Malmö: Migranten richten verzetsbeweging op

Screenshot_405

(Door: “nfriends” – Vertaling: E.J. Bron)

In Malmö hebben inwoners met buitenlandse wortels een “verzetsgroep” opgericht om te strijden tegen het zogenaamde toenemende alledaags racisme in Zweden.

News for Friends.de

Meer dan 30% buitenlanders

“Wij denken dat we onze eigen stem moeten zijn”, zei Miriam Negash, medeoprichtster van het initiatief. “wij zijn met velen in Malmö, meer dan 30%, we hoeven niet bang te zijn voor de straat.”

De onafhankelijke beweging “Welkom bij het verzet” wil mensen met een migratieachtergrond, immigranten en asielzoekers ondersteunen die het slachtoffer van “racisme” werden.

Deze zou in Zweden zogenaamd toenemen. De veroorzaker voor de oprichting van de “verzetsstrijders” zou wel eens het goede resultaat van de immigratiekritische Zwedendemocraten bij de parlementsverkiezingen begin september kunnen zijn. Zij is nu de op twee na grootste partij in het land.

“…de stad, het land, alles is van ons”

Als begin van “Welkom bij het verzet” kwamen er honderden mensen in een migrantenwijk van Malmö bijeen. Van daaruit reden ze naar Stockholm om met leuzen voor hun plannen te demonstreren, zoals: “Heel Malmö haat racisten”,  “Wij vechten uit alle macht”, “De stad, het land, alles is van ons” en “Niemand zal iets voor ons doen”.

Veel affiches waren ook in het Arabisch. Arabisch is overigens op Zweedse scholen de op één na populairste tweede taal – het heeft het Engels en Frans al verdrongen.

Stateloze Palestijn richt migrantenpartij op

Malmö kreeg dit jaar ook een nieuwe migrantenpartij, de “New Coalition Collection” (NKS). Oprichter en partijchef is de stateloze Palestijnse immigrant Hussam Alkoblawi.

Hij wil o.a. de integratie van nieuw aankomende migranten bevorderen, parallelsamenlevingen in woonwijken door een betere “doormenging” vermijden en strijden tegen het geweld in vooral door migranten bewoonde “sensibele zones”, vooral in het zuiden van Malmö.

Volgens een peiling van lokale politiebureaus van afgelopen jaar zou daar al 48% van de geënquêteerden daarom ´s avonds liever thuisblijven. Soortgelijke resultaten leverden ook peilingen in Göteborg en Stockholm op.

Kiezers straffen socialisten af

De socialistische welkomstpolitiek komt de Zweden nu langzamerhand op hun hoofd terecht. Regeringschef Stefan Löfven kreeg daarvoor van de kiezers begin september de rekening gepresenteerd. Hij moet vertrekken.

De patriottische Zwedendemocraten bezitten bij de regeringsvorming nu een sleutelrol: want noch de sociaaldemocraten noch de conservatieven kunnen een meerderheid vormen.

De chef van de Zwedendemocraten, Jimmie Åkesson, sprak al duidelijke taal: zijn partij zou iedere regering ten val brengen die geen woord zou vuilmaken over de immigratie-, gezondheids-, pensioen- en veiligheidspolitiek.

Bron:
https://news-for-friends.de
Door: “nfriends”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Malmö: Migranten richten verzetsbeweging op

 1. johnny zegt:

  Een goed voorbeeld van dat immigratie NOOIT gaat lukken

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  “De stad, het land, alles is van ons”. Kijk eens aan zeg. Dat is de taal van de kwaadwillende kolonist. Daar is maar een remedie tegen. Uitkeringen per direct stop leggen en de autochtone bevolking bewapenen. Na een korte instructie zal er samen met het leger en de politie best wel een oplossing te vinden zijn.

  Geliked door 7 people

 3. Elisah zegt:

  Duidelijk….
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/Syrische-migrant-waarschuwt-in-boek-Moslims-zien-integratie-als-verraad-van-de-islam

  Syrische migrant waarschuwt in boek: Moslims zien integratie als verraad van de islam

  Ex-moslima waarschuwt in ‘Alleen een slechte moslim is een goede moslim’ voor het groeiende gevaar van de islam en de Sharia voor de Europeanen

  De Syrische migrant Laila Mirzo, die als 11 jarig meisje naar Europa kwam, heeft een boek geschreven waarin ze uitlegt waarom de integratie van moslims in onze samenleving nooit is gelukt en ook nooit kan slagen, en het dankzij massa immigratie snel toenemende aantal islamitische gelovigen daarom een steeds grotere bedreiging vormt voor onze vrijheid en democratie.

  ‘Alleen een slechte moslim is een goede moslim,’ heet Mirzo’s boek – een titel die ongetwijfeld fel zou zijn bekritiseerd door het Europese establishment als het niet zou zijn geschreven door een migrant uit Syrië, tevens voormalig moslima, die als 11 jarig meisje naar Europa kwam.

  Geliked door 3 people

 4. Elisah zegt:

  Waar kunnen trouwens zweedse slachtoffers terecht?

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Nu eens kijken of de marxistische stadsbestuurders nu ook zo kordaat optreden tegen “het recht in eigen hand nemen”.

  Zo niet dan hoop ik maar dat ze flink door hun eigen bevolking worden aangepakt als de stad in brand komt te staan.

  Geliked door 2 people

 6. D.DAY zegt:

  Dit kan alleen maar uitdraaien op een burgeroorlog. Die zgn. aardige, goedwillende en dankbare moslims zitten toch iets anders in elkaar dan de politieke elite ons altijd heeft voorgehouden. Zweden krijgt nu de rekening gepresenteerd voor hun zeer ruimhartig immigratiebeleid. Tijd voor Nederland om hier lering uit te trekken. Maar voor een echt beleid heb je politici met ‘ballen’ nodig en (op Geert na) die hebben we hier niet.

  Geliked door 3 people

 7. koosv8 zegt:

  Dat is taal van Jimmie Akesson.

  Like

 8. Guus Velraeds zegt:

  Meng je alle kleuren van de regenboog krijg je zwart.

  Willen we dat de toekomst van Europa zwart is?

  Like

 9. Hebben ze daar ook al een Silvana Simons? Daar moeten ze direct tegen in gaan, wij hebben de ervaring, dus ze kunnen consult aanvragen bij Bron.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Ondertussen, wat iedereen zou moeten weten…
  https://fenixx.org/2018/10/04/syrische-vluchteling-de-meeste-vluchtelingen-willen-europa-domineren-en-het-christendom-vernietigen/

  Syrische vluchteling: De meeste vluchtelingen willen Europa domineren en het christendom vernietigen

  In een interview met een Duits opiniemagazine spreekt een Syrische vluchteling zich uit over de werkelijke bedoelingen van de vluchtelingen die naar Duitsland kwamen. De Duitse redacteur veranderde voor zijn bescherming zijn naam in “Paul”.
  Aan de top in hun belang is op een bepaald moment de verovering van het Vaticaan om de vlag van de islam te zien wapperen over de koepel van St. Petrus.

  Geliked door 2 people

 11. siemx zegt:

  Onvrede met een door henzelf gecreëerde situatie legitimeert in hun ogen ‘verzet’. Daar kon je op wachten. Ook in Nederlands komt gegarandeerd burgeroorlog. Deze tactiek zie je overal waar zich een bepaald contingent moslims vestigt. Overal willen ze zich ‘afscheiden’ omdat ze gediscrimineerd worden. Kijk maar in alle landen waar zich ‘rebellen’ bevinden en burgeroorlog veroorzaken. Moslims worden gediscrimineerd, zeker. Maar dat komt omdat zijzelf alle anderen discrimineren. Conclusie: met moslims valt niet samen te leven en ze moeten weg uit Europa!

  Like

 12. P. Puk zegt:

  Nog ’n paar jaar, dan gebeurt het ook bij ons.

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Het lijkt er zelfs op dat bepaalde vogels in Nederland het gedrag van dat migranten-tuig in zweden en daarbuiten hebben gekopieerd! Het betreft bij ons namelijk meeuwen die, gelijk naar de “asielzoekers, vluchtelingen en moslims”, door ons iets te goed zijn behandeld in de vorm van geschikte woonruimte, voedsel laten rondslingeren, bewust voederen en al hun natuurlijke vijanden te hebben verjaagd, op bepaalde plaatsen een dergelijk schrikbewind zaaien waar alleen niet tegen mag worden opgetreden omdat ze beschermd zijn. Lees hieronder hoe het ook zover kwam in bijvoorbeeld Den Haag:

  De Haagse meeuw heeft een imagoprobleem

  Meeuwen in de stad kampen met een imagoprobleem. Ze krijsen om vier uur ’s ochtends iedereen uit bed, ze molesteren vuilniszakken, vallen etende mensen op straat aan en schijten de waslijn onder.
  Het dier lijkt zijn leefterrein te verplaatsen van de kust naar het binnenland. Nu met het mooie weer iedereen buiten vertoeft en in meeuwenland de kuikens uitvliegen is de irritatie op zijn hoogst wat ze bijna gemeen hebben met de opgenoemde menselijke indringers!

  Meeuwenoverlast: het is een woord dat ecoloog Roland-Jan Buijs zelf niet zo gauw in de mond zal nemen, maar tegen deze achtergrond doet hij in opdracht van de gemeente Den Haag onderzoek naar het gedrag van de dieren. Het onderzoek moet de gemeente helpen een passend antwoord te vinden op de nadrukkelijk aanwezige vogelpopulatie.
  Als trouwens voor het woord overlast nou eens moslim, vluchtelingen etc. wordt geplaatst dan wekt dat bij de meeste linkse figuren al als een rode lap op een stier!

  ,Er is in verschillende steden al van alles geprobeerd om de hinder tegen te gaan, maar een pasklare oplossing is nog niet gevonden’’, zegt Buijs. ,,Meeuwen zijn een beschermde diersoort en mogen dus niet zomaar worden geëlimineerd. Proeven met eieren weghalen uit de nesten blijken geen enkel effect te hebben en leiden alleen maar tot stress en echtscheidingen bij de dieren. De meeuw valt ook niets te verwijten om zijn gedrag.
  De mens heeft er zelf voor gezorgd dat hij zo massaal in de stad zit, gelijk aan dat migratie-ongedierte in Zweden. Dat geldt trouwens voor meer vogelsoorten. De merel bijvoorbeeld is een bosvogel. In bossen zie je hem nog nauwelijks, hij komt liever naar onze tuinen waar wij ’s winters lekkere vetbolletjes voor hem ophangen. Zo zijn ook scholekster, sperwer, havik, Vlaamse gaai, ganzen, eenden, zwanen, spreeuwen e.v.a. vogels om verschillende redenen naar de stad getrokken.
  Dat vinden we in eerste instantie leuk (gelijk naar schattig uitziende konijnen die Hellas ook bij een dergelijke vermeerdering niets dan afkeer oproepen, net als dei “vluchtelingen en migranten”), totdat ze nesten gaan leeghalen of ander gedrag vertonen dat wij als overlast ervaren.’’

  Allereerst moet het fabeltje de wereld uit dat de stad is vergeven van de meeuwen. Buijs heeft de afgelopen maanden met een groep vrijwilligers tellingen verricht en komt in Den Haag op circa 2700 dieren. Ze zijn te onderscheiden in zilvermeeuw en kleine mantelmeeuw. ,,Het gaat niet goed met de zilvermeeuw, de kleine mantelmeeuw daarentegen doet het beter’’, zegt Buijs. ,,Vroeger zaten de meeuwen massaal in de duinen. Vooral in Meyendel had je een grote kolonie, totdat in de jaren 80 de vos zijn intrede deed.
  De meeuwen voelden zich verjaagd en ze verplaatsten hun broedterrein naar de stad wat ook een stel van die allochtoonse lastposten in de parken in Brussel doen en ironisch genoeg bij de EU-gebouwen! We onderzoeken of het broeden op daken succesvoller voor ze uitpakt dan in de duinen. Op daken hebben ze in elk geval minder concurrentie van hun soortgenoten. Het zou kunnen dat ze het in de stad zo goed doen, dat ze niet meer terug willen naar de duinen.’’
  blijkbaar zijn veel moslims en allochtonen ook al elkaars concurrenten geworden omdat de onderling evenmin goed met elkaar overweg kunnen.

  Buijs doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar het gedrag van meeuwen, vaak in opdracht van overheden of milieuorganisaties. Zijn werkterrein loopt van zuidwest-Nederland tot de omgeving van Moerdijk en het Rotterdams havengebied.
  Een van de onderdelen van het onderzoek is het aanbrengen van kleurringen. Daarmee kunnen de bewegingen van de dieren worden gevolgd. Zo blijken meeuwen vaak ongelofelijke en totaal onlogische afstanden af te leggen om hun kostje bij elkaar te scharrelen al is onbekend of ze ook halalvlees lusten

  Autistisch

  ,,Zo worden vuilniszakken in Den Haag stukgebeten door Rotterdammers. Je zou verwachten dat dat meeuwen zijn die bij jou in de straat op de daken broeden, maar die vliegen naar heel andere plekken om hun eten te halen. Het zijn gewoontedieren, op het autistische af.’’
  Alleen is het dan weer de vraag of dieren autistisch kunnen zijn daar veel mensen niet eens weten wat dit woord betekend!

  Hij vervolgt: ,,In het onderzoek in zuidwest-Nederland hebben we de dieren namen gegeven. De meeuw die naar mij is vernoemd, Roland-Jan, blijkt dagelijks van het oostelijk havengebied van Vlissingen naar Molenbeek te vliegen, de migrantenwijk in Brussel. Daar haalt hij zijn eten bij een islamitische slachterij. In de sporen van zijn braaksel vonden we restjes slachtafval van geiten en schapen. Bij een ander dier in Zeeland vonden we in het braaksel een pap van half verteerde chips. Je kent het wel, het spul wat tussen je tanden achterblijft als je een zakje Croky’s oppeuzelt. De ouders van dat kuiken volgen elke dag 130 kilometer heen en weer naar Moeskroen, een stadje op de grens van België en Frankrijk. Daar staat de fabriek van Croky met op het binnenterrein bakken met afgekeurde chips waar ze zich helemaal vol mee vreten. De dieren vliegen tot 70 kilometer per uur en ze leggen de afstand hemelsbreed af in één rechte lijn. Zou ik er zelf achteraan rijden met mijn auto, dan zijn zij er een stuk eerder dan ik.’’

  Ook in Den Haag zijn er al wat bijzondere vogels gespot. Zo is er het Hema-Bijenkorf paartje, dat elke dag aan komt vliegen vanaf de BP-raffinaderij in Europoort. De twee hebben het vooral voorzien op de rookworsten van de Hema. Als elke andere meeuw, benaderen ze hun slachtoffer van achteren, die laat van schrik de worst vallen, waarna de andere ermee vandoor gaat. ,,Een knap staaltje teamwork dus’’, zegt Buijs. ,,In Katwijk was er bij de Hema een soortgelijk paartje dat het kunstje nog beter beheerste. Die werden daar Bonnie & Clyde genoemd.
  Ze bleken het bovendien ook nog eens speciaal op vrouwen en kinderen te hebben gemunt, net als veel radicale moslims. Het paartje is gescheiden, het mannetje heeft nu een nieuwe partner maar doet met het nieuwe vrouwtje precies hetzelfde kunstje.’’

  De lantarenpalen op het Vaillantplein blijken ook een geliefde hangplek voor meeuwen te zijn. ,,We kennen daar een mannetje dat elk jaar terugkomt, steeds op dezelfde paal om er lekker te vozen. Zit er een andere meeuw op, dan wordt die met pek en veren verdreven en dat konden ze beter ook doen met linkse politici!
  De buurt is een waar luilekkerland voor de dieren, omdat er veel mensen van verschillende geloofsgroepen wonen die geen eten mogen weggooien. Dat weten de meeuwen precies. Andersom weten we inmiddels dat het mannetje van het Vaillantplein elk jaar overwintert in Agadir, Marokko.’’

  In het geven van voedsel ligt volgens Buijs ook de kern van het meeuwenprobleem. ,,Als er niets te halen is, dan zoeken ze hun heil ergens anders. Een van de oplossingen is het huisafval in ondergrondse containers te verzamelen. In de buurten waar dat de afgelopen jaren is ingevoerd, zitten nu veel minder meeuwen. Gele vuilniszakken helpen ook. Het verjagen van nesten heeft geen zin.’’

  Berucht en beroemd zijn ook de meeuwen die zich rond de viskar aan het Buitenhof ophouden. De eigenaar van de kar heeft boven zijn balie een kunststof meeuw opgehangen om zijn klanten te waarschuwen tegen de hongerige dieren. Uit het ringen­onderzoek blijkt dat hier twee stelletjes de dienst uitmaken. Buijs: ,,We houden een blog bij en via internet kun je ook alle geregistreerde meeuwen vinden. Via gps kunnen we de vliegroutes volgen, maar vaak krijgen we ook berichten van mensen die het nummer van de vogel hebben gespot door hun verrekijker. Het is leuk om te zien dat de door jou in Den Haag gespotte vogel gisteren bijvoorbeeld nog in Oostende rondscharrelde.
  Een van de dieren op het Buitenhof (gaan ze daar ook een keertje de gehate politici beroven van hun eten?) heeft aan de rechterkant een afhangende vleugel. Een ambtenaar die al jaren bij het stalletje komt, herkende de vogel en wist te vertellen dat die daar al jaren zat. Vergeet ook niet dat meeuwen heel oud kunnen worden. De gemiddelde leeftijd is zes à zeven jaar oud, maar dat is een vertekend aantal omdat veel kuikens al op jonge leeftijd overlijden. Na een broedseizoen overleeft 60 procent van de kuikens de eerste winter niet, in het tweede jaar sterft nog eens 40 procent, maar de sterken die daarna overblijven gaan lang mee. Ze kunnen 30 tot 35 jaar oud worden.’’

  Broeden

  De meeuwen in de duinen van Meyendel zijn bijna allemaal verdwenen en Roland-Jan Buijs twijfelt of ze daar ooit nog terugkomen. ,,Je zou de vos uit een stuk duinen kunnen verjagen en een groot hek om dat gebied zetten. Maar er is een generatie opgestaan die niet weet hoe het is om in de duinen te broeden en die het wel prima vindt om lekker op een dak in de stad te gaan zitten.’’

  Hoe meer je van de dieren weet, hoe groter de bewondering wordt, beaamt Buijs. ,,Het zijn heel intelligente vogels, ze weten precies op welke dag het vuil wordt opgehaald in welke buurt. Ik heb onlangs nog een advocate in Bezuidenhout geholpen.
  Daar moest op het dak een airco worden geplaatst, maar de monteurs durfden er niet aan omdat er een nest zat. Ik ben daar naar toe gegaan om de agressieve meeuw (dat zijn veel migranten in europa trouwens ook en vooral als het aangeboden eten hen niet aanstaat!) te ringen. Terwijl ik dat deed konden de mannen ongestoord de airco plaatsen. De advocate denkt na deze kennismaking heel anders over de vogels op haar dak.

  ,,Later stuurde ze via Facebook een selfie met de jonkies en de vraag of ik ze wilde komen ringen. Dat is het mooie van dit onderzoek: door meer kennis van de dieren te krijgen, kunnen we ook op zoek gaan naar betere oplossingen. En laten we wel wezen: een meeuw hoort bij de kust. In Nederland ervaren we het vaak als een probleem maar in plaatsen langs de Franse kust als Caen of Deauville speelt die discussie nauwelijks. Meeuwen bezorgen zeker overlast, maar laten we het ook niet overdrijven. Ondanks zijn gekrijs is het ook een prachtvogel!’’

  Laten we hopen dat dergelijke meeuwen dadelijk eens die gehate migranten in Zweden gaan belagen en zij kunnen niet eens van racisme worden beschuldigd daar meeuwen overwegend wit van kleur zijn!

  Like

 14. Wolf zegt:

  Met traangas rubberkogels en gloeiend HEET water dat ‘verzet ‘breken en lopend of zwemmend terug zenden dat rattenleger.

  Like

 15. Jan zegt:

  Het meest lamlendige volk van Afrika, Somaliërs, eisen een hogere uitkering en een huis, zeggen dat zij gediscrimineerd worden

  Jobless Somalis demand higher benefits and a house – Say they are discriminated in Sweden

  https://voiceofeurope.com/2018/11/jobless-somalis-demand-higher-benefits-and-a-house-say-they-are-discriminated-in-sweden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s