Ontevreden: Immigranten op Lesbos gooien hun eten op straat

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment maken videobeelden uit het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos talrijke Grieken woedend. De opnames laten zien hoe boze immigranten het aan hen gegeven eten op straat gooien.

philosophia perennis

Ook de Griekse nieuwssite “News One” bericht al over de gebeurtenissen. En verklaart dat de bewoners van het kamp met deze “politieke” actie hun ontevredenheid met het aangeboden eten tot uitdrukking willen brengen.

Veel Grieken hebben zelf niet genoeg te eten

Deze actie maakt vooral de Grieken woedend, omdat velen van hen zelf grote problemen hebben om hun dagelijkse behoeften te bevredigen. Het hen ter beschikking staande geld is vaak niet voldoende aan het eind van de maand om nog gezond en verstandig te kunnen eten.

Voice of Europe” heeft met de burgemeester van het eiland, Spyros Galinos, gesproken en die zei dat de autochtonen hun vertrouwen in de autoriteiten zijn verloren:

“De mensen hier op het eiland zijn moe van dit langdurige, onopgeloste probleem en hebben het geloof verloren in datgene verloren wat de centrale regering en de Europese Unie beloofd, maar zich niet aan gehouden hebben.”

Vrouwen en kinderen blijven thuis

Al in mei verhief Galinos zijn stem en waarschuwde ervoor dat “vrouwen op het eiland bang zijn om het huis uit te gaan.” Ook de kinderen, die vroeger onbekommerd in de straten van het eiland konden spelen, zou men nu thuis houden voor hun eigen veiligheid.

Door de migranten zou de situatie voor vrouwen en kinderen op het eiland te gevaarlijk zijn geworden.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Ontevreden: Immigranten op Lesbos gooien hun eten op straat

 1. renato zegt:

  Huh? Immigranten?? Wordt het geen tijd om er een andere kwalificatie aan te geven???

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Dat ze lekker thuis gaan eten, don’t bite the hand that feeds you!
  https://fenixx.org/2018/09/30/syrie-in-de-vn-we-zijn-klaar-voor-de-terugkeer-van-onze-staatsburgers/

  Syrië in de VN: We zijn klaar voor de terugkeer van onze staatsburgers

  De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid Moualem richtte zich tot de landen die hielpen bij de opvang van vluchtelingen tijdens de Syrische burgeroorlog en bedankte hun hartelijk toen hij vandaag in de Algemene Vergadering van de VN sprak. Tegelijkertijd verklaarde hij dat de oorlog voorbij was en dat het land klaar is om zijn burgers terug te nemen, meldt Reuters.

  Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Geen eten geven he als ze het weggooien, gewoon helemaal niks, op een bootje zetten en dumpen eh waar dan ook buiten Europa.

  Geliked door 5 people

 4. Tistochwat zegt:

  Wat een ‘zielige’, ‘uitgehongerde’ ‘vluchtelingen’/’migranten’!

  De vuile, ondankbare schoften!
  Als ik het voor het zeggen had, sloot ik hen op en kregen ze niets anders te vreten dan een klein stukje droog brood per dag.

  Na drie weken vreten ze graag kakkerlakken!

  Zijn ze* nou helemaal bedonderd!

  *de ‘vluchtelingen’/’migranten’ en hun importeurs

  Geliked door 4 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Inderdaad: dit eten is niet goed, dan krijg je niks meer. Bij ons aan tafel ging het vroeger ook zo. En ik ben geen immigrant, maar gewoon met goede basisregels opgevoed.
   Voor onze nieuwe vrienden is dat allemaal niet goed genoeg. Ze zullen met Sinterklaas van de EU wel een chocoladeletter en boterstaaf krijgen, want we willen tenslotte niet discrimineren…

   Geliked door 2 people

 5. Cleo zegt:

  Raus mit diesem Dreck!

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Geef die ondankbare uitvreters daar op Lesbos anders maar gewoon stenen te eten in de hoop dat het in brood veranderd en zout water om te drinken! Of geef deze “immigranten” anders helemaal NIETS te eten want wie zich zo ondankbaar, veeleisend en hebberig betoond mag wat mij betreft inderdaad honger en dorst leiden!

  Geliked door 3 people

 7. Blaffertje zegt:

  Deze ondankbare honden laten op deze manier zien dat het géén echte vluchtelingen zijn en dat ze hier niet komen voor de rust en vrede, maar dat het verwende nesten zijn die ons hun wil willen opleggen.
  Als je uit oorlogsgebied komt, dan heb je andere dingen aan je hoofd dan te zeiken over voedsel wat je niet bevalt.
  Meestal eisen die krengen halal omdat zij dat gewend zijn en laten op deze manier direkt zien dat ze geen respect voor ons hebben, maar hier komen met een doel, het doel is ons te onderwerpen.
  Hun dwingelandij begint zodra ze een voet over de Europeesche grens hebben gezet, omdat ze weten dat men hen in Europa de kont likt.

  Geliked door 3 people

 8. Cleo zegt:

  Als islamiet op de vlucht is het toch logischer om naar Mekka te vluchten: daar staan vele duizenden goed geoutilleerde tenten HET HELE JAAR GEREED, halal voedsel, er mogen geen niet-moslims komen, dus voor moslims perfect!
  WAT MOETEN MOSLIMS HIER IN EUROPA! NIKS, ERUIT DIE ZOOI!
  Orban en Salvini hebben het gelijk geheel aan hun kant!!!

  Geliked door 4 people

 9. BigLJohn zegt:

  Kruipend ongedierte zijn daar die rotzakken op Lesbos. Je zou zo een aantal spuitbussen gaan halen om ze dood te spuiten. Gelijk onkruid in de tuin. Dat moet je niet bemesten maar opruimen. Ook hier is de lange arm van de E.U. zichtbaar. Als het even kan geheel Europa in een grote ellende storten. Er komen steeds meer Europeanen bij die met of zonder hun kinderen niet meer de straat op durven. En in de avond al zeer zeker niet. Het aantal door de sharia gecontroleerde enclaves groeit als kool. Door lafheid en naief gedrag der burgers komt er geen burgeroorlog en zitten wij over luttele jaren met de sharia opgescheept. Het is een notoir schandaal, dat een stelletje zelfbenoemde kakkers in het Brusselse baasje over ons speelt, en dat wij dat jaar na jaar maar blijven pikken ! Iedere dag dat wij dat langer pikken is een verloren dag en een dag eerder naar de sharia !

  Geliked door 4 people

 10. johnny zegt:

  misschien dezelfde houding aannemen als de italianen? probleem opgelost !

  Geliked door 1 persoon

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Eten weggooien is een typerende eigenschap van deze ondankbare galbakken. De beste oplossing is om hen geen eten en drinken meer te verschaffen. Uiteindelijk gaan ze dan dood en is dat probleem ook opgelost. Ik zal er geen moment wakker van liggen.

  Geliked door 6 people

 12. Sabeltant zegt:

  Tja dan vreten ze maar niet, als ze het beter kunnen krijgen dan flikkeren ze maar op naar hun eigen land.
  Ondankbare honden!

  Geliked door 3 people

 13. Pietersen zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat er een Salvini komt in Griekenland.

  Geliked door 2 people

 14. jack black zegt:

  Krijgt de Halul geen Halal ?
  Hang ze maar op aan hun bal !
  De echte oorlogsvluchtelingen
  draaien sich om in hun graf !
  Wat is dat voor een teringvolk !

  Geliked door 1 persoon

 15. scherpschutter1943 zegt:

  In nederland zullen wij nooit een salvini krijgen want wij hebben rutte c.s. en dat is een heel ernstige ziekte. Het ruttesyndroom, er is alleen maar een paardenmiddel voorhadden om daarvan te genezen en dat is het ruttesyndroom met wortel en tak uit te roeien.

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ scherpschutter1943 (30 september 2018 om 22:25)

   Dames en Heren.

   De ruttige krengelagriep woekert voort en heeft zich heeft zich reeds vanuit de Brusselse krochten over praktisch geheel Europa verspreid. Ook het volgevreten varken Franske Hamerman lijdt eraan. Het is een zeer gevaarlijke ziekte, die wordt veroorzaakt door het drunkertvirus. De diagnostische kenmerken zijn o.a. wankellopen, oorpijn, ischiasklachten, selectieve doofheid, obsessief gedrag, liegen, duivelse machtswellust, roven en schaterlachen. De verspreiding geschiedt vooral door indoctrinatie met correcte valse nepberichten, politieke wanorde, excessieve controle en beperking van koopkracht en vrijheden. De dragers van het virus dienen onmiddellijk en zonder uitzondering te worden behandeld met de voltooid-leven pillen van de firma Pegman en Dood 666. Deze pillen zijn klandestien verkrijgbaar bij de Zweedse kwakzalverij Allekreng. Merk op, dat de rode middeltjes van de groene firma Yasser Marrok bepaaldelijk niet effectief zijn. Vermijdt alle contacten met besmette lieden en blijf hopen op nieuwe middelen, die een barricade opwerpen, om deze vreselijke ziekte radicaal uit te roeien.
   Allachme !!!

   Like

 16. julier zegt:

  Niet alleen in Griekenland , maar graag in heel Europa een Salvini

  Geliked door 1 persoon

 17. Jade zegt:

  Ondankbare honden…
  Dump ze weer op de Afrikaanse kust.

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Waarom gooien zij het eten weg ?… was het niet halal ….laat het rotten op de grond en na een tijdje zijn ze blij nog iets eetbaars te kunnen vinden…Natuurlijk zullen de Gutmenschen , en die zitten overal, dat schandalig vinden en onaanvaarbaar, eten.. weggooien natuurlijk niet Ge kunt ze na een tijdje ook voederen zoals honden door korstjes brood ,of aardappelschillen toe te werpen Eten weggooien , gegeven met een gulle en vriendelijke hand behoord volgens mij tot de meest krapuleuze daad…..Maar er is een oplossing , geeft ze een goed leefloon een gratis woonst medische verzorging , bouw enkele moskeeen en aanvaard hun verkrachtingen en geweldplegingen , zodat ze zich thuis voelen…Laat hun vrouwen en familie overkomen , Laat ze kindjes produceren en voorziet ze van kinderbijslag …..zodat papa neuker niet hoeft te werken
  Hoezo …flauwe kul ….dat gebeurd precies in het Duitsland van Mutti Merkel

  Geliked door 3 people

 19. Brakenstein zegt:

  We hebben alle middelen in huis om van die indringers echte vluchtelingen te maken (naar landen waar ze vandaan komen)! Laten wij eens zorgen dat ze zich onveilig gaan voelen op straat Stop onmiddellijk met het verstrekken van voedsel (of geef ze gebakken spons). Geen toegang meer tot openbare ruimten en gebouwen. Stel s’avonds en s’nachts een uitgaansverbod in en pas castratie toe bij iedere overtreding…….. om maar eens een beginnetje te maken….toch?

  Geliked door 5 people

 20. ildiko zegt:

  Gif dat verdienen ze, precies wat Assad heeft gegeven, en nu begrijp ik ook waarom.

  Geliked door 1 persoon

 21. Cathja zegt:

  Wat een belediging voor de mensen die hen te eten geven! Schaamteloos volk is het, wat feilloos laat zien dat zij helemaal geen vluchtelingen zijn, maar profiteurs. Leven op andermans kosten, en dan ook nog commentaar hebben?
  Ik zou ze met liefde en plezier het eten midden in hun ondankbare smoelen willen vegen.
  In plaats van het weggegooide eten zou ik ze op brood en water zetten. Kom je echt niet om van de honger en dorst.

  Veel beter is het om ze enkele reis thuislanden te presenteren. We zijn helemaal klaar met dat stomme volk!

  Geliked door 2 people

 22. Pingback: IMMIGRANTEN GOOIEN HUN ETEN OP STRAAT! | eunmask

 23. Jean zegt:

  Laten wij nu die immigranten op een bootje smijten en dat bootje zenden naar Afrikaanse kust dat geeft een win-win resultaat nl. minder barbaren & minder kosten want heel die troep is toch maar één hoop overlast en gigantisch veel geweld.

  Like

 24. Iets betere voorlichting over dit probleem dan er via de MSM doorkomt: Het is actueel gebleven.

  Like

 25. Pingback: Lesbos: Stenen kruis verwoest, omdat het zogenaamd haat tegen migranten zou bevorderen | E.J. Bron

 26. Chris zegt:

  Stem dat gespuis naar huis, dat is de enige legale manier

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s