LIEGEN IS DE NIEUWE WAARHEID

Screenshot_370

(Door: Michel Mulder)

Onder de kabinetten Rutte heeft zich het merkwaardige fenomeen voorgedaan dat er vaker gelogen is dan dat de waarheid gesproken werd, en dat liegen daarmee gepromoveerd is tot de nieuwe waarheid. Onze hypocriete Tweede Kamer is zo vereenzelvigd met deze nieuwe waarheid, dat men niet eens meer doorheeft dat men is afgegleden naar een zéér discutabel niveau. Kamervoorzitter Arib en het CDA-geweten Buma hebben een pleidooi gehouden tegen de normvervaging in de Tweede Kamer, simpelweg gezegd de omgangsvormen met elkaar, die het debat steeds ruwer en meer op straatvechten dan politieke discussies laat lijken, want volgens Buma wordt er ook op scholen naar deze straatgevechten gekeken en wat voor voorbeeld geeft men daar mee af?

Zie hier de ingebakken hypocrisie en kortzichtigheid van de dames en heren politici in de Tweede Kamer, want waar men zich druk maakt om een wat ‘ruwer’ taalgebruik en daarmee een scherper debat, laat het feit dat men constant keihard staat te liegen in de Tweede Kamer, hiermee een dikke middelvinger opstekend naar het volk,en daarmee een slechter voorbeeld geeft dan een wat ruwer debat de ‘pareltjes’ van politici in de Tweede Kamer, volkomen koud.

De leugen is onder de kabinetten Rutte zo’n gemeengoed geworden dat er enkel nog verbijstering en woede optreedt mocht een VVD’er een keer de waarheid spreken, zoals recent met weekdier Blok.

Waarom benoem ik consequent de VVD in dit voorbeeld wanneer het kabinet uit vier partijen bestaat, en ook D66 een kwalijke reputatie heeft als het aankomt op verdraaiing van de feiten en waarheid? Dit is vanwege het feit dat de VVD het gif in onze maatschappij is, en persoonlijk verantwoordelijk voor de verloedering en aftakeling van onze maatschappij. De VVD heeft in de persoon van Mark Rutte de Gordon Gekko van de politiek geïntroduceerd, een persoon die prachtige fata morgana’s voorspiegelt die allen gebouwd zijn op leugens en drijfzand.

Het is waarlijk een gave om in front of a whole nation, wat zeg ik in front of the whole world, zo in je eigen leugens te geloven dat je deze als absolute waarheid kan verkopen en hiermee jezelf als het moreel kompas van de ganse natie. Onze Gordon Gekko is meer bedreven in het verdraaien van de waarheid, oftewel keihard liegen, dan Steve Jobs was in het bouwen van zijn imperium, en we moeten gaan vrezen voor de tijd dat Markje zijn gave gaat aanwenden ter vervanging van zijn fetisj Juncker, want dan is er sprake van een vervanging van Bambi door Jaws.

Een minister-president hoort boven elke twijfel verheven te zijn, een voorbeeld voor het volk waar hij leiding aan mag geven, en hoort zich in deze rol een natuurlijke bescheidenheid, maar tevens grandeur aan te meten in het besef dat hij in een bevoorrechte positie verkeert, een positie die hij aan zijn volk te danken heeft.

Niets van deze natuurlijke bescheidenheid en grandeur zie ik terug in de persoon Mark Rutte. Ik zie slechts een narcistische leugenaar die zich walgelijk verheven voelt boven zijn eigen volk. Een man, die zich omringt met perverse decadentie en gelijkgezinde verdorven geesten en zich mede door deze schijnwereld steeds onaantastbaarder waant in de verspreiding van zijn leugenachtige boodschappen.

Met onze Gordon Gekko heeft de verhuftering van de maatschappij zijn intrede gedaan in de Nederlandse politiek en is het een ware blauwdruk van onze samenleving geworden waar de stem van de meest a-socialen het hardst gehoord en gehonoreerd wordt.

Door:
Michel Mulder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, politici, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op LIEGEN IS DE NIEUWE WAARHEID

 1. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen in Ruttelandje; (onderhoud miljoenen Zielenpieten / Goudstukken mag wat kosten!!)
  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/vaste-lasten-stijgen-volgend-jaar-met-honderden-euros/ar-BBNOSS3?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

 2. Ruud zegt:

  Noem het “volksverlakkerij grenzend aan land- en cultuurverraad” Economen zijn verbijsterd over zoveel macro-economische onkunde. Maar ja, wat wil je? Ooit eerder een geschiedenisleraar gezien die zich slechts staande weet te houden door leugens en manipulaties. VVD’ers moeten wel stekeblind of van hetzelfde soort zijn als hun grote leider als dit niet tot een massaal uittreden uit
  deze partij gaat leiden.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ge zou medelijden krijgen met zijn lachend gezicht….

  Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  scherpe analyse van rutte en zijn bende, die wij regering dienen noemen

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter1943.Rutte is levensgevaarlijk hij is een trekpop van de (nazi) bilderberg groep hij voert een nazi agenda uit alle europeanen moeten afgeslacht worden.Daarom wordt het proxy leger van moslims binnengehaald.

   Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Ondertussen vanochtend alweer een schietincident(je) in de hoofdstad van Rutteland. Ook afgelopen nacht weer een auto in de fik, nu in een wat nettere buurt in Amsterdam. Lees her en der dat het beloofde ZOET van Rutte, weleens heel erg ZUUR kan uitpakken volgend jaar. Al is de leugen nog zo snel…. Rutteland in optima forma!

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  80% van het electoraat blijkt het heerlijk te vinden om in de maling genomen door Rutte & Co.

  Geliked door 3 people

 7. Ronald zegt:

  Het merendeel van de Nederlanders heeft op deze clown gestemd!!!

  Over liegen gesproken……wist u dat het islamitisch ongedierte (die bij darter Raymond van Barneveld hebben ingebroken en zijn vrouw hebben mishandeld) naar een suikerfeest zouden en daarbij verdwaald zouden zijn??? Toen hadden ze in een opwelling besloten om te gaan inbreken bij Raymond en zijn vrouw……..executeren dit ongedierte!!!

  Like

 8. ruud zegt:

  Geert zegt het zo vaak tegen hem Leugenaar, dief,berover dan geniet ik, want wat een kwal is die Rutte. Zoals er nu politiek bedreven word is tenen krommend daar is de PvdA voor afgestraft nu nog het zooitje van D66 en de VVD. en doe de huichelaars van het CDA er ook maar bij.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Met EEN opmerking ben ik het niet eens over het overigens goede artikel.
  De verhuftering van onze politiek is al begonnen in de tijd van J. den U uit Buitenveldert.
  Misschien herinneren enkelen zich nog het optreden van een zekere v. Dam enz.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik hoor liever iemand die in zogenaamd ‘grove’ bewoordingen de waarheid verkondigt dan een zalvende, liegende kwezel.
  Er is geen tijd meer om op elk ‘woordslakje’ zout te leggen.

  Wat doen ze nu eigenlijk in die Tweede Kamer, behalve oeverloos ‘policor’ bekvechten?
  Het komt tóch altijd op hetzelfde neer: zwaardere belastingdruk voor de burger.

  Ik had zó graag gezien dat Wilders premier werd.
  Gewoon… om te zien hoe het dan zou gaan.

  Waarom krijgt die man toch geen kans om te bewijzen dat hij doet wat hij zegt?
  In het ‘ergste’ geval ‘zit men toch maar vier jaar aan hem vast’?

  Geliked door 4 people

 11. bigljohn zegt:

  ….Ik verraad het Nederlandse volk, en maak de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen kapot….Mijn politieke partij is de grootste en zal dat ook altijd blijven. Na de volgende verkiezingen ziet u mij natuurlijk graag weer terug met een Rutte 4 kabinet. Daarvoor zal ik als extra service voor u kiezer stembusfraude gaan toepassen. Dit alles omdat het Fuhrer hoofdkwartier in Brussel voorlopig geen plaats voor mij heeft. Aldaar kon ik uw belangen nog beter bedienen. Voorlopig ga ik samen met de koning naar de Bilderberg conferenties om het beste voor Nederland er uit te slepen. Men zegt dat ik leugens verspreid, maar dat is een grote leugen. Ik ben zo eerlijk als goud, want mijn hart zit op de juiste plaats….

  Geliked door 3 people

 12. Harrie Vaes zegt:

  Ik begin te geloven dat een meerderheid van het Nederlandse volk er op….. kickt ….als ze bedrogen en belogen en worden door Rutte en zijn trawanten. Een andere verklaring heb ik niet.

  Like

  • Tineke zegt:

   @Jan
   Goed filmpje.
   We wisten dit natuurlijk allang.
   Maar alle feiten nog eens op een rijtje,kan geen kwaad.
   Ik ben alleen links(handig)….de rest kan door de stortbak.

   Geliked door 1 persoon

 13. freda110 zegt:

  Heel goed artikel en ik ben het er volkomen mee eens!

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Als men al jarenlang als bestuurlijk politieke eenheid, koninklijk “ingezworen/beëdigd”, tegenover elkaar zit dan had ieder onderdaan/stemmers begrepen wie de aangestelde paljas kapitein van het schip der Nederlander zijn koers zal vervullen.

  Like

 15. Harry zegt:

  Wat raar eigenlijk dat we geen maximum quotum hebben voor het aantal leugens dat een politicus mag vertellen , voordat ie uit zijn ambt ontheven wordt .
  Ze zouden nooit mogen liegen , maar vanwege een overgangsperiode om te wennen zou men de limiet voorlopig op tien kunnen stellen .
  De VVD moet tenslotte ook de tijd krijgen om om te schakelen en een heel nieuw kader van non-leugenaars en non-volksverraders te zoeken .
  Iedereen heeft recht op een herkansing , volgens de overheid .
  Sommigen oneindig vaak .

  En die Buma , dat is ook zo’n engerd !
  Een soort Pechtold light met een vroom sausje van curare overgoten , de vrome kut met z’n uitgestreken smoel !
  Echt zo’n type die beleefd tegen je staat te praten en ondertussen je broekspijpen nat pist .
  Hij is schijnheilig genoeg om refo te zijn .
  Wat haat ik die lui !

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Dat die leugenaar en volksverlakker nog steeds niet is buiten geflikkerd zonder oprotpremie is onbegrijpelijk, krijg dat maar eens uitgelegd aan een eerlijke belastingbetalende burger…

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Mijn naam is “Rutte”, daar is alles mee gezegd
  geen grijns breit wat ik wan-presteer ooit recht,
  geen joligheid kan wat ik doe en deed maskeren
  maar Neêrlands RECHT zal ooit mijn naam schanderen
  en weer herstellen wat ik succesvol nog bevecht…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 18. kampersrene zegt:

  Vermoedelijk zal het loon of honoraria van Rutte stijgen !

  Like

 19. Elisah zegt:

  Off topic, maar om te lachen…of om te janken?
  https://tpo.nl/2018/10/03/volslagen-bizarre-hoax-onderzoeken-leggen-intellectuele-crisis-geesteswetenschappen-bloot/

  Volslagen bizarre hoax-onderzoeken leggen intellectuele crisis geesteswetenschappen bloot
  ‘Mannen komen van ‘transfobie’ af als ze zichzelf vaker met dildo’s anaal zouden bevredigen’

  Een experiment van filosoof dr. Peter Boghossian, wiskundige dr. James A. Lindsay en de Britse academica Helen Pluckrose laat zien wat de gevolgen van dit type ‘wetenschap’ kunnen zijn. Zij kregen een reeks wetenschappelijke nep-papers gepubliceerd waarin volsagen waanzinnige claims staan die enthousiast door redacties van vooraanstaande publicaties werden ontvangen:

  Like

 20. Oh oh de narcistische fetisjist vindt het heerlijk zijn haar burgers te verneuken!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s