WERELDVREEMDE SIGRID KAAG

Screenshot_355

(Door: Michel Mulder)

In Nederland zijn wij gezegend met mensen op posities in het landsbestuur die een volkomen gebrek aan verstand en gevoel voor wat er in de samenleving speelt tentoonspreiden en vaak zitten deze personen bij twee partijen….. D66 en de VVD. Schoolvoorbeeld van zo’n ziende blinde is Sigrid Kaag, minister in het kabinet Rutte en overtuigd aanhangster van de terroristische tak van het Palestijnse volk.

Sicherheit Kaag, gezien haar dienstverband bij D66 en het feit dat u er veilig van op aan kunt dat zij uw belangen verkwanselt, doet in navolging van o.a. Ad Melkert en Paul Rosenmöller een ‘Fortuyntje’ t.a.v. de PVV en het FVD door het aloude instrument van demonisering weer van stal te halen. Mevrouw Sicherheit, waarschijnlijk getraind in the art of war en misleading door haar Palestijnse vrienden, steekt haar knokige waarschuwende vingertje op om het onwetende Nederlandse volk te waarschuwen voor de donkere dreigende stilte die als een deken over het gevaar van rechts populisme heen hangt.

Het steekt mevrouw de ‘Fatah knuffelaar’ dat er geen publiekelijke schand- en executieplaatsen worden ingericht om de verderfelijke stem van Geert Wilders, Thierry Baudet en miljoenen Nederlanders tot zwijgen te brengen, in een poging de leugenachtige linkse schijnrealiteit in stand te houden.

De woorden van mevrouw Sicherheit zijn van groteske en leugenachtige proporties, want prediken ter verdediging van onze democratische waarden, terwijl je eigen partij het democratisch instrument, het referendum, de nek omgedraaid heeft en je zusters in het kwaad Ollongren en Dijkstra rapporten over de sleepwet achterhouden en ‘legale’ orgaanroof geïntroduceerd hebben, dan moet je waarheidsvinding wel weggehaald zijn met de verlostang.

Kan het misschien zo zijn, mevrouw Kaag, dat de oorverdovende stilte over het rechts populisme is ingegeven door het feit dat dit rechts populisme de stem van de vergrote meerderheid van het Nederlandse volk vertegenwoordigt? Dat het Nederlandse volk de liegende, bedriegende, rond neukende en onroerend goed aanpakkende sujetten als Rutte en Pechtold spuugzat zijn? Dringt het misschien tot u door dat de gemiddelde Nederlander intelligent genoeg is om door de leugens en bullshit van het huidige kabinet en de EU heen te prikken, en het verrotte en verderfelijke karakter ervan op waarde weet te schatten, wat u gezien het huidige zetelverlies van uw demonische clubje toch zou moeten voelen?

Hoe kan het toch dat onze landbestuurders, de personen die voeling met de samenleving zouden moeten hebben, blijk geven van zo’n blinde en volks verradende visie dat het eerder lachwekkend dan ernstig te noemen is?

Uw systeem met corrupte politici en een klein select groepje dat zich verrijkt ten koste van de grote massa loopt op zijn einde mevrouw Sicherheit, en dit gegeven is u wel bekend, gezien de mate waarin u als een wereldvreemde dwaas om u heen aan het slaan bent.

Laten we dus afspreken dat u voor nu nog mooi blijft opzitten en pootjes blijft geven, de inhoudelijke bijdrage die van u verwacht mag worden, en laat de koers van het land over aan politici als Wilders, mensen met een ruggengraat die blijk geven van verstand en het aanvoelen van de behoefte van ons volk.

Door:
Michel Mulder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, D66, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op WERELDVREEMDE SIGRID KAAG

 1. peter zegt:

  D66 heft zichzelf op ,kan niet wachten dat dit zooitje opgerot is .

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Wie pro palestijnen en pro islam is is anti Nederland en anti westerse burgers, dergelijk persoon hoort opgesloten te worden zodat de veroorzaakte schade kan opgeruimd worden te beginnen met die islamieten, een onbetrouwbaar gewelddadig volkje wat hier niet thuishoort.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Door “onze” volksvertegenwoordigers heeft de USA het reisadvies naar de Pays-Bah en Europa aangepast, vanwege verhoogde terreurdreiging…….dit zegt genoeg, maar spreekt voor dovemansoren. Europa is niet meer voor de Europese bevolking, is ook geen continent meer, slechts Brussel met wat perifere ommeland daaromheen, vol met jaknikkers en goedgelovigen.

  Geliked door 1 persoon

  • Willaan zegt:

   Het kan nog erger, De Spaanse politie heeft een netwerk van jihadisten ontmanteld in zeventien verschillende gevangenissen in het land, de leiders zijn uiterst gevaarlijk

   Like

 4. Ruud zegt:

  Trut in het kwadraad; misschien iets voor carnaval!

  Like

 5. King Arthur zegt:

  K weet niet hoe het komt, maarrrrrrrrr ik krijg ineens een aandrang om aan een bezem met een lange stok te moeten denken waarop iemand zomaar weg zou kunnen vliegen.

  Like

 6. Dirk Stam zegt:

  Deze vrouw is echt niet goed bij haar hoofd en hoort dan ook niet in onze regering te zitten ,dus mijn conclusie is weg wezen want u bedonderd de burgers van Nederland.
  Als u vriend ben van mensen uit een land vlak naast Israel dus de palesteinen ga daar heen en laat Nederland met rust de regering Rutte opruimen zorg dus dat u op tijd vertrokken ben

  Like

 7. F1802 zegt:

  Deze mevrouw hoe zij daar zit met haar politieke correcte hoofddoek om haar hoofd is hét voorbeeld hoe de Nederlandse bevolking wordt gekleineerd. De meeste Nederlanders wíllen dit helemaal niet maar wordt ons opgedrongen door de meest incapabele leiders van dit land ever! Ik kan niet wachten totdat de tijd daar is dat er écht wordt afgerekend met deze misdadigers. Manmanman wat een poppenkast van deze Nederlandse landverraders.

  Like

 8. Geen woord over Joden of zionisten, tijdens deze lezing die vernoemd is naar een vooraanstaande Joods en zionist. Maar wat kan je verwachten van Kaag? Zij had deze lezing nooit mogen houden.

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Likoed,…Kaag spoort idd niet,…..maar hoe zou jij deze mafkees omschrijven dan, die duidelijk trots is op haar Joodse roots, en Europa de afgrond in wilt zien gaan. Kijk goed naar haar lichaamstaal!

   Like

 9. Johan zegt:

  Wat een smerige rat is die mevrouw Kaag. De insinuaties richting PVV en FVD zijn ver beneden de maat. Gelukkig is D66 al gehalveerd in de peilingen.
  Dus dat kreng komt straks niet meer terug bij de volgende verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Protestanten66 weet zich gesteund door een onmetelijke rijkdom en invloed, dat een land demografisch en economisch kunnen hervormen zonder een traan te laten…Nothing to Lose, Everything to Gain, en het slaafse volk heeft Everything to Lose, en Nothing to Gain…..

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Alles welbeschouwd heeft Nederland toch een doorslaggevend bijdrage geleverd aan de islamitische uitbreiding van de globale terreurdreiging en het faciliteren van Hamas-schaduworganisaties en Hezbollahuitzendbureaus, de volgende fase zal het uitrollen van de Sharia zijn, geheel naar wens en opdracht.

  Geliked door 1 persoon

 12. ildiko zegt:

  Zoals Denk alles voor zijn achterban doet, zo doet deze landverraadster ook alles voor de Palestijnen en voor terroristen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Harrie Vaes zegt:

  Ik zie dit betoog van Kaag als een regelrechte bedreiging aan het adres van Wilders en Baudet en miljoenen mede Nederlanders. We weten hoe het Fortuyn is vergaan…….en zij stuurt er op aan dat Wilders en Baudet hetzelfde overkomen ….door met haar uitspraken een vrijbrief te geven aan potentiële daders die voor haar de kolen uit het vuur moeten halen.
  Het OM is zo gekant op uitspraken van Wilders …..welnu OM….dan is hier zeker werk aan de winkel…….Dit is pure haatzaaierij.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Beste mensen met uw oprechte boosheid, hier is de werkelijke naam en huwelijkse status van Sigrid Anis al – Qaq (palestijn) Kaag, hij- Anis al – Qaq, was ten tijde van het Arafat regiem de rechterhand van Arafat, moge dit duidelijkheid geven wie Sigrid Kaag in werkelijkheid is.

  Geliked door 2 people

 15. Wachteres zegt:

  https://www.trouw.nl/samenleving/abel-herzberglezing-door-sigrid-kaag-wees-niet-stil-onze-stem-is-nodig~a9451790/

  Abel Herzberglezing door Sigrid Kaag: Wees niet stil, onze stem is nodig

  “Ons land bevindt zich op alle lijsten die kwaliteit van leven meten gelukkig nog in de absolute wereldtop. Maar dit Nederland staat ook onder druk, horen wij met enige regelmaat in het publieke debat. Omdat een grotendeels onbenoemde ‘elite’ het land in de uitverkoop zou hebben gedaan. Omdat Brusselse dictaten bepalen wat er in Nederland gebeurt. Omdat Nederlandse rechters niet meer dan marionetten zouden zijn van een bepaalde politieke partij. Omdat zogeheten ‘linkse academici’ een ‘politiek correcte’ versie van de werkelijkheid aan hun studenten zouden onderwijzen. Wij worden gewaarschuwd dat we worden aangevallen door een atypische vijand, die ons eigen uniform draagt.

  We zien de roep om een sterke man, die redding zal brengen. Feiten zijn geen feiten meer. De pers is een tegenstander. Het tribale identiteitsdenken wint terrein. Het denken waarin mensen niet worden beschouwd als de complexe wezens die zij zijn”.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “Het tribale identiteitsdenken wint terrein.”

   Het identiteits-denken is heel belangrijk, zeker als tegenwicht op de links-liberale ideologie. Dat is helemaal niet tribaal.
   Links droombeelden worden aan de harde werkelijkheid getoetst, dat is goed. Onzin om dat primitief, populistisch of tribaal te noemen.
   Ook de zgn. feiten van de pers worden tegen het licht gehouden. Ook wel eens goed. (Fake news).

   Like

 16. jantjeuitnl zegt:

  Kaag is een mosim, want getrouwd met een moslim.
  Schandalig hoe ze haar land verraad.

  Like

 17. Hovawart zegt:

  Toeval bestaat niet, de PLO is al aardig geworteld in de Hollandsche klei, net als de Hamas en Hezbollah, hou je vijanden nader dan je vrienden, maar om ze vervolgens actief te ondersteunen in hun ‘heilige oorlog’ gaat toch iets té ver…..

  Like

 18. Joke zegt:

  D66 vernietigt zichzelf. Hopelijk duurt het niet zo lang. Heerlijk, ik kijk et naar uit.

  Like

 19. Ik ben weer terug van weg geweest …..was een week op Ibiza voor inkopen nieuwe collectie.
  Nu…..deze vrouw is een vreemde voor de Nederlandse burgers.

  Like

 20. Taljaard zegt:

  @Meneer Mulder
  Complimenten.
  U hebt mij het gras voor de voeten weg gemaaid.
  Want was net van plan om zelf op de ”preek” van Kaag in te gaan.
  Maar helaas heb ik mijn tijd vandaag weer eens verknoeid door op Joop.nl daarover in discussie te gaan met de lynxen. (onder het pseudoniem @Absconditus)

  Stelde daar de marxistische en liberale historisch-ideologische grondslagen van waaruit Kaag redeneert ter discussie. En bracht hier tegen in dat haar eenzijdige duiding van de geschiedenis een utopisch, idealistisch en illusoir mens- en wereldbeeld in stand houdt, wat als levensgevaarlijk moet worden beschouwd. En wat in de afgelopen 104 jaar in de Europese geschiedenis tot rivieren van bloed en ellende heeft geleid, waar mevrouw Kaag en haar geestverwanten niets van hebben geleerd.

  Maar je krijgt slechts scheldpartijen (”inhoudsloze charlatan”) en schuimbekkende off topic rants over het kapitalisme en het imperialisme terug. Wij blijven beschaafd natuurlijk, maar ergens bekruipt je ook het gevoel tegen een muur van kortzichtigheid, geestelijke kleinzieligheid, of gewoon domheid, aan te lopen. Heidegger begrijpen ze niet, Max Weber kennen ze niet eens, en op Spengler reageren ze als een stier op een rode lap. En oh wee wanneer je de Bijbel durft aan te halen. Dan slaan ze helemaal op tilt. Enkelen hier ook, maar neem dat voor lief.

  Sommigen hebben duidelijk wel eens een universiteit van binnen gezien.
  Maar wat ze daar ook eens hebben geleerd bij het binnen harken van hun studiepuntjes; kritisch en onafhankelijk denken was daar NIET bij. En een brede algemene ontwikkeling ook al niet.
  Dus een brede visie hebben ze al evenmin.

  Schapen zijn het!
  Het gaat hen er alleen maar om zichzelf in hun vermeende goedheid en morele superioriteit te bevestigen. En daarin naar bijval van gelijkgestemden te vissen. Ze realiseren zich niet eens dat de moraliteit die zij aanhangen, en de daarmee verbonden waarden die zij zeggen te verdedigen, door hun eigen ideologische verblindheid worden gesloopt.

  ”Ik ben goed, jij bent goed, iedereen is goed. Love and peace and understanding and what we need is a great big melting pot.” En daar is dat hele gezwatel van het oude hippie meisje Kaag in wezen ook op gebaseerd. En vandaar uit poneert zij tot op de draad versleten aan Rousseau en Marx ontleende idealistische en levensgevaarlijke droombeelden over de maakbaarheid van de menselijke moraal en de samenleving. Alsof dat in de afgelopen eeuw niet op een opeenvolging van bloedige rampen is uitgedraaid! En dat nog steeds doet. (zie; Zuid Afrika)
  Ga dat droombeeld van de lynxen maar niet verstoren met historische feiten en een realistisch mensbeeld. Want dan plaats je je in hun door kokervisie aangedane ogen buiten de menselijkheid.

  Like

 21. WILLEM zegt:

  Wat een walgelijke uitstraling heeft dat mens,net zoals Merkel !

  Like

 22. Patriot 2.0 zegt:

  Identiteitspolitiek mag volgens Mw. Kaag niet onweersproken blijven. Ga dan eens op de argumenten in, ipv het weg te definieren als populisme, tribaal zijn, et cetera, zou ik zeggen.

  Like

 23. Republikein zegt:

  Mooi Mulder, weten we eindelijk je voornaam.

  Like

 24. ruud beijer zegt:

  Islam is een gezwel. Gelukkig houden veel nederlandse nsbers van de islam.

  Like

 25. T.Troubadour zegt:

  Wereldvreemd past niet bij terroristen liefje Kaag.Ze weet donders goed waar ze heen wil met die terroristen bende in de Westbank en Gaza.Laat ze haar zooitje maar inpakken en wegwezen,landverrader

  Like

 26. Willaan zegt:

  Of je nu voor of tegen Wilders bent, door dit soort figuren word je wel gedwongen strak op de PVV te stemmen.

  Like

 27. Willaan zegt:

  Voor Sigrid Kaag is het ministerschap geen eindpost, zij ambieert de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden. Gevolg nog meer hulp aan de VN, UNDP, IOM, UNRWA, UNICEF, enz., daar zitten haar vriendjes.

  Like

 28. Willaan zegt:

  Ook vertelde Kaag (filosofe) over haar persoonlijke ervaringen. Als diplomaat en politicus, maar ook als echtgenote van een Palestijnse man. Nu wordt me veel duidelijk!

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/01/sigrid-kaag-raakt-snaar-met-abel-herzberglezing-a2066995

  Like

 29. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/02/kaag-maakt-een-karikatuur-van-haar-oproep-tot-dialoog-a2081073

  Kaag maakt een karikatuur van haar oproep tot ‘dialoog’
  In haar Abel Herzberglezing gebruikt minister Sigrid Kaag de negatieve stereotyperingen die ze haar tegenstanders verwijt, schrijft Thierry Baudet. Je kunt ook luisteren naar botsende meningen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s