VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het Global Migration Compact en het einde van Europa (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! In december zal het Global Compact on Migration in Marrakesh ondertekend worden. Dat is een verdrag van de VN, dus van de Verenigde Naties, over toekomstige immigratie. Het verdrag is een maatschappijpolitieke atoombom. Want volgens het Global Compact heeft iedereen het recht om zich overal te vestigen, om het even of hij vluchteling of migrant is. Dat betekent: er bestaat geen staatkundige soevereiniteit meer en geen grenzen.

Er bestaan alleen nog open vestigingsgebieden. In het zogenaamde “campagneschrift” worden deze doelen duidelijk geformuleerd. Daar staat in: Migratie wordt een zelfstandig mensenrecht. Dit recht heeft voorrang op de autochtonen. Landen dienen migratie actief te bevorderen, bijvoorbeeld door veilige reisroutes. Migranten hebben vanzelfsprekend volledig aanspraak op alle sociale dienstverleningen. Migranten moeten hun eigen cultuur in speciaal daartoe opgerichte steden kunnen leven. Dan zou je bijvoorbeeld stenigingen volgens de sharia in Mecklenburg en hindoeïstische weduweverbranding in Beieren hebben.

Natuurlijk dienen kinderen van migranten automatisch het staatsburgerschap te krijgen van het land waarin ze geboren zijn. en bovendien die van de vader en moeder, dus tot drie nationaliteiten. Elk migrantenkind mag zijn hele familie laten overkomen. En kritische berichtgeving over migratie dient tot het verlies van alle staatssubsidie te leiden, dus bijvoorbeeld tot het intrekken van advertenties. Zo wil men de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid tegelijk beperken.

Omdat de links-groene radicale globalisten van de VN weten dat dit concept op tegenspraak zou stuiten, hebben ze eerst een minder scherp document voorgelegd, dat echter altijd nog migratie onbeperkt positief en onvermijdelijk noemt. Dit document heeft het Europees Parlement in april 2018 aangenomen, ook met de stemmen van de oude Duitse partijen.

Inmiddels is het ingekorte ontwerp heel stiekem en stilletjes van 25 naar 34 pagina´s uitgebreid – onder de bevoegdheid van minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, zonder parlementair overleg, met duidelijke aanscherpingen ten koste van de Europese landen. Zo gaat dat in de politiek.

De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft dat ooit treffend beschreven: “We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap tot er geen terugkeer meer mogelijk is.” Voor deze “geen terugkeer” wil mevrouw Merkel in Marrakesh zorgen. Als zij akkoord gaat met het Global Compact, wordt het politiek, later ook volkenrechtelijk, bindend. Dan is het definitief voorbij met de soevereiniteit van Duitsland, dan staan alle deuren voor iedereen open. En ze kunnen, dat is beslissend, niet meer gesloten worden.

Het Global Compact is een maaksel van linkse vijanden van het Westen. Zij willen de grote omvolking, zij willen de volkeren van Europa vernietigen – en de natiestaten. Antonio Guterres, verantwoordelijk Commissaris voor vluchtelingenpolitiek bij de VN en jarenlang president van de Socialistische Internationale, zegt dat expliciet: “De ontvangende landen hebben de plicht de jaarlijkse nieuwe behoefte aan nieuwe vestiging te garanderen en veilig te stellen.” Het recht om zich af te sluiten voor de migratie hebben deze landen niet. Daarmee wordt de droom van alle linksen hier in het land werkelijkheid: “Duitsland, dat verrekte stuk stront”, zal ophouden te bestaan, zijn bevolking “uitgedund” en “teruggedrongen” – waarnaar Jürgen Trittin, Katrin Göhring-Eckhardt en andere linksen letterlijk verlangden.

Hongarije en de VS hebben het Global Compact al afgewezen; ook de verstandige Denen. In Duitsland kunt alleen u het Global Compact stoppen. Door aan uw afgevaardigde van uw kieskring in het Duitse parlement te schrijven dat hij het Global Compact moet verhinderen. En als u in Hessen of Beieren woont: stuurt u een machtig signaal naar Berlijn! Geef uw stem aan de AfD, stem op de AfD!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over het Global Migration Compact en het einde van Europa (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/leugenaars-geheime-britse-documenten-vrijgegeven-overheid-in-1917-al-op-hoogte-ware-bedoelingen-europese-project-verteld-erover-te-liegen-tegen-bevolking/

  Leugenaars! Geheime Britse documenten vrijgegeven: overheid in 1971 al op hoogte ware bedoelingen Europese project, verteld erover te liegen tegen bevolking

  Uit geheime documenten blijkt dat de Britse overheid in 1971 al wist wat het einddoel was van ‘het Europese project’: een machtsovername door Brussel. Om het nog erger te maken: politici kregen te horen dat ze daar over moesten liegen tegen de eigen bevolking. Zoals we allemaal weten is dat precies wat er gebeurd is

  “Ondanks het feit dat politici al die jaren hebben volgehouden dat het niet het doel was van de Europese Unie om een nieuwe centrale staat te worden blijkt uit dit document uit 1971 dat dit het plan nou juist wél was. Voorstanders van het Britse lidmaatschap van de EU — van Labour, de Lib Dems en de Tories — moeten het document maar eens goed lezen en de vraag beantwoorden waarom ze eigenlijk parlementariër zijn als ze niet willen dat Westminster het voor het zeggen heeft in dit land.”

  Liked by 5 people

 2. koddebeier zegt:

  Zij die de Global Compact ondertekenen horen in een krankzinnigen inrichting !!

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Het was al duidelijk wie europa naar de bliksem helpt maar nu treden ze er expliciet mee in de openbaarheid. De VN (een verzameling zwarte en linkse landen) die zonder enige gene haar wqiloiplegt aan de natiestaten. Mijn advies, te wapen en vecht tegen dat stelletje teringlijders, met junker voorop als 1e doelwit.

  Liked by 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Het merendeel van de verenigde narigheid bestaat uit moslims , dat ze dit doen is niet zo gek , Europa innemen zonder een schot te lossen ,en die kuikens in Brussel zitten in de partij .

  Like

 5. Wachteres zegt:

  En zij die pro-EU stemmen verdienen niet beter.

  Ik heb geen medlijden meer met het volk dat zich zo laat bedonderen.

  Liked by 5 people

 6. Klaas zegt:

  Liked by 1 persoon

 7. David zegt:

  Mijn hondje is een mengelmoes van rassen, maar ze heeft EEN paspoort, Nederlands
  En ze verstaat nederlands, de schat

  Like

 8. delamontagne zegt:

  In mijn land zul je Halal eten zoals ik.
  In jouw land zal ik er voor zorgen dat varkensvlees en wijn verboden wordt.

  Maar als ik bij jou ben dan leg ik mijn levensstijl aan je op.
  Het zal je erge schade berokkenen.

  Maar in mijn land ben je gehouden aan de absolute Wetten van de sharia en moet je onze gewoonten RESPECTEREN .

  En elk wangedrag is het bewijs van jouw minachting voor mijn waarden, die veel zuiverder dan de jouwe zijn.

  Je heet ons welkom in je eigen land en je past je aan aan onze gewoonten, verbant varkensvlees en absoluut geen wijn bij de maaltijd.
  Maar kom je daarentegen bij ons in Moslim-land dan eet je gewoon Halal mee, net zoals wij doen…………

  In onze moslim-landen gaan de vrouwen gesluierd door ’t leven en die van jullie doen maar gewoon er aan mee.

  Als de Saoudiërs in het Westen zijn kunnen zij gaan en staan waar zij willen.
  Maar als Westerlingen daar komen zijn ze niet vrij te gaan waar zij willen.
  Andere religies zijn verboden op hun grondgebied.
  Maar in een handomdraai financiëren zij wel Moskeeën in het Westen waar de meest anti-Westerse-ideeën worden gepredikt.
  Kerken zijn dan weer verboden in eigen land.

  In 2010 verklaarde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat in Saoedi-Arabië “vrijheid van godsdienst niet wordt erkend of beschermd door de wet en in de praktijk ernstig wordt beperkt” en dat het
  “overheidsbeleid grote beperkingen op de vrijheid van godsdienst blijft uitoefenen.

  https://fr.wikipedia.org/wiki/Droits_de_l%27homme_en_Arabie_saoudite

  Moslims kunnen alle plaatsen van de Christelijke eredienst bezoeken, maar het omgekeerde is niet mogelijk. ( Mekka )

  Waar ze ook komen, ze krijgen dezelfde rechten als de burgers van het gastland maar thuis discrimineren en verbannen ze niet-moslims.

  In het Westen kunnen moslims met de verkiezingen in hun land van oorsprong meedoen voor de meest fascistische, racistische en supremacist bewegingen in het thuisland.
  Ondertussen bekritiseren zij de Westerse kiezers die op partijen stemmen die zij beschouwen als racistisch, alleen omdat zij hun land verdedigen en hun nationale identiteit willen behouden.

  Zij zijn de eersten die helemaal profiteren
  van de politieke en religieuze vrijheden in het Westen, maar in eigen land stemmen zij tegen dezelfde vrijheden.

  Voor hen is er geen andere Wet dan die van de Islam, elke andere wet die niet uit de koran voorkomt, wordt niet gerespecteerd en hoort er eigenlijk niet te zijn.

  Ze willen van alle privileges genieten omdat zij volgens de koran Superieur zijn en alle Westerse landen en bewoners hun mindere zijn en hen zouden moeten [be]dienen.

  Waar zij ook komen, zij gedragen zich als veroveraars em willen de levens van de ‘ONGELOVIGEN’ vernietigen.

  Salem Ben Ammar pour Dreuz.info.

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  Es ist vorbei.Es war einmal.

  Like

 10. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/wir-schaffen-das-91-procent-marokkanen-wil-naar-europa/

  Wir schaffen das? 91 procent jonge Marokkanen wil naar Europa

  Europa mag zich schrap gaan zetten, die migratiestroom kan nog wel even gaan duren! Maar liefst 91 procent van de jonge Marokkanen, 84 procent van de jonge Algerijnen en 53 procent van de jonge Tunesiërs wil naar Europa verhuizen! Dat meldt Powned.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s