“Zonder vrijheid van meningsuiting geen democratie!…

Screenshot_286

(Vertaling: E.J. Bron)

… in Wiesbaden en elders!”

Wiesbaden – Demonstratie op 29-09-2018 door “Hand in Hand” en andere bondgenootschappen: 15.00 uur bij het hoofdstation. Herdenking van Susanna en Daniel. Vrijheid van meningsuiting is een demonstratie waard! Vooral daar, waar linkse mainstream oproept tot klopjachten op andersdenkenden en mensen als nazi´s beledigen, die met nadrukkelijke instemming van de moeder een manifestatie voor haar vermoorde joodse dochter willen houden.

philosophia perennis

De volle kracht van deze unieke hetze heeft vooral de initiatiefneemster van alle drie in Wiesbaden plaatsvindende demonstraties ervaren. De nakomeling van een slachtoffer uit een concentratiekamp voor Sinti werd door de “Wiesbadener Kurier” beledigd als vrouw met “criminele omgeving” en door linksen als “nazi”. Maar ook andere activisten hebben op hun manifestaties een tot nu toe nooit aanwezig geweest geweld, intimidatie en beperking van de vrije meningsuiting meegemaakt.

Zo werd een spreker op een demonstratie in Neurenberg tijdens een toespraak over het thema “Identiteit en vaderland” gewoon van de stroom afgehaald. In Darmstadt moesten deelnemers aan een informatiebijeenkomst van de AfD door een linkse ophitsende meute spitsroeden lopen. Daarbij komen brandaanslagen en brute aanvallen op AfD-leden en –kantoren, aanslagen op huizen van studentencontacten. Ook de kritiek op de vroege seksualisering van basisschoolleerlingen, die tot onderwerp wordt gemaakt door het initiatief “Demo für alle”, moet door de politie tegen met haat vervulde anti-demonstranten beschermd worden.

In Kandel noteerden zogenaamde “specialisten” in de functie van politieverklikkers toespraken, om deze daarna te onderzoeken op “schendingen van het auteursrecht” en foutief geciteerde zinnen. In het hele land worden door censuurautoriteiten islam-kritische en regering-kritische blogs door hackers aangevallen of doorzocht op bedenkelijke zinnen.

Vanwege een onschuldige kritiek op de landelijke mes-aanvallen door migranten werd een schoonmaakster in Dachau tot een hoge geldboete wegens volksophitsing veroordeeld. Omgekeerd genieten radicale islamieten volledige vrijheid, criminele asielzoekers lopen ondanks eerdere veroordelingen vrij rond tot ze, zoals in Chemnitz, eindelijk kunnen moorden. Wat dan alleen maar vervolgd wordt als doodslag. Wie daar openlijk kritiek op heeft, wordt inmiddels juridisch vervolgd!

De censuur en systematische onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting kan iedereen treffen. Er is inmiddels nauwelijks een Facebook-account dat niet voor korte tijd geblokkeerd werd. Als reden volstaat vaak zelfs de weergave van een artikel dat zich kritisch bezighoudt met de vluchtelingenpolitiek. De censuur heeft inmiddels al lang DDR- en Turkije-niveau bereikt.

Bovendien dreigen andersdenkenden ingrijpende persoonlijke nadelen zoals baanverlies, opzegging van woonruimte, het uitzetten uit verenigingen en zelfs kerken, huisverboden en de oproep om openbare pleinen en straten te verlaten. Dit alles zijn al voorbodes van een totalitaire staat! Een democratie staat en valt met de vrijheid van meningsuiting. Daarom vragen de organisatoren om talrijke deelname:

“Kom daarom in groten getale naar Wiesbaden en geef voor de verkiezingen in Hessen een duidelijk signaal af tegen censuur en de vervolging van andersdenkenden!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Zonder vrijheid van meningsuiting geen democratie!…

 1. Jules Vismale zegt:

  Hier in Nederland blijkt dat er zelfs asociale figuren rondlopen die misselijke grappen op facebook en internet maken over de 4 kinderen die op 20 september 2018 gruwelijk omkwamen op een spoorwegovergang terwijl zij in een Stint (elektrische bakfiets) reden! Dat uitschot krijgt nou echter een koekje van eigen deeg daar tallozen van hen worden bedreigd en uitgescholden en dat mag wat mij betreft zelfs met dat links-extremistische tuig en moslimongedierte in Duitsland gebeuren!

  Like

  • BertG. zegt:

   Iedereen bedreigen en in mekaar slaan omdat een mening of misselijke grap jou niet bevalt, vind jij dus wel een goed idee.
   Dat is dan precies hetzelfde wat antifa ook doet.
   Ik ben het met je eens dat het inderdaad nog al misselijk is, maar ook dat valt onder vrijheid, hoe misselijk je mening ook is.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Ik heb liever gewoon dat al die opgenoemde extremisten desnoods elkaar maar tot moes gaan slaan en dus NIET de gewone burgers die constant hun slachtoffers zijn en NIETS te maken willen hebben met hun gedachtegoed!
    En overigens: als jij een neo-nazi, neo-communist, moslimextremist of een linke politici tegenkomt die jou wil gaan aanvallen: ga je dan gewoon haarfijn met hen in gesprek in de hoop dat ze dan hun kwaadaardigheid intomen of hen met geld, goederen, bloemen, cadeau’s, taart, bonbons, wijn, brood en zout omkopen? Dat zou haast hetzelfde zijn als uit een fabel dat een wolf met een lam in discussie gaat waarbij de laatste ook hoopte dan hij de wolf kon afhouden van diens honger!
    Daarbij doe ik ook NOOIT mee met al die misselijke “grapjassen” die op facebook zo “lollig” deden over die 4 verongelukte kinderen in Oss! Als zij namelijk het idee hadden om daar rijk van te worden is dat bijna te vergelijken met rijke mensen die eventueel een baan hebben waarmee ze niet snel rijk worden en zich gewoon verrijken met diefstal, drugs, smokkelen etc.!

    Like

   • BertG. zegt:

    Nee Jules, ik kan mij niet druk om mensen die niks voorstellen.
    En gekken hou je altijd.

    Like

 2. Ruud zegt:

  Terugtrekkende troepen begaan vaak de meest verschrikkelijke misdrijven………….

  Like

 3. Cefas zegt:

  Antifa zijn de fascisten van nu.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het kan allemaal.
  Een optocht met aan kop de “eigenaar” van de slavinnen ( in een heel dure auto ) ,die er achter aan komen begeleidt door slavendrijvers met zweepjes !
  TEHERAN ? ? nee LONDONISTAN
  Niet te geloven, maar ’t kan in een Vrije Democratie, nu nog wel !
  In de toekomst gemeengoed…………..

  [video src="https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/6F9bd1D2dP99VVIBO17E.mp4" /]

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Net als Brussel zijn er hoogdravende politici en democratische partijen die het volk liever de mond snoeren.

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Als ik al die berichten lees wat zitten ze daar eigenlijk te doen in Den Haag? Op de PVV na.
  Willen ze een burgeroorlog uitlokken? Als het zo door gaat komt die er zeker, liever niet natuurlijk.
  https://voiceofeurope.com/2018/07/protests-in-south-korea-against-muslim-refugees-we-dont-want-to-become-like-europe/
  Alle die vrije staten willen die moslims niet, zijn ze dan zo blind in Den Haag vraag ik me af.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Volgende demonstratie met de slogan ….niet hand in hand ……maar …hand op het pistool…

  Like

 8. roberta zegt:

  Er blijkt dus niet veel veranderd met de gezindheid van de duitsers vergeleken bij de jaren dertig. Het lijkt wel een herhaling van de toenmalige terreur. Ook dat waren socialisten (‘nationaal’ socialisten om zich te onderscheiden van de ‘internationale’ socialisten).

  Like

 9. Klaas zegt:

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Demonstreren voor wie of wat. Tegen de linksen haalt niets uit. Tegen de overheden ? Ook die hebben een plank voor hun kop, Dit zou de laatste demonstratie moeten zijn. Een laatste waarschuwing tegen misstanden gepleegd door het Rijk. Daarna zouden er echt spijkers met koppen geslagen moeten worden. Maar ik zie dat nog steeds niet gebeuren….

  Like

 11. jungleelephant zegt:

  Alle berichten van Bron die ik op facebook deel,worden sinds 2 weken verwijderd,als zijnde “spam”.
  Kunt u geen klacht indienen aldaar,mijnheer Bron?Ik geef aan dat het geen spam is en soms worden ze terug geplaatst,maar niet altijd!

  Like

 12. Ik denk nu even hoe moeilijk ook: Geduld is een schone zaak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s