Niet Erdoğan – Merkel & Co zijn het probleem!

Screenshot_362

De Turkse president Erdoğan en de Duitse president Steinmeier. 

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Mediale opwinding is huichelarij

De multimediale opwinding wegens de brutale en schaamteloze optredens van de Turkse president Erdoğan tijdens zijn staatsbezoek aan Duitsland is evenzo belachelijk als de realiteit ontkennend: de sultan heeft zich geen cent anders gedragen dan na zijn eerdere bezoeken aan het land te verwachten was.

PI News (2)

En vanzelfsprekend heeft de Turkse machtspoliticus zijn beide grootste troeven met genot kunnen uitspelen: de hem bewonderende, ja, aanbiddende Turks-islamitische minderheid, die graag aanspraak maakt op alle voordelen van Duitsland, maar weigert loyaal te zijn aan dit land. En het Turkse chantagepotentieel tegenover een politieke leiding in Berlijn, die haar staatsgrenzen niet wil beschermen.

Elke presentator, journalist of politicus die in zijn hulpeloos schokkende of woedende commentaren geen rekening houdt met deze beide feiten, is zijn salaris niet waard of – waarschijnlijker – verdringt opzettelijk de waarheid. Want hoezeer Erdoğan ook het probleem van Turkije mag zijn, hij is niet het probleem van Duitsland. Dit probleem zijn Merkel & Co, die zich enorm afhankelijk gemaakt hebben van Erdoğan.

Wie wil het de sultan serieus kwalijk nemen dat hij deze afhankelijkheid gebruikt voor zijn doelen? Wat kan Erdoğan er aan doen dat deze bondskanselier bang is voor onfraaie beelden aan de Duitse grenzen en daarom op kosten van de belastingbetaler miljarden naar de Bosporus stuurt, opdat Turkije in ieder geval op dit moment de stroom binnendringers tegenhoudt?

Wanneer Merkel en Steinmeier voor het publiek met ernstige gezichten naast Erdoğan staan, grote verschillen tegenover hem benadrukken of plaatselijke politici uit Keulen liever niet bij de inwijding van de triomfantelijke DITIB-moskee gezien willen worden, interesseert dat de Turkse president überhaupt niet. Het interesseert hem ook helemaal niets of de Groene schreeuwlelijk Özdemir nu alle talkshows kan bezoeken om zichzelf te presenteren als geesteloze verzetsstrijder tegen de Erdoğan-dictatuur.

Want de sultan heeft in Duitsland exact die beelden gekregen en doelen bereikt die hij wilde. Om hem dat aan te wrijven en te verwijten, kan alleen maar diegene doen die heel diep in het moeras van het hyper-moralisme en politieke capitulatie-dom alhier tegen de realiteiten van deze wereld gezonken is. Erdoğan, hoe rijk aan gevolgen zijn periode ook nog mag worden voor Turkije, is van een geheel ander kaliber.

Zijn vele enthousiaste Özils in Duitsland kan men het eigenlijk niet kwalijk nemen dat ze hem, en niet zulke beetgenomen figuren als Merkel en Steinmeier, inclusief al het andere politieke personeel, bejubelen. Duitsland is een staat zonder eer, trots en waardigheid geworden. Dat is ideaal voor iemand als Erdoğan, maar een schande voor de staat waarin wij leven.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, mainstream-media, Merkel, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, praatjesmakers, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Niet Erdoğan – Merkel & Co zijn het probleem!

 1. Thoth zegt:

  Yep, ik vond het al zo vreemd dat de Turken -zonder enig tegengeluid, misschien Hans Janmaat- een 2e paspoort gingen ontvangen in Nederland. Omdat ze een paar jaar hier gewerkt hebben. In Nederland is het gewoon hetzelfde. Dezelfde bende die in het Catshuis, nl. Knudde, nu regeert.

  Geliked door 1 persoon

 2. freda110 zegt:

  Ik heb de foto gezien waarop een Turkse journalist werd verwijderd omdat hij protesteerde tegen de opsluiting van journalisten in Turkije en daarop staat Ferkel naast de Turkse Allah onbewogen te kijken hoe de man werd afgevoerd.
  Zo’n foto zegt alles over het democratische gehalte van de Duitse regering en de zo geroemde vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Faxcistische DDR machtswellust opgeteld bij fanatiek religieus (ideologisch) niets ontziend fanatisme. De som van die twee is de hel op aarde. Ga er maar aanstaan.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Erdogan is een soennitische moslim die doet wat zijn profeet deed. Hij spreidt zijn religie uit met alle mogelijkheden, zij het vreedzaam of niet vredelievend. De huidige Duitse regering kan worden gechanteerd en is vrij spel voor hem.
  Dat is eerder gebeurd. De Duitse Führer wilde een Großdeutsches Reich en de Engelse en Nederlandse regeringen wilden “een beetje vrede”. Het resultaat is bekend. De Britse premier Chamberlain heeft volledig gefaald met zijn appeasement politiek. En het Nederlandse leger was een grapje. De regering-Colijn wilde geen geld uitgeven aan de bewapening.
  Maar Chamberlain werd gevolgd door Churchill. En Hitler heeft zijn tanden op hem gebroken. Ik hoop dat de geschiedenis zich alleen in het resultaat herhaalt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Dat zelfs het voor de Duitse jeugd haast levensgevaarlijk is geworden om via liedjes kritiek te hebben op de vreselijke plannen van het linkse Duitsland bewijst dit artikel:

  Telegraaf vliegt uit de bocht met artikel over ‘Duits pubermeisje met nazi-gedichten’

  Het lijkt wel of de Telegraaf wat goed heeft te maken door hun verleden. In dit artikel presenteren ze een volstrekt idiote samenvatting van wat er op een Duitse poëziewedstrijd is gebeurd en dat zullen velen hen niet in dank afnemen!

  Een Duitse poëziewedstrijd voor scholieren zorgde voor enorme ophef in dat land. De bedoeling was dat iedere deelnemer vijf minuten spreektijd had om zijn of haar gedicht voor te dragen, degene met het meeste applaus mocht door naar de volgende ronde.

  Ineens duikt daar ene Ida-Marie Müller (14) op. De Telegraaf merkt op dat het om de dochter van Nicole Höchst gaat, politica van de Alternative für Deutschland. Zij vinden het echter nodig om deze partij extreemrechts te noemen. Naar mijn mening nogal overtrokken maar de Telegraaf was vroeger inderdaad al erg anti-Duits!

  Afijn, Ida-Marie is thans aan de beurt, ze draagt haar gedicht voor aan zo’n honderd man publiek en schopt daarmee juist de deugende (?) Duitsers flink tegen het zere been. Voor de Telegraaf sprongen de zinnen “multiculti tralala, hoera, de hele wereld is daar” en “zie de hypocrieten in de spiegel en hou van je buurman, de moordenaar” er uit. Ze ageert hier dus tegen de multiculturele samenleving, criminele immigranten en wat ik de ‘deughouding’ noem van de Duitsers.

  Over het gedicht en haar oratorische vaardigheden hoef ik mij niet uit te laten, maar de Telegraaf-journalist Sander Tromp noemt het in ieder geval ‘bizar’ dat zij het meeste applaus kreeg. Blijkbaar was er wel een zeer gewillig oor naar haar gedicht. Op naar de volgende ronde dus!

  In de tweede ronde was de regel; “De neger is niet langer een neger, je mag ook niet meer zigeuner zeggen. Racistisch is dat allebei, zo hoort men dat elke dag. Wie het er toch op waagt, wordt uitgejouwd”, aanleiding om haar microfoon uit te zetten. Even later kreeg ze alsnog een kans om een gedicht voor te dragen maar werd uit de competitie gehaald.
  Tromp vergelijkt dit echter met ‘nazi-praatjes’ en hij moet inmiddels schuimbekkend achter z’n computer de rest van het artikel af hebben zitten tikken.

  Haar woning is inmiddels beklad en menig Duitser zal zich weer een jaar moeten verontschuldigen voor het Nazi-verlede maar veel zin heeft dat niet omdat vrijwel alle Duitsers uit WO II de wereld hebben verlaten!. Was het nou echt het diskwalificeren waard en waren het echt ‘Nazi-praatjes’?
  De Duitse en belabberd vertaalde versies van het gedicht vindt u hier:

  Het probleem met de Morele moed

  Poetry‐Slam‐beidrage van Ida‐Marie Müller

  Der Neger ist kein Neger mehr / Zigeuner darf man auch nicht sagen.
  Rassistisch ist das beides sehr / so hört man es an allen Tagen.
  Wer´s trotzdem wagt wird ausgebuht / gefeuert und geächtet,
  In Zeitungen und Talkshows mit viel Wut / denn so sind die „Gerechten”.
  Das Kinderbuch prüft ein Zensor / Weiß ist jetzt Sarrotis Mohr.
  Und das nennt sich dann Zivilcourage / Und wisst ihr was? – Das ist für‘n Arsch!

  Aus fernen Ländern kam der Gast / Dank Menschenhändlerbanden.
  Reist mit Handy, und ohne Pass / in den gelobten deutschen Landen.
  Verbittert ist der junge Mann / Finanziell geht‘s ihm zwar besser.
  Weil er aber kein Fräulein haben kann / hilft er schnell nach mit – einem Messer.
  Ein Einzelfall, so sagen die Experten. / Kultursensibel sei das zu bewerten.
  Wer wütend ist und‘s anders meint / Ist nur ein brauner Fremdenfeind.
  Und das nennt sich dann Zivilcourage / Und wisst ihr was? – Das ist für‘n Arsch!

  Das bunte Bündnis, tolerant, zivil und breit. / Wir finden‘s in jeder Stadt.
  Gekämpft wird dort für Moral und Menschlichkeit. / Ein jeder dabei wer nen Namen hat:
  Linke, Gewerkschaft, Kirchenvertreter / Karrieristen und Volksverräter.
  Der Flüchtling und der Muselmann / die muss man integrieren.
  Ob man das auch bezahlen kann / hat nicht zu interessieren.
  Wenn Deutsche verarmen, ist doch egal. /So weiß es die linksgrüne Hypermoral.
  Und das nennt sich dann Zivilcourage, / Und wisst ihr was? – das ist für‘n Arsch.

  Für alle die zu uns einwandern / fordern die heil´ge Solidarität.
  Die Opfer bringen dann die Andern / S´ ist bequemer so und tut nicht weh.
  Mutig geben sie vor zu sein / woll´n aber nichts riskieren.
  Sie glauben an ihre Heuchelein / denn geschickt sind sie im Lavieren.
  Bunte Vielfalt statt braunem Brei / Hauptsach´ die Stadt ist Nazifrei.
  Und das nennt sich dann Zivilcourage/ Und wisst ihr was? – Das ist für‘n Arsch!

  Dort wohnt ein AfDler und Rassist / So wissen‘s Büttel und Denuzianten.
  Und geben Namen und Adress / schnell weiter an die Antifanten.
  Dem schlägt man dann die Fresse ein / In unsrer Stadt darf der nicht sein!
  Hundedreck im Briefkastenschlitz / bei Nacht und Nebel, was für ein Witz.
  Im Kampf gegen Rechts ist alles erlaubt / Hier geht es um Demokratie und Werte.
  Deutschland verrecke, schreien sie laut / wie eine Hornochsen‐Herde.
  Und das nennt sich dann Zivilcourage! / Und wisst ihr was?! – Das ist für‘n Arsch!

  Und die Moral von der Geschicht?
  Nun steck das Messer dir im Bauch / denn so ist‘s im Orient der Brauch.
  Rufen alle mit Applaus: / „ NAZIS RAUS !!!”

  Of beter gezegd: schop al die linkse en correcte stomkoppen desnoods Duitsland uit omdat de extremisten onder hen zich net zo gedragen als de SA (Sturmabteilung), de knokploegen van Adolf Hitler, die vaak meer rood van binnen waren dan bruin van buiten!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Ik heb eindelijke vertaling van het gedicht van Ida-Marie Müller gevonden en het gaat ongeveer zo:

  Een “neger” is geen neger meer
  “Zigeuner mag je niet meer zeggen
  Het is allebei heel racistisch
  wordt je tegenwoordig voorgehouden.
  Wie deze woorden toch gebruikt wordt aangepakt
  op de brandstapel gezet en veracht
  in kranten en talkshows reageert men woedend
  want de democratisch goedmensen onder ons zijn zo.
  Kinderboeken worden gecensureerd
  Moriaantje is tegenwoordig blank
  En dat noemen zij goede Burgerzin?
  Nou, stop dat mijn reet maar in!

  Ze kwamen als gasten uit verre landen
  geholpen door mensenhandelaren
  reisden zij met hun smartphone maar zonder paspoort
  de zo geprezen Duitse landen binnen
  Verbitterde jonge mannen
  die er weliswaar financieel op vooruit zijn gegaan
  maar die geen vrouw kunnen krijgen
  en daarom al snel naar het mes grijpen.
  Een uitzondering zeggen de geleerden
  in zo’n cultuur moet je dat begrijpen.
  Wie kwaad is en een andere mening heeft
  wordt weggezet als nazistische rascist.
  En dat noemen zij goede Burgerzin?
  
Nou, stop dat mijn reet maar in!

  De brede bonte vereniging
  we vinden hen in eidere stad
  Ze strijden voor ethiek en menselijkheid
  en iedereen wil erbij horen:
  Linksen, vakbonden, kerkvertegenwoordigers
  carrieremakers en landverraders.
  De vluchteling en de moslim
  die moet je intergreren
  Of we dat kunnen betalen
  dat interesseert niemand
  Als de Duitser verarmen, dat maakt niets uit
  voor de Groen-Linkse betweters
  En dat noemen zij goede Burgerzin? 

  Nou, stop dat mijn reet maar in!

  Ten opzichte van iedereen die maar binnenkomt
  eisen zij een heilige solidariteit
  dat anderen hiervoor de kosten moeten dragen
  is voor hen geen probleem. Daar voelen zij niets van.
  Ze doen zich heel moedig voor
  maar ze willen geen risico lopen
  Ze geloven in hun eigen gehuichel
  en zijn heel handig om risico’s voor zichzelf te vermijden
  en willen liever een bonte mengeling in plaats van “bruin gespuis”
  Hoofdzaak is het Nazi-vrij houden van de stad.
  En dat noemen zij goede Burgerzin?
  
Nou, stop dat mijn reet maar in!

  Daar woont een AFD-er, een rascist,
  zo weten de overheidsdienaren en verraders
  en geven de naam en het adres
  snel door aan de Antifa leden
  Die slaan zijn gezicht dan in elkaar
  want in “onze” stad willen wij hem niet hebben
  Hondenstront gaat door de brievenbus
  bij “Nacht und Nebel” als niemand het ziet, dat is toch niet te geloven?
  In de strijd tegen Rechts is alles toegestaan
  het gaat hen om democratie en menselijke waarde
  “Duitsland sterf”, roepen ze luid
  als een horde buffels.
  En dat noemen zij goede Burgerzin?

  Nou, stop dat mijn reet maar in!

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Het is maar te hopen dat het Ida-Marie Müller niet vergaat zoals het blonde meisje in Musberg (Duitsland) tijdens de Carnavalsoptocht rond 2017. Dat meisje werd namelijk, en dat komt geregeld voor tijdens soortgelijke straatfeesten daarginder, door een “heks” over de schouder genomen waarna een andere “heks” met diens bezem het achterste van de jongedame ging tuchtigen alsof het Zwarte Piet met de roe was! Niettemin vond die meid dat later nog niet eens erg ook!

  Like

 8. Jan zegt:

  Berlijn door Turkije geannexeerd

  Turkse ‘politieauto’s’ patrouilleren in Berlijn

  Polizei ermittelt Halter von türkischen “Polizeiautos”
  In Berlin sind Autos unterwegs, die an eine türkische Spezialeinheit erinnern. Die Behörden sehen keine strafrechtliche Relevanz.  https://www.morgenpost.de/berlin/article215542075/Polizei-ermittelt-Halter-von-tuerkischen-Polizeiautos.html
  https://www.thesun.co.uk/news/7506181/turkish-police-patrol-berlin-germany/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s