ISLAMITISCH TERRORISME IN NEDERLAND (2004 -2018)

Screenshot_293

(Door: Gerard de Boer)

November 2004: Theo van Gogh wordt in Amsterdam door de Marokkaans-Nederlandse salafist Mohammed Bouyeri vermoord.

November 2004: In het Haagse Laakkwartier wordt door een lid van de radicaal-islamitische Hofstadgroep een handgranaat naar agenten gegooid. Drie agenten raken gewond.

December 2012: De AIVD voorkomt een aanslag door Al-Qaeda. Dat staat in het jaarplan 2013 van de dienst dat door minister Plasterk van Binnenlandse Zaken naar de Tweede Kamer is gestuurd

Juli 2013: De AIVD voorkomt met hulp van de Amerikaanse inlichtingendienst NSA een aanslag in Nederland. Dat staat in het jaarrapport van de commissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, die ook wel de Commissie-Stiekem wordt genoemd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op ISLAMITISCH TERRORISME IN NEDERLAND (2004 -2018)

 1. Jean zegt:

  Dat lijstje zal een heel lange lijst worden als wij niet heel snel die islamitische terroristen troep verwijderen uit heel Europa inclusief de importeurs in dat EU gedrocht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ronald zegt:

  Ik hoop dat de echte Nederlanders wakker worden en stemmen op Geert!!! Alle moskeeën sluiten en de moslims de mogelijkheid geven uit zichzelf te vertrekken!!! Geen plaats voor anti-westerse denk- en doewijzen!!!

  Even wat anders……waar zouden de letters van de partij DENK echt voor staan??? Dat weten alleen zij….

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Besef wel dat de grootste terroristische dreiging uit de Tweede Kamer komt met de partij DENK die gaat groeien. Terroristische aanslagen zullen we wel overleven, al hoop je zelf niet het slachtoffer te worden, maar een islamitische staat zullen we zeker niet overleven.

  Wat mij betreft is het met de islamisering in Nederland dus permanent code 5.

  Geliked door 3 people

 4. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank Gerard de Boer voor het opstellen van deze terreurlijst. Het laat duidelijk zien dat Wilders waarschuwingen zijn reëel en geen
  Fata morgana . De islam vormt een levensgevaarlijke bedreiging voor ons bestaan. Het stelt de bewoners van Nederland in 24 uur gevaar. Daarom dient de islam in Nederland (en Europa) met wortel en tak te worden bestreden. Mensen met het geringste contact tot islamitisch terrorisme moeten samen met hen uitgebreide familie te worden gedeporteerd naar het land van herkomst. Deze mensen hebben altijd twee nationaliteiten. Dus deportatie zal niet leiden tot stateloosheid. Politieke leiders die weigeren hen bevolking tegen terreurgevaar en oorlog te beschermen, hebben geen recht op een plaats aan de regeringstafel. EU en NWO zijn machthebbers/bezetters die op agressieve wijze er alles aan doen de natiestaten van Europa te vernietigen. Wat voor ons is essentieel, is voor de EU- en NWO Kalergisten een spelletje met mensenleven.

  Geliked door 4 people

 5. Guus Velraeds zegt:

  Wat opvalt in de lijst is dat hoe dichter bij vandaag de frequentie en de zwaarte van terreur aanslag of poging daartoe extreem toeneemt.

  We kunnen dus aannemen dat de klokt blijft tikken tot het moment dat het raak is en niets meer voorkomen had kunnen worden.

  Ik hoop dat geen aanslag gebeurd. Laat Nederland verschoond blijven. Laat dat duidelijk zijn.

  Gebeurd toch een aanslag laat dan de slachtoffers vallen in het kamp van de “refugee welcome” brigade en niet in het kamp van mensen die kritisch gestaan hebben tegenover de multiculti waan de open grenzen waan en de islam is vrede waan.

  Maar zoals vaak zal het onschuldigen treffen die dan door de islam minnende elite opnieuw misbruikt kunnen worden middels hun mantra we moeten de boel bij elkaar houden we moeten niet bang zijn en we moeten het allerlaatste het populisme in de kaart spelen.

  Geliked door 3 people

 6. Elisah zegt:

  https://nos.nl/artikel/2252464-identiteit-van-vijf-van-de-terrorismeverdachten-bekend-dit-zijn-ze.html

  Hardi N. (34) uit het Arnhemse Statenkwartier wordt door het OM als ‘de spil’ in het netwerk gezien. De geboren Koerdische Irakees werd in 2014 gearresteerd op verdenking van uitreizen naar Syrië om zich daar aan te sluiten bij terreurgroep Jabhat al-Nusra. Daarvoor wordt hij veroordeeld tot 3 maanden gevangenisstraf en 21 maanden voorwaardelijk.
  N. werkte tot zijn arrestatie als vreemdelingenbewaarder bij justitie.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  De intervallen alwaar de A.I.V.D. moslimcellen oprollen worden steeds korter. Alleen dit jaar al verschillende casussen. Hoe vreemd is het dat de A.I.V.D. telkens succesvol is in het oprollen van moslimcellen, terwijl overal in het buitenland de inlichtingendiensten er geen vat op krijgen, getuige de vele aanslagen die al in Europa gepleegd zijn. Dit alles blijft natuurlijk niet onopgemerkt door jihad terroristen. Zij zouden bijvoorbeeld van tactiek kunnen veranderen door bijvoorbeeld niet meer in Nederland iets op touw te zetten, maar om vanuit het buitenland gepakt en gezakt snel naar Nederland toe te komen om als een soort van blitzkrieg een grote aanslag te gaan plegen. Omdat er alleen dit jaar al verschillende voorvallen zijn geweest, in tegenstelling tot voorgaande jaren, is de kans levensgroot dat nog dit jaar de islamitische jihad alweer van zich laat horen.

  Like

 8. Roni zegt:

  WELKOM IN UTOPIA zong Frank Boeijen ooit…

  Like

 9. jack black zegt:

  Ook vandaag weer een moslim slager vakkracht in Ravensburg !
  Drie mensen neer gestoken waarvan een zwaar gewond !

  Geliked door 1 persoon

 10. Hendrik zegt:

  de religie van de vrede…………………….

  Geliked door 1 persoon

 11. Pietersen zegt:

  Nog een filmpje van de islamitische steker en zijn vrienden.
  https://www.liveleak.com/view?t=snxzn_1538154975

  Like

 12. The niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen. Doodziek word je er van, dr uit met die rotzooi.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Duitse burgemeester stopt Afghaanse asielzoeker met keukenmes die drie voorbijgangers neersteekt: “Hij bedreigde ook mij met bebloed mes” Die Afghaan wilde enkel duidelijk maken dat Allah de grootste is

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Genoeg is genoeg, stop de import van dit soort dwazen en sleep de verantwoordelijken voor een volkstribunaal !

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Nederlandse salafist Mohammed Bouyeri ….Is die al op vrije voeten en heeft die geen recht op een leefloon ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s