Joden in de AfD: “Bijna iedereen van ons wordt in Duitsland getreiterd”

Screenshot_307

Welt: “Joodse burgers waarschuwen voor gevaar door de politieke islam.” “Wij staan als AfD aan de kant van de joodse gemeenschap in Duitsland”. 

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Zondag 7 oktober 2018 vindt in Offenbach de oprichtingsbijeenkomst van de “Joden in de AfD” plaats. “Jouwatch” bericht sinds lang over de betrokkenheid van de AfD voor Joden in Duitsland en over de joodse ondersteuning voor de AfD.

journalistenwatch

De onlangs gepubliceerde principeverklaring van de “Joden in de AfD” (JAfD) heeft kritiek op de islamisering van Duitsland en het daarmee gepaard gaande antisemitisme, evenals op de ondersteuning van de Duitse regering voor de met Hamas sympathiserende UNRWA. Daarom “komt het gewoon bespottend over om erover te oreren dat ´Israël´s veiligheid´ ´Duits openbaar belang´ zou zijn. Ook hebben meerdere ministers van de Bondsrepubliek zichzelf te kijk gezet door of kransen bij het graf van terroristen neer te leggen of er de voorkeur aan hebben gegeven om in plaats van Israëlische regeringsvertegenwoordigers te ontmoeten liever ontmoetingen hadden met vertegenwoordigers van links-radicale NGO´s.”

Dit alles zou er aan bijdragen, aldus de JAfD, “dat een alliantie van de rechts-conservatieven in Europa met het Jodendom heel logisch is.” De JAfD verzet zich tegen verwijten dat d eAfD een antisemitische partij zou zijn: “Dat zich in de gelederen van de AfD enkele echte antisemieten bevinden, bijvoorbeeld Wolfgang Gedeon, ontkennen wij niet; de invloed van deze individuele leden wordt in de publieke waarneming echter mateloos overschat.”

“Wij zien in de wens van de AfD dat Duitsland weer een zelfbewuste natie moge worden absoluut geen tegenstrijdigheid tegenover joodse belangen. Integendeel. Wij denken dat een daadwerkelijke wederzijdse waardering alleen maar mogelijk is wanneer beide partijen in staat zijn zelfbewust op te treden.”

De Centrale Raad van de Joden in Duitsland organiseert zondag – gefinancierd met Duits belastinggeld – een tegendemonstratie in Offenbach in naam van de Joodse Studentenunie Duitsland, JSUD, onder de titel “#AFNee! Dit Alternatief is niet koosjer”.

Daarover de mede-initiator van de JAfD, Wolfgang Fuhl, tegenover “Jouwatch”: “De reacties van voormalige en huidige functionarissen van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland verrassen ons niet in het minst, aangezien dit orgaan uit dezelfde middelen wordt gefinancierd als de deelstaatkerken en bisdommen. Deze functionarissen zijn inmiddels zo ver verwijderd van de alledaagse ervaringen van het gewone gemeentelid dat hun uitlatingen nauwelijks meer iets met de realiteit te maken hebben.”

“De daaruit voortkomende discrepantie is niet alleen met het oog op islamitisch antisemitisme waar te nemen, maar eveneens met het oog op de gigantische Duitse belastingbedragen die worden uitgegeven voor islamitische terreur tegen Israël, waarover de Centrale Raad van de Joden in Duitsland hardnekkig zwijgt. Ontevredenheid met hun institutionele vertegenwoordiging is terecht wijdverbreid onder de Duitse Joden en heeft in 2014 bijvoorbeeld geleid tot de enige onafhankelijke joodse krant in Duitsland, de ´Jüdische Rundschau´ , die het zwijgen van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland probeert te doorbreken.”

Ook vanuit Israël krijgt de JAfD naar eigen zeggen overwegend positieve reacties. “De samenleving daar, die op de hoogte is van de financiering van islamitische terreur door de EU en overigens al lang afstand heeft genomen van de bedrieglijke voorstellingen van de vredesbeweging, kijkt met onbegrip en grote zorgen naar de actuele Duitse immigratiepolitiek.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse joden, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Joden in de AfD: “Bijna iedereen van ons wordt in Duitsland getreiterd”

 1. droevige mof zegt:

  Erdogan bezoekt Keulen. Zijn volgelingen scanderen enthousiast:
  “Wir sind das Militär, und da kommt unser Führer.”
  Je hebt het correct gelezen ,, Führer”
  Misschien begrijpt de Centrale Raad van de Joden in Duitsland eindelijk wat de AfD zegt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Ik zie op VK veel Duitse Jodenhaat. En op FB veel Nederlandse Jodenhaat. Is de volgende HOLOCAUST in opkomst? Ik snap dit echt niet. De islam is de grote vernieler van mensen en hun normen en waarden. Ik heb groot respect voor de Joden. Zoals Israël zich staande weet te houden tussen moslimlanden en een prachtig land hebben opgebouwd in de woestijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Deze link mag niet gedeeld worden op FB. Er is een grote censuur gaande. Alles wat over moslims en vluchtelingen gaat is verwijderd. Is dit de EU censuur of de FB censuur?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Onbegrijpelijk dat de grootste Jodenhaters* heilig verklaard zijn.

  *mohammedanen

  Like

 5. Jesus is King of kings! (John 3:16) zegt:

  Wie het volk van God zegent (de echte Joden de nazaten van shem) zal God ook zegenen maar wie de Joden vervloeken die zal God vervloeken. Die haatbaarden gaan allemaal naar de HEL (Gehenna). Voorkom dat u ook gaat. (JOHN 3:16)

  Like

  • BertG. zegt:

   Is het jouw probleem dan als ik naar de hel ga, of heb jij geen andere dagbesteding om de uren door te komen.
   Het zal mij een teringzorg zijn waar jij mee bezig bent.

   Like

 6. “Palestijnen” accepteren geen Joodse staat,want dat is in strijd met hun Sharia!…https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=9ZdTEtGpXt8

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ondertussen, in zweden…
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Jodenhaat-moslimmigranten-reden-voor-Zweden-om-hen-juist-wel-asiel-te-verlenen

  Jodenhaat moslimmigranten reden voor Zweden om hen juist wel asiel te verlenen

  Rechten gewelddadige moslimmisdadigers net als in Duitsland en Nederland belangrijker dan veiligheid van autochtone inwoners: Zweedse autoriteiten lieten vorig jaar 75% van tot gevangenisstraf en deportatie veroordeelde migranten weer vrij, 9 van de 10 misdadigers worden sowieso nooit uitgezet

  Links laat vooral in Zweden hoe langer hoe meer zijn ware kleuren zien. De uitgewoonde nepmaskers van humaniteit, diversiteit en multiculti vallen af nu Jodenhaat er inmiddels een geldige reden is om moslimmigranten juist asiel te verlenen. Ja, u leest het goed, want een afgewezen illegale asielzoeker, tevens een veroordeelde misdadiger, werd het toegestaan om in Zweden te blijven omdat hij een gewelddadige haatmisdaad tegen Zweedse Joden had begaan. Joden beginnen dus wederom vogelvrij te worden verklaard in progressief-socialistisch Europa, net zoals dat onder de Duitse nationaal-socialisten zo’n 80 jaar geleden het geval was.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  75 jaar geleden begon het ook met treiteren van joden ….Uiteindelijk werden ze vermoord in concentratiekampen….De natte droom van Islamieten…..alhoewel hun religie heel vredelievend is….De linkse , de Gutmenschen en de rode geloven dat zelfs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s