Duits-vijandige citaten van Duitse politici en andere invloedrijke personen

Screenshot_328

(Vertaling: E.J. Bron)

Screenshot_329Mevrouw Dr. Angela Merkel (CDU) zei in een toespraak op 16 juni 2005 ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van de CDU in Berlijn (bron):

“Want wij hebben waarlijk geen rechtsaanspraak op democratie en sociale markteconomie in alle eeuwigheid.”

Bestuur van Bündnis90/Die Grünen, München”

“Het gaat niet om recht of onrecht in het immigratiedebat, ons gaat het in de eerste plaats om het terugdringen van het Duitse bevolkingsaandeel in dit land.”

 Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen:

“De wereld zou Duitse helden, net als hondsdolle honden, gewoon dood moeten slaan.”

 Joschka Fischer, Bündnis90/Die Grünen:

Screenshot_330“Duitsland is een probleem, omdat de Duitsers vlijtiger, gedisciplineerder en begaafder zijn dan de rest van Europa (en de wereld). Dat zal steeds opnieuw tot onevenwichtigheden leiden. Dat kan echter tegengestuurd worden door zoveel mogelijk geld uit Duitsland te leiden. Het maakt helemaal niets uit waarvoor, het kan ook radicaal verspild worden – het belangrijkste is dat de Duitsers het niet hebben. En de wereld is al gered.”

Screenshot_331Çigdem Akkaya, plaatsvervangend directeur van het Centrum voor Turkije-studies in Essen, over de integratie van buitenlanders in Duitsland:

“Minaretten behoren in het vervolg tot het dagelijks leven.”
“De mensen zullen eindelijk afscheid nemen van de illusie dat Duitsland van de Duitsers zou zijn.”
“Zonder immigranten heeft dit land geen toekomst.”

Ursula von der Leyen, CDU:

“Migrantenkinderen zijn onze toekomst.”

Screenshot_332Een andere stap zou in de ondersteuning van migranten moeten liggen, wil von der Leyen graag. Elk derde kind onder de zes jaar zou uit een migrantenfamilie komen:

“Een blik op de demografische ontwikkeling laat zien hoezeer we deze kinderen nodig hebben: over 20, 30 jaar verwachten we van deze kinderen dat zij dit land innovatief en verantwoordingsbewust dragen.”

Cem Özdemir, parlementslid van Bündnis90/Die Grünen, op de partijdag van de Groenen in 1998 in Bonn-Bad Godesberg:

Screenshot_333“De Duitse nieuwe generatie heet nu Mustafa, Giovanni en Ali!”

 Cem Özdemir, Bündnis90/Die Grünen:

“Wat onze oer-voorouders voor de poorten van Wenen niet gelukt is, zal ons met ons verstand lukken!”

Screenshot_334Kenan Kolat, voorzitter van de Turkse gemeenschap in Duitsland (TGD), verwacht de machtsovername van immigranten in Duitsland:

“Over twintig jaar zullen migranten 75% van de bevolking uitmaken. Duitsland moet deze realiteit inzien.”

Deze mensen zouden Duitsland regeren en leiden, citeert de Turkse krant “Sabah” Kolat tijdens een bijeenkomst van de afdeling Baden-Württemberg van de TGD.

Renate Schmidt, voormalig minister van Familiezaken (SPD), zei op 14-03-1987 in de Bayerische Rundfunk:

Screenshot_335“De vraag [of de Duitsers uitsterven] is voor mij eentje die ik het aller laatst stel, omdat dit me naar verhouding helemaal niet interesseert.”

 


Franziska Drohsel, SPD
, voormalig voorzitter van de Jonge Socialisten (Juso) en haar associatie met het begrip “vaderland”:

Screenshot_336“Duitse natie, dat is voor mij überhaupt niets waarop ik me positief zou betrekken – ik zou het zelfs politiek bestrijden.”

 

Screenshot_337Sieglinde Frieß, Bündnis90/Die Grünen en afdelingsleidster bij de vakbond Verdi, zei in het Duitse parlement:

“Ik zou willen dat Frankrijk zich uitstrekt tot de Elbe en dat Polen direct aan Frankrijk grenst.”

Christin Löchner, Die Linke:

Screenshot_338“Het mag u wellicht verbazen, maar ik ben een volksverraadster. Ik houd van en bevorder de volksdood, ik feliciteer Polen met het verkregen gebied en de Tsjechen met de verdiende rust tegen de Sudeten-Duitsers.”

 

Screenshot_339Claudia Roth, voorzitster van Bündnis90/Die Grünen, en haar wensvisie over de Dag van de Duitse Eenheid:

“Turkije is mijn tweede vaderland, ik bedrijf al 20 jaar Turkije-politiek.”
“Duitsers zijn niet-migranten, meer niet!”

Dit zei Ibrahim El-Zayat, president van de Islamitische Gemeenschap in Duitsland e.V. (IGD) en andere functies:

Screenshot_340“De toekomst van de islam in dit, ons land, in Duitsland, geven wij vorm; wij, die hier geboren en opgegroeid zijn, wij, die de Duitse taal spreken en de mentaliteit van dit volk kennen. Beslissend is dat we in dit land onze godsdienstvrijheid hebben (ook al moeten we deze heel vaak voor de rechtbank bevechten) en dat er geen reden bestaat om niet actief aan de nieuwe vormgeving van deze samenleving mee te werken. Ik geloof niet dat het onmogelijk is dat de bondskanselier in het jaar 2020 een in Duitsland geboren en getogen moslim is, dat wij in het constitutioneel gerechtshof een islamitische mannelijk of vrouwelijke rechter hebben, dat er in de omroepraad ook een islamitische vertegenwoordiger zit, die de handhaving van de grondwettelijk gegarandeerde rechten van de islamitische burgers veiligstelt. […] Dit land is ons land, en het is onze plicht het positief te veranderen. Met de hulp van Allah zullen er een paradijs op aarde van maken om het ter beschikking te stellen aan de islamitische oemma en de mensheid in het algemeen. Allah verandert de situatie van een volk pas wanneer het volk zijn situatie verandert.”

Walid Nakschbandi, bedrijfsleider van de televisieproductiefirma AVE. Hij is “Duits staatsburger” van Afghaanse komaf en zei (bron):

Screenshot_341“Jullie hebben nu de kans om met ons samen te leven. Een leven zonder ons zal er voor jullie niet meer zijn. De Ibrahim´s, Stefano´s, Mario´s, Layla´s en Soraya´s zijn Duitse realiteit. Jullie zullen het niet kunnen verhinderen dat weldra een Turkse rechter over jullie vonnist, een Pakistaanse arts jullie ziekten geneest, een Tamil in het parlement mede jullie wetten aanneemt en een Bulgaar de Bill Gates van jullie New Economy wordt. Niet jullie zullen de samenleving internationaliseren, moderniseren en humaniseren, maar wij zullen dat doen – voor jullie. Jullie zijn slechts toeschouwers bij dit pijnlijke proces, lastige toeschouwers. Wij zullen de Duitse samenleving in het oosten en westen veranderen.”

Vural Öger, SPD, Europarlementariër en de baas van Öger Tours:

Screenshot_342Datgene wat Sultan Süleyman met de belegering van Wenen in 1529 is begonnen, zullen wij via de inwoners, met onze krachtige mannen en gezonde vrouwen, realiseren.”

Daniel Cohn-Bendit, Bündnis90/Die Grünen:

Screenshot_343“Wij, de Groenen, moeten ervoor zorgen om zoveel mogelijk buitenlanders naar Duitsland te halen. Als ze in Duitsland zijn, moeten we strijden voor hun stemrecht. Als we dat bereikt hebben, zullen wij het aantal stemmen hebben dat we nodig zijn om deze republiek te veranderen.”

Nargess Eskandari-Grünberg, Bündnis90/Die Grünen, antwoord op de klacht over integratieproblemen van 50 omwonenden. Ooggetuigen zeiden dat hij letterlijk zei: “…dan emigreert u toch!”

Screenshot_345“Migratie is een feit in Frankfurt. Als u het daar niet mee eens bent, moet u ergens anders naartoe gaan.”


Op verzoek van de Groene parlementariër Arif Ünal wordt de eed “voor het welzijn van het Duitse volk” in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen afgeschaft!
In plaats daarvan wordt deze eed gewijzigd in “voor het welzijn van de bevolking in Nordrhein-Westfalen”.

Bron:
https://1truth2prevail.wordpress.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Neil

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Duits-vijandige citaten van Duitse politici en andere invloedrijke personen

 1. Ijzer67 zegt:

  En zo rolden er veel koppen tijdens de Franse revolutie . Ook deze koppen verdienen te rollen. En ze gaan ook rollen . Een grote schande deze uitspraken . Geef ze een doodschop richting hun zo verheven cultuur van de vrede

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Het is ongelofelijk wat al deze pure 100% landverraders voor walgelijk verraad durven te scanderen over hun eigen land en hun eigen landgenoten.
   Standrechtelijk ter dood brengen…!
   Dat is het vonnis dat ze meer dan 100% verdienen!
   Maar dan wel zo snel mogelijk…!!!

   Geliked door 2 people

 2. Saskia Dubbeldam zegt:

  Ik vind dit behoorlijk schokkend. Mijn verre voorouders zijn ooit uit Duitsland vertrokken vanwege gebrek aan werk en zodoende in Nederland aangekomen, maar ik denk dat die zich nu toch behoorlijk liggen om te draaien in hun graf.

  Geliked door 4 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het is duidelijk. Vreemd je eigen land zo door het slijk te halen en alleen de focus te leggen op oorlogen en nazis. Bach en Beethoven waren ook Duitsers en de beste componisten in alle eeuwigheid – uit datzelfde volk. En wat dacht je van von Goethe, Brecht, Mann. Misschien hou je niet van klassieke muziek en ben je het niet eens met de visie van sommige schrijvers, maar je kunt niet ontkennen dat zij allen prachtige prestaties hebben geleverd. Wat een armzalige eenzijdigheid om alle Duitsers als oorlogsmachines te zien. Het zegt veel over diegenen, die dat roepen.

  Geliked door 4 people

 4. Peter zegt:

  Dat ze optieft naar Jemen .

  Geliked door 2 people

 5. Brakenstein zegt:

  Laten we zoveel mogelijk de personalia noteren van hen die straks voor onze afrekening in aanmerking komen. Onthoudt goed dat zij precies hetzelfde doen!

  Geliked door 5 people

 6. Sjaak zegt:

  Wat een gruwel.

  Like

 7. Tineke zegt:

  Het is toch godomme wat….
  Het is zo klaar als een klontje,alle landverraders op rij.
  Wie nu nog niet gelooft,dat wij (al lang geleden) zijn weggegeven,moet maar lekker onder zijn/haar steen blijven.

  Geliked door 5 people

 8. Tistochwat zegt:

  Blanken die andere blanken zó vreselijk haten; hoe ís het mogelijk!
  Maar in hoeverre haten zij zichzelf? Of zijn ze vergeten wie en wat ze zélf zijn?

  En dan de uitspraken van die mohammedanen: V E R S C H R I K K E L IJ K !

  In feite dienen deze kwaadaardige figuren opgesloten te worden in een gesticht.
  Ik denk dat ik er echter helemaal geen bezwaar tegen zou hebben als iemand hen tegen de muur zou zetten.

  Geliked door 5 people

  • Anneke zegt:

   De politieke satanisten haten (net als de islamieten) ieder anders denkende/- gelovige !!! Het versleten masker, doet nu géén dienst meer en is in de prullenbak geworpen. De ware aard van deze politieke zwijnen komt meer en meer ‘naar voren’. Máár zij zullen een prooi (kunnen) zijn, voor de op drift geslagen verwarde allah-gangsters. De Europese landen zaaien nu, wat men zo’n vijftig-jr. geleden is gaan zaaien!!!
   Tja, de wetten van onze God de Vader van Isaac en Jacob, zijn op de vuilnisbelt beland en nu is het kwaad hyperactief. De Europese samenlevingen zitten muurvast, in de socialistische- en islamitische wurggreep.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tistochwat. Doe het zelf als het zover is.

   Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Mooi stelletje krapuul voor de Neurenberg2 lijst !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Benesha zegt:

  Binnenkort zullen ze dan mogen regeren over hun verpauperde Duitsland. De echte Duitsers, het intellect, de noest arbeiders zullen wel een welvarende staat oprichten ergens anders. Want voor mij is het duidelijk. Over 10 jaar wordt het in heel grote delen van Europa niet leuk voor niet islamitische autochtonen.

  Like

  • Harry zegt:

   Waar moeten ze dan heen ?
   Er zijn er velen in Venezuela terecht gekomen , het gaat daar “toch ook niet helemaal geweldig “ toch ?
   Wat blijft er over , de zuidpool ?
   Het lijkt me beter dat ze hun eigen land proberen te zuiveren .

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   duitsland wordt het nieuwe zuidafrika. De geïmporteerden zullen als sprinkhanen de welvaart van duitsland opvreten en te niet doen, zonder zelf een positieve bijdrage te leveren. Zij eisen gratis geld, goed en voedsel en ze krijgen nog steeds meer en meer hun zin. De autochtone duitser kan het allemaal niet meer ophoesten maar zoals hierboven al genoemd, de duitser moet kapot. Straks stort het hele duitse economische bouwwerk in en is het “Wirschaftswunder” ten einde. Dat is al aan de gang alleen wil men het nog niet zien. Kijk naar de “Deutsche Bank”. Het vlaggenschip van de duitse economie. De staat kan de bank nauwelijks overeind houden maar daar wordt angstvallig over gezwegen om geen onrust te veroorzaken. Als de witten geen geld meer hebben dan hebben de zwarten en andere anders gekleurden, ook niet meer te vreten. Opstand, geweldpleging en onlusten op grote schaal zullen het gevolg zijn. Zorg dat je er klaar voor bent. PS. Leg geen voedselvoorraad in je woning aan want tegen de tijd dat je die nodig hebt, wordt je voordeur ingetrapt en gaan tientallen zogeheten asielzoekers, op zoek naar buit. Ik wens ons allen veel sterkte en hopen dat we het overleven. Dat dat overleven niet zonder kleerscheuren zal gaan lijkt me duidelijk.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Gaan we massaal naar rusland. Poetin zal ons zeker welkom heten. Zijn Gazprom is al meer dan welkom in duitsland.

   Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler probeerde juist de Duitsers tot het uitverkoren volk te maken en alle volkeren die hij als niet-Germanen zag te verdrijven of uit te roeien! Helaas probeert al dat opgenoemde en akelige linkse en allochtoonse SCUM (uitschot!) in dit artikel Duitsland te vernietigen al ware zij de opvolgers van bepaalde groepen geallieerden waaronder de Russische journalist Ilja Gregorjevitsj Ehrenburg (1891-1967)!
  Hij haatte (overigs voor een deel terecht) de Duitsers uit WO II zo erg dat hij in zijn haatcampagnes uitfoeterde dat alle 80 miljoen Duitsers massamoordenaars waren geweest (dat er trouwens ook bijna 200.000 Duitsers door de nazi’s werden vermoord die tegen het nazi-regime waren en ook verstandelijke en geestelijke gehandicapten wist die idioot vast niet!) die uitgeroeid moesten worden! Helaas leek het deze linkse klootzak NIETS uit te maken dat Jozef Stalin in Rusland al 30 miljoen Russen en niet-Russen had vermoord en vooral de laatsten wilde hij, gelijk naar deze Duitse “politici”, oftewel russificeren of anders uitroeien!
  Zij hebben gewoon diens plannen, als die van de radicale islam, afgekeken en ik wens daarom al dit afschuwelijke ongedierte datgene toe wat zij de Duitsers willen aandoen en vooral dat zij na hun dood dan ook NOOIT het paradijs van God of Allah binnengaan! Het zijn niets anders dan blauwe jakhalzen die iedereen verloochenen en verstoten waar zij uit voorkwamen of gewoon veel te aardig zijn tegen hun aartsvijanden, een grote fout die overigens ook Stalin met Hitler maakte en bijna de ondergang van Rusland werd!
  Flikker maar mooi op naar de hel met jullie bezoekingen (betekenis: 1) Beproevingen 2) Ergernissen 3) Getourmenteerdheden 4) Grieven 5) Kriemen 6) Kwellingen 7) Noden 8) Ongeluk 9) Onheil 10) Penitentie 11) Plagen 12) Rampen 13) Temptatie) en dat dadelijk iedereen in Duitsland zich tegen jullie gaat keren, smerig en goor tuig dat jullie zijn!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Allemaal leuk en aardig maar inmiddels dreigt er hongersnood daar.

  Like

 13. Willem Sterk zegt:

  Het is nog veel erger dan dat ik had gedacht, het is meer dan schokkend. Men is er trots op om een landverra(a)d(st)er te zijn en de werkelijk totale minachting voor de Duitsers en arrogantie van de moslim ubermenschen tegenover de niet-moslims is weer eens overduidelijk. Er is wel een lichtpuntje, ze, de moslims, denken dat de verovering van het Westen via de gewone mensen, demografisch, nu van een leien dakje zal gaan, maar ze maken toch steeds weer teveel fouten en schreeuwen te hard allah ou akbar. Daardoor is het gaan broeden in de niet-moslimse samenleving en dat hebben ze niet in de hand. En het broedt niet alleen in Duitsland, het broedt in heel Europa en het zal Europa meer verenigen dan wat dan ook met als resultaat : Niet-moslim Europa tegenover islam in Europa. De grootste moskee in Keulen net geopend en erdogan zegt dat de vriendschap tussen Turkije en Duitsland ” verdiept ” is, hij bedoelt te zeggen dat de islam nu echt in Duitsland verankerd is. Helaas zal dat niet vreedzaam blijven, nog een 10 hooguit 20 jaar, volgens een oud CIA- hoofd zal de burgeroorlog al in 2020 beginnen, maar vroeg of laat, het wordt een bloedbad.

  Geliked door 1 persoon

 14. Elena zegt:

  Ik zou willen dat er een geheime groep van het soort Ku klux klan zou opstaan en één voor één zo’n gore landverader/veraadster liet verdwijnen.

  In 2015 of 2016 was er een Duitser ( weet niet meer wie) die wilde verplichten dat iedere Duitser een “vluchteling” in huis nam.
  Graag deze landverrader als eerste tegen de muur.

  Dan de imbeciel Schäuble die doodleuk voor de camera sprak dat de import goed tegen de inteelt zou zijn. * proest *
  Die mag direct naast de eerste verrader tegen de muur.

  LOL !!!

  Like

 15. Elisah zegt:

  Duitsland blijkt eigenlijk ernstig ziek en lijdt aan zwaar zelfdestructief gedrag.
  Er heerst een soort van massa-psychose, en grote hoeveelheden mensen gaan helemaal mee in de gestoorde gedachtengang van politici die eigenlijk geen haar beter zijn dan hun beruchte voorgangers.

  Geliked door 1 persoon

 16. Elisah zegt:

  Nog meer vijandigheid..
  https://fenixx.org/2018/09/30/wij-zijn-uw-leger-u-bent-onze-leider-turken-verwelkomen-erdogan-in-duitsland/

  “Wij zijn uw leger, u bent onze leider” – Turken verwelkomen Erdogan in Duitsland

  Like

 17. J zegt:

  Eng. Heel eng.

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  We staan er goed voor…Het is een troost voor mij ,dat gezien mijn ouderdom , het ergste niet meer zal .meemaken Ik heb kunnen genieten van een menswaardig bestaan.Daar komt in de toekomst een einde aan als de bevolking niet in opstand komt en die gevaarlijke gekken achter slot en grendel opsluit …..Is dat democratie ? een paar onozelaars laten beslissen wat er met een volk moet gebeuren…Wat gaan ze doen met de pensioenen ….inleveren… om die troep niksnutten te onderhouden Meer moorden , verkrachtingen , zich overal onveilig voelen is dat onze toekomst ?
  Onze tradities en feestdagen , zoals Kerstmis moeten opgeven om die troep achterlijke niet te beledigen…..Maar zover zijn we nog niet…De bevolking zal reageren daar moet ge geen profeet voor zijn Die idioten zullen zoals Merkel onschuldige slachtoffers op hun geweten krijgen

  Like

 19. Jan zegt:

  Martelvlees wordt EU-biovlees als het aan de EUfascisten ligt

  Halal-Fleisch kann als EU-Bio-Fleisch zertifiziert werden, sagt ein Rechtsexperte des Europäischen Gerichtshofes. Auch wenn es ohne vorherige Betäubung geschlachtet wurde.

  Halal-zertifiziertes Fleisch aus ritueller Schlachtung kann gleichzeitig als EU-Bio-Fleisch zertifiziert werden. Dafür sprach sich der Generalanwalt am Europäischen Gerichtshof (EuGH), Nils Wahl, in einem Verfahren aus
  ..
  https://halal-welt.com/eugh-experte-bio-siegel-auch-fuer-halal-fleisch/

  Like

 20. Jan zegt:

  Stephan Kramer, chef BVD Thüringen kopieerde van extreem linkse blad om vervolgens AfD te bespioneren

  Kramer hatte am 6. September vor TV-Kameras seinen neuen Verfassungsschutzbericht präsentiert. Darin kritisierte er AfD-Rechtsaußen Björn Höcke (46) und zitierte dabei 4:30 Minuten wörtlich aus der Linken-Zeitschrift „Graswurzelrevolution“ – ohne dies zu ­sagen. Die Anarcho-Postille kämpft seit 1972 für die Abschaffung unseres Staates und wurde früher selbst vom Verfassungsschutz beobachtet und als „linksextrem“ eingestuft.

  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/verfassungsschutz-chef-wehrt-sich-gegen-afd-vorwuerfe-57413280.bild.html

  Like

 21. Waarom staat er gvd…… DR voor de naam van deze heks?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s