komen.

Hij herhaalde eerst zijn belofte om voor de belangen van Amerika te vechten, en maakte duidelijk dat hij bereid was om zich voor eerlijke en wederzijdse handel in te spannen en dat hij de militaire defensie van Amerika op wilde bouwen.

Wij verwerpen de ideologie van het globalisme en omarmen de doctrine van het patriottisme”, zei Trump.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Charlie Spierling

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Globalisering, Patriottisme, Verenigde Naties, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

52 reacties op Het publiek van de Verenigde Naties lacht om Donald Trump tijdens zijn toespraak

 1. Pingback: Het publiek van de Verenigde Naties lacht om Donald Trump tijdens zijn toespraak – HET GEEFT DUIDELIJK AAN DAT OOK DAAR BESCHAVING EEN VIES WOORD IS. RESPECTLOOS ZOOITJE UITKERINGSTREKKERS, BETAALD DOOR DE “GEWONE MAN” | toodlessss

 2. Elisah zegt:

  Tsja, wie het laatst lacht, lacht het best…

  Like

 3. floris zegt:

  Dit was een gewéldige speech. Ik ben oprecht dankbaar dat de president zo scherp heeft wat er in de wereld gebeurd en ons leven probeert te redden van totale overheersing door donkere machten. En als het enige wat men kan publiceren is dat de mensen lachen dan zegt dat meer over deze mensen dan over de president. Hulde, dank en gebed voor deze moedige man.

  Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Ja Floris ,

   ze kunnen wel lachen , maar dat is waarschijnlijk uit onkunde en onmacht .
   En uit een vorm van verraderlijkheid á la Rutte .
   De valse lachers .
   Uiteindelijk zal ie in staat zijn ze allemáál in te pakken .
   En dat wordt hoog tijd .
   Op naar meer patriottisme !

   Geliked door 2 people

 4. Guus Velraeds zegt:

  Hoe het verder ook loopt. De lachers zullen zien dat Donald Trump ook voor de tweede termijn gekozen zal worden tot POTUS. De democraten zullen met iets beters moeten komen dan de Russia collusion.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Daar zijn de Democraten al volop mee bezig. Na Stommie Daniels hebben ze nou ook mevriouw de professor Natkruis in stelling gebracht die 40 jaar geleden een kusje heeft gekregen van de te benoemen opperrechter Kavanaugh. hoe zielig kun je zijn als Democratische Partij?

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Ik zou dan wel eens willen weten, hoe ze over Juncker zouden oordelen, die iedereen aflebbert, klapjes geeft ook bij de dames op hun achterwerk. 😀

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Thom, en die vrouw die nu in stelling word gebracht tegen Kavanaugh heeft banden met George Soros. De deep state probeert echt alles om de macht te behouden.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Guus.
   Ik vind dat je helemaal gelijk hebt, echter…
   Ik zie Trump niet als Potus, ook niet met hoofdletters, maar als onze redder van het linkse en islam-kwaad.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jan. zegt:

  Wij blijven bidden voor President Trum en zijn regering.

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan, fijn want dat doe ik ook want het gaat om een strijd tussen goed en kwaad en de duivel moet verslagen worden. De mensen in de VS die achter Trump staan bidden ook tot God evenals Trump zelf.

   Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Hehehe. Kijk ze zitten die vette regeringsaapjes. Het lachen zal ze nog wel vergaan.

  Donald Trump is meer kerel dan al die giegelende wijven bij elkaar.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou niet graag als vaste maatstaf vergeleken willen worden met ’n stel giechelende wijven.

   Het verschil tussen Trump en dat klapperaapwijfje Obama, is dat Obama gestuurd werd en gehandeld heeft binnen zijn beperkte opdracht, en dat Trump gestuurd wordt maar naar eigen inzicht uitsluitend datgene doet wat hij zinvol vindt en breekt af wat hij niet zinvol vindt.

   Like

 7. Pietersen zegt:

  De VN is toch de organisatie die een Saoedische moslim als hoofd van de mensenrechten heeft ?
  Saoedie Arabië dat Jemen zo platbombardeert dat voedselkonvooien de bevolking niet kunnen bereiken en wij nu in o.a. Nederland door de NGO’s op NOS, Eenvandaag, Nieuwsuur worden doodgegooid en lastig gevallen met arme kindertjes die sterven van de honger ?
  Over de mensenrechten in het land van Mekka nog maar te zwijgen.

  Geliked door 2 people

  • j v/d valk zegt:

   Jemen, toevluchtsoord voor de extremisten die Saoedi-Arabië zijn ontvlucht, in eigenland is prins Mohammed bin Salman ook bezig om Moslims en financiers van extremisten aan te pakken hij vreest zelfs al voor eigenleven.

   Trump zijn eerste buitenlandse reis was Saoedi-Arabië, wat zouden Trump, Salman en Abdul Fatah al-Sisi van Egypte besproken hebben ?

   De kroonprins van Saudi-Arabië vreest naar verluidt voor zijn leven en houdt zich schuil op zijn superjacht van een half miljard euro.
   https://www.businessinsider.nl/kroonprins-saoedi-arabie-vreest-leven-superjacht/

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @j v/d valk, na Trump zijn bezoek is de deep state in Saoedi Arabië opgerold want ook daar hadden ze hun tentakels. Ik denk dat de kroonprins aan de goede kant staat en de deep state hem maar al te graag uit willen schakelen.

    Er is op een server ontdekt dat er een “Alice in Wonderland” is en Hillary Clinton is Alice en Wonderland is Saoedi Arabië zo beek uit mails.

    Like

 8. jack black zegt:

  Na jarenlange vaste (link)se Strukturen, heeft
  Trump dit in de kortste tijd open gebroken !
  Het komt nog knuppeldik en zijn volgende
  ambtsperiode heeft hij nu al in zijn zak !
  Garandeerd !

  Geliked door 1 persoon

 9. Petra DeBoer zegt:

  Het was een hele goede speech die Trump gaf en ook al kan hij bepaalde zaken nog niet echt benoemen zoals ze werkelijk zijn want de gehele deep state is nog niet opgerold, toch gaf hij op verschillende landen kritiek en andere landen een pluim zoals Polen. Steek dat in je zak Guy Verhofstadt en andere EU vazallen. Verder zei Trump dat socialisme niks dan ellende brengt. Een muts van Zweden werd daarbij in beeld gebracht en zij kan dit ook in haar zak steken evenals de EU en de socialisten op de wereld zoals de PvdA en de andere linkse kerk partijen.

  De speech van Trump begint op 1.03.55 en na hem is Erdogan aan de beurt en het enige wat daaraan leuk is, is dat velen de zaal hebben verlaten.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Da’s echt leuk Petra.
   Dat zaal-verlaten als Erdogan binnenkomt.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, nadat Trump zijn speech afgelopen was, was er een kleine pauze van 5 minuten en velen namen toen de gelegenheid om de zaal te verlaten zodat ze Erdogan niet aan hoefden te horen. Ja, dat is leuk en vooral leuk omdat het deze islamitische grootheidswaanzinnige overkomt.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Petra.
    Ik denk dat Erdogan boordevol verlatingsangst zit.
    Daardoor is hij dictator geworden
    In z’n eigen land, kan hij nu hij die onwetende Turken aan zich binden door hen te hypnotiseren met de dwanggedachte dat hij de vader, redder, leider en behoeder is van het door Allah gewild groot-Ottomaans-Turkse rijk.
    Dàt is de boodschap, en daar leeft het volk naar toe.
    Echter de nachtmerrie van Erdogan is de wetenschap dat het volk op een gegeven moment niet meer zal reageren op zijn drogredenen en valse beloftes, omdat zij hun eigen door zichzelf gesponnen visioenen niet in overeenstemming kunnen brengen met de realiteit die door Erdogan geschapen werd.

    Het volk dat hem zal verlaten zal zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid doen worden.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Paulzwueste, mensen met verlatingsangst worden niet per definitie een dictator. Er is met Erdogan veel meer aan de hand maar welke psychiatrische stoornis hij heeft weet ik niet. In elk geval valt zijn grootheidswaan op en zijn grote voorbeeld is Hitler. “Mein Kampf” is dan ook zijn lievelingsboek. Hij werkt ook zo als Hitler deed door de mensen werk te geven middels infrastructuur projecten en dat deed Hitler door de mensen werk te geven door autobahnen aan te leggen. Op die manier bond Hitler mensen aan zich zodat ze op hem stemden en doet Erdogan ook zo. Erdogan heeft de grootheidswaan om een sultan te zijn en dan natuurlijk met een hersteld Ottomaans rijk. De helft van Turkije staat achter Erdogan en die willen inderdaad heel graag dat herstelde Ottomaanse rijk in 2023 want dan is het 100 jaar geleden dat het instortte.
    De andere helft van Turkije wil het niet en momenteel worden er steeds meer mensen wakker door de val van de Lira en keren Erdogan de rug toe.

    In elk geval heeft hij zijn langste tijd gehad en dat zal hem niet bevallen maar ik zie niet zoveel vechtlust meer bij hem. Hij weet ondertussen vast wel dat hij dat herstelde Ottomaanse rijk kan vergeten en de Turkse vlag niet op de tempelberg in Jeruzalem zal wapperen.

    Doordat Trump nu de president is van de U.S.A zijn de politieke kaarten opnieuw geschud en van Trump hoeft Erdogan echt geen steun te verwachten.

    In zijn grootheidswaan heeft Erdogan verschillende keren gezegd dat hij ook een wereldleider is en niet alleen Obama of Poetin. Dat streefde hij dan ook na door de grondwet wijziging van afgelopen voorjaar zodat hij meer bevoegdheden krijgt. Maar ook dat maakt hem nog altijd geen wereldleider al hoe graag hij dat wil want vele presidenten op deze wereld mijden hem als de pest.

    Like

  • Jan zegt:

   Het lachen vergaat die Duitsers nog wel

   minuut 2:20

   Like

 10. elena zegt:

  ik ben heel trots op deze president hij is voor vele een voorbeeld en het linkse zooitje heeft het nakijken

  Geliked door 2 people

 11. Lars030 zegt:

  Belangrijke woorden van Trump: waar en raak!

  “Wij verwerpen het globalisme en omarmen het patriottisme!” BAM!

  (waar de Volkskrant/VolksZeitung valselijk ‘nationalisme’ van maakte i.p.v. ‘patriottisme’)

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Maakt niet uit Larso.
   Volkskrant, NRC, NOS, Parool, de rest is te verwaarlozen, worden geslagen met hun eigen leugens.
   Als er nationalisme staat, weet de doorsnee-NL-ongeletterde lezer en/of kijker niet wat het betekent.
   Waarschijnlijk iemand die nog nooit op vakantie is geweest naar het buitenland.
   De norm is namelijk vier maal per jaar.

   Staat er “patriottisme”, weten ze het helemaal niet meer.
   Waarschijnlijk iemand die hardnekkig ’n bepaald soort cracker blijft eten.

   Like

 12. Mary zegt:

  Er is wel vaker om Trump gelachen in het openbaar b.v. door Obama omtrent het idee dat Trump wel eens president kon worden……….en nog veel meer van die deep state club members, tot nu toe hebben ze hem toch aardig onderschat, op naar een volgende termijn zou ik zeggen!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elisah zegt:

  Ondertussen,

  Like

 14. BertG. zegt:

  Die dochter van Trump lijkt mij nou niet de allerslimste die er rond loopt.
  Anders bedenk je dit niet.

  Ivanka Trump hoopt nog veel te kunnen leren van koningin Máxima. Dat zei de dochter en adviseur van de Amerikaanse president dinsdagavond tijdens een bijeenkomst met Máxima in New York. ,,Ik heb zoveel van Hare Majesteit geleerd en ik hoop nog veel meer te leren”, aldus Ivanka, die de koningin voor de derde keer ontmoette.
  https://www.ad.nl/buitenland/ivanka-trump-zegt-veel-te-hebben-geleerd-van-maxima~aa706fac/

  Like

 15. Stef zegt:

  Tactiek natuurlijk

  Like

 16. Henk.V zegt:

  President Trump is een hoogst ongewone verschijning in de politieke wereld van gladheid van tong, schijnheiligheid en holle frasen. De man zegt rechtuit recht aan wat hij denkt, en van plan is te doen en warempel, hij doet gewoon wat hij zegt 🙂
  Het is diep treurig dat deze handelswijze zoveel opzien baart en ergernis oproept. Deze reacties geven aan op welke niveau wij politiek bezien zijn aangeland in dit wereldwijde circus van schijnbewegingen en holle frasen.
  Trump is dus ronduit een zegen voor de wereld, zeker ook voor het Westen, en onontbeerlijk voor ons in Europa, want terwijl een ontspoord vrouwspersoon in Berlijn en de geesteszieke kliek aan de top van de EU die Europa wil omvormen tot ”een nieuwe samenleving”, tezamen hun uiterste hun best doen om ons werelddeel permanent te vernietigen, verklaart Trump deze leiders gewoon voor wat ze zijn: voor gestoord en mijn hoop is dat hij zal ingrijpen, wanneer het verderf in ons werelddeel al te ver oprukt.

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Uw overigens zeer gewaardeerde reacties, gaat in dezen over in een gemakkelijk te behappen en beschreven mogelijk geschetste werkelijkheid die ik alsnog zeer onwaarschijnlijk acht.
   Met deze reacties maak ik vast wel vrienden.
   MVG.

   Like

 17. jantjeuitnl zegt:

  Als je op collega website fenixx.org leest wat Hannibal allemaal schrijft over dit grote geheel van globalisme/’democrates’, dan reizen de haren je te berge.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Trump’s speech at UN was music to my ears: Nigel Farage

  Geliked door 1 persoon

 19. Piet Karbiet zegt:

  Het was een geweldige speech. Kraakhelder. Te schofterig voor woorden dat de NOS niet meer wist te melden dat wat dom gelach, van waarschijnlijk dictaturen als Iran en Venezuela en een of andere EU-poes die de oren worden gewassen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/derde-vrouw-getuigt-tegen-kavanaugh-hij-was-aanwezig-toen-ik-slachtoffer-werd-van-groepsverkrachting~a3a2e7f8/

  Derde vrouw getuigt tegen Kavanaugh: “Hij was aanwezig toen ik slachtoffer werd van groepsverkrachting”

  Een derde vrouw komt er nu openlijk voor uit dat ze seksueel lastiggevallen werd door Brett Kavanaugh, de man die president Trump zo graag tot rechter voor het Amerikaanse Hooggerechtshof benoemd wil zien worden. Volgens Julie Swetnick was hij zelfs in de kamer aanwezig toen ze in 1982 het slachtoffer was van een groepsverkrachting. Morgen getuigt Christine Blasey Ford (51) voor de senaatscommissie over het moment dat hij haar aangerand zou hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het rare is dat niemand indertijd aangifte deed van aanranding op het moment dat ze zouden zijn aangerand.
   Eerst twintig jaar later… als ze zich een positie hebben verworven, carriërre hebben gemaakt en véél geld krijgen aangeboden om hun geheugen op te frissen, herinneren ze zich ineens dat ze als beesten zijn verkracht terwijl de geslachtsdelen om hun oren vlogen.
   Dàt waren nog eens tijden!
   Oh!
   Konden we vandaag nog maar ’n keer met hem….!

   Echter, als èchte patriotten moeten ze NU aangifte doen.
   Want de èchte waarheid, dáár gáát het om…!

   Like

 21. Joop zegt:

  Je zou willen, dat je zo’n president had i.p.v. de leugenaar Rutte en zijn gemachtigde voorlezer Alexander. Een week na deze leugenvoordracht zijn ze al weer 3 MILJARD ( 3 duizend miljoen )
  kwijt en niemand weet waar die zijn. Dus dat wordt weer belasting verhogen i.p.v. bezuinigen
  oh….. wacht belastingen, was daar ook niet iets mee? Achterlijk Nederland ga eens in de leer bij Pres. Trump, dan kunnen wij straks ook lachen zoals alle Amerikanen na hun belasting verlagingen van dit jaar.

  Geliked door 1 persoon

 22. scherpschutter1943 zegt:

  I like Trump. My President

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s