SPIEGEL

Screenshot_387

(Door: Michel Mulder)

In de verhevigde strijd tussen de linkse en rechtse idealen, en de koers die men ons land op wil zien gaan, is een verontrustende tendens te constateren waardoor het rechtse geluid als extreem weggezet kan worden. In de voornamelijk op internet gevoerde strijd zijn fatsoen en feiten ingeruild voor doodsbedreigingen en het verwensen met ziektes, en het meest schokkende om te constateren is dat dit gebeurt door jong en oud. Het blijkbaar in het vocabulaire ingebakken “kanker” wordt in bijna iedere discussie wel gebezigd en men lijkt hiermee niet te beseffen volkomen respectloos om te gaan met de vele slachtoffers van deze slopende ziekte.

De in het algemeen als “vijand” geziene islamitische gemeenschap wordt een agenda van haat en geweld verweten, maar zijn wij met zijn allen op internet zoveel beter? In iedere discussie, de op inhoudelijke feiten gevoerde buiten beschouwing gelaten, wordt wel geschermd met geweld, bedreigingen en het dood wensen van de “gesprekspartner” en daarmee bewijzen wij niet alleen het failliet van de maatschappij, we doen er ook de rechtvaardige roep om veranderingen geen dienst mee, want door dit asociale tokkie gedrag heeft onze linkse medemens de ultieme troef voor demonisering in handen, die hij ook veelvuldig met succes uitspeelt.

Wat denkt u dat eerder aankomt bij de nu nog zwijgende meerderheid, die beide kampen graag aan hun zijde krijgen, een discussie gevoerd op niveau en gebaseerd op feiten, of een ordinair potje gooien met ziektes en doodsverwensingen?

Willen wij de strijd om een beter Nederland in ons voordeel gaan beslissen, dan moet gezond verstand gaan prevaleren boven onderbuikgevoelens en doodsbedreigingen, want waar dit de islamitische gemeenschap wordt verweten, daar doet de schande sprekende Nederlander over dit gedrag vaak in overtreffende trap mee aan deze pissing contest.

Onze (R)overheid hoeft zich door dit gegeven absoluut niet druk te maken over een groeiend rechts sentiment, want door dit onwaardige gedrag neemt men ons niet alleen niet serieus als gesprekspartner, we leveren tevens de munitie aan voor onze eigen executie.

Maak daarom een fatsoensverbond van de rechtse stem, waar we ook het individu op onwenselijk gedrag kunnen aanspreken, en de stem van de rechtvaardige roep om verandering zal vele malen harder en meer serieus te nemen klinken dan het gescheld van individuen en versplinterde groepen.

Door:
Michel Mulder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

25 reacties op SPIEGEL

 1. Dirk Stam zegt:

  Ik zie dit als een goed plan,laten we er aan beginnen niet morgen maar vandaag want elke dag is er 1

  Like

 2. Stef zegt:

  Helemaal mee eens Michel

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Eerlijk gezegd herken ik mij niet in bovenstaand verhaal.

  Geliked door 3 people

 4. Taljaard zegt:

  Heb ik mij nooit aan schuldig gemaakt, maar het wel des te meer terug gekregen.
  Inclusief doodsbedreigingen, vernielingen aan mijn auto en een steen door het raam van mijn voordeur. Mede hierdoor schrijf ik sinds 2011 uitsluitend onder pseudoniem op het openbare internet.

  Geliked door 5 people

 5. paulzwueste zegt:

  Nederlanders staan er internationaal om bekend inhoudelijke kritiek om te zetten in het toewensen van de meest gruwelijke ziektes en/of het benoemen van geslachtsdelen in relatie tot de gesprekspartner.
  Dat hoort bij onze identiteit.
  Om je daar nu zo druk om te maken en zelfs te bedenken dat dit dè reden zou zijn waardoor rechts zichzelf buiten spel zet in de confrontatie met linkse landverraders…. ?
  Zodat je zelfs de moeite voor neemt om er een waarschuwend artikel over te schrijven, gaat mijn verstand te boven.
  Wat is dit voor een scherpslijperij om de vierkante millimeter?
  Waar gaat het hier eigenlijk om?
  Dadelijk bedenkt de heer Mulder nog dat wij aan het islamitisch ongedierte in Nederland een voorbeeld zouden moeten nemen omdat zij niet met ziektes gooien als ze ons verwensen.
  Dat hoeven zij ook niet Heer Mulder.
  Zij brengen ze mee!
  Maar nu we het er toch over hebben.
  Al eens ’n marokkaan aan het woord gehoord?

  Als je denkt dat je alles gehad hebt komt meneer Mulder ook even langs…

  Geliked door 7 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Met moslims valt niet te praten en met links geïndoctrineerden nog veel minder. Het enige wat die lieden ontzag inboezemt is een groter geweld dan dat ze zelf kunnen oproepen. Kijk is naar de ondergrondse activiteiten van groen links. Duivendak bijvoorbeeld. Michel Mulder kan zo aanschuiven bij de kwalleballen van de EO. Churchill zei het al, je vijanden moeten bang van je zijn. Dus mulder, ga lekker zo door en de moslims en de linksen lachen zich kapot over je standpunt. Ik denk er anders over.

  Geliked door 7 people

  • Nemesis zegt:

   Daar noem je zo iemand, Duivendak. Die gaf in Utrecht een lezing betreffende de chemische industrie. Daar wilden een paar van ons wel eens het fijne van weten en daar die lezing openbaar was, zijn wij pontificaal op de voorste rij stoelen gaan zitten Dat was ergens niet zo’n goed idee. Duivendak was toen nog alleen milieu activist van het ergste soort en lid/baasje bij de RaRa. Hij was smerig, vies, zijn tanden waren groen, nooit een tandenborstel gezien en stonk erger als een mestput. Dat zagen en roken wij dus. Goed ik kreeg het behoorlijk met hem aan de stok, maar hij kon beter de brand ergens in steken als met mij discuteren, dat verloor hij glansrijk. Later toen hij dus een trapje hoger en weer hoger klom, begon hij er zelfs wat netter uit te zien.
   Wat mij aan dat artikel dus opvalt is, dat deze heer Mulder waarschijnlijk vriendjes is met Duivendak en consorten.

   Geliked door 2 people

 7. Avander zegt:

  100% mee eens, op diverse blogs klik ik maar weg bij de commentaren. Ik herken me in de tekst van de auteur maar walg soms van de commentaren. Waar de auteurs soms best goede of goed vileine stukken schrijven bederven de reacties naar mijn bescheiden mening het gehele blog, en verzieken de naam en faam van het blog.

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Ik walg meer van de reacties die zich mee laten slepen door morele futiliteit in plaats van gezond realisme.
   ‘If you can’t stand the heat, get out of the kitchen’!

   Geliked door 6 people

   • koosv8 zegt:

    Gebruikt rechts geweld dan…..of toch LINKS. Links vindt dat alles geoorloofd is tegen rechts, tot afmaken aan toe.
    PIM FORTUYN, THEO VAN GOGH, kom op zeg, het is ALTIJD en iederéén tegen geweld, en LINKSE MONGOLEN houden elke demonstratie klein. Ik ben het met Sabeltand eens.
    OOG OM OOG TAND OM TAND!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Arnold zegt:

    ‘If you can’t stand the heat, get out of the kitchen’!
    behalve als ze pannekoeken bakken……

    Like

   • Nachtkaarsje zegt:

    Wat is gezond realisme? Schelden en tieren, op fora, op straat, tijdens een feestje als men in discussies verzeild raakt?
    Gezond realisme is mijn inziens iemand fatsoenlijk te woord staan zonder schelden en tieren en bij de feiten blijven. Blijf bij het originele onderwerp en laat je niet afleiden door zaken die al discussierend erbij betrokken worden. Dat is niet makkelijk als de andere partij onfatsoenlijk is, maar een keer diep ademhalen en dan zeggen of schrijven dat je daar geen zin in hebt en stoppen met discussieren is vele malen krachtiger dan meedoen met het getier. Vroeg of laat keert de wal het schip toch wel.

    Like

 8. ronjaspers zegt:

  Kanker is een gevolg van de biologische oorlogsvoering van de satanische elite tegen de wereldbevolking.Chemtrails,fluor in kraanwater, giftige e stoffen in voedsel,zware metalen in vaccinaties, en de ernstige bijwerkingen van zgn medicijnen.30 tot 35 jaar geleden had 1 op de 100 mensen kanker nu 1 op de 3.De satanische elite voert al decennialang een smerige stille oorlog tegen de wereldbevolking.

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  De moraalridders slaan weer toe !

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Joh, Mulder, drink gewoon een pilsie, maak je niet druk.
  Oh, neem er een sigaar bij, of een sjekkie.
  Off: ik had geen sex met die vrouw.
  Erg he, geen sex met een vrouw, wat moet je dan.
  https://nworeport.me/2018/10/03/full-list-of-bill-clinton-sexual-assault-allegations-by-12-different-victims/

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Moeten wij rechtsen nu opeens lief en netjes gaan doen voor de overheid en de Mainstream media c.q. moslims ? Ik dacht het van niet. In een dictatuur zijn het juist de fatsoensrakkers die flink in de tang genomen worden. Rechts dient juist uiterst brutaal te zijn om zijn rechtvaardige doelen nog een kans te geven. Het is net als met een inbreker. Vlieg hem naar zijn strot, en hij kruipt in elkaar als een klein kind. Deze wetenschap deed ik op bij een oud politieman. Hij was letterlijk voor de Duvel nog niet bang. Een voorbeeld. Men kwam te weten dat op een zolder een gevaarlijke crimineel verstopt zat. Agent van Mierlo ging er in zijn eentje op af. Niet met twee man, of zelfs de mobiele eenheid met 8 man zoals nu gebruikelijk is. Eenmaal op de zolder aangekomen riep van Mierlo met een dreigende toon; Kees, ik weet dat jij je hier verstopt hebt. Je krijgt 5 seconden om tevoorschijn te komen. En terwijl hij dat zei trok hij zijn dienstpistool en vervolgde; Kom je niet, dan schiet ik je aan flarden. Kees kwam snel naar voren en liet zich arresteren !

  Geliked door 3 people

 12. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Deze keer, volledig oneens met de heer Mulder. “De stem van de rechtvaardige roep om verandering zal vele malen harder en serieus te nemen klinken dan het gescheld van individuen en versplinterde groepen? – och, lieve meneer Mulder, waar komt u vandaan en waar wilt u naartoe? Hoe oud bent u? Sinds wanneer is de stem van de rede doorslaggevend bij de tegenpartij? Ik heb iets gemist schijnbaar.

  Geliked door 3 people

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Vroeger zeiden we: Schelden doet geen zeer, slaan des te meer!
  Een waarheid als een koe.
  Wat onze aan te vallen doelen betreft zou ‘SLAAN’ meer op zijn plaats zijn, temeer daar de meesten van de doelmispunten ons NEDERLANDS niet begrijpt.

  Like

 14. GT zegt:

  Beste mensen stel U voor we zitten in een donkere kamer zeg maar een in mens grote hal, met duizenden mensen daar in het midden staat een klein tafeltje met daar op een kaars.
  De hal is aards donker, ineens ontbrand deze kaars, een klein lichtje een vlammetje brand.
  Iedereen ziet dat vlammetje van die kaars.
  Ineens dooft dat vlammetje van die kaars, ineens aards donker ……wel dit is het leven het lichtje wat dat vlammetje geeft is uiteindelijk het leven …….waar wij als mensen zo,n grote puinhoop van maken.
  En dat vlammetje zal vroeg of laat uit gaan, in een flits een zucht, zo snel kan het voorbij gaan!
  Over en uit, dat was je leven en kijk nu eens om ons heen, en ga en probeer eens terug te gaan in een intense bewust zijn, tot de diepste vezel van je lichaam, zou je dan nog willen leven?

  Like

 15. Jan zegt:

  Mulder de moralist. Ik heb meer van die leuterverhalen gelezen en dan ging het over bijv. Israël of de sovjet unie.

  ‘De in het algemeen als “vijand” geziene islamitische gemeenschap wordt een agenda van haat en geweld verweten, maar zijn wij met zijn allen op internet zoveel beter?’

  Hierop is het antwoord JA, een goede moslim is een dooie. Blijkbaar heb je nog steeds niet door dat islam te vergelijken is met Hitlers nazisme en dat ieder linksmens een complete zwakzinnige is door het socialisme aan te hangen. Daarom verdienen moslims en socialisten onze verachting.

  Geliked door 3 people

 16. Nemesis zegt:

  Tuin er maar lekker in, Mulder zit de zaak hier fijn op te jutten.
  Nee, dat schelden is niet altijd leuk, maar het zijn maar woorden. Ik hoor liever een ras Hagenees of ras Amsterdammer hartgrondig de boel vervloeken, die zijn tenminste eerlijk, als de zalvende woorden van bijvoorbeeld de CDA hopman. Zelfs zijn vileine tronie logenstraft al de preek die uit zijn mond komt.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wat ik veel erger vind dan de raecties hier, is de mening van een gepensioneerde amsterdamse politiecommissaris (naam ben ik even kwijt) die ik in een tv.programma over Geer Wilders letterlijk heb horen zeggen: “Die man moet worden gemold”. Tot mijn ontzetting is er door de (klasse)justitie nooit een vervolging tegen deze gore klootzak ingesteld. Zo zie je maar, recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende zaken. Nou beste rechters, “uw recht is het mijne niet”. (oude uitspraak van de provobeweging uit de vorige eeuw en nog steeds actueel)

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    En de uitspraak van ook zo’n figuur, dat alle kiezers en aanhangers van Wilder gedeporteerd moeten worden ofwel ook gemold.
    Hoewel ik, waar ik opgevoed werd, nooit en te nimmer een scheldwoord of vloek werd gebezigd (er werden alleen flinke klappen uitgedeeld) vind ik de reacties hier beslist nog wel meevallen. Ook als er eens gescholden wordt. Ergens moet men de frust toch kwijt kunnen.
    Als je je wilt ergeren over schelden, moet men maar een sop het mocro forum gaan kijken, blijft je mond openstaan. Of eens naar de debatten in het Duitse Parlament luisteren. Daar leer je nog een hoop scheldwoorden die je anders nog nooit hebt gehoord 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s