Duitsland: Meer dan 10.000 potentiële bedreigers!

Screenshot_283

Het resultaat van Merkel´s ongecontroleerde massa-immigratie! Meer dan 10.000 potentiële bedreigers!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De stroom veiligheid relatieve aanwijzingen bevestigt de risico´s van ongecontroleerde asielimmigratie. Volgens een mededeling van de Duitse regering heeft de BAMF (Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) meer dan 10.000 aanwijzingen over veiligheid bedreigende activiteiten door asielzoekers aan de Binnenlandse Veiligheidsdienst doorgegeven. Dat betekent een verviervoudiging van het aantal meldingen in vergelijking met vorig jaar.

Bij deze aantallen moeten de alarmbellen gaan rinkelen. In 2017 waren er nog twintig keer zoveel veiligheidsrelevante aanwijzingen over asielzoekers dan in 2015. Wegens overbelasting van de betreffende autoriteiten konden de aanwijzingen niet adequaat nagetrokken worden. Dat betekent in duidelijke taal: de veiligheidssituatie is door de door bondskanselier Angela Merkel in gang gezette ongecontroleerde asielimmigratie dramatisch verslechterd. En de risico´s zijn tot nu toe niet minder geworden.

Wie ons land binnengekomen is en wat asielzoekers hier allemaal in hun schild zouden kunnen voeren, is voor de autoriteiten blijkbaar nog altijd een “Black Box”. In plaats van alle energie erop te richten de situatie eindelijk onder controle te krijgen, onthoofdt de “grote coalitie” de binnenlandse Veiligheidsdienst wegens partijpolitieke intriges en stuurt de ervaren veiligheidsman Hans-Georg Maaßen de woestijn in. Dat is meer dan dwaasheid, dat is een nalatig spel met de veiligheid van de burgers.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitsland: Meer dan 10.000 potentiële bedreigers!

  • paulzwueste zegt:

   Nou, dan moet Merkel toch weten dat ze op ’n goeie dag in Berlijn voor de Reichstag in alléén haar onderbroek op ’n scherpe staak zal worden gezet, waarna ze haar zullen laten zakken totdat die staak uit haar keel steekt.
   Of denkt ze dat er in Guatemala, waar ze haar vluchthuis heeft gekocht, geen scherpe Bamboe-staken zullen zijn….?

   Like

 1. Ronald zegt:

  Duitsland moet Merkel voor het gerecht zien te krijgen!!! Idem moet er een wet komen, dat als de landen van herkomst veilig zijn, iedereen wordt teruggestuurd!!! Asiel??? Nee, tijdelijke opvang en tevens chippen!!!

  Like

 2. Guus Velraeds zegt:

  Als aan de macht blijven middels politieke intriges en algemene verdachtmakingen belangrijker is geworden dan de veiligheid en het welzijn van burgers dan mag je stellen dat de drempel naar een dictatuur overschreden is.

  Like

 3. Pfff……ik krijg toch het heen en weer van dit alles. 7 man in Nederland opgepakt en er zullen in Duitsland 10.000 ondergedoken zitten.
  Hoeveel zitten er dan door heel Europa?
  Die grote BOEM die gaat toch een keer lukken.
  Dat Merkel dan van haar stoel afvliegt hoog de lucht in.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/09/26/number-of-immigrants-referred-to-german-security-services-rose-fourfold-in-2017/

  Nog meer info:

  Het aantal immigranten dat is doorverwezen naar de Duitse veiligheidsdiensten is in 2017 verviervoudigd

  Het Duitse ministerie dat verantwoordelijk is voor de verwerking van vluchtelingen en asielzoekers heeft in 2017 meer dan tienduizend gevallen van verdachte migranten doorverwezen naar de veiligheidsdiensten, een aanzienlijke stijging ten opzichte van het jaar ervoor.

  De laatste jaarcijfers voor het aantal meldingen van migranten die verdacht worden van het in gevaar brengen van de nationale veiligheidssituatie of van het voorbereiden van het gebruik van geweld waren 10.597 in 2017, een verviervoudiging ten opzichte van de 2.418 in 2016. Dit was op zich al een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2015, toen het er 571 waren.

  In het jaar 2018 werden er tot augustus 4.979 meldingen gedaan naar de binnenlandse veiligheidsdienst [het Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) door de federale dienst voor migratie en vluchtelingen [het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF)].

  De cijfers, waarvan de Duitse krant “Welt” verslag deed, kwamen aan het licht na een verzoek om informatie van de centrum Vrije Democratische Partij (FDP) aan de federale regering.

  In reactie op de cijfers vertelde een woordvoerder van de regering de krant: “Sinds oktober 2016 is er een groot aantal rapporten ontvangen….. waarvan de meerderheid nog steeds onderzocht wordt”.

  Ondanks het definitieve cijfer van 10.597 voor 2017 is het niet duidelijk op hoeveel migranten dit betrekking heeft, aangezien elk individu theoretisch meer dan eens aan de veiligheidsdiensten is gemeld. Er zijn ook geen statistieken bij deze meldingen die aangeven hoeveel van de meldingen ontvankelijk zijn verklaard en hoeveel ongegrond zijn.

  Dit gebrek aan aanvullende informatie is een probleem, zei het hooggeplaatste FDP-parlementslid Stephan Thomae, die de krant vertelde: “De federale overheid moet de vraag onderzoeken of er iets achter de verhoogde cijfers zit….. Als de BfV niet eens een statistisch feit heeft over welke waarschuwingen gerechtvaardigd of ongegrond blijken te zijn, rijst de vraag of de inkomende aanwijzingen exact worden verwerkt of dat die gewoon [rondzweven]”.

  De gegevens komen na de onthulling in augustus dat bij 54 procent van de terroristische aanslagen in Duitsland sinds 2014 asielzoekers zijn betrokken. Alleen al in 2016 werd 60 procent van de aanslagen in Duitsland die gepland of gerealiseerd zijn, door Syrisch opgeleide milities uitgevoerd of gepland.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Erdogan, de nieuwe Hitler, in zijn thuishaven, Berlijn.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Duitsland: Meer dan 10.000 potentiële bedreigers!…..maar fans van Mutti Merkel

  Like

 7. Jean zegt:

  Waarom zit die griezelige murkel niet in een cel met 10 terroristen?
  Blijkbaar kunnen die 10 terroristen dat zelfs niet aan….

  Like

 8. Jan zegt:

  Alle sind hochqualifiziert!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s