Algemene Idioten Vereniging Doorgedraaid

Screenshot_386

(Door: Michel Mulder)

Volgens onze onvolprezen evenknie van de Stasi, de AIVD, heerst er bij de dienst bezorgdheid over het steeds grotere rechts-extremistische gevaar in Nederland. De Algemene Idioten Vereniging Doorgedraaid geeft hiermee een totaal brevet van onvermogen af in de inschaling van een dreigingsniveau, want waar het daadwerkelijke gevaar van ‘verwarde steekbaarden’ gebagatelliseerd wordt, ziet men de vaderlandsliefde van volkomen onschuldige burgers als maatschappij ontwrichtend en moslim discriminerend gedrag.

In navolging van de op DDR leest gestoelde aanpak van de massale Chemnitz-betogingen, waar ouden van dagen, kinderen en oprecht bezorgde burgers als extreemrechtse nazi’s werden weggezet, is de profilering van de stem van de bezorgde autochtone Nederlandse burger tot asociale, racistische, extreemrechtse schreeuw ter ontwrichting van de multiculturele samenleving een groteske gotspe, een veiligheidsdienst ten behoeve van het Nederlandse volk onwaardig.

De AIVD, een dienst die regelmatig terecht geprezen wordt voor het werk achter de schermen en de professionele wijze van opereren, heeft profielschets specialisten die met gebruikmaking van de modernste technieken het dreigingsniveau van organisaties en individuen op waarde moeten kunnen inschalen teneinde een eventueel noodzakelijk ingrijpen rechtsgeldig te kunnen maken. Daarbij gaat men niet over één nacht ijs en worden de onderzoeksobjecten welhaast met een stofkam ontleed op aanwezigheid van terroristische of staatsgevaarlijke intenties.

Het is daarom van een ongekende absurditeit dat de roep van de gewone Nederlander om een beter, socialer, veiliger Nederland zonder liegende en bedriegende politici onderwerp van een ingeschaald dreigingsniveau is van de AIVD.

Toon mij sinds de opkomst van het door de linkse goedmenschen benoemde dark evil, de PVV, één steekincident waarbij een verwarde autochtone Nederlander zijn keukenmes in volkomen onschuldige burgers heeft gestoken onder het roepen van God is groot, en ik zou een spoor van sympathie voor dit belachelijke standpunt kunnen veinzen.

Laat mij cijfers zien waaruit blijkt dat gewone normale Nederlanders als hobby het huren van bestelbusjes hebben om daarmee live het computerspel Carmageddon na te bootsen en ik ben de eerste die voor uitgebreid onderzoek naar de rechtse sympathieën van ome Jan en tante Greet is, maar het probleem is, beste AIVD…….. deze cijfers zijn er niet.

Er is geen normale gewone Nederlander die zijn liefde voor dit land en zijn strijd voor het behoud ervan uit geboren overtuiging met geweld kracht bij wil zetten. De door uw linkse opdrachtgevers gevreesde white racist scum zijn opa’s en oma’s van 80 jaar die hun zuur verdiende centjes zien verdampen tot een aalmoes op armoede niveau. Het zijn hardwerkende Nederlanders, die als tweederangs burgers achteraan de wachtrij voor sociale huurwoningen mogen aansluiten, en hier systematisch uitgesloten worden van woningen ten faveure van asielzoekers.

Het zijn arbeidsgehandicapten en op de arbeidsmarkt gediscrimineerde senioren, die door de regering weggezet worden als luie asociale hand-ophouders, en daarom onder de absolute armoedegrens mogen leven zonder vooruitzicht op een menswaardig leven. Maar bovenal zijn het miljoenen Nederlanders die jarenlang genegeerd zijn door de politiek in hun roep om verandering. Het is, in uw ogen, stemvee waar geveinsde interesse voor bestaat rond verkiezingstijd, maar dat daarna tot op het bot beledigd wordt door een ware tsunami aan verbroken verkiezingsbeloften.

Als de Algemene Idioten Vereniging Doorgedraaid dan toch de opdracht krijgt tot een, in opdracht, zorgwekkende profilering, doe het dan wel met de feiten zoals wij die allemaal zien, het rechts populisme is in het leven geroepen door onze het volk negerende overheid, die nu met het ‘geschapen monster’ een niet te stoppen beweging op gang heeft gebracht, hiermee de eigen ondergang inluidend.

Maar breng nooit meer een extra dimensie van onbeschoftheid aan in de profilering van miljoenen gewone Nederlanders door ze zorgwekkender te benoemen dan verwarde idioten gewapend met keukenmessen, want dat daar het daadwerkelijke gevaar ligt, weet zelfs de gemiddelde net afgestudeerde parkeerwachter.

Door:
Michel Mulder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Algemene Idioten Vereniging Doorgedraaid

 1. Peter zegt:

  Het gevaar voor een schop onder de kloten van dit stelletje plucheplakkers wordt inderdaad steeds groter ,en dat proberen ze in de kiem te smoren .

  Geliked door 3 people

 2. Jaan zegt:

  Bleef het maar bij het gelul van de AIVD. Bij de komende Sinterklaas intocht op t.v. zijn er alleen maar roetveegpieten. In ieder geval is nou duidelijk dat je negers geen negers meer mag noemen want dat is discriminatie.

  De krant zou dan moeten schrijven: Vandaag zijn er op de Spaanse kust weer enkele boten gevuld met roetmoppen binnengekomen. Ze hebben meteen asiel aangevraagd en een kaartje gekregen enkele reis Duitsland.

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  De AIVD leek mij de laatste tijd ook al een aftakkeling van groel links te zijn.

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  Nog zoiets….

  Als dit “recht” om te demonstreren zo belangrijk is…. waarom worden dan de demonstraties van Pegida verboden?
  Volgens mij ontstaan er door Pegida geen gevaarlijke situaties, die ontstaan namelijk door linkse activisten die op dezelfde wijze als de mensen in het filmpje de demonstraties onmogelijk maken.

  Meten met twee maten!

  Geliked door 3 people

  • reageerbuis zegt:

   Dat klopt helemaal. Ik spreek uit ervaring.

   Like

   • Helena zegt:

    Ik ook, de demonstraties gehouden door Pegida zijn altijd vreedzaam! Het gevaar en de agressie komt van links en noemt zich Antifa! Daar zou de AIVD zich mee bezig moeten houden, en niet vreedzame bezorgde burgers labelen als het gevaar. Het is schandalig!

    Like

  • A Ruygrok zegt:

   Zoo er mogen geen wegen geblokkeerd worden…, maar waarom wordt dit zo 1 zijdig belicht…, met een gevalletje wel of niet zwarte piet…, maar geen gevalletjes dat o.a. Turkse nl ers wegen en straten versperren met hun uitingen van diverse emoties …, ben je dan gekleurd in je waarneming of niet…, zo zie je dat ook bij de Oosterburen …, rechts vermeend geweld in Chemnitz wordt buiten proporties uit vergroot.., en van waanzinnig links geweld in Hamburg wordt niets meer vernomen…, ook die idiote vertoning van de Turken in en op de straten van Keulen afgelopen weekeinde….,en z….., als de overheid de 2 deling in de samenleving wil bevorderen ga dan vooral door met deze wijze van 1 zijdige voorlichting.
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Pegida heeft niet de gewenste mening. Daarom wordt het haat zaaien genoemd. Haat zaaien (hate crime) werd speciaal uitgevonden om de niet gewenste mening de mond te snoeren.

   Like

 5. Thoth zegt:

  Dat viel mij ook op. Ik denk dat wat linkse, doorgedraaide idioten daar hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  De linkse nazi,s (de nazi,s zijn socialisten) gebruiken dezelfde tactiek als hun grote vriend en propaganda minister van de nazi,s joseph goebbels,als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan mensen er vanzelf in geloven.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Het echte gevaar voor de AIVD is dat er bepaalde autochtonen het niet meer pikken dat ze verkracht en vermoord worden. Echt een gevaar… pfff…

  Like

 8. Harry zegt:

  Zoals alle instellingen in ons land zal ook de AIVD wel door het linkse geteisem gerund worden .
  Ik weet niet of het toeval is ,maar ik heb al wekenlang ineens een raar geluid in al mijn telefoons .
  Zou me niet verbazen als ik afgeluisterd word .
  En waarom ?
  Gewoon omdat je een bezorgde burger bent ?
  Ik doe niks crimineels , rijd hooguit wel eens te hard .
  Gewoon een hardwerkende ondernemer , zonder rare hobby’s .
  Ben je dan een gevaar voor de samenleving ?

  En dat gezeik over extreem rechts , wat is dat dan ?
  Wie zijn dat dan ?
  Zijn wij dat , patriotten die gewoon van hun eigen land houden en dat wensen te behouden ?
  De toon van dat soort kwalificaties is dezelfde als wat we bij de linkse ( dus haast alle )
  omroepen kunnen beluisteren .
  Dat zegt wél weer wat over die diensten , ben ik bang .

  Kom op jongens , gebruik je verstand , probeer je eigen land te redden , want het wordt op geen enkele manier ooit nog beter hier !
  Laat dat linkse krapuul fijn verrekken en word patriot .
  Zo niet , dan hoor je bij de nieuwe NSB-ers. Dat wil je toch niet ?
  Laat zien dat je een hart en moed hebt en verzet je tegen die communisten en islamieten maffia .

  Like

 9. Tiurrie zegt:

  De echte staatsgevaarlijken zijn rutte en zijn companen….deze brengen gewone mensen met hun immigratie politiek in gevaar !!

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Het word voor ons met de dag hopelozer. Het complete staatsapparaat, de media en de moslims waren al tegen ons, komt daar de A.I.V,D. ook nog eens bij. Een mix van het voormalige Oost Duitsland en de Islam. Wie zegt mij niet dat de arrestatie van die 7 mannen geen publiciteitsstunt is geweest om zogenaamd aan te tonen hoe geweldig die A.I.V.D. wel niet is. Gelijk die nep coup die gepleegd werd in Turkije. Of die stunt die Rutte uithaalde, vlak voor de verkiezingen, door de Turkse delegatie huiswaarts te sturen. Vanavond vernam ik dat minister Blok vriendschapsbetrekkingen met Turkije aangegaan is. Vriendschap met een dictatoriale staat die probeert heel Europa er onder te krijgen !

  Like

 11. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Beetje schizofreen gevoel… Artikel “Spiegel” t.o.v. AIVD artikel.

  Like

 12. Vanmorgen Twitterde ik
  Nederland is een …..maffia….cocaïne ……en moslimstaat geworden.
  De burgers hebben het nakijken…..en blijven schietschijf of zijn in gevaar voor ondergedoken cellen die terreuraanslagen willen plegen.

  Like

 13. Wakkere Joost zegt:

  Beste mensen waarom durft niemand eigenlijk over het betreffende onderwerp
  te praten.In plaats van het hebben over de zwarte pieten kwestie etc.
  Drinkt het eigenlijk wel goed tot jullie door wat dit inhoud en betekend?
  Jullie kunnen van af nu van je bedje gelicht worden en afgevoerd worden als
  extreemrechtse Neonazi en god mag weten wat er dan met je gaat gebeuren.
  Geheim Fema kamp misschien of zoiets.En trouwens waar blijven al die mensen
  die jaarlijks uit hun huis gezet worden.ten behoeve van de moslims.
  Autochtoontje arm maken Moslimpje er in.Deze vraag houd mij al langer bezig.
  Ga maar na duizenden huisuitzettingen per jaar waar zijn ze?
  Overigens ik sta volkomen achter dit artikel.
  Goed geschreven Michel Mulder veel dank!
  mensen niet bang zijn voor big Brother iedereen weet waar dit op uitdraait.
  En laat laat je zeker niet afleiden omdat ze weer op tv beginnen over zwarte piet.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “En trouwens waar blijven al die mensen
   die jaarlijks uit hun huis gezet worden.ten behoeve van de moslims.”
   Scheef huren/wonen wordt aangepakt. Ik zal het vertalen: je gaat uit je goedkope woning, en een immigrant gaat er (gratis) in.

   Like

 14. Guus Velraeds zegt:

  Toon mij sinds de opkomst van het door de linkse goedmenschen benoemde dark evil, de PVV, één steekincident waarbij een verwarde autochtone Nederlander zijn keukenmes in volkomen onschuldige burgers heeft gestoken onder het roepen van God is groot, en ik zou een spoor van sympathie voor dit belachelijke standpunt kunnen veinzen.

  Het gaat de heersende macht waarvan de AIVD een instrument is helemaal niet om het feit of links en rechts burgers gedood worden door een of ander warhoofd. In dat geval hadden ze de grenzen lang gesloten.

  Waar het hun om gaat is dat het populisme onder algemeen verdacht moet worden gesteld en dat is waarom zogenaamd rechtsextremisten op gelijke hoogte worden gezet met Jihadisten. Men wil de stemming in het land ombuigen (via dit soort berichten) zodat het electoraat zolang het nog gevoelig is voor manipulatie in de stemhokjes twijfel heeft nog een stem te geven aan de PVV en vergelijkbaar partijen.

  Dit soort berichten passen in een patroon uitgezet door de EU om met alle middelen het gerechtvaardigd nationalisme dat in Europa steeds meer voet aan de grond krijgt terug te dringen en compleet tot zwijgen te brengen.

  Er zullen nog veel meer van dit soort acties komen en ook zullen in frequentie opgevoerd de gesubsidieerde tegenkrachten (anti racisme en pro EU bewegingen) gemobiliseerd worden want als ze (de gevestigde partijen) een ding niet willen is het de macht verliezen in een democratisch proces.

  Wie de straat beheerst beheerst ook de stemhokjes en het parlement.

  Heb geen illusies buiten ons weten worden we allemaal gemonitord.

  Wat zijn je zoekwoorden, wat is je aankoop gedrag en waar geef je likes aan en waar zeker niet.

  De dagen dat we konden schrijven en zeggen wat ons inviel zijn lang voorbij want alles zal en moet inclusief zijn. Alleen de elite kan nog uitkiezen wie zijn buren worden de gewone mens is zonder ooit gevraagd te zijn gedwongen proefkonijn in het multiculturele open grenzen project.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ijzer67 zegt:

  Een rapport over extreem links zou beter zijn .de afgelopen 100 jaar heeft links voor zeker 60 a 70 miljoen doden opgeleverd . Haalt extreem rechts bij lange na niet

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  De AIVD is een politiek instrument, dat naar behoefte kan worden ingezet door de regering. Zou natuurlijk objectief moeten zijn, maar is dat niet. Net als de BVD destijds.
  Als er ooit geweld komt vanuit de burger, dan kun je daar duizend labels aan hangen, maar dat komt natuurlijk omdat men het zat is te blijven betalen voor graaiers en allochtonen. Dat heeft niks te maken met rechtse sympathieën, maar alles te maken met het wanbeleid van Rutte III.

  Like

 17. Jan zegt:

  Nou, nou Mulder, die stukje van je stat nogal in scherp contrast met jouw ‘de kracht van de verandering’ waarin je toch pleitte voor argumentatie en niet schelden maar als jij de AIVD vergelijkt met de Stasie zit je toch op hetzelfde niveau als degene die het woord kanker te pas en te onpas in de mond neemt. Blijkbaar ben jij er van op de hoogte dat de AIVD Nederlanders vermoordt (de Stasie vermoordde duizenden), verminkt, kinderen verkracht, gevangenissen heeft voor politieke gevangenen waarin zij gemarteld worden zoals in Hohenschönhausen, dat Nederlanders in andere landen geliquideerd worden.

  Lectuur voor je: https://core.ac.uk/download/pdf/33443305.pdf
  Hubertus Knabe: Gefangen in Hohenschönhausen

  Geliked door 1 persoon

 18. Nemesis zegt:

  @ Jan, helemaal raak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s