“Migratie? Nederland moet nationaal belang laten prevaleren”

Screenshot_295

AMSTERDAM – Hoe vol is Nederland? Daarover discussiëren migratieonderzoeker Dr. Jan van de Beek (foto) en directeur Jurriën Koops van de bond van Uitzendbureaus ABU. „Nederland moet, net als Canada en Australië, het nationaal belang vooropstellen bij immigratie”, betoogt Van de Beek – hieronder de rest van zijn oproep.

Migranten moeten worden geselecteerd op hun kansen op integratie. Dat is niet alleen beter voor ons land, maar ook voor de immigrant. Die laatste heeft meer kans op succes en voelt zich meer gewaardeerd en welkom dan nu vaak het geval is.

Een belangrijke reden om migratie te reguleren is de bevolkingskrimp en -groei. Nederland heeft nu 17 miljoen inwoners. Zonder immigratie kan de bevolking krimpen tot zo’n 12 miljoen in het jaar 2100. Van hen zal – zonder huwelijksvermenging – ongeveer 8 miljoen nakomeling zijn van de huidige autochtonen. Die daling komt door de vergrijzing en het lage kindertal per vrouw. Blijft de netto-migratie tot het einde van deze eeuw echter op het niveau van de afgelopen paar jaar, dan kan de bevolking groeien tot 24 miljoen inwoners.

Lees verder>>>
(h/t “King Arthur”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Migratie? Nederland moet nationaal belang laten prevaleren”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Nederland als land bestaat in het jaar 2100 helemaal niet meer als ik de ontwikkelingen bekijk.
  Het zal hoogstens een dicht bevolkte provincie zijn van de EU.

  Like

 2. Jeanette K zegt:

  Oriana Fallaci waarschuwde reeds eerder voor massa-immigratie, H.Boumedienne dreigde er in 1974 mee voor de VN.!!
  Lees alinea 9 van deze pagina:
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1597589/posts

  Like

 3. Klaas zegt:

  `hoe meer zielen, hoe minder vreugd`

  `hoe minder zielen, hoe meer vreugd`

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dankzij het incompetente zooitje in Brussel en Den Haag stuiven we met een rondgang naar de ondergang van Nederland !

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  ….dan kan de bevolking groeien tot 24 miljoen inwoners….Waarvan 16 miljoen moslims. Drie keer raden in wat voor soort Nederland we dan leven. Als dat zo is kan je beter maar dood zijn. Of het word je dood wel middels het kromzwaard !

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Altijd weer een verademing dr. Jan van de Beek te horen/lezen. Helaas geeft de media steeds de voorkeur aan Leo de Lul Lucassen met zijn wegkijken.

  Like

 7. Brakenstein zegt:

  Dan zijn er ook nog 150.000 Nederlanders die per jaar ons land verlaten. Meer dan een stadion vol! Goed opgeleide en onafhankelijke mensen die de waakvlam van de islamitische hel zien branden. Het zijn landverlaters en geen landverraders. De verraders zitten in Den Haag die het land vol laat stromen met potentiele vijanden. En deze op alle mogelijke manieren helpt met infiltreren. Als je daarmee straks in de rug wordt aangevallen, wordt dit land het vanzelf niet meer waard om voor te vechten. Dan blijft emigratie over en vlucht je naar een beter vaderland. Het oude was slechts het land van je vader…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s