CARTOON

Screenshot_297

“35 jaar geleden landde er een UFO die me ontvoerde. toen hebben Kavanaugh en Trump me verkracht.” “Waarom zouden we deze dappere vrouw niet moeten geloven?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Peter Rissing

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, demoniseren, Donald Trump, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON

 1. koddebeier zegt:

  Het was te verwachten dat het #MeToo gebeuren misbruikt zou worden om andere (zonder aanvaardbaar bewijs) kapot te maken !
  Valse verklaringen zouden veel zwaarder gestraft moeten worden !!

  Geliked door 6 people

  • Harry willemse zegt:

   Het is al helemaal te idioot voor woorden dat als dit soort wijven die wat roepen, dat zonder enige form van bewijs, direct voor waar wordt aangenomen .

   Geliked door 3 people

   • BigLJohn zegt:

    Die vrouw komt pas na 35 jaar met haar verhaal, precies op het moment dat haar zogenaamde verkrachter op het punt staat om tot rechter te worden benoemd in het hoog gerechtshof van de U.S. Ik heb zelf dit soort van ellende ook mogen meemaken. Zonder enig bewijs is bla, bla, bla, van een vrouw c.s. (mijn vorige) was dat genoeg om door de politie gelijk als een straathond van de straat geplukt te worden en mij mee te nemen naar het politiebureau, alwaar ik als een verdachte werd bestempeld van een zwaar zedenmisdrijf. Zonder dat er enig wettelijk bewijs aanwezig was ! Dit was een poosje na de scheiding. Het scheelde een haar of ik had mogelijk voor jaren vastgezeten. Wegens elkaar tegensprekende verklaringen kreeg ik het voordeel van de twijfel en werd ik na 4 dagen uit de politiecel vrijgelaten. Mijn advocaat adviseerde om er geen rechtszaak van te maken, daar de mogelijkheid bestond dat ik dan alsnog veroordeeld zou worden. Jaren later kwam ik er achter dat het de neef van mijn dochter het was. Mijn dochter biechtte op. Maar het misdrijf was toen al verjaard. Er kwam een wettelijke verruiming voor het doen van aangifte, maar deze bestond alleen voor nieuwe zaken, dus die neef kwam alweer goed weg. Mijn toenmalige schoonfamilie wilden een schandaal in de familie voorkomen en maakten mij als zondebok. Het koste mij mijn (bijna) totale klantenbestand (bakker aan huis) en moest na vele jaren er mee ophouden. Kennissen heb ik ook niet meer. Of ze zijn dood, of ze wilden geen contact meer. In de Arabische wereld is de vrouw de speelbal van de man, alhier in het Westen is die vrijheid toebedeeld aan de vrouw die met een man kan doen en laten wat zij wil. Dit alles met volledige medewerking van de Wet. Daar ben ik intussen wel achter gekomen….

    Geliked door 2 people

 2. Guus Velraeds zegt:

  Ik wacht op de vrouw die zegt 40 jaar geleden verkracht te zijn door Barack Obama.

  Bill Clinton natuurlijk niet want die hield meer van sigaren.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Guus Velraeds; Het zou nog veel gekker kunnen gaan worden. Een vrouw gaat aangifte doen omdat zij vind dat een bepaalde man haar in de nabije toekomst gaat verkrachten. Of de politie hem niet preventief wil gaan vastzetten en hem door de rechter laat veroordelen….In een matriale maatschappij, waar het begrip emancipatie niets anders inhoudt dan de totale onderdrukking van de man, kunnen de raarste dingen werkelijkheid gaan worden.

   Like

  • Republikein zegt:

   Deze hetze komt van Nasa, met steun van de Clinton’s.

   Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  I like Trump. c.s. Iedereen die het anders ziet, kan aan het gas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s