Afghaanse messentrekker van Ravensburg is niet toerekeningsvatbaar

Screenshot_324

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Afghaanse “asielzoeker” die vrijdag jongstleden in Ravensburg met een groot mes meerdere mensen zwaar, eentje van hen levensgevaarlijk, verwondde, zou ontoerekeningsvatbaar zijn en krijgt in plaats van een gevangenisstraf een psychiatrische behandeling.

philosophia perennis

Nauwelijks was de identiteit van de man, die vrijdag met een groot slagersmes willekeurig op meerdere mensen had ingestoken, ook maar halfweg bekend , of het publiek kreeg al het nieuws van een expertise, volgens welke de toerekeningsvatbaarheid van de Afghaanse “asielzoeker” bij de misdaad uitgesloten of in ieder geval aanzienlijk verminderd geweest zou zijn.

Het is nog onduidelijk of de man 19 of 21 jaar oud is – maar er is al een expertise van een vakman, volgens welke de daad “in het kader van een psychotische belevenis” zou hebben plaatsgevonden en dat daarom zou moeten worden afgezien van strafrechtelijke vervolging. In plaats daarvan krijgt de dader nu eerst een psychiatrische behandeling.

Honderdduizenden psychisch zieke Allahu Akbarianen in Duitsland?

Imad Karim merkte daarover ironisch op: “Dat wij turbopsychiaters hebben, die binnen 48 uur een turbodiagnose kunnen stellen, daarvan was ik mij niet bewust. Ik zou graag willen weten aan welke turbo-universiteit men een turbostudie turbopsychiatrie kan volgen. Ik ben zo blij dat Allahu Akbarianen niet met opzet slecht, maar alleen maar ziek, psychisch ziek zijn, en dat met honderdduizenden. Maar gelukkig niet met opzet slecht.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Afghaanse messentrekker van Ravensburg is niet toerekeningsvatbaar

 1. Elisah zegt:

  Lobotomie gewenst voor agressieve psychiatrische gevallen….?

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het lijkt mij sowieso voor de hand liggend, dat je niet toerekeningsvatbaar bent als je mensen op straat dodelijk probeert te raken. Dus is mijn vraag: welke wind stuwt je zeilen???

  Geliked door 5 people

 3. Ruud zegt:

  Puur landverraad!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik ben nog geen enkele mossel tegen gekomen die niet ontoerekeningsvatbaar is.
  1 verkeerd woord of een uitspraak, en ze ontploffen ter plekke.
  Daarna is geen enkel zinnig gesprek meer mogelijk.
  Geloof doet rare dingen moet mensen.

  Geliked door 4 people

 5. Aegolius cs zegt:

  Het “vreugde boek* ” der islam? Expliciete belijdenis lijdt tot schizofrenie, vooral als het in een ander cultuuromgeving wordt betracht. Vijf maal daags gehersenspoeld worden in ’n moskee…… Daar kan TBS niet tegenop.
  https://www.gva.be/cnt/aid994537/deens-psycholoog-islam-bevordert-criminaliteit
  *Koran – handboek:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/01/02/koran-handboek-voor-de-vernietiging-van-de-mensheid/

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Ghoo, Hoe is het mogelijk, al die islamitische inteelt idioten zijn toch ontoerekeningsvatbaar ??

  Geliked door 5 people

 7. Thoth zegt:

  Gvd, die gast moeten ze gewoon tegen de muur zetten. Het zijn net zulke bestuurlijke klojo’s als in Nederland. Nu krijgt hij een zgn. ‘psychische’ behandeling. Tjonge, tjonge.

  Geliked door 2 people

 8. Charles Martel zegt:

  Nog eentje die niet toerekeningsvatbaar is. En hoeveel lopen er nog rond van dat soort?

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Deze Afghaanse messentrekker is beslist WEL toerekeningsvatbaar! Het lijkt erop dat de overheid opdracht heeft gegeven om alle misdadigers maar onder deze noemer te plaatsen, zodat het lijkt alsof de dader er zelf niks aan kan doen dat hij zo moordlustig is.
  Als er zoveel van die ontoerekeningsvatbaren in het land zijn, dan is dat een reden temeer om dat spul direct uit te zetten. Als werknemers zullen we er nooit iets aan hebben, omdat ze ‘niet goed snik zijn’, en de burgers kunnen weer opdraaien voor de behandeling en verzorging van die smeerlappen in klinieken. Voor jaren!

  Wie zijn er nou gek? De daders of degenen die ze niet uit willen zetten maar ‘behandelen’?

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlander zegt:

   Onder deze ene noemer te plaatsen.
   Ben Ik ook vast van overtuigd.
   Deze dames en heren psychologen durveb er nog niet aan maar het zal niet lang meer duren of ze worden op voorhand al verward of iets dergelijks genoemd.
   Wel zo veel makkelijker.
   Ik heb al meermaals in de reacties gelezen dat moslims ten alle tijde psychoten zijn, per definitie dus.
   Maar vergis je niet in de moskeeen die sturen labiel volk de straat op met een mes bomgordel of auto dan wel vrachtwagen.
   En dat labiele word ook door dezelfde moskee gestuurd want wat word daar de moslim wijs gemaakt: hij die zijn hele leven als een moslimbeest geleefd heeft kan een plaats naast allah verdienen met een stuk of 70 maagden als hij maar sterft in naam van zijn religie.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Een goed voorbeeld van psychotische moslims konden we laatst een stukje van (misschien per ongeluk) op tv zien. Die gasten die werkelijk als totale gekken met duizenden te keer gingen toen ze, waarschijnlijk via een imam of meerdere in de mosketen in Pakistan lucht kregen van de cartoonwedstrijd van Wilders in het verre Nederland. Als je die van haat triefende smoelen met ver opengesperde ogen en muilen zag, en dat infernetische gebrul hoorde, kon je niet meer zeggen dat die “normaal” waren.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    sorry, ik schreef infernetisch gebrul. Dat is een beetje vernederlands Duits. Daar heet het infernalisch en betekent, gruwelijk, griezelig etc.

    Like

  • Tineke zegt:

   @Cathja

   Dat uitzetten,wat ik heel vaak in je reacties lees,is het hele kardinale punt.
   Er wordt helemaal niemand uitgezet.
   Dan komen er een hele batterij advocaten op de proppen (die wij betalen)
   En mensenrechten komen om de hoek kijken.

   En het is mijn overtuiging(maar wie ben ik ) dat de bedoeling is dat ze hier MOETEN komen (agenda 21) en niet dat ze uitgezet worden.
   Denk bijv.aan de haatprediker uit de Schilderswijk>

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @Tineke

    Dat ze niet worden uitgezet klopt als een bus. Dat neemt niet weg dat ons asielbeleid er nog steeds op gebaseerd is, dat immigranten uit veilige landen geen recht op een verblijfsvergunning hebben.
    De haatprediker uit de Schilderswijk loopt volgens Grapperhaus steeds nét langs het randje van de wet, zodat hij niet uitgezet kan worden. Gek eigenlijk dat België wel mensen uitzet, terwijl zij ook ‘meewerken’ aan het uitvoeren van ‘agenda 21’.

    Ik ben net als jij van mening dat er kwade opzet in het spel is, maar dat neemt wat mij betreft niet weg dat we onze overheid er aan moeten houden dat mensen die geen recht op een verblijfsvergunning hebben, er uitgezet moet worden. Geert Wilders hamert hier ook keer op keer op….., met weinig succes helaas.

    En ja.., die advocaten…, die verdienen hier een dikke boterham mee. Met eerlijke verdediging heeft het beslist niks te maken.

    Geliked door 4 people

   • Marlies zegt:

    Volledig mee eens, Eerst doen ze zoveel voorbereidend werk om die barbaren hier te krijgen en dan terug sturen? Ben je gek geworden? Nee, die blijven hoor, zeker weten.

    Geliked door 3 people

 10. BigLJohn zegt:

  Mijnheer lijdt dus aan het syndroom van Allah. Een veel voorkomende zware stoornis bij moslims. Deze zware stoornis is onbehandelbaar, want zij blijven continu een groot gevaar voor autochtonen. De beste en goedkoopste oplossing zou een verplichte euthanasie zijn. Geen kosten meer voor politie, advocaat, rechtbank, gevangenis, reclassering en sociale dienst. Soms kunnen oplossingen zo eenvoudig zijn….

  Geliked door 3 people

 11. RWB51 zegt:

  Gewoon een mossel terrorist.

  Geliked door 3 people

 12. mahoog zegt:

  Ik zie steeds minder”vind ik leuk”s op deze site…dit valt mij op……ook op mijn facebook.Wordt de nederlander bang om zijn/haar mening te geven….of tòch stiekem gehersenspoeld?

  Like

  • Marlies zegt:

   Wat de “likes” betreft: u heeft gelijk. Van de een op de andere dag kon ik niet meer liken. Dus gegoogled: kon evt. Firefox update zijn, of ad blocker. Beide eraf gegooid, probleem blijft. Oorzaak? Geen idee

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Er bestaat niet één psychiater die niet zelf geestesziek is.
  Ach, de hele wereld is gek geworden, wat het leven voor normaal denkende mensen heel moeilijk maakt.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Psychiaters zijn grote oplichters.
   Als je al niet gek bent praten zij het je wel aan.
   Bij de psychiaters en psychologen telt maar één ding, uurtje factuurtje.$$$
   Zij hebben er baat bij om zo veel mogelijk van die kneuzen als verward of minder toerekeningsvatbaar te laten verklaren, want dan kunnen zij weer factuurtjes schrijven.

   Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Wat ze voorschrijven is nog veel gevaarlijker.
    Een kennis van mij, was hier zo’n beetje de beste gitarist uit de omgeving.
    De man was een beetje in de war en zat met zijn voorgeschreven medicijnen alleen nog naar een gitaar te kijken alsof hij nog maar net 2 lessen gevolgd had.
    Wist helemaal niets meer wat hij er mee moest doen.
    Nu is dat pilletje niet meer nodig, en alles komt langzaam weer terug en hij begint weer te spelen.
    Zo hebben ze ‘m een jaar of 5 als een soort van zombie onderdrukt in zijn kop.
    Op het laatst leek het wel of je met een zwaar dementerend persoon te maken had.
    En dat allemaal als gevolg van een pilletje.
    Hoeveel levens hebben ze zo niet totaal verpest door elke vorm van creativiteit er uit te slopen voor een tijdje.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 1 oktober 2018 om 10:10

    Psychofarmaceutica zijn big business en groot bedrog!
    Geen enkel pilletje kan iemand vrolijk maken.
    Een leven zonder zorgen en een flinke zak geld heel vaak wél.
    Men kan tenslotte beter ziek zijn mét dan zónder geld.
    Geld biedt bescherming; daar kunnen bijv. de ‘oranjes’ alles over vertellen.

    ‘Psychiaters’, breek me de bek niet open!
    Mijn vader is tegen het eind van zijn leven doodziek gemaakt door een ‘gelukspilletje’.
    Beter gezegd: zwaar vergif.
    Ik kon niet anders doen dan die zooi verbieden.
    De beelden van de ellende die die oude stumper heeft moeten doorstaan, raak ik nooit meer kwijt: mijn vader, totaal uitgedroogd te midden van zijn eigen braaksel in een vuil bed.

    Vreselijk.

    Like

   • Tineke zegt:

    @TTW

    Geld maakt niet gelukkig,
    Maar stelt je wel in staat,om op een comfortabele manier ongelukkig te zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Tineke 1 oktober 2018 om 19:15

    Geld (…) stelt je wel in staat,om op een comfortabele manier ongelukkig te zijn.

    Juist! En je staat dan nergens alleen voor.
    Elke vorm van comfortabele hulp is in te huren: advocaten, de beste artsen, privéchauffeurs, interieurverzorgers, kledingmakers, enz.

    Like

 14. Thomasson zegt:

  Hoe veel psychopaten telt de islamitische wereld? Nog betere vraag: Wat voor nut ziet de Duitse regering in het non-stop importeren van psychopaten uit islamitische landen en Afrika? Komt het Duitse volk te korte aan deze soort mensen? Zijn deze “verwaarde/psycho mannen” de fokstieren waarmee de EU en de Duitse regering de Kalergi-plan willen uitvoeren? Met ze de Duitse vrouwen en meisjes te dekken? In Den Haag wordt altijd gezegd : hij of zij is rijp voor “Rozenburg” of “Bloemendaal”. Als Nederland moest alle islamitische psychopaten herbergen die Duitsland in de laatste drie jaar had opgevangen, zou men hier een psychiatrische inrichting moeten bouwen die zo groot is als Brussel en omgeving. Misschien kan het een leuk project zijn voor de toekomst. Zo’n psycho-eiland bouwen te midden van de Noordzee. S.v.p. een beetje ver weg van de kustlijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. koosv8 zegt:

  Het is een vorm van hondsdolheid, noem het maar ,,KORANDOLHEID,, het wordt er van kinds af ingeramd iedereen weet Dat, maar bijna niemand zegt het. De oude volken in Europa moeten en zullen naar hun moer geholpen moeten worden of u het nu leuk vindt of niet.
  Denkt iedereen dat de slachtoffers van MH17
  deze regering echt iets doet, vergeet het maar het zijn misdadigers, en ze gaan over lijken!!!

  Geliked door 3 people

 16. kampersrene zegt:

  Ze kunnen dat psychiatrisch onderzoek belangrijk inkorten door slechts een vraag
  Geloof U mijnheer de Islamiet indien U zou sterven als martelaar …dat 72 maagden U verwennen in het paradijs van Allah Dat is hetzelfde als vragen aan een hoogleraar of hij nog gelooft in Sinterklaas

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan kan je ook wel aan een christen gaan vragen of dat hij of zij denkt boven bij god aan te komen na de dood.
   Ik denk dat het antwoord dan gelijk is aan een mossel.
   Dat is dan ook hetzelfde als vragen aan een hoogleraar of hij nog gelooft in Sinterklaas

   Like

 17. Hendrik zegt:

  islam = ontoerekeningsvatbaar = verbieden

  Like

 18. Wachteres zegt:

  be/nieuws/binnenland/dader-opgepakt-voor-dubbele-moord-in-studentenhuis-kortrijk~ad834c99/

  Dader opgepakt voor dubbele moord in studentenhuis Kortrijk

  In Kortrijk is een verdachte opgepakt voor de dubbele moord in een studentenhuis. Het gaat om een Afghaanse man, die handelde uit rivaliteit. Dat heeft VTM NIEUWS uit goede bron vernomen. De identiteit van de slachtoffers is intussen ook bekend.

  Like

 19. Ik krijg een turbo klote hekel aan al die Duitse psychologen en psychiaters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s