Fractievoorzitter van Fidesz bekritiseert Soros: “Zware psychopaat met wereldheerschappij-ambities”

Screenshot_365

George Soros en Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regeringspartij Fidesz houdt vast aan haar kritiek op de multimiljardair en “filantroop” George Soros, die zij – niet zonder reden – beschuldigt massale inmenging in de binnenlandse aangelegenheden van Hongarije en plannen tot buitenlandse overheersing met ernstige gevolgen. Nu verklaarde de voorzitter van de Fidesz-fractie in het Hongaarse parlement, Mate Kocsis, letterlijk over de immens rijke financier van ettelijke “kleurenrevoluties” in de afgelopen 20 jaar: “Hij is een zware psychopaat met wereldheerschappij-ambities.”

Duits - Zuerst

Het “Soros-netwerk” in Hongarije zou eerstdaags “provocaties op straat” veroorzaken, voegde Kocsis er op de regeringsvriendelijke radiozender Karc FM aan toe. Soros ondersteunt wereldwijd met aanzienlijke financiële middelen organisaties die zich inzetten voor een “open samenleving”, derhalve voor multiculti en immigratie.

De Hongaarse minister-president van Fidesz, Viktor Orbán, heeft Soros tot “staatsvijand nummer 1” verklaard. Hij heeft hem er herhaaldelijk van beschuldigd de massa-immigratie van moslims naar Europa te organiseren om de volkeren van het continent te beroven van hun identiteit. Verleden jaar organiseerde de regering een grote affichecampagne tegen Soros en kon inmiddels ook successen behalen tegen Soros´ gewoel in Hongarije: de door Soros opgerichte Central European University (CEU) met zetel in New York en onderwijs in Boedapest trekt zich terug uit Hongarije. Ook de stichting van de Amerikaanse multimiljardair brak haar tenten in Hongarije inmiddels af en verhuisde naar Berlijn, waar ze op dit moment nog een liberaler klimaat aantreft.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Elite, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, provoceren, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

31 reacties op Fractievoorzitter van Fidesz bekritiseert Soros: “Zware psychopaat met wereldheerschappij-ambities”

 1. Alle artikelen die ik wil delen worden door Facebook geblokkeerd !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Klopt. “E.J. Bron” wordt sinds kort gecensureerd door Facebook.

   Webmaster

   Geliked door 3 people

   • Henk Beije zegt:

    Dat word ik ook gedaan,je mag niks verkeerds over moslims schrijven.
    Zouden de moslims de dienst uitmaken bij face boek ?

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, geen moslims. Linkse fascisten . . . 😦

    Geliked door 5 people

   • Sabeltant zegt:

    Zoekresultaten hetzelfde verhaal, website EJ bron is beduidend trager dan andere Worldpress sites, de data gaat vast al door een filter.
    Vorige week was er veel gedoe om websites te bereiken, men deed het af als een netwerk probleem, maar ik denk dat men op grote schaal filters (voor de EU wetgeving inzake octrooirecht) inbouwt om “onwelgevallige” pers te weren. De main stream media sites waren vliegensvlug, alle alternatieve waren bijna allemaal traag.
    De Europese Unie wordt bang voor de aanstaande verkiezingen en gaat het internet blokkeren.
    We gaan hier absoluut mee te maken krijgen, al zullen de (Europese) media hoog van de toren blazen dat er niets aan de hand is.
    Je kunt het nu al zien in de resultaten van Google en Bing maar ook van bv Yandex.
    Dit kan alleen als software in grote doorvoer centra gescreend wordt.

    Helemaal tegenhouden kunnen ze het internet niet omdat ze het ook nodig hebben om ons bijvoorbeeld te volgen (met onze telefoons), maar de verspreiding van berichten kunnen ze flink vertragen of injecteren met nep nieuws.
    DDR2 is dichterbij dan je denkt, en ik maak mij daar eerlijk gezegd best zorgen over.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    E.J.Bron.De waarheid maakt vijanden.

    Like

   • mahoog zegt:

    Wat kunnen we hier aan doen? E.J?

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat doe je dan ook op Facebook? Sluiten dat account!

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jack Vanderstoep @EJ Bron en @Henk Beije. Facebook is tot de nieuwe “Big Brother is watching You” geworden. Ik werd een tijdje geleden eruit gegooid, omdat ik in een Duitssprekende groep mijn mening over de islam had gereflecteerd. Nu wij weten dat Facebook zorgt ervoor dat multimiljoenen van prive gegevens bij de hoogste bieders landen en de hele Zuckerberg bende fungeert als een sleepnet voor alle mogelijke spionage instanties, is het eigenlijk verstandig om Facebook zo snel mogelijk te verlaten. Een account op Facebook vandaag kan de weg naar het schavot van morgen leiden.

   Like

 2. Pingback: Fractievoorzitter van Fidesz bekritiseert Soros: “Zware psychopaat met wereldheerschappij-ambities” | E.J. Bron Zeer juiste typering:  wereldheerschappij-ambities – goede vriend van Mabel Los | toodlessss

 3. jungleelephant zegt:

  Kan het weer eens niet delen:downloaden niet mogelijk:kan gegevens van de url niet ophalen!Wat is er aan de hand,de laatste 2 weken???En als je iets al een keer wel kunt delen,wordt het weer verwijderd,als zijnde spam!

  Like

 4. Eric zegt:

  Soros denkt dat hij God is, maar in werkelijkheid is hij een miezerig mannetje die zich de allures van een wereldvernietiger aanmeet. West-Europa heeft hij al naar de bliksem geholpen. Met Oost-Europa zal dit niet lukken. Als er één kerel de guillotine verdient, dan is het Soros wel. En de heren Verhofstadt, Juncker, Timmermans, Sarkozy, Macron, Van Rompuy en de dames Merkel en Sargentini mogen na hem onder het vallende mes. Hoofden moeten rollen, niet figuurlijk maar LETTERLIJK !

  Geliked door 1 persoon

  • Texel zegt:

   Soros is geheel geen miezerig mannetje, maar een gevaarlijke gewetenloze multimillionair. Nederland zou hem ook tot staatsvijand nr 1 moeten verklaren en ik hoop, als de dag komt dat Merkel en Rutte van het toneel verdwijnen, dit ook gebeuren zal. Deze levensgevaarlijke vent die over lijken gaat moet toch een keer gestopt worden? Wat ik alleen niet begrijp is dat Trump blijkbaar niets tegen hem kan/wil ondernemen. Hij zit ook achter het meer en deel van de aanvallen richting Trump, waarom doet hij niets?.

   Geliked door 1 persoon

   • Eric zegt:

    Het paradoxale is dat de gevaarlijkste mannetjes ook meestal erg miezerig zijn. Kijk naar Adolf H. Een volkomen mislukt kunstenaar die geen vrouw kon bevredigen: bijzonder miezerig dus. De frustraties die uit hun onmacht voortvloeien worden dan omgezet in gigantische fantasmen (het Derde Rijk, een multiculturele EU) en megalomane projecten. Het gaat er daarbij eigenlijk alleen maar om hun onvermogen te verhullen. Het probleem met Soros is dat hij door zijn vele geld zijn waanzin in praktijk kan omzetten. Hij heeft een derde van de Europese parlementariërs opgekocht, hij beschikt over duizenden krantenredacties die alle dezelfde politiek-correcte Clintonpraatjes verkondigen, hij destabiliseert landen en waant zich de heerser van het heelal. En toch is hij een bijzonder miezerig mannetje.
    Wat Trump betreft: Trump interesseert zich niet aan Europa en het is vooral Europa dat door Soros gedestabiliseerd wordt. En een zwak, gedestabiliseerd Europa is goed voor Amerika. Dus laat Trump Soros zijn mollenwerk verrichten. Gelukkig zijn er Orban en de Visegradlanden. Van hen verwacht ik veel meer dan van Trump. ‘Make America great again’ impliceert niet dat ook Europa groot gemaakt moet worden. Integendeel, hoe kleiner Europa, hoe groter de VS. Vergist u zich daarin maar niet !

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Texel.Trump word op allerlei mogelijke manieren tegengewerkt.Er schijnen 50.000 officiele aanklachten klaar te liggen tegen corrupte politici en ambtenaren.

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Het is niet alleen Soros, het is heel de marxistische kliek die van Europa (maar eigenlijk het hele -kapitalistische- westen) een DDR2 willen maken.
  Soros hoort in hetzelfde rijtje als de leiders in de top van de ongekozen Europese Unie, de UNHCR, de VN en de vele andere organisaties die het kapitalistische westen af willen breken.
  Samen met nep-leiders (waar onze Rutte er onder andere een van is) van collaborerende landen die in ruil voor mooie risicoloze baantjes als stromannen in de nationale politiek fungeren.
  Amerika heeft Trump die bij machte is om de macht van de marxisten -daar horen ook de democraten bij- te breken.
  In Europa zitten een handjevol leiders die weerstand bieden, maar verreweg de meeste leiders zijn verwisseld door marxistische.
  We zullen nog een zware dobber aan krijgen om dit te doorbreken.
  De media en het merendeel van de politiek in Europa is in handen van de marxisten.
  Er worden Europese wetten gemaakt om onwelgevallige diensten aan te pakken.
  Die worden niet meer meegenomen in de zoekmachines, komen niet meer door de filters heen, of worden door dure Europese advocatenkantoren aangeklaagd voor fake-nieuws.
  Als er niet heel snel een ommezwaai plaatsvindt is het niet meer terug te draaien en zullen websites als waar wij nu nog onafhankelijk nieuws en opinies kunnen lezen verdwijnen.
  Soros is slechts een van de financiers die aan de oppervlakte komen, we zien de miljarden die vanuit allerlei organisaties (VN, UNHCR, Wereldbank, IMF) stromen niet eens, het grootste gevaar zit ‘m in de marxistische ideologie die net als de islam haar verderfelijke invloed over de wereld verspreid.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Alle linksen zijn in de praktijk psychopaten, en de mensen die er op stemmen zijn te goeder trouw. En te lui om zelf iets te over peinzen. En dan krijg je dit…. En zo erg kan het toch niet zijn. Stom geboren en nooit wat bij geleerd!!!!

  Geliked door 2 people

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Hier in Frankrijk rommelt het ook. Ik kreeg bericht dat mijn ‘ordinateur’ geblokkeerd was. Hij zat ook even vast maar ik heb hem met een truc toch weer aan de praat gekregen. Wat er nog gaat gebeuren moet ik maar afwachten.
  Het is als in de indrukwekkende film van Bannon over Trump en de toestanden in Amerika. Links verkondigt geen meningen maar gebruikt oneigenlijke middelen om de zin door te drijven. Het is te hopen dat zowel in Amerika als in ons continent RECHTS de poot stijf weet te houden. Er zijn wel wat voorzichtige lichtpuntjes maar er blijven ter rechter zijde toch nog teveel mensen op hun handen zitten. Kom op. Er tegenaan!
  malsion@orange.fr

  Like

 8. Harry zegt:

  Mooi hoor ,

  ze zitten daar in Hongarije echt niet stil , of te suffen !
  Ze gaan gewoon in de tegenaanval en blijkbaar succesvol .
  Het sorosfossiel bijt maar mooi in het zand , daar .

  De weinige optimistische berichten komen tegenwoordig uit Hongarije en Italië .
  Hopelijk breidt dit zich uit als een olievlek .
  Hoe komen wij van die Bilderbergers af ?
  In dit stadium kunnen we ze niet ongestraft tegen de muur zetten .

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Hoe lang denkt die verdorde pad door te gaan met zijn schurftige praktijken?
  Waar maakt die ouwe zak zich op zijn leeftijd nog druk om?

  Het lijkt me het beste dat hij met zijn schaamteloze vermogen heel Afrika laat stofferen en inrichten voor zijn mohammedaanse schatteboutjes.

  En anders neemt hij zélf al die mohammedanen maar op.

  Geliked door 1 persoon

 10. Cefas zegt:

  Kan niet delen, dus censuur en anti-democratisch.

  Like

 11. boorzalf zegt:

  De Hongaren hebben soros staatsvijand nummer 1 gemaakt, maar ook de russen.

  Geliked door 3 people

 12. BertG. zegt:

  Is er niet een facebook groep te vinden waar al die facebook fans lekker onder mekaar kunnen gaan zitten klagen over facebook.
  Denk dat dat zinniger is dan telkens hier vermelden dat je iets niet kan plaatsen op facebook.
  Facebook is nog steeds een keuze waar je dus akkoord gaat met de voorwaarden die mark stelt.
  Dus klagen hier over, op deze plek is dan ook geheel nutteloos.
  Zo onderhand kom ik dit geklaag bij zowat elk artikel tegen.

  Like

  • koosv8 zegt:

   Ik zelf heb het nooit gewild, en het zal wel nooit gebeuren ook, facebook. ze hebben zg. zoveel vrienden, en men hoeft toch niet wereldwijd rond te zwerven om niks.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @BergG. Het alle verstandige is natuurlijk Facebook te verlaten. Echter ik heb gehoord dat Facebook schrapt niet direct de naam van mensen die zich afmelden. Zij blijven de naam van de gebruiker – via zgn. “back doors” – gewoon verder volgen. Dat doen ze via andere kanalen op het internet. Zij blijven informatie verzamelen.

   Like

 13. Ik ga even in op reacties over het feit dat E.J. Bron niet meer te delen is op facebook, ook niet via deze site. Had ( en heb opgeslagen) meldingen van facebook dat er artikelen ( alleen van E.J. Bron, zo bleek) als spam waren genoteerd en dus verwijderd. Alhoewel de ‘zaak’gesloten was kon ik nog ‘reageren’op een keuze-menu ( geen spam, of had ik niet geplaatst). Uiteraard gemeld dat het geen spam was. Na die melding kreeg ik te lezen dat facebook verder zou onderzoeken…… dat was een halve week geleden en nog niets vernomen…………….Inderdaad Bert Bron, uw site wordt gecensureerd….

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Ik heb gisterenavond nogmaals die gespeelde DVD documentaire bekeken over de aanlag op de Twin Towers. te New York….Dat was een regelrechte oorlogsverklaring tegenover het Westen en zeker de USA….en nu zijn ze onze landen aan het bezetten…Zo eenvoudig is dat….waarom de linksen ,de Groenen en de gutmenschen niet de naam geven van collaborateurs…die zijn er in alle oorlogen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s