Sluipende JIHAD verovert West-Europa!

 

(Door: “Balkanske priče”)

De islamdreiging voor West-Europa is nog nooit groter geweest dan vandaag de dag het geval is. Zonder slag of stoot heeft de islam via de massa-immigratie hele wijken en steden veroverd. Hij heeft zonder tegenstand en met de collaboratie van onze politieke, journalistieke en culturele elites onze steden kunnen islamiseren. In West-Europa bevinden zich nu al honderden islamitische No-Go-zones(parallelle samenlevingen; een staat in een staat). De politie kan deze wijken niet betreden zonder te worden blootgesteld aan confrontaties, bekogeld of zelfs beschoten te worden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Sluipende JIHAD verovert West-Europa!

 1. Jean zegt:

  Dat is toch poepsimpel op te ruimen….
  Gewoon defensie inschakelen met tanks en de boel opruimen.
  Wij eisen de totale verwijdering van die islamitische smeerlapperij van ons grondgebied want elke dag te staan kokhalzen is niet gezellig. Die gewelddadige perverse zwijnerij moet verdreven worden liefst uit heel Europa maar laten w maar beginnen met ze te verdrijven uit eigen land.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Echter de arme van geest in de politiek slapen verder !!

  Geliked door 1 persoon

 3. hektor zegt:

  Diegene die hier verantwoordelijk voor zijn zullen het bekopen met hun leven dit blijft niet uit.
  Als je als politiek je eigen mensen (mens) laat afslachten pure genocide en dan denken je vrijuit gaat no way, Europa gaat in de fik en de Elite zullen op gejaagd worden als wild, stuk voor stuk zullen ze vroeg of laat in oog staan …….het is dan te laat, is dat nu zo moeilijk te begrijpen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen…het zijn zoooo’n fijne landen daar, dat werkelijk alles en iedereen weg wil.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/wir-schaffen-das-91-procent-marokkanen-wil-naar-europa/

  Wir schaffen das? 91 procent jonge Marokkanen wil naar Europa

  Europa mag zich schrap gaan zetten, die migratiestroom kan nog wel even gaan duren! Maar liefst 91 procent van de jonge Marokkanen, 84 procent van de jonge Algerijnen en 53 procent van de jonge Tunesiërs wil naar Europa verhuizen! Dat meldt Powned.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Europa werd in 1000 jaar opgebouwd, maar gaat nu binnen EEN eeuw voor goed naar de bliksem.
  Omdat de elite dit wil. De elite met hun universitaire bul, zij zijn nog achterlijker dan het achterste van een varken. Regeren is vooruitzien. Dat lukt die achterlijke varkens niet. Wijsheid is niet te leren op scholen. Wijsheid is iets wat in potentie al in jezelf aanwezig is en wat je verder moet ontwikkelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s