Terreurangst: Waarom China geen Turken het land meer binnenlaat

Screenshot_380

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Wat China doet, doet Japan al lang:

Inreisverbod en verbod op het verkrijgen van het staatsburgerschap voor Turken: Chinezen en Japanners zijn nog niet zo gegrepen door de bacil van de NWO en de “Kalergisering” dan de Europeanen en de Noord-Amerikanen. Zij hebben nog gevoel voor het herkennen van vijanden.

Michael Mannheimer Blog

Niemand hoeft de Chinezen te vertellen wie hun gevaarlijkste binnenlandse vijanden zijn:

Het zijn de Oeigoerse Turken-volkeren in het westen van het enorme rijk. Van daaruit vinden er regelmatig aanvallen tegen Han-Chinezen plaats. En van daaruit dreigden islamitische Oeigoeren het Olympische feest in Peking tot een bloedbad te maken. Wat voor de Chinese autoriteiten aanleiding was om de grootste veiligheidsmaatregelen in de 5000-jarige geschiedenis van het land te nemen. Enerzijds om de deelnemers aan de Olympiade en toeschouwers te beschermen, anderzijds om geen signalen van terreur door de islam uit China de wereld in te sturen.

En Japanners zijn te intelligent om moslims het land binnen te laten

U ziet: Overal waar moslims binnendringen, is sprake van moord, doodslag, terreur, massaverkrachtingen en vernietiging van de landcultuur. Overal waar moslims zich in een significante minderheid bevinden, streven ze naar een eigen staat in het vreemde land – en zijn ze niet bereid om te integreren in de opnemende samenleving.

Dan mogen onze politieke en mediale sukkels nog zo klagen over zogenaamde schendingen van mensenrechten wat betreft de praktijk van China, Korea en Japan. Een feit is: Het Westen staat op het punt volledig overgenomen te worden door de islam. En een feit is ook: China, Korea en Japan bevinden zich niet in dit gevaar.

Screenshot_382

Chinezen, Japanners en Zuid-Koreanen (om van Noord-Korea maar helemaal te zwijgen) bezitten een gezond wantrouwen tegenover de islam en zien bezorgd wat deze gemaakt heeft van de ooit vrije en liberale landen van de zogenaamde “vrije wereld”:

Het lukte de islam om hun duizend jaar oude waardesysteem tot instorten te brengen. Het lukte hem om deze landen islamitisch zo effectief te ondermijnen, dat je bij een bezoek aan bijvoorbeeld Parijs, Londen, Milaan, Berlijn of Stockholm niet meer gelooft dat je je in een Europees land bevindt. En hij nam zijn dubbelganger mee, zijn schaduw, zonder welke de islam nooit bestaan zou hebben: de islamitische jihad – door westerse linksen als “islamistisch terrorisme” gebagatelliseerd, waarmee deze westerlingen in twee woorden tegelijkertijd twee leugens transporteren:

 1. Er bestaat geen islamisme. Dit begrip werd door islam-apologeten verzonnen om naïeve westelijke mensen voor te spiegelen dat de islam vreedzaam zou zijn – maar het islamisme diens “vreedzame” boodschap verkeerd begrepen zou hebben. Vreemd, aangezien beide, moslims en islamisten, dezelfde boeken (koran en soenna) lezen en naar dezelfde moskeeën gaan. Maar dat verraden ze niet.
 2. Er bestaat eveneens geen islamitisch “terrorisme”. De aanval tegen “ongelovigen”, het doden van alle “ongelovigen” op weg naar de dar al-Islam (de islamitische wereldheerschappij) is de belangrijkste boodschap van de islam. Die moslims, die “ongelovigen” doden, genieten onmiddellijk een martelaarstatus – en ze zijn zeker van hun intocht in het “paradijs”.

Screenshot_381

Westerse media en politici zullen nooit toegeven wat ze heus wel weten: dat zij met hun beweringen van de islam als een vreedzame religie fout zitten.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", China, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Japan, Moslims, Nationalisme, Noord-Korea, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zuid-Korea. Bookmark de permalink .

17 reacties op Terreurangst: Waarom China geen Turken het land meer binnenlaat

 1. Charles Martel zegt:

  Geen probleem, ze komen wel naar de EU. Hier zijn ze welkom.

  Like

 2. Daan Kranenburg zegt:

  Westerse media en politici zullen nooit toegeven wat ze heus wel weten: dat zij met hun beweringen van de islam als een vreedzame religie fout zitten. Waarom beweren ze dat dan toch? Wie het weet mag het zeggen! Ben benieuwd het te vernemen. Iemand?
  Daan Kranenburg

  Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Daan Kranenburg

   Na de Tweede Wereldoorlog niet meer buiten geweest Daan?

   Tjonge Daan, denk eens na.

   Geliked door 2 people

   • Daan Kranenburg zegt:

    Heb er inmiddels weer over nagedacht! Helpt niet, zoek nog steeds een feitelijk sluitend antwoord. De islam is een wereldwijd woekerend maatschappelijk kankergezwel. Westerse media, politici en de elite weten dat en toch faciliteren en bevorderen ze bewust de groei van dat kankergezwel. Ze weten ook wat op den duur de desastreuse gevolgen voor hun landen en burgers zullen zijn. Wat/wie bezielt/bestuurt deze ogenschijnlijke verstandige en rationele mensen om voor zichzelf en hun nakomelingen hier zo massaal voor te kiezen en met welk doel. Stadler&Waldorf 2 okt. 23.02h geef hier maar eens een antwoord op. Niet aankomen met geld en macht dat kan ik zelf ook verzinnen. Daan Kranenburg

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Daan Kranenburg

    “Niet aankomen met geld en macht dat kan ik zelf ook verzinnen.”

    Kijk aan, daar heb jij het antwoord.

    Alles draait om geld (consumenten) en macht (over diezelfde consumenten).
    Teruglopende geboorten bij de autochtone bevolking van Europa zorgen voor minder consumenten en minder omzet en dus minder winst.

    Voor de elite is de burger absoluut onbelangrijk, het volk (slaven) is er enkel en alleen om
    de elite te voorzien van geld en macht.
    Slinkt de bevolking, dan slinken de inkomsten en macht van de elite.
    (kijk naar wat Rutte flikt met de afschaffing van de dividendbelasting)

    En Daan, het is echt niet anders dan in de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en/of Louis de XIV.
    Een handvol rijken met macht en het klootjesvolk om ze rijkelijk te voeden en te onderhouden.

    Like

  • Blaffertje zegt:

   Omdat het liegen voor een een tweede natuur is geworden.
   Ze geloven er zelf inmiddels in.

   Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Daan misschien heeft links z000000´n grote hekel aan mensen die in hun ogen rechts zijn, dat ze hun ogen sluiten voor alles als die rechtsen maar gepakt worden.

   Like

 3. Peacepipe zegt:

  Politici hebben grote moeite om hun ongelijk te erkennen! Dat is hun grote probleem!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Sorry, daar ben ik het dus niet mee eens. Als je dagdagelijks ziet en leest, vooral op de vrije media zoals dit blog. hebben die er geen enkele moeite mee. Ze vervolgen simpelweg hun eigen doelstellingen.

   Like

 4. Inge zegt:

  China is een communistisch land, en het communisme, zionisme en nazisme komen uit dezelfde koker van degene die ook het Coudenhove-Kalergie plan hebben bedacht, dus niets is wat het lijkt.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Slimme mensen die chinezen ! En ze hebben daar geen laffe ratten in de regering.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  **Westerse media en politici zullen nooit toegeven wat ze heus wel weten: dat zij met hun beweringen van de islam als een vreedzame religie fout zitten.**
  De Chinese staat ontkent een probleem dat wel degelijk bestaat (Oeigoeren*) en wij (EU) erkennen dat de islam een vreedzame bijdrage voor Europa zal zijn.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Oeigoeren

  Like

 7. annah zegt:

  verstandige Chinesen, wij zijn ondertussen weer “vriendjes” geworden met de Turken deelde Stef Blok ons vanavond mede en zullen de narigheden van vorig jaar maar “vergeten” ……

  Like

 8. annah zegt:

  verstandige Chinezen, wij zijn ondertussen weer “vriendjes” geworden met de Turken deelde Stef Blok ons vanavond mede en zullen de narigheden van vorig jaar maar “vergeten” ……

  Like

 9. Jan zegt:

  Moslims, leugenaars en hypocrieten

  Het is van een paar jaar geleden, maar wel representatief

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s