VOLKERT VAN DER GRIEZEL

Screenshot_367

(Door: Michel Mulder)

Uit berichtgeving van de Televaag blijkt dat Fortuyn-moordenaar Volkert van de G. in het geheim onderhandelt met de Nederlandse staat over de condities van zijn strafloze verblijf in Luilekkerland, althans voor criminelen, het Koninkrijk der Nederlanden. Zoals u weet het land waar een waxinelichthouder gooier de rest van zijn leven door de staat dwarsgezeten mag worden, en verplicht opgenomen kan worden in een psychiatrisch ziekenhuis vanwege het schenden van de voorwaarden van zijn voorlopige vrijlating, het land dus waar de moordenaar van één van de invloedrijkste politici uit onze geschiedenis openlijk alle regels rond zijn vervroegde vrijlating met voeten mag treden. 

In het kader van de nieuwe regeringsrichtlijnen, geheten geheimhouding, wat inhoudt dat alles wat wij niet kunnen of willen verklaren ineens onder staatsgeheim valt, mag Volkert aanschuiven om de Nederlandse regering zijn regels als dictaat op te leggen. Nu kun je natuurlijk gezien de feitelijke gang van zaken vraagtekens zetten bij de relatie Volkert/de Nederlandse regering, want het lijkt er hier bijzonder sterk op dat moordenaar Volkert de politiek in zijn zak heeft, maar gezien de eerlijkheid en oprechtheid van onze regering, en zeker de kabinetten onder Mark Rutte, moeten wij uiteraard niet van dit doemscenario uitgaan.

Het gooien van een waxinelichthouder naar een hermetisch afgesloten gouden koets is overduidelijk strafrechtelijk een zwaarder vergrijp dan een politicus moedwillig meerdere kogels door zijn hoofd schieten, en in dat licht moeten wij het verschil in behandeling tussen deze twee casussen zien. Zoals er in ons rechtssysteem duidelijk een verschil zit ingebakken tussen de behandeling van autochtone en allochtone Nederlanders zit er ook een hemelsbreed verschil in de behandeling tussen Erwin L. en Volkert van der G. Laten we vooropstellen dat ik beide heren idioten vind die misschien niet geheel fris in de bovenkamer zijn, maar als men mij vraagt met wie ik liever een nacht op een onbewoond eiland doorbreng, dan is het toch echt met kwajongen Erwin L. en niet met psychopathische moordenaar Volkert van der G. En dat is niet enkel vanwege het feit dat Erwin zijn eigen licht meebrengt.

Wat ligt er dan feitelijk ten grondslag aan het feit dat Volkert van der G. rechterlijke uitspraken als zijn eigen persoonlijke wc-papier kan gebruiken en met zijn onbeschofte gedrag de nabestaanden van Fortuyn en het Nederlandse volk een dikke middelvinger kan voorhouden?

Dit is een simpel feit, in menig kaartspel ook wel troefkaart of aas genoemd. Volkert heeft ‘iets’ achter de hand wat de gewone Nederlander al sinds de dood van Fortuyn vermoedt, maar wat de Nederlandse regering ten koste van alles onder het tapijt wil houden…. als staatsgeheim.

Dat dit ‘iets’ in de richting gezocht moet worden van het ‘iets’ in de enigszins riekende Kennedy zaak zal niemand verbazen, want ik durf er mijn hele fortuin, ik weet het, een leuke woordspeling, maar door de maatregelen van Rutte toch echt ingeschaald op 0,0 euro, op in te zetten dat als een gewone normale hardwerkende Nederlander morgen besluit wat extra luchtgaten in Rutte te pompen hij of zij nooit meer vrijkomt. Maar ook hier is er weer sprake van meten met twee maten, want waar door de politiek Fortuyn werd gezien als gevaar voor het establishment, daar is Rutte een nuttige dwaas voor ditzelfde establishment.

Ik zou me dus willen wenden tot de Televaag om te stoppen met berichtgeving rondom de persoon van Volkert van der G., want uw lezers, en de rest van Nederland, weten al sinds 6 mei 2002 dat de hele gang van zaken rond de moord op Fortuyn meer stinkt dan de vuilnisbelten van Calcutta, maar dat dit door de Nederlandse politiek gearchiveerd is in de stoffige kelders tussen de nooit meer te openen zaken als de dividendbelasting en MH-17, oftewel het schaamtearchief van het ‘Koninkrijk’ der Nederlanden.

Door:
Michel Mulder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, Elite, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op VOLKERT VAN DER GRIEZEL

 1. BertG. zegt:

  Volkert van der G., de man die in 2002 Pim Fortuyn doodschoot, hoeft zich niet meer fysiek te melden en is vrij om te emigreren. Dat meldt de Volkskrant naar aanleiding van een akkoord dat Van der G. en het Openbaar Ministerie (OM) vandaag hebben gesloten.
  https://www.ad.nl/binnenland/volkert-van-der-g-is-vrij-om-te-emigreren~a6d63c28f/

  Like

 2. Ruud zegt:

  Het schorem regeert……………..

  Geliked door 2 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Wordt hier wellicht gedoeld op het opdrachtgeverschap van een geheim persoon of instituut?
  Zo ja, dan is het begrijpelijk dat Volkert Griezel overal zijn zin in zal krijgen.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 8 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad , dat stuk vergif krijgt wel heel veel voor elkaar .
   Best raar .
   Maar het zou kunnen dat ze hem net zo behandelen als de moslims ,
   dan val je onder een ander regime , die van de hulptroepen van de overheid .
   Soort van vriendendienst .

   Hoog tijd voor een diepgaand onderzoek !
   Wie gaf de opdracht tot die vreselijke moord ?
   Waarom nooit een parlementaire enquete ?
   Waarom vraagt niemand bij justitie zich af waarom een of andere groene gek een politicus doodschiet ?

   ” Ik heb het gedaan ” !
   ” Oh , dan is het goed , hoor ” .
   Nou , voor ONS niet !
   Ze hebben zich er naar mijn idee wel heel gemakkelijk van af gemaakt .
   Ik durf te wedden , dat als we hem op de trekbank zouden leggen , dat we vast wel nuttige antwoorden krijgen voordat ie tien centimeter langer is , het kreng !

   Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  En de volledig achterlijke uitspraak van de ‘rechter’ toentertijd dat het geen politieke moord was op Pim.

  Ik had al weinig vertrouwen in de rechtsstaat maar het laatste restje in toen vervlogen.

  Geliked door 2 people

 5. IkBenHet zegt:

  Het precedent is hiermee geschapen. Gelijke monniken, gelijke kappen.
  Laat ALLE criminelen met meldingsplicht een advocaat in de hand nemen om te procederen/onderhandelen inzake hún meldingsplicht en eventuele andere vrijheid beperkende maatregelen.
  Zo zal dit waanzinnige besluit als een boemerang terugkomen in het justitiële apparaat. Systeem totaal overbelast en (geheel tegen de zin van VVD minister Sander Dekker) zal het geld voor de daartoe benodigde advocaten niet aan te slepen zijn. Ik zou zeggen: DOEN!!
  We wonen per slot van rekening in een demo(n)cratische rechtstaat alwaar iedereen gelijk is. PROEST ROFLOL 😦

  Like

 6. Ronald zegt:

  Niet te begrijpen dat deze koelbloedige moordenaar (met voorbedachte rade!!!) uit de gevangenis is….eveneens niet te begrijpen is dat hij nog niet dooodgeschoten is…..

  Like

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wederom een goed artikel, heer Mulder.

  Like

 8. Corrie Bruin zegt:

  Nieuwe opdracht misschien gekregen net als de vorige keer met Pim Fortuyn ben benieuwd wie nu, nee hoor mensen ik weet wel voor wie die nieuwe opdracht is.

  Geliked door 2 people

 9. ruud 2 zegt:

  Denk toch nog steeds dat het uit de hoek van Melkert kwam, en naar de huidige gang van zaken ben ik geneigd om te geloven dat hij gewoon ergens al die jaren vrij was en af en toe even voor de show zijn act kwam opvoeren met de wakers van ons Vaderland. Is v.d.Graaf nog niet voorgedragen voor een lintje? Hij heeft de ras bekonkelaars toch een goede dienst bewezen.

  Geliked door 1 persoon

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het stuk vuiligheid heet geen Van der G. Het heet Van der Graaf. Er is geen enkele reden te bedenken om zijn privacy te beschermen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 11. Tistochwat zegt:

  Zou de ‘overheid’ Volkert willen inhuren om Geert Wilders af te maken?
  Het zou me niets verbazen.

  Geliked door 1 persoon

 12. ReaGluurder zegt:

  Ben / Was een vreedzaam mens, maar in dit geval…. Hij heeft niet alleen de familie / vrienden van Fortuyn van een dierbare beroofd, nee, van 100.000en Nederlanders! Mijn zegen hebben ze!

  Like

 13. Harrie Vaes zegt:

  Iedere logische gedachte wijst in de richting ….dat van der Graaf het hele Kabinet van destijds het OM en de rechterlijke macht….IN ZIJN MACHT HEEFT.
  Het kan niet anders zijn dat er inderdaad van hogerhand uit invloed is uitgeoefend om Pim Fortuyn het zwijgen op te leggen.
  Daarvoor heeft van der Graaf m.i. zwijggeld ontvangen en dat wil hij nu gaan besteden in het buitenland.Daar past een meldplicht niet bij…..en sidderend van angst geven ze van der Graaf die vrijheid……met de belachelijke mededeling dat vdG om de zoveel tijd schriftelijk verslag moet doen van zijn activiteiten.

  Geliked door 3 people

 14. Rony Stokart I-58038 Toskana zegt:

  Bel eens naar de CIA… als opdrachtgever weten ze er alles van.

  Like

 15. Kees zegt:

  En volgens mij geniet hij ook al zijn hele leven lang van een uitkering. Kan niemand eens “per ongeluk” verklappen waar hij woont?

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Ik het hier al eens ’n keer het gedicht “De Tuinman en de Dood” als voorbeeld benoemd.
  Vluchten zal Volkert van der Graaf niet baten.
  De dood zal hem wachten op de plek waar hij denkt eindelijk veilig te zijn…

  Like

 17. scherpschutter1943 zegt:

  Inderdaad, de staat der nederlanden en haar trawanten, zijn de opdrachtgevers voor de moord op Fortuyn. Het zal wel onderdeel van de deal zijn dat hij zich nu zonder belemmering kan bewegen. Ik denk dat er veel belastinggeld nodig is geweest om v.d.Graaf dit klusje te laten klaren. V.d. Graaf is binnen en Fortuyn is dood. win/win situatie. Wie is het volgende slachtoffer ? Ik weet het. de pvda, groen links en dood66 hebben samen in de achterkamertjes besloten dat Geert Wilders het veld moet ruimen. Ze hebben het geprobeerd met een geïnfiltreerde Marokkaan
  binnen het bewakingsteam van Geert maar die werd ontmaskerd en uit het team gehaald. Geert zal door één van zijn eigen beveiligers worden gedood, ik ben er zeker van. Het mag ook wat kosten. Daarna voor de dader een lullig strafje met heel veel faciliteiten en een dikke zak met poen. Dossier Wilders gesloten en de 2e kamer onder leiding van de gezant van de koning van Marokko, gaat over tot de orde van de dag. Wie is de volgende, Baudet? Grote kans van wel want minister Kaag heeft de schurft aan hem. En kaag weet vanuit haar Palestijnse guerrilla ervaring, hoe ze dit moet aanpakken, zonder zelf de schuld te krijgen. Het geld heeft ze al gereserveerd onder de noemer” onderwijsprojekt Afrikaanse kinderen”. Handig gespeeld mevr. Kaag.

  Geliked door 2 people

 18. Patriot 2.0 zegt:

  Met zo ’n figuur moet je natuurlijk ueberhaupt niet onderhandelen.

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Die vieze klootzak van een Volkert van den Graaf kan gelukkig niet eens meer aan werk komen omdat iedereen hem hier verstoot en in het buitenland willen ze hem vast ook nite eens gaan verzorgen. Zijn enige dochter zal niettemin met de erfenis moeten leven dat haar vader een politicus-moordenaar is en zich ook vast voor hem schamen!
  Naar ik hoop wordt dit linkse kreng van een Volkert ooit een keer overhoop geschoten, verongelukt hij of sterft hij eens aan een vreselijke ziekte! Ik had namelijk ook eens gelezen dat hij in de gevangenis door een aantal gedetineerden was mishandeld en zij hen zelfs in brand wilden steken! En wie weet heeft hij thans niet alleen littekens in zijn verrote ziel zitten maar ook over zijn hele lichaam! Dat je later in het hellevuur mag verteren, akelige smeerlap!

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   ter uwer informatie, volkert hoeft nooit meer te werken na de ontvangst van de bonus van de staat vanwege bewezen diensten.

   Geliked door 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Alleen zal dat dit stuk tuig NOOIT meer werkelijke rust vinden want talloze moordenaars en verderfelijke monsters worden vrijwel altijd, tot aan hun dood toe, door hun vreselijke verleden achtervolgt! Velen van hen gingen uiteindelijk in armoede, kommer en kwel, verbittering en krankzinnigheid ten onder want de ergste vijand die de mens namelijk heeft is altijd zichzelf!

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @ Jules Vismale, ik heb ook het boek “Schuld en Boete” gelezen, maar dat ging over een NORMALE man die iemand in een moment van zwakte iemand vermoorde en vervolgens zichzelf door zijn schuldgevoel te gronde richtte. Volkert vd Graaf echter is een volbloed PSYCHOPAAT en kent geen schuldgevoel. Hij verkeert nog steeds in de waan dat hij Nederland behoed heeft voor een tiran.

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Bob Koster, ik ken echter OOK een verhaal over een Russische partizane, wiens naam ik om een later opgenoemde reden liever NIET vermeld, die verantwoordelijk was voor de moord op Wilhelm Kube (1887-1943), een nazi-functionaris die toen regeerde in Wit-Rusland. Deze Kube was een tweestrijdig personage die antisemitisch was ingesteld zoals hij al verkondige: “Welke plaag en syfilis zijn voor de mensheid, zijn Joden tot het witte ras en die pest moet worden uitgeroeid!”
   Niettemin probeerde Kube de Duitse joden die naar Minks werden gedeporteerd WEL te redden waardoor hij gigantisch werd gehaat door zijn collega-nazi’s en de vrouw die in 1943 een aanslag op hem pleegde wilde hierna als een heldin door Stalin worden en vorstelijk beloond!
   Maar de NKVD zag dat stomme wijf gewoon als een ordinaire lastpak, ze werd zelfs door hen voor HOER uitgemaakt die met Kube in bed zou hebben gelegen en ze wilden haar later zelfs uit de weg ruimen! Toen kon dat kreng mooi buiten naar naar judasloon want wie zo stom is om de ene moordenaar om zeep te helpen om later naar een nog veel grotere moordenaar te gaan in de hoop om daar vorstelijk voor te worden beloond komt geregeld van een koude kermis thuis, gelijk aan twee joodse officieren die de rivaal van koning David, Isboseth, lafhartig hadden vermoord en zij eveneens een beloning wilden hoewel David daar helemaal niet om had gevraagd en werden die kerels echter WEL op hun beurt vermoord!
   Dus laat die akelige meerlap van een Volkert maar NOOIT denken dat hij aan zijn misdaad vel plezier beleefd want hopelijk komt hij alsnog ellendig aan zijn einde, gelijk aan Wim Kok die krokodillen tranen huilde om Pim Fortuyn en heel langzaam stierf door een hartkwaal!

   Like

 20. Tineke zegt:

  Dit klopt natuurlijk van geen kant.
  Het OM buigt als een knipmes voor dit heerschap.
  Hij kan eisen wat ie wil,en alles is tot nu toe ingewilligd.
  Hij weet te veel,
  Waarom krijgt de moordenaar van Theo van Gogh levenslang…….en de moord op de heer Fortuyn wordt zo n beetje beloond?
  Ik geloof ook nog in de tandenfee………

  Geliked door 3 people

 21. C.Onsequent zegt:

  nu is volkert eindelijk vogelvrij

  Like

  • Harry zegt:

   Vogelvrij of zo vrij als een vogel ?

   Maar als je hem de harses in zou slaan , dan ga je wel vijftien jaar achter de tralies !
   Zonder kans op vervroegde vrijlating , wegens moord op een overheidsdienaar .
   Ik hoop wel dat iemand dat doet en dat ie dan nóóit gepakt gaat worden .

   Like

 22. delamontagne zegt:

  Minister “Salvini” van Italië, bekend om zijn anti-immigrants beslissingen, wordt op een affiche van de Linkse Universiteit van Bologna afgebeeld als SCHIETSCHIJF..
  Met eronder het Opschrift: “Moordenaar zoek mij op “………

  Een en ander gebeurde na een optocht door Linkse studenten georganiseert door “Collettivo Universitario Autonomo (Cua)”door de straten van het Universiteits wijk.
  Ze ontrolden een spandoek met de woorden:”Salvini Bologna veracht je ! Nee tegen racisme ! hierna kwam het bovengenoemde plakaat tevoorschijn.

  Het antwoord van Salvini kwam snel op Facebook:”Die studenten-moederskindjes die hun toespelingen maken op de /sociale Media [ extreem LInks ], hebben mij op een schietschijf geplaatst met opschrift, MOORDENAAR.
  Wat ik denk is dat enkele maanden militaire of burgelijke dienst hen goed zou doen”.
  Ook de burgemeester van Bologna sprak zijn afkeuring uit.
  http://www.ilgiornale.it/news/cronache/salvini-manifesto-centro-mirino-l-odio-cua-assassino-1581908.html

  Like

 23. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/10/03/assassin-dutch-populist-politician-sentence-cut-move-germany/

  Pim Fortuyn Murder: Assassin of Anti-Islamisation Politician Has Bail Conditions Cut, Free to Move Abroad

  The left-wing environmental activist who murdered Dutch anti-Islamisation politician Pim Fortuyn in 2002 has had his probationary restraints lifted and is now free to start a new life in Germany.

  Volgens Breitbart gaat Folkert emigreren – niet naar Canada of Amerika – maar naar Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s