Kosovaarse president marcheert met speciale eenheid Servische enclave binnen

Screenshot_404

(Vertaling: E.J. Bron)

Al die vele miljarden belastinggeld van de EU-burgers, die onze politici aan Kosovo hebben geschonken, hebben niets geholpen. Kosovaarse speciale eenheden hebben de president van Kosovo, Hashim Thaçi, illegaal begeleid naar een Servische enclave, wat voor Servië nu aanleiding was om zijn strijdkrachten in een hogere staat van paraatheid te brengen.

Die Unbestechlichen

Hashim Thaçi was volgens een bericht van de Raad van Europa tot het eind van de jaren-90 de baas van een op de maffia lijkende organisatie. Hij zou o.a. in orgaanhandel, huurmoorden en andere misdaden verwikkeld zijn geweest, waarin ook westerse machten verstrikt zouden zijn geweest. Als beloning werd hij president van Kosovo. Blijkbaar kan hij zijn criminele energie niet afzweren, die hij nu politiek uitleeft.

Troepen van de regionale operatieve ondersteuningseenheid (ROSU), die VIP´s persoonsbescherming biedt, werden zaterdag rondom het Meer van Gazivoda en de waterkrachtcentrale ingezet om voor veiligheid voor Thaçi te zorgen, die het gebied blijkbaar zonder overleg met de Servische autoriteiten had betreden.

De troepen zouden ook in het Centrum voor Ecologie en sportontwikkeling in Zubin Potok in de buurt van de centrale zijn binnengedrongen. Korte tijd later verlieten ze het gebied weer.

Volgens berichten werden meerdere Servische burgers tijdens de “mini-oorlog” tegen Servië opgepakt.

Screenshot_403

De Servische president Aleksandar Vučić bracht zijn leger in de hoogste staat van paraatheid. Minister van Binnenlandse Zaken Nebojša Stefanović beval de politie alle speciale eenheden van de politie in Servië in de hoogste staat van alarm in Servië te brengen.

“Servië heeft alle internationale instellingen over de gebeurtenis in Gazivoda geïnformeerd, maar we hebben noch van de EU noch van de NAVO antwoord gekregen”, aldus Vučić.

De criminele Kosovo-regering heeft jarenlang geweigerd de eigenlijk afgesproken autonomie van de Servische minderheid mogelijk te maken. Daarom komt het steeds opnieuw tot spanningen.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, EUSSR, Islam, Kosovo, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Servië. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kosovaarse president marcheert met speciale eenheid Servische enclave binnen

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Welja, ze gaan gewoon door. En dat moet bij de NATO? Vind je het raar, dat Servië de boot afhoudt. Lijkt de Oekraïne wel: de onderwereld regeert.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Maakt de VN of EU niks uit, lekker voetballen en weer een land uit het niets.

  Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Als moslims aangestuurd door islam in het spel zijn kun je de toekomst van een gebied goed voorspellen.

  https://www.zoeklicht.nl/artikelen/kosovo+drama+in+europas+achtertuin_1369

  Geliked door 2 people

 4. Pietersen zegt:

  Tsja, moslims, dan krijg je dat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Provocatie kan wel eens een nieuw conflict opleveren.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Wanneer,? gaat ( binnen hoeveel maanden? ) eindelijk eens DE EU. Uit elkaar vallen? … ( 8 soms?)Tijdens een ‘politiek debat’ ‘s- nachts, op de Duits-Franse zender. ARTE…, (begin van de week), werd die vraag opeens gesteld!!!naar aanleiding van diverse opmerkingen, betreffende DE. WERKING. van de. …….club. in Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s