Hoezo minder “vluchtelingen”: Uit Turkije komen duidelijk weer meer migranten de EU binnen

Screenshot_301

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal (illegale) migranten dat uit Turkije komt, is drastisch toegenomen. Een stijging van 43% tegenover dezelfde periode vorig jaar (januari tot midden september). Blijkbaar is de EU-vluchtelingendeal met Turkije niet perfect, daarvoor hoef je geen profeet te zijn om te begrijpen dat de rampzalige deal nauwelijks deugt als concept om de toenemende migratiedruk tegen te houden, omdat de deal precies tot die ontwikkeling leidt die voor de ondertekening werd voorspeld, namelijk in een ramp – ondersteund door de beste bondskanselier aller tijden . . .

politikstube

Er komen minder (illegale) migranten. Nee, het zal niet stoppen zolang de grenzen niet rigoureus worden gesloten, de gaten ter bescherming van de buitengrenzen niet gedicht worden en het asielrecht (bijv. geen individuele aanspraak op asiel) niet enorm wordt aangescherpt. Maar deze noodzakelijke maatregelen zijn veelmeer wishfull thinking, het zal wellicht pas ophouden wanneer de welvaartsstaat in elkaar stort. Dan is iedere handeling te laat wanneer men met de onaangename realiteit wordt geconfronteerd.

“Die Welt” bericht:

Het aantal migranten dat dit jaar vanuit Turkije de Europese Unie is binnengekomen, is tussen januari en midden september van dit jaar in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar drastisch toegenomen. In een actueel intern rapport van de Europese Commissie, dat in het bezit is van de “Welt am Sonntag”, wordt hierover gezegd: “Het totaal aankomsten vanuit Turkije in de EU in het jaar 2018 bedraagt op dit moment 38.678, dat betekent een toename met 43% tegenover dezelfde periode vorig jaar.”

Volgens het rapport zijn er alleen al 32.423 mensen uit Turkije naar Griekenland “gevlucht”, waarvan 12.147 over land. Andere landen van aankomst waren Italië (1965), Bulgarije (236) en Cyprus (71). Het rapport van de Europese Commissie benadrukt eveneens dat tussen januari en midden september van dit jaar 45% (in absolute aantallen: 5300 personen) van diegenen die over land uit Turkije naar Griekenland zijn gevlucht, de Turkse nationaliteit had. (Verder lezen op “Die Welt”).

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoezo minder “vluchtelingen”: Uit Turkije komen duidelijk weer meer migranten de EU binnen

 1. Pietersen zegt:

  Geert Wilders zei het al in de algemene beschouwingen : Er is in enkele jaren een stad zo groot als Maastricht bijgekomen.
  Het liegen in de media gaat gewoon door met hun zogenaamd ‘minder vluchtelingen’ en het kabinet doet niet anders dan schaapachtig voor zich uitkijken.

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik zegt:

  En die domme varkens in Brussel maar geld overmaken naar dat varkenssultanaat van opperzwijn Erdogan. Vieze Nazi!

  Geliked door 2 people

 3. freda110 zegt:

  En u denkt dat dit allemaal toevallig is?
  Vind u het niet vreemd dat het allemaal islamitische mannen tussen de pakweg 20 en 45 jaar zijn?
  Vind u het niet vreemd dat al die turken die een verblijfsvergunning hebben gekregen rondlopen met Turkse vlaggen en Erdogan vereren?
  Vind u het niet vreemd dat er regelmatig grote hoeveelheden wapens gevonden worden in diverse moskeeën?
  Erdogan praat al een hele tijd over het Ottomaanse rijk waarbij hij het het westen keer op keer beledigt, bedreigt en vernederd en dat vind u niet vreemd?
  Dan zult u ook wel niet raar opkijken als vandaag of morgen het bevel uit Turkije komt om de wapens op te nemen en de boel hier over te nemen.
  Inmiddels zijn er vooral in Duitsland hele gewapende clans ontstaan waar de politie totaal machteloos tegenover staat en er dus feitelijk op bepaalde plekken in de grote steden een complete anarchie heerst.
  Het duurt niet zo lang meer voordat Erdogans ware bedoelingen duidelijk worden, maar dan is het voor ons te laat want wij zijn weerloos overgeleverd aan dit soort barbaren en op bescherming of redding door de politie of de politiek hoven wij niet te rekenen, dat is inmiddels wel duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Moordneigingen krijg je er van. Die aantallen kun je niet overzien; men maakt een hater van een normaal, sociaal mens. Er zijn toch gvd limits…

  Like

 5. ruud beijer zegt:

  We moeten hier eens ophouden met klagen.We moeten onze energie gebruiken om de mensen om ons heen over te halen om op de PVV of het FvD te stemmen. Dat zet meer zoden aan de dijk dan protesteren.Dus probeer uw familie kennissen buren vrienden enz over te halen om te stemmen op een van deze partijen. Niet dat het nog wat helpt hoor dat niet.We krijgen die twee miljoen allochtonen die in Nederland wonen nooit meer weg.Bereidt uw kinderen alvast maar voor op de islam. Zij nemen ons land langzaam over.Zij hebben 4 of 5 kinderen en wij Nederlanders maar een. Nog 25 jaar en dan zijn we ons land kwijt.Maar ja allemaal eigen schuld. Uw kleinkinderen zijn de klos.Die hebben straks niets meer in te brengen. Al onze vrijheid is verleden tijd.En het ergste is dat op dit moment er nog steeds zangclubjes zijn die de vluchtelingen Welkom heten. Walgelijke Nederlanders waarvan ik hoop dat ze de ondergang van Nederland meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lees nog eens het schrijven van Mulder: Het Nederland waar ik mij voor schaam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s