CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. freda110 zegt:

  “Democratie / democraat / democratisch
  Oorspronkelijk betekent dit een “regering door het volk”.
  Door het beslissings-mechanisme, dat bepaalt dat de “meerderheid” beslist over wat er gebeurt is de democratie echter gegroeid naar een soort collectivisme waarin de persoonlijke vrijheid zeer beperkt is.”
  In dit geval is een meerderheid ver te zoeken, de idiootste dingen worden bepaald door een heel klein groepje mensen zoals de zwarte piet tegenstanders, de genderidioten en laten we vooral niet vergeten de zielige vluchtelingen die de Nederlanders hun geloofsgebruiken willen opdringen.
  Fijn land wonen we, laat nou niemand in de kamer en vooral ook in de regering het woord democratie in zijn mond nemen want ze weten zich niet eens aan de beginselen van dit begrip te houden, laat staan dat ze het begrijpen.

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/04/anti-nederlandse-actiegroep-de-grauwe-eeuw-gaat-niet-demonstreren-maar-de-sinterklaasintocht-stoppen/

  Anti-Nederlandse actiegroep de Grauwe Eeuw gaat niet demonstreren maar de Sinterklaasintocht ‘stoppen’

  Zo kondigt de man die vorig jaar opriep om Sinterklaas te vermoorden en hoopte dat de kinderen onder het bloed en botsplinters zouden komen te zitten, Michael van Zeijl, aan op Facebook.

  Like

 3. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/filmpje-denk-overlord-tunahan-kuzu-moedigt-polen-aan-niet-te-integreren-verloochen-je-achtergrond-niet/

  Filmpje! DENK-overlord Tunahan Kuzu moedigt Polen aan niet te integreren: ‘Verloochen je achtergrond niet!’

  Volgens DENK-fractievoorzitter Tunahan Kuzu moet je nooit helemaal integreren in Nederland. Je moet je identiteit van je ‘achtergrond’ behouden. Als je die verliest, dan verloochen je hem namelijk. Dat geldt ook voor Poolse migranten, zo beweert de DENK-hoofdman vandaag in een nieuw filmpje.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  In een democratie beslist de meerderheid. Dat is geen dictaat van de meerderheid, want er hoort bij dat de standpunten van de minderheid worden gerespecteerd. Nu echter bepalen minderheden wat er gebeurt: zie Zwarte Piet die niet bij de intocht mag zijn. Denkt u dat een meerderheid van Nederland dat wil;
  P.S. Die minderheden gebruiken methoden zoals emotionele en morele chantage (en soms zelfs … geweld). En helaas… met succes.

  Like

  • Peter zegt:

   Ja en nee.
   Ik blijf hoop houden op het gezonde verstand.
   In het zuiden en noorden en oosten van ons land moet men niets hebben van de flauwekul van roetveegpieten.
   Ook was Paul de Leeuw geschokt toen vorig jaar veel jongeren bleken te houden van Zwarte Piet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s