Minister Kaag (D66) geeft miljoenen aan onderwijs in ontwikkelingslanden

Screenshot_273

Ondertussen in Nederland: een lerarentekort, gebrekkige schoolgebouwen en te grote klassen

Nederland geeft het onderwijs in ontwikkelingslanden een duwtje in de rug. Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, foto) heeft bij de Verenigde Naties in New York investeringen aangekondigd voor beter onderwijs in die landen.

Post online

Onderwijs biedt vrouwen en jongeren kansen op beter werk en een fatsoenlijk inkomen, aldus de bewindsvrouw. Bij de toegang tot onderwijs richt Nederland zich speciaal op kwetsbare groepen zoals vluchtelingen en ontheemden in hun eigen land.

Tot 2023 is elk jaar € 20 miljoen beschikbaar. Dat geld gaat naar het Global Partnership for Education. Daarnaast gaat er € 15 miljoen naar Education Cannot Wait. Dat zet zich in om de toegang tot goed onderwijs voor kinderen en jongeren in crisisgebieden te vergroten.

Verder wordt er € 58,5 miljoen uitgetrokken om goede gezondheidszorg voor vrouwen in ontwikkelingslanden op te zetten. “Het is essentieel voor meisjes dat ze zelf kunnen beslissen of en wanneer ze kinderen krijgen, en hoeveel”, aldus Kaag.

Bron:
https://tpo.nl
h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, corruptie, cultuurrelativisme, D66, Hypocrisie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, Ontwikkelingshulp, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

82 reacties op Minister Kaag (D66) geeft miljoenen aan onderwijs in ontwikkelingslanden

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘k Hoop dat er een Hogere Macht ingrijpt… Ze zijn helemaal van de Wilde Ayatollala’s besnuffeld!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Islam-hoer Kaag werd vroeger al opgemerkt door haar inwendige vagina-diameter.
   Rutte heeft Kaag persoonlijk geselecteerd om via Kaag’s elastisch-vaginatische eigenschappen het NL-onderwijs verder te ontwortelen, te verzwakken en zo mogelijk helemaal te vernietigen, zodat we het IQ-verschil met geïmporteerde zwarte apen in de naaste toekomst alleen nog aan de lengte van de penis kunnen afmeten.
   Hoe kleiner hoe fijner dus.
   Niet voor niets werd zij vroeger al gebruikt om “vluchtelingen” op de openbare weg de vraag te mogen stellen: “Waar wilt u naar toe…? ” waarop deze in antwoord hun penis te voorschijn mochten halen, en na enig getrek en geduw met Kaag bij volledige erectie de getatoeëerde tekst: “Amsterdam natuurlijk, wat dacht jij nou!” zichtbaar werd.

   Like

   • Trucker zegt:

    paulzwueste een vraag; die neger-islamiet die in één of ander topic hier op de blog in zijn blote flikker (rukkert Rutte zal dit graag lezen) het verkeer tegenhield was dat omdat hij op zoek was naar dat Kaag WIJF (met die vod op haar zombiekop), en was zij misschien op zoek naar zo’n bonobo “apparaat” ?
    Gij schijnt daar meer over te weten -)
    By the way rukkert Rutte en vrouwen wat heeft het één met het ander te maken ?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Goeie vraag Trucker.
    Je krijgt alles wat je maar zou willen, let op.
    Die blote nikker in zijn blote flikker hield het verkeer tegen omdat hij op zoek was naar een zesde stoel.
    Hij had er al vijf gratis gekregen bij de kringloop, maar dat was voor meneer niet genoeg.
    Hij moest en zou een Afrikaanse stoelendans organiseren om alle blanken uit de hele flat te verjagen.
    Je weet, een Afrikaanse stoelendans gaat als volgt, je bind alle blanken die je te pakken kunt krijgen vast op ’n stoel, daarna kun je ze naar hartenlust martelen en op het laatst overgieten met benzine, wel nadat je die autoband om hun nek gehangen hebt.
    Dat is de Afrikaanse barbecue bij uitstek…

    Vandaar dat dat vuile vieze smerige snol-wijf Kaag zoveel geld naar Afrika moet overmaken, omdat Rutte zo graag wil neuken met al die Afrikaanse beesten die daar en straks hier de grens tussen dood en leven bepalen over de lengte van hun penis…

    Geliked door 1 persoon

 2. Ruud zegt:

  Met een kopstoot komt ze hopelijk tot bezinning!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Als links deugvrouwtje kan zij heel goed het belastinggeld van anderen uitdelen aan nutteloze projecten !!

  Like

  • Elisah zegt:

   Ondertussen in amsterdam, links lullen en rechts zakken vullen!
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/pyongyang-aan-de-amstel-spekt-partijambtenaren-met-cadeautje-van-e3000-uit-de-belastingpot/

   Pyongyang aan de Amstel spekt partijambtenaren met cadeautje van €3000 uit de belastingpot

   Stadsdeelbestuurders in Amsterdam gaan in gebieden waar SP, GroenLinks, PvdA en D66 aan de macht zijn fors meer verdienen. Ze krijgen er €500 per maand bij. De loonsverhoging is met terugwerkende kracht, dus voor de periode vanaf 21 maart krijgen alle zetbazen van de vier regerende partijen een mooie bonus van zo’n €3000. Kaching!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En dat noemt zich “links”:
    Onze ÈCHTE linkse vakbondsoprichters en afgevaardigden die in de twintiger tot eind dertiger jaren er met hun eigen leven in de waagschaal voor zorgden dat armen een meer fatsoenlijk leven kregen en dat het kiesrecht ook voor vrouwen werd gedoogd.
    Verder niet natuurlijk.
    Want je moet wel ergens ’n grens trekken, je weet die vrouwen kiezen alléén en uitsluitend op het “uiterlijk” van ’n maffioso.
    Die hebben niks in de gaten en…
    Maar waar waren we ook al weer .
    Wacht, oh ja.
    Het huidige “Links” bestaat uitsluitend en alléén maar uit bedriegers, oplichters, dieven, rovers en schurken die via het bedriegen van eigen soort er beter van worden…
    Ophangen, executeren, vierendelen, in kleine stukjes snijden en daarna verbranden.
    Daarna alsnog ophangen, zou ik zeggen, dat kan nooit kwaad.
    En daarna nooit meer links…

    Altijd extreem-radicaal rechts

    Like

   • koddebeier zegt:

    Links deelt altijd graag andermans euro’s uit !

    Like

 4. annah zegt:

  kwetsbare groepen !!!! maar mijn kleinzoon met austisme krijgt op het bijzonder onderwijs geen engels …. omdat ze dat zogenaamd toch niet nodig hebben ///////

  Like

 5. Tineke zegt:

  GVD 58 ,5 miljoen voor gezondheidszorg!!
  Laat dit ff tot ons doordringen.
  Het is niet meer te vatten allemaal.
  De stoom komt uit mijn oren van woede.

  Tistochwat heeft een prachtig plaatje hiervoor (waar geen auteursrechten op zitten.)

  Geliked door 3 people

 6. Johan de derde zegt:

  Als je denk dat zij een minster is voor de Nederlanders zijn jullie naief, zij is er tenslotte op de eerste plaats voor die woestijnaap waar zij mee is getrouwd tevens voor haar jonkies. Dus zij geeft meer om de woestijnapen dan om de Nederlanders wel commentaar hebben op Israel maar niet afgeven op de P.A. Dus opgeteld kan er ook 35 miljoen naar het Nederlandse onderwijs zodat de kinderen hier 5 dagen per week naar school kunnen. Dan die 58.9 miljoen naar zorg voor vrouwen en kinderen in ontwikkelingslanden, terwijl er hier actie moet worden gevoerd om onze kinderen in het buitenland te laten behandelen omdat zij hier niet worden geholpen. of er worden medicaties niet gegeven omdat het te duur is.

  Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Johan de derde, ik ben niet naïef want het geld wat naar Global Partnership for Education gaat, daarvan is Alice Albright de CEO. De dochter van Madeleine Albright die honderdduizenden Iraakse kinderen de dood injoeg.
   Deep state figuren dus. Kinderen zullen daardoor vrijwel niks van dit geld zien en de deep state gaat er mee van door.

   Die andere organisatie heb ik nog niet nagetrokken maar ga er maar vanuit dat het ook een deep state organisatie is.
   Kaag is dus een deep state aanhanger en speelt voor Sinterklaas van ons belastinggeld.

   Like

 7. Saskia Dubbeldam zegt:

  Was het geen optie om die 80 miljoen te gebruiken in Nederland voor beter onderwijs?

  Geliked door 1 persoon

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat ons opgehoeste belastinggeld gratis weggegeven wordt aan primitieve volkeren. De gezondheidszorg en het onderwijs in Nederland is al jaren lang niet meer wat het zou moeten zijn. Die miljoenen dienen daar terecht te komen.
  Hoe achterlijk kun je zijn?

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Mevrouw Kaag is een crypto Palestijns terroriste. Ze is niet achterlijk, ze is doortrapt. En haar baas, Rubberen Rutte, is geen haar beter, want die heeft het goed moeten keuren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    “Affaire Blok”: een setup van D66

    Like

   • Trucker zegt:

    Dat wijf is getrouwd met een islamiet, verdere duiding niet nodig hoewel een toevoeging is nooit weg : overbodige soorten die onze kostbare atmosfeer vervuilen.

    Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    mevr. Kaag hoort voor een vuurpeloton. Dan komt ze er nog goed vanaf. Als ik haar een Arabische straf moest geven werd ze tot haar nek ingegraven in het zand met een stroopspoor naar een termietenheuvel. Dat kon nog wel een paar dagen duren.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    tijd terug een topic waar ik schreef dat indianen (zeer) wreed waren, ongeloof (en twijfel) op deze blog (ben al gewoon lig ik niet wakker van).
    Ze sneden oogleden weg en lieten hun slachtoffer(s) zo liggen in de zon, dat termieten gedoe kenden ze ook bonden ze ook wel eens éne (of meerdere) op zo’n bergje vast.
    Ongeloof en twijfel maken deel uit van de maatschappij maar als ik dan luid verkondig dat ik mij vrolijk maak over complotten (en aanverwante alu hoedjes) zijn (bijna) pek en veren mijn deel 🙂
    Hoewel het goed gedocumenteerd is wat de indianen zoal eens deden.
    Voor de duidelijkheid wikipedia is een medium dat ik zo goed als nooit raadpleeg heb betere bronnen dan een gedoe waar er alle dagen aan gerommeld wordt en (au fond) behoorlijk veel door links(e) soorten wordt op geschreven.

    Like

 9. Anneke zegt:

  Dit is puur geld weggooien. Besteed dit geld nuttig aan, bijvoorbeeld onze wegterende en ondervoede hoogbejaarden!!! Naar het onderwijs mag eveneens wel meer geld gaan en let vooral op, dat dit goed besteed wordt.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Die bejaarden die vegeteren vinden ze net fijn, bespaart hun tonnen geld voor mensen waar ze (behalve hun eigen familie) geen donder om geven.
   Het onderwijs meer geld geven, ben je gek dan komen er goede leraars/leraressen aan het hoofd van de klas en dat kunnen ze ook missen als kiespijn want dan gaat hun mei ’69 invulling in het onderwijs ook naar de vaantjes.
   Dan is het finito met het onderwijs zoals vandaag waar de “minderheid” (de enige “minderheid” dei de regeringsratten kennen zijn uiteraard de islamieten) mer aandacht krijgt als de geboren Nederlander (in Vlaanderen niet veel anders).
   Goed besteed… jij en een hoop mensen weten vast hoe het goed te verdelen maar niet de eu HQ brussel marionetten die de (NIET) meer soevereinen regeringen opvullen.
   Om een paar voorbeelden te geven denk aan een rukkert als Rutte, een vals kreng Ollongren of de rechtop lopende drol Pechtgold dan weten we het wel.

   Like

 10. Thoth zegt:

  Ja, Nederland moet een goed ‘georganiseerd’ land blijven dat gerespecteerd blijft t.o.v. ‘andere’ landen, volgens Koen. Rot toch op, stomme koe.

  Geliked door 1 persoon

 11. King Arthur zegt:

  Het kan altijd gekker. Compleet geschifte jeugd, dus kinderen van net 20, nog helemaal nat achter de oren zullen wel bepalen hoe de wereld in elkaar zit en hoe “hun” land eruit zal moeten gaan zien. Stelletje ongeleide projectielen zijn het waar geen normaal woord/gesprek mee is te voeren:

  Like

  • King Arthur zegt:

   Dit wordt Worldwar-Z = Worldwar-zombie.
   Dit is wat er gebeurd op onze scholen, daar worden zombies gemaakt, niet meer zelf kunnen denkende, slinks geindoctrineerde kinderen. Zij die alle “zielige” paarden van Troje willen binnenhalen en niet het grote plaatje meer kunnen zien. Ik ben hoogst verbaasd over zoveel geschifte parasitaire uitkeringstrekkers, want werken doen ze niet.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ King Arthur 26 september 2018 om 16:40

   Gehersenspoelde domkoppen!

   En daarom interesseert het me geen lor wat er met ‘onze’ kinderen* en kleinkinderen* gebeurt.
   Ze willen de ellende zélf.

   * uitgezonderd degenen die wél normaal kunnen denken

   Geliked door 2 people

 12. T.Troubadour zegt:

  Vreemdelingen eerst tenkoste van eigen land genoten,hoeland nog?

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Die foto: is haar gordijn naar beneden gekomen?

  Kaag blíjft ons geld verspillen aan de ‘onontwikkelden’.
  Dat de echte Nederlander hierdoor steeds armer wordt, boeit haar niet.
  KRENG!

  Over lappen gesproken, zie hier een publiciteitsgeile ‘bekeerlinge’, die ook graag hemelfietst.

  wij, moslims !!!!

  O, o, o, wat voelen de ‘bekeerlingen’ zich toch vrij, nu ze een hoofddoek ‘mogen’ dragen.
  Alsof je geen kopvod op je kop mag zetten wanneer je géén ‘moslima’ bent.
  Domme geit. Ze wil ‘bruggen slaan’.

  Ze wíllen het maar niet begrijpen…

  Geliked door 3 people

  • bigljohn zegt:

   Tistochwat; Kijk in iemand zijn ogen, en je ziet zijn ziel. Bij deze vrouw met hoofddoek ziet men een verdwaasde blik in de ogen met een raar soort van uitstraling van blijheid. Je ziet meteen bij de eerste oogopslag dat ze niet goed lekker is. Maar welke moslim of moslima is dat wel ?

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach, heel vroeger hadden we Hara Krisna, Hara-Hara” et cetera, nu hebben we de islam.
   Met dit verschil dat de islam door de EU-overheid wordt aangestuurd om ons te vernietigen.
   Toen, voeger, hadden we de scheiding van “geloof” en “staat’.
   Nu is de staat de godsdienst zelf.
   Maar ja, je weet dat iets wat niet bestaat… en daarom maar “geloofd” moet worden, geen enkele kans maakt.

   Wij zijn niet helemaal gek!

   Like

  • Thomasson zegt:

   Ik kan Tjalina best begrijpen. Zij is geboren en opgegroeid in Friesland. De provincie met de minste allochtonen en de meest fijne plek om te wonen. Als Tjalina – net als andere Friezen – door de velden tussen Jelsum en omliggende dorpen fietst, treft ze onder weg salafistische koeien, Jihadistische paarden of radicale schapen. Voor de rest is islam in Friesland net zo vreemd als de Japanse zen Boeddhisme. Dus zij kan geen kwaad zien in iets wat ogenschijnlijk niet is aanwezig (NOG NIET). Maar dat wil niet zeggen dat het islamitische gevaar ons niet bedreigt. De bedreiging is aanwezig en sijpelt langzaam als een olievlek over het hele land en zal ook (met de hulp van de overheid) Friesland bedreigen. Wat de moderne “NSB vrouwtje” in blauwe hoofddoek zegt, is niet meer dan verkooppraatje. Natuurlijk worden vrouwen in de islam zwaar gediscrimineerd. Vrouwen worden in Iran, Saudi Arabië en andere islamitische landen gestenigd. Worden de mannen ook gestenigd als zij vreemd gaan op hen vrouw? Het staat in de Koran dat mensen die geen interesse hebben in Allah moeten worden gedood. Allah-Capone is net als Juacquin Guzman van de Sinaloa Kartel: hij houdt niet van concurrentie. Daarom worden christenen in moslimlanden zo vaak afgemaakt. Als de islam zo vreedzaam is waarom doen ze hen best zo veel mensen te vermoorden en te verkrachten; inclusief kleine kinderen? Niet iedere moslim is lid van ISIS of Al Quida, maar meer dan 75% van de moslims vinden deze terroristen geweldige jongens.
   Ik ben blij dat oude Friezen tonen openlijke vijandigheid tegenover moslims. Zij hadden aan de avonturen en de executies in de Tweede Wereldoorlog meer dan genoeg. Ze willen de actie van het “Blokhuis” in Leeuwarden niet nogmaals herhalen.

   Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Tistochwat jij bent onverbeterlijk met die opmerking over haar gordijn, maar ook eens die ratelslang Mogherini in de gaten houden ik peins dat zij bij de islamieten haar tafelkleed om heeft.
   Voze lugubere vrouwmensen die islamieten opvrijen, dat Kaag geval is zelfs met éne getrouwd en die Mogherini gaat bij de haatbaarden in Iran (die vrouwen laten stenigen of homo’s ophangen) een lapdans doen.
   Moet toegeven wat ik in petto zou hebben (had ik de kans) heb ik al vaker beschreven is iets met parachutes en (hun) droomlanden (vol met islamieten) en het transport middel (c130) een perfecte combinatie die in feite ook geschikt is voor alle soorten die de islamiet ter wille zijn.

   Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  “Het is essentieel voor meisjes dat ze zelf kunnen beslissen of en wanneer ze kinderen krijgen, en hoeveel”, aldus Kaag.

  Fok maar aan, hoe meer, hoe beter!
  Kaag sluist ons geld wel door. 😡

  Geliked door 2 people

  • bigljohn zegt:

   De Duitsers ware in de tweede wereldoorlog al bezig met rasveredeling, en kozen Duitse paren uit die de meeste arische trekken hadden om kinderen mee te maken. Kaag doet eigenlijk precies hetzelfde, maar dan in de derde wereld. Het nieuwe herrenvolk moet in haar ogen daar vandaan komen om ons te gaan knechten, dus zij is er op gebrand om met miljoenen donaties zoveel mogelijk zwart-jannen de kans te geven om zoveel mogelijk kinderen op de wereld te zetten !

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Kaag moet héél nodig arbeidsonbekwaam worden verklaard.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 26 september 2018 om 18:02

    En dan gedurende de rest van haar leven een uitkering ontvangen?
    Ik ben er meer voor om haar te droppen in de zandbak van haar mohammedaanse lievelingen.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Ik geloof je, maar we leven in een vrij land en iedereen moet kunnen beslissen of hij na zijn arbeidsonbekwaamheid gecremeerd wil worden of in de palestijnse gebieden met het hoofd naar Mekka, begraven wenst te worden.
    Ik zou er bij willen aantekenen dat Kaag geen orgaandonor mag zijn of ze moet halal zijn geslacht.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt:
    26 september 2018 om 18:16

    “…Ik ben er meer voor om haar te droppen in de zandbak van haar mohammedaanse lievelingen…

    Volgens mijn methode dan is het niet zeker of ze heelhuids beneden aankomen wat trouwens niet belangrijk is 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Simpelton Kaag denkt dat, als zij geld stuurt, de meisjes kunnen beslissen wanneer en hoeveel kinderen zij willen.

   Blijkbaar heeft ze niet door dat de islam daarmee te maken heeft en dat in die godsdienst de mannetjesputters beslissen hoeveel kindertjes er komen.

   Wil zij de moslims met geld omkopen, zodat de vrouwtjes ook iets te zeggen krijgen?

   Geliked door 2 people

 15. Thom zegt:

  Geeft ze maar 100 miljoen? Ik vind dat ze daar best nog wel meer tegenaan kan gooien om hun kennis te verbreden. Nou denken onze binnenkomende Oosterse en Afrikaanse wiskundigen dat worteltrekken aan je lul sleuren is.

  Geliked door 2 people

 16. Thomasson zegt:

  Het zou niet onverstandig zijn onze PLO-adept minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking te vragen op welke basis neemt zij het recht onze belastinggeld in dubieuze landen te smijten? De bedoeling van Investeringen is op termijn het geld terug te verdienen plus winst. Maar wat zal de investering van 100 miljoen Euro opleveren? Meer islamitisch terreur? Zitten wij er echt op te wachten? Steeds meer Nederlandse studenten durven niet aan hun studie te beginnen. Vaak kiezen ze voor een studie die zo kort mogelijk is. Ze zijn bang dat zij anders het niet kunnen betalen. Steeds meer mensen in Nederland gaan niet naar een specialist omdat ze weten dat zij de eigen bijdrage niet kunnen betalen. Zodra ze dat eindelijk wel doen (de pijnen worden ondraaglijk) blijkt dat het te laat is. Ze hebben nog maar paar maanden te leven. Mensen gaan al jaren niet naar de tandarts met alle gevolgen van dien. Het mooiste van alles is de naam “Education Cannot Wait” van wie? Van onze jongeren die hier kenniseconomie zouden moeten bouwen of vullis uit de Derde Wereld? Het geld van de NL belastingbetalers rolt op de tafels van de Casino in Monaco. Het wordt vaak ook gezet op privé off-shore rekeningen in de Cayman’s. In andere gevallen worden er terreurorganisaties gefinancierd die activiteiten ontplooien …Ja! Tegen ons! De goede Samaritanen. De meeste Klandizie van mevrouw Kak Kaag is uit moslimlanden. Moeten wij dit soort vullis financieren? Zij zijn van een Uma? (volk). Laat Saudi Arabie en de Emiraten voor hen zorgen. Met haar woorden “kwetsbare vluchtelingen en ontheemden” meent ze zeker haar parasiterende Palestijnen. Trump geeft geen geld meer, dus wij moeten het maar doen?

  Geliked door 3 people

 17. freda110 zegt:

  Van andermans geld is het lekker uitgeven blijkbaar, nu moeten we natuurlijk ook niet te pietluttig worden want hier loopt de belastinginning verder op rolletjes.
  Gas, water en licht worden duurder, benzine word duurder, zorgpremie word duurder en niet te vergeten de BTW verhoging op de dagelijkse boodschappen.
  We geven klauwen met geld uit aan ongewenste gasten, die zodra ze geregistreerd zijn een huis met alles erop en eraan inclusief graties fiets en zorg krijgen en daarnaast heeft de palestijnse miep besloten dat in de landen waar de ongenode gasten vandaan komen nog eens dunnetjes over te doen.
  Dat hier de scholen gebreken vertonen, de klassen te groot zijn en er te weinig leraren zijn is niet van belang, de meeste ouderen maar moeten zien hoe ze het met minimale hulp redden ook het feit dat we onze militaren onvoorbereid en onvoldoende gekleed op een oefening de kou in sturen blijkbaar ook niet, zolang de geldkraan maar open blijft richting de zielige kindjes in landen waar ze ons verachten en ons honden noemen omdat we niet hetzelfde geloof aanhangen.
  Dat is toch wel HET ultieme voorbeeld van hoe een democratie NIET behoort te werken.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Roken wordt verder verboden (zie: Groningen). En de drugs? Laat maar lekker waaien, joh…. Nederland is gek geworden.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    ’n Waterpijp is veel gezonder.
    Volgens Kaag dan.
    Je moet er wel veel vaker door naar het toilet.
    Zij kan het weten want ze draagt het liefst een leren broek.
    En omdat we van de overheid zuinig moeten zijn met water zullen we in ’n hoek van de kamer moeten urineren.
    Het alternatief van Groen is nu al bekend, méér windmolens plaatsen om het urine-probleem weg te pompen.

    Like

 18. Jean zegt:

  Ik heb een beter voorstel, stuur die onnozele doos naar die ontwikkelingslanden en laat dat geld in Nederland om te investeren in onderwijs en schoolgebouwen.
  Ze is al goed bezig met die vodden om die onnozele kop…dat noemen ze integreren iets wat die islamotten ook doen als ze hier aankomen….
  Heel die islamottentroep Return To Sender.

  Geliked door 2 people

 19. bigljohn zegt:

  Kaag is slechts een onderdeel van vele jaarlijkse onverantwoorde uitgaven van het Rijk. De jaarlijkse contributie aan Brussel, Ontwikkelingshulp, de jaarlijkse donaties van Kaag aan allerlei goede doelen in de derde wereld, de financiele uitgaven aan – immigranten -. Tel al die bedragen eens op, en je ziet jaarlijks een astronomisch bedrag verschijnen van vele, vele miljarden Euro’s. Goed he van Kaag, die brutale vlaag. Daarentegen zou onze economie draaien als een tierelier, maar Jan met de Pet kan fluiten naar loonsverhoging. De lage BTW word hoger, en het ziekenfonds is een melkkoe gebleken voor de overheid. Bezuinigen hier, bezuinigingen daar. Al ons zuurverdiende geld gaat naar de kloten toe. En over die melkkoe gesproken; Den Haag zal ons allemaal leegmelken en tot de bedelstaf brengen, ook al door die milieu-gekte met zijn aardgasvrij Nederland met zijn peperdure windmolens en warmtepompen !

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zolang Rutte c.s. leeft en macht uitoefent met zijn bende, zal hij nederland naar de kloten blijven helpen. Laten we er voor zorgen dat dat ophoudt, Kies massaal andere politici of verzin iets anders.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Het enige wat nog kan werken is alle NL-blanken massaal evacueren naar de eilanden Texel, Schiermonnikoog, Hoekse Vaart en Amerongen.
    Daar kun je namelijk niet stemmen en belastingen betalen.
    Rutte en z’n 130 Kamerleden (Dat is 150 minus de PVV) zullen het dan alléén moeten doen.
    Alléén tegen 4 of pakweg 5.000.000 islamieten.
    Ik denk dat Küzü onmiddellijk MP zal worden, met Rutte als zijn schandknaapje.
    De hoofden die voorbij komen dobberen laten we gewoon dobberen.
    Hé verrek daar dobbert die kop van Rutte!
    Hij grijns helemaal niet meer!

    En als er geen hoofden meer voorbij komen kunnen we weer terug.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Tineke 26 september 2018 om 18:02

   Komt er gewoon een andere smeerlap voor in de plaats.

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Trouwens goeie muziek.
    Nee, nee.
    D66 welke vanaf haar oprichting uit louter onvrede werd opgericht door van Mierlo heeft jarenlang op ca 8 zeteltjes doorgesudderd omdat niemand begreep wat ze eigenlijk wilden.
    De mensen van die in principe ca. 8 zeteltjes, die in principe overal tegen waren gingen dood, maar er kwamen weer nieuwe mensen die tegen waren.
    D66 heette dan ook “De Tegenpartij”.
    Toen kwam Pechtold… en binnen het jaar wist niemand meer dat ze vroeger tegen waren.
    En het grootste wonder was wel dat alléén mensen die gestudeerd hadden D66 kozen…
    Zo zie je maar dat je gezond verstand niet van buiten kan leren!
    Het enige wat Pechtold goed kon was Wilders jarenlang tiranniseren en daardoor NL naar de afgrond drijven.
    Zo’n man vindt je niet gauw.
    Je moet het ook maar willen.
    Zo in-en-in-gereformeerd-hypocriet-slecht zijn.
    Te weten dat je kop er toch op ’n dag af gaat, en toch gewoon doorgaan

    Verhofstad heeft al laten weten dattie geen belangstelling heeft

    Geliked door 1 persoon

 20. Brakenstein zegt:

  Ik woon lang genoeg in Zuid Afrika om te zien dat ontwikkelingshulp volstrekt zinloos is. Zeker in het onderwijs. Scholen zijn er om in de fik te steken, ook universiteiten. Supermarkten zijn er om te plunderen. Alles wordt vernield en afgebroken. Onderhoud kennen ze niet laat staan iets opbouwen. Alle boeren moeten worden uitgemoord. Maar straks is er geen werk en geen voedsel meer. Alle blanken moeten worden vermoord want die zijn overal de schuld van. En dan? Als ze alles verwoest hebben? Juist, dan komen dobberen in de Middenlandse Zee in de hoop op blanke hulp. Wat we aan hen hebben? Overdag steelt hij en s’nachts teelt hij……

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Laten we ons bewapenen tegen de invaders

   Geliked door 1 persoon

   • Brakenstein zegt:

    Met dit antwoord werd ik een dag geschorst van FB. Ik heb mij meteen geheel laten verwijderen van FB. Ik denk dat moslims ook daar de dienst gaan uitmaken. De olievlek vloeit verder….

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Beste Brakenstein, met ons soort meningen staan we geheid geregistreerd bij de AIVD als zeer staatsgevaarlijk. Ook ben ik ervan overtuigd dat wij bij het uitbreken van onlusten, als eerste gearresteerd worden, of we er nu bij waren of niet. Kunnen ze laten zien aan het nl.volk hoe goed ze hun werk doen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Die laatste zin hakt er prima in, maar dat zwarte tuig teelt overdag ook hoor als ze niet aan het roven en moorden zijn natuurlijk.
   Hoe kun je nou in Zuid-Afrika wonen?
   Wees blij dat je in Nederland ook niet welkom bent (volgens dat schurkenzooitje dat daar regering speelt natuurlijk)
   Ik zou maken dat ik daar zo snel mogelijk weg kwam.
   Wellicht richting Rusland of Australië?

   Like

 21. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Opeenvolgende kabinetten investeren al meer dan 50 jaar lang Nederlands belastinggeld in allerlei projecten in ontwikkelingslanden. Sorry ik druk me niet goed uit. Ik bedoel spenderen belastinggeld. Nee ook dat is niet juist. Ze doneren het door ons zuur opgebrachte belastinggeld aan landen, die zich nog moeten ontwikkelen. Daar zijn deze landen dus al meer dan 50 jaar lang mee bezig en ze zijn nog geen stap opgeschoten.

  We weten inmiddels dat er van die gelden niet veel terecht komt bij de doelen waarvoor het bestemd is. De wegen, die deze gelden bewandelen zijn duister en ondoorgrondelijk. Veel obstakels op deze wegen moeten worden geëffend.Voor de bühne wordt een mooie show opgevoerd en de details worden in het achterkamertje geregeld. Uiteindelijk zal het geld bij de rijke heersers aankomen, die het onder de armen verdelen. Uiteraard wordt de bureaucratie niet extra belast met een fatsoenlijke boekhouding.

  Waarom zijn de ministers uit de opeenvolgende kabinetten toch altijd kien op het uitgeven van die ontwikkelingsgelden ??? Ik vraag me af, hoeveel van het gespendeerde belastinggeld via een duistere deal aan de tafel in het achterkamertje terugvloeit op een geheime bankrekening of in een lijfrentepolis in Zwitserland of in een ander verwegland ten gunste van de minister. Tegen de tijd dat het zwitserlevengevoel tot uitkering komt, zijn we immers al zoveel jaren verder. Wie zal er dan nog verband leggen tussen de hedendaagse spendering van het belastinggeld en het alsdan te genieten pensioen ??? Ha, ha, ha, ha, haaaaa !!!

  Ach, waar maken we ons druk over. Het is maar belastinggeld. En dat is er toch voor bedoeld, om over de balk te smijten.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Ik vertrouw die hele ZOOI nog niet voor 1 mm! Ik heb vorige week de Openbare Beschouwingen helemaal gevolgd, wat een bizar gebeuren! 100en MILJARDEN zijn er zgn. barmhartig over de schutting gekieperd, zonder toezicht / restricties. Het is 1 groot hypocriet gebeuren. En moet je de smoelwerken zien als Wilders of Baudet aan het woord zijn. Voor mij is dit ook een NEP-kabinet, levensgevaarlijk zal blijken!

   Geliked door 1 persoon

 22. Elisah zegt:

  Ondertussen…
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/rekenkamer-kan-3-miljard-aan-uitgaven-door-rutte-iii-niet-verklaren/

  Rekenkamer kan 3 miljard aan uitgaven door Rutte III niet verklaren

  Voor zo’n drie miljard euro is dus totaal geen onderbouwing te vinden. Geen uitleg waarom dat geld juist aan een bepaalde post is toegekend, geen manier om vast te stellen of die besteding goed of fout is, of überhaupt welk resultaat ermee moet worden bereikt.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2604250/rekenkamer-onderbouwing-kabinetsgeld-ontbreekt

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De èchte criminelen moet je in de politiek zoeken, en de grootste crimineel van dat zooitje is dan weer de zogenaamde “minister president.”
   Als je rustig 3 miljard achterover drukt…..!
   Want DAT is nu precies wat die smerige rover ons heeft aangedaan ( onder andere natuurlijk…!!!) ,
   Moet je toch helemaal geen geweten hebben.
   Wie of wat is die rat-Rutte?
   ’n Man die totaal geen geweten toont tegenover de taak die hij heeft.
   De enige bij hij er een verwrongen “houden van-beeld” op na houdt is zijn moeder.
   Als je het plaatje van Rutte goed bestudeerd valt alles op z’n plaats.
   Een ordinaire sociopaat.

   Zo’n man moet zo snel mogelijk worden afgezet en berecht.

   Like

  • Republikein zegt:

   Grappig, maar ook om te janken, 80% op de plank, het is een gekkerhaus, maar ik, de Henk van, die kunnen ze wel vinden, raar en waar, of niet?
   Zo kreeg ikke vanochtend een naheffingsaanslag omzetbelasting 2017 ad 700 euri, geen boete want zelluf aangegeven, wel 20 euri rente, ‘k wou dat ikk e ook dat percentage had.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, het is best héél duur om in NL te leven.
    Je merkt het ook in het buitenland als je nonchalant opmerkt dat je in Nederland woont.
    “Echt waar?
    Nou, nou, nou, wordt er dan gemompeld.
    Waar doettie het in Godsnaam van…?”
    Is de volgende vraag.
    Ik zeg altijd maar dat ik NL ontvlucht bent omdat het over en overbevolkt is.
    De islam de burgers terroriseert.
    En de regering een grote boevenbende is die het volk besteelt.

    Ik zeg natuurlijk nooit dat ik het niet kan betalen.
    Zoiets zeg je niet.

    Like

   • Republikein zegt:

    Laten we het knotsgekke Vlaamse Parlement niet vergeten, zoveel domme mensen in een ruimte is uniek.

    Like

 23. Republikein zegt:

  Hoeren neuken nooit meer werken.
  Tijd voor armageddon.

  Like

 24. boorzalf zegt:

  En geen geld voor kleding voor het Nederlandse leger. Behalve voor willie.  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Je zou ‘m zo verzuipen met al dat imitatieblik op z’n borst.
   Naar mijn weten heeft de man nooit iets gedaan om al dat blik te verantwoorden.
   Wel weet ik dattie gewoon z’n gezin in Amsterdam tijdens prinsjesdag in de steek liet toen er werd gedacht dat de waxinelichtkaarsjes-houder-gooier toesloeg.
   Hij rende alléén weg, zo snel zijn dikke benen het toelieten!

   Smerige nagemaakte!!!!
   Maar voorlopig bezit deze pooier wel miljarden en miljarden van ons geld!

   Like

 25. Cleo zegt:

  Wie oh wie zet die feeks op haar bezem enkele reis zandbak! Wat een vuil kl*tewijf!

  Like

 26. Harry zegt:

  Geweldig toch , zo’n koning .
  Al die medailles !
  Ik heb er maar één , van het schaatsen van de molentocht .
  Wat heeft hij daar allemaal wel niet voor moeten doen ?
  Minstens ons hele land gered ?

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 27 september 2018 om 21:24

   Nou, ík vind het prachtig, al die kerstlametta op z’n jasje.
   Hij doet me altijd denken aan de prieelvogel.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Prieelvogels

   <i.Mannetjes van soorten met weinig opvallende kleuren in het verenpak proberen het gebrek aan kleur te compenseren met de bouw van zeer ingewikkelde priëlen. Vaak vandaliseren de mannetjes elkaars prieel en stelen ze elkaars versieringen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Mannetjes van soorten met weinig opvallende kleuren in het verenpak proberen het gebrek aan kleur te compenseren met de bouw van zeer ingewikkelde priëlen. Vaak vandaliseren de mannetjes elkaars prieel en stelen ze elkaars versieringen.

    Like

 27. WIILLEM zegt:

  Wat een walgelijke rotkop heeft dat mens net zoals Merkel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s