Waar een politieke wil is, is ook een weg!

Screenshot_373

60% minder illegale migranten! Zwitserland doet het voor!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens Zwitserse mediaberichten is het aantal asielzoekers in Zwitserland dit lopende jaar 60% gedaald in vergelijking met vorig jaar.

Terwijl de Duitse regering alleen maar praat, handelen anderen. Het indammen van de illegale asielmigratie in Zwitserland is, behalve op Europese ontwikkelingen, vooral op concrete maatregelen terug te voeren, die Zwitserland zelf heeft genomen: illegalen worden aan de zuidgrens van Zwitserland consequent naar Italië teruggestuurd, het Akkoord van Dublin wordt door Bern consequent toegepast, asielzoekers uit landen zoals Eritrea, waar geen acute crisis heerst, worden afgewezen en uitgezet.

Terwijl de Duitse regering wacht op de “Europese oplossing”, doen de buurlanden om ons heen voor hoe illegale migratie met toelaatbare nationale maatregelen onder controle te krijgen is. Afwijzingen aan de grenzen, succesvolle Dublin-procedures en de algemene afwijzing van asielzoekers uit bepaalde landen van herkomst zijn blijkbaar overal in Europa mogelijk, alleen in Duitsland zou dat zogenaamd niet gaan. Het wordt voor bondskanselier Angela Merkel en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer met de dag moeilijker om dit uit te leggen.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zwitserland. Bookmark de permalink .

5 reacties op Waar een politieke wil is, is ook een weg!

 1. Ronald zegt:

  Helaas heeft Angela Merkel een nieuw ‘plan’ (lees: een omweg om haar Wir schaffen das toch niet te verhullen) met Seehofer bekend gemaakt!!! De deuren worden voor iedereen opengezet; de Duitse werknemer betaalt en eigen volk wordt wederom op Platz zwei gezet!!! Merkel zal NOOIT toegeven dat ze de grootste fout heeft gemaakt na Hitler!!! De AfD zal hierdoor waarschijnlijk de grootste partij worden en Merkel zal voor het gerecht worden gesleept!!!
  Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen en Italië gaan de goede kant op!!!
  Merkel heeft in ieder geval één ding geschaft……Duitsland zal nooit meer het Duitsland zijn voor de ECHTE ORIGINELE DUITSERS……Net als Nederland is het weggegeven aan moslimparasieten die de opgebouwde verzorgingsstaat leegroven!!!

  Like

  • Marja zegt:

   Merkel zal haar “fout” niet toegeven want ze doet het bewust. Alles is een vooropgezet plan (zie Coudenhove Kalergi plan). En het gaat allemaal zoals het gaan moet. Het wordt steeds moeilijker om de bevolking zand in de ogen te strooien en daarom komen ze zogenaamd steeds met “oplossingen”. Alles alleen maar om ons zoet te houden en tijd te rekken tot dat er geen weg meer terug is. Die is er eigenlijk nu al niet meer.

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Net op het nieuws; toename asielzoekers in NL. Ongeveer 2000/maand. Kan op jaarbasis incl. nakomers zomaar weer om 50.000 gaan! De komende 10 jaar kunnen er “zomaar” 400.000 of nog meer NIEUWE NEDERLANDERS onthaald zijn! Weer een stad er bij in Ruttelandje!

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  En ook de nl.bevolking doet niets. Stemmen mee voor de televizierring, kijken voetbal, drinken bier en zijn zeeeeer tevreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s