Hartelijke ontmoeting tussen Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley en premier Netanyahu in New York

Screenshot_296

(Door: “Brabosh”)

Premier Benjamin Netanyahu ontmoette op vrijdag in New York Nikki Haley, de Amerikaanse ambassadeur bij de VN, en bedankte haar voor haar compromisloze activiteiten namens Israël.

“Ik zei gisteren dat de VN-zaal nog steeds vol anti-Israëlresoluties is, maar wanneer u in de VN bent, is de situatie beter en ik wil u bedanken voor het zuiveren van de lucht in die hal,” vertelde Netanyahu aan Haley. “Wat u met president Trump deed met betrekking tot UNWRA, UNESCO … is verbazingwekkend,” voegde hij eraan toe, Haley bedankend namens Israël en haar vrienden over de hele wereld.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", gezond realisme, Hamas, Israël, PLO, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Hartelijke ontmoeting tussen Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley en premier Netanyahu in New York

 1. koddebeier zegt:

  Echter de onnozelaars van politici slapen verder !

  Like

 2. Cleo zegt:

  God zij dank zijn er tenminste nog een aantal politici, regeringen en regeringsvertegenwoordigers die WEL hun gezonde verstand gebruiken en omzetten in verstandige besluiten!
  In Nederland zitten we helaas, hoe lang nog (?), opgescheept met een uiterst opportunistisch zooitje nep-volksvertegenwoordigers: Rutte is alleen bezig met zijn egoïstische eigen belangen (mooi baantje kopen met ONS belastinggeld; commissariaten veilig stellen bij zoveel mogelijk grotere ondernemingen); Kaag graait grofweg honderden miljoenen weg uit ONS staatsbudget om haar foute Palestijnse clan-leden te paaien; CU, nog steeds beduusd en euforisch dat ze als ‘excuus-Truus’ mee mogen doen met deze kliek slikken geluidloos allerlei ‘meloenen’ weg; CDA konkelt lekker mee in de achterkamertjes voor Brusselse baantjes, burgemeestersposten, Bouwend Nederland (Maxime Verhagen). Ondertussen brengt dit zooitje ons mooie Nederland naar de rand van de afgrond met de open grenzen, Brusselse dictaten en ongecontroleerde instroom van nep-vluchtelingen van meestal islamitische huize met alle maatschappij-ontwrichtende gevolgen van dien.
  Wie schopt dit zooitje eruit aub?!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s