Politieman uit Borken doet boekje open: “So schaffen wir das nicht!”

Screenshot_309

(Door: “Jupiter” – Vertaling: E.J. Bron)

Minderjarige veelplegers, die geen respect meer hebben voor de politie

Een moedige politieman, die wat betreft de gevolgen van de migratie de vinger op de zere plek legt. Een krant die dichtbij zijn lezers staat en die zijn ongeschminkte gastbijdrage anoniem publiceert. En een van woede schuimende districtscommissaris, die knaagt aan de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid. Deze melange zorgt in het district Borken in het Münsterland in de deelstaat Nordrhein-Westfalen op dit moment voor veel ophef.

PI News (2)

Wat was er gebeurd? Een ervaren politieman uit Borken sprak duidelijke taal in de “Borkener Zeitung” van 22-09-2018. Over zijn dagelijks leven bij de politie in Borken en de sfeer binnen de politie. Er zijn niet veel agenten die dat durven, maar er zijn vast en zeker heel veel politieagenten die tijdens hun dienst vaak met gebalde vuisten in de broekzak lopen.

De anonieme agent bericht ongeschminkt hoe extreem zijn werk veranderd zou zijn. “We maken iedere dag een verruwing in de omgang mee.” Hij spreekt van veelplegers, die als kinderen nog niet strafrechtelijk aansprakelijk zijn. “Die hebben überhaupt geen respect.” Hij eist de leeftijd van strafrechtelijke aansprakelijkheid tot 12 jaar of zelfs tot 10 jaar te verlagen, “opdat men überhaupt nog een mogelijkheid heeft om ´tegen te sturen´.”

18- en 19-jarigen zouden in het strafrecht als volwassenen behandeld moeten worden, omdat het jeugdstrafrecht niet zou afschrikken en omdat er anders “geen grip op ze te krijgen zou zijn”. De gevolgen zouden een hulpeloze justitie en verloren gegaan vertrouwen in de bevolking in de rechtsstaat zijn. “hoe moeten we uitleggen dat een fietser die zijn mobiele telefoon gebruikt € 55,- moet betalen, terwijl tegelijkertijd vele processen wegens veel ergere delicten gewoon worden stopgezet?”

Tot deze realiteit zou ook behoren dat buitenlandse jongeren en jonge mannen, vooral uit islamitische landen, negatief opvallen. Er zou duidelijk van meer agressie en een groot gebrek aan respect sprake zijn. “Respect voor de politie en het Duitse rechtssysteem ontbreekt vaak volledig”, schrijft de agent.

Zijn collega´s en hij zouden door de politiek in de steek gelaten worden. De regering zou “volledig gefaald hebben in de vluchtelingenpolitiek”. Er zou veel te weinig personeel zijn. Kerstmarkten zouden worden beveiligd met kogelwerende vesten, machinepistolen en in dubbele bezetting.

De politieman stelt echter ook vast: de bereidheid om mensen in nood asiel toe te staan, zou overal even groot zijn. “Maar de burger mag verwachten dat de wet consequent wordt uitgevoerd.”

CDU-districtscommissaris distantieert zich

CDU-districtscommissaris Dr. Karl Zwicker, die tegelijkertijd hoofd is van de politie in het district, heeft in de “Borkener Zeitung” van 25-09-2018 felle kritiek op de manier van optreden. Hij distantieert zich van het “algemene verwijt” en het “generaliserend in diskrediet brengen van mannen uit islamitische landen”.

De verklaring van de agent zou de verslechtering van het veiligheidsgevoel van de bevolking in de hand werken.

Ook de pers van Borken krijgt zijn vet. Zwicker beschouwt het optreden om de “uitspraken van een anonieme medewerker ongecontroleerd te publiceren” als een “slecht journalistiek incorrect optreden”.

De redactie van de “Borkener Zeitung” legt haar stap uit. Ze zou de gastbijdrage anoniem gepubliceerd hebben, omdat de schrijver aanzienlijke consequenties voor zichzelf zou vrezen. Zij zou het belangrijk hebben gevonden om in het kader van het maatschappelijk debat een stem uit het binnenste van de politie af te drukken.

PI-News vindt: Duitsland heeft meer van zulke moedige politieagenten en kranten nodig – en minder van zulke districtscommissarissen zonder ruggengraat als Karl Zwicker!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Jupiter”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Politieman uit Borken doet boekje open: “So schaffen wir das nicht!”

 1. ReaGluurder zegt:

  Dickie Schoof zei ook dat er met de “vluchtelingen”tsunami geen terroristen meekwamen! Andere “nette” hotemetoten stonden in de rij om dit te beamen. Afgelopen week hebben we dankzij deze Misbaksels weer even een inkijkje gehad van Rutteland 2018! Eigenlijk is er al decennia elke dag wel een “incident” mbt de zgn. Verrijking! De investering van 500 M I L J A R D werpt zijn (wrange) vruchten af!

  Liked by 4 people

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/29/duitsland-scholieren-gaan-op-vrijdag-naar-de-moskee-en-niet-naar-school/

  Duitsland – scholieren gaan op vrijdag naar de moskee en niet naar school

  Er wordt altijd beweerd dat er in Duitsland geen sprake is van islamisering. Dit verslag van het persbureau DTS bewijst het tegendeel. Het onthult het totale falen van de staat op het gebied van integratie: bondsminister van Onderwijs Anja Karliczek (CDU) vraagt om strengere maatregelen en duidelijke regels op school. Dit helpt verschillende biografieën om een gemeenschappelijke weg te vinden, vertelde ze aan de “Bild” met het oog op het hoge percentage leerlingen met een migratieachtergrond. “Regels moeten worden gehandhaafd”, eiste Karliczek.

  Liked by 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Hier zijn drie simpele feiten:
  1. Onlangs, sinds Chemnitz, schrijven sommige kranten de waarheid.
  2. Een CDU-districtscommissaris blijft de oude leugens vertellen.
  3. Deze politieagent spreekt voor bijna alle politieagenten. Zonder hun steun en dekking zou hij niet
  hebben gesproken. De politie is een gesloten gemeenschap.

  Liked by 2 people

 4. ReaGluurder zegt:

  De grootste moskeet van Europa in Köln wordt geopend door Erdo en in Hamburg willen ze nog meer diversiteit, en terreur! Er is geen redden meer an!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/ruim-14000-mensen-lopen-optocht-in-hamburg-tegen-racisme/ar-BBNHOOB?ocid=spartandhp

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Erdogan opent de grootste moskee van Europa.

   Bij ons worden nieuwe kerken ingewijd door Bisschoppen, Kardinalen en soms de Paus.

   Hoeveel bewijs wil je hebben dat de islam een politieke ideologie is.

   Liked by 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Ik lees kijk en huiver…….elke dag dat ik op ”Europa nieuws ”kijk..soms sla ik een dag over,en dat lucht op.Ook probeer ik soms mijn braziliaanse kennissen er op te wijzen, maar die interreseeren zich geen bal voor wat er buiten Brasil gebeurd.Mijn vrouw zegt”laat toch gaan”,en ze heeft nog gelijk ook.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    mahoog, met zo’n mening van “laat toch gaan”, bent u medeverantwoordelijk voor de dingen die straks heel ernstig mis gaan in Europa. Ga stemmen, wordt lid van een politieke partij maar doe wat. Straks is het te laat en een terug zit er niet meer in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s