“Merkel en Macron willen de val van de Italiaanse regering”

Screenshot_410

Di Maio, Macron en Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Italiaanse vicepremier Luigi Di Maio boos

De Italiaanse vicepremier Luigi Di Maio beschuldigt Angela Merkel en Emmanuel Macron ervan de val van zijn regering te willen. Reden zou de huidige financiële en fiscale politiek van Italië zijn.

Die Freie Welt

De Italiaanse financiële en fiscale plannen stuiten in Berlijn en Parijs op afwijzing. De plannen van de Italiaanse coalitie, bestaande uit de Vijfsterrenbeweging en de LEGA, voorzien in meer investeringen en een tekort van 2,4%. Dat zou tegen de afspraken met Brussel zijn, wordt van de kant van de EU bekritiseerd. De eurocommissaris van Economische Zaken, Pierre Moscovici, verklaarde dat hij deze afwijkingen niet zou kunnen goedkeuren.

De Italiaanse vicepremier Luigi Di Maio (Vijfsterrenbeweging) verklaarde boos: “Merkel en Macron willen de val van de Italiaanse regering.”

Verschillende politici van de Italiaanse regering hadden meermaals de uittreding van Italië uit de euro in gesprek gebracht. Maar premier Giuseppe Conte benadrukte dat dit alleen maar beoordeeld zou moeten worden als individuele meningen van privépersonen. Italië zou blijven vasthouden aan de euro als munt.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Italië. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Merkel en Macron willen de val van de Italiaanse regering”

 1. Harry zegt:

  Vroeger was het altijd oorlog tussen Frankrijk en Duitsland .
  Ze hebben Europa herhaaldelijk in het ongeluk gestort en enorme schade berokkend .
  Nu ze het eindelijk eens zijn , is die schade helemaal desastreus en is de ellende niet te overzien .
  Kunnen we niet terug naar vroeger ?

  Geliked door 5 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Harry 4 oktober 2018 om 21:42:

   “Kunnen we niet terug naar vroeger ?”

   Vraag eens aan mevrouw Tistochwat of de heer Tistochwat een tijdmachine kan bouwen?

   Geliked door 1 persoon

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Harry

   “Vroeger was het altijd oorlog tussen Frankrijk en Duitsland.”

   Dat is het nog steeds.
   Nu echter is de vraag wie gaat winnen in de strijd wie Europa in de onomkeerbare situatie gaat manoeuvreren teneinde het einde van de Europese beschaving te bezegelen.

   Geliked door 5 people

 2. delamontagne zegt:

  Een migrant bedreigt Salvini:”Trek dat decreet over de immigratie in of ANDERS………zijn wij het die Salvini er uit gooien.

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2018/10/Cancellate-il-decreto-o-cancelliamo-Salvini.mp4?_=1&iv=3

  Ze hadden spandoeken bij zich en zongen liederen.
  Antwoord Salvini:\
  “Volgens de Linksen die dit bericht van haat verspreiden zou ik dit zijn.
  Als je gastheer bent ( te hopen in een normale situatie ), van een vreemd land, moet je ( de [on]genodigden je gedragen en de cultuur, de Wetten en de instellingen van het land respecteren”.

  video/1

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   ” of ANDERS………”

   Of anders wat?
   Wat denkt hij wel niet met zijn bakkes, dat hij hier de dienst uitmaakt?
   Die rat mag blij zijn dat hij hier mag rondlopen en ANDERS als die praatjes krijgt, hup weer het ruime sop op en laten afzinken.

   Maar ja, slap links hè, die geeft ze het gevoel dat ze de dienst uitmaken.
   Maar daar kon op korte termijn wel eens verandering in komen omdat je een ommezwaai naar rechts ziet onder de bevolking en dan is het snel afgelopen met zulke uitvreters, dan word het voor hen inpakken en héél snel wegwezen.

   Like

 3. Harry zegt:

  `Merkel en Macron willen de val van de Italiaanse regering` ,

  en dan hebben ze de mond vol van landen die zich mengen in de interne aangelegenheden van andere landen ?
  Zijn ze gewoon de schaamte al voorbij of zijn ze zo bot dat ze dat niet eens doorhebben ?
  Van Merkel zou ik me dat laatste goed voor kunnen stellen , trouwens .

  Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Frankrijk heeft zolang de Europese Unie bestaat nog nooit een tekort onder de 3% gehad.
  Dan kan die 2,4 % van Italië geen kwaad hoor.

  Ook weer zo’n gevalletje met twee maten meten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Frankrijk zelf heeft nog nooit aan de begroting voldaan.
  Wat lult Macron. De Duitse Bank heeft een biljoenen schuld aan euro´s uitstaan op de financiële markt, dus die Merkel moet haar waffel houden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Petra DeBoer zegt:

  Offtopic, er zitten in Amerika arrestaties aan te komen van de deep state. Spannend!!!

  Geliked door 3 people

  • Hopelijk gaat t nu snel. Ik wachtte er al een tijd op. Hang ‘m high.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @erikvangroningen, dat hoop ik ook en ben erg benieuwd hoe alles zich voltrekt. Allemaal naar gevangenenkamp Guantanamo Bay in oranje overalls?

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Petra DeBoer. Ook in Amerka wordt het voor de zgn. Deep State steeds moeilijker. Het land is deep verdeeld. Hoeveel mensen kan men in interneringskampen of gevangenissen laten verdwijnen of vermoorden? Het is zo goed als onmogelijk het regime van Senator Joseph McCarthy terug te laten keren. Men moet niet vergeten de miljoenen wapens die in handen zijn van Amerikaanse burgers. Het zijn niet enkel geweren, maar ook zware mitrailleurs, anti tank raketten en dergelijke. Deze wapensfanaten zijn een enorme leger op zichzelf. .

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Thomasson, dat klopt dat het land diep en diep verdeeld is, en ze (lees: de deep state) strijden tot de laatste minuut met leugens en bedrog om de macht te behouden. Als alle deep state aanhangers gelijk naar Guantanamo Bay worden gebracht dan kunnen de foute burgers niet veel. Er komt een militair tribunaal en dat zal vast op een militaire basis zijn en dan is Guantanamo Bay zeer geschikt maar we wachten het af.

    De militairen staan achter Trump en hebben met aanvallen van wapens rekening gehouden en momenteel worden vele republikeinen bedreigd (zelfs in het Witte huis) maar daar zijn ook maatregelen voor getroffen. Het oprollen van de deep state is door sommigen al 20 jaar voorbereid en hoop dat het nu snel gedaan is met deze ellende waar ook wij heel veel last van hebben.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Maar altijd nog beter ’n wapenfanaat dan ’n slappe deca- blanke met lege handen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Heb al vaker voorspeld dat Clinton nog voor het eind van dit jaar zal worden opgepakt.
   Obama zal dezelfde weg op gaan, maar pas na het proces tegen de Clinton’s en op basis van dat wat er daardoor gevonden wordt.
   Het wordt spannend.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, ik neem aan dat de Clintons en Obama alle drie worden opgepakt voor hoogverraad en wie er eerst of laatst word opgepakt weet ik niet maar voor zover ik heb begrepen word de gehele bende in één keer opgepakt want er zijn al verschillende mensen geweest die de bui zagen hangen en zelfmoord pleegden. Ook storten er geregeld helikopters uit de lucht en dat heeft ook vrijwel in alle situaties met de deep state van doen want die zit wereldwijd.
    De aanklachten liggen allemaal al verzegeld klaar en het word een hele operatie om alle mensen die zich bezig hebben gehouden met strafbare feiten op te pakken maar ik kan de dag niet afwachten tot deze bende word opgerold.

    Als dan binnenkort ook de FISA documenten worden vrijgegeven dan word ook bekend dat het VK en Australië hebben geprobeerd om te voorkomen dat Trump president zou worden. Deze twee bondgenoten hebben Trump kortgeleden gevraagd de FISA documenten niet vrij te geven want ze willen hun hachje redden. Er is het bondgenootschap van de “five eyes” . Dit zijn de inlichtingendiensten van de U.S.A., Canada, het VK, Australië en Nieuw Zeeland. Deze landen zijn geïnfiltreerd door de deep state en behoren, buiten de U.S.A om tot de Engelse kroon waar de U.S.A. eerst ook bij hoorde. Deze hebben de macht en dat moet ook afgebroken worden.

    Toen Mark Rutte op bezoek was bij Trump is er afgesproken dat Nederland het zesde eye zou worden en ik neem aan dat Trump niet zomaar in zee gaat met Nederland want aan deep state vazallen heeft hij niks.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Hillary, Bill, hun dochter en schoonzoon waren eergisteren op het Oktoberfeest in München en daar waren nog meer deep state aanhangers.

   https://www.bild.de/unterhaltung/leute/leute/die-clintons-auf-der-wiesn-so-viel-promi-war-noch-nie-57670728.bild.html

   Like

 7. Juanito zegt:

  Natuurlijk willen Frau Honnecker en le petit Napoleon de Italianen een toontje lager laten zingen en nog liever de kop eraf te hakken. Voor iedereen moet duidelijk zijn dat de Frans-Duitse as de baas is in Europa. Afzonderlijk lukte het geen van beide die rol op te eisen, maar gezamenlijk natuurlijk wel. Vervelend voor ze is echte wel dat ze door hun eigen bevolking uitgekotst worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Ma&Me is niet te vreten.
  Beide zijn de vernietigers van onze veiligheid, onze beschaving, onze identiteit, onze nationaliteit en onze leefbaarheid en dat puur “voor eigen gewin”.
  Beide horen thuis op een brandstapel.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Ik heb gisteren een artikel gelezen wat ze met verraders deden in het jaar 1500
   Ophangen tot ze bijna dood waren, levend hun darmen eruit halen, kop eraf vieren delen
   Alleen mensen kunnen zulke walgelijke dingen verzinnen
   Je hoofd werd op de tower Bridge gezet

   Like

 9. Thomasson zegt:

  De pathologische Kanzlerin en haar Franse gigolo look-alike premier kunnen zo veel willen. Beiden hebben het niet in de gaten dat hen tijd raakt op. Er is nog weinig zand over in de zandloper. Het verraderlijke gedrag van deze “Duo Penotti” tegenover hen eigen volkeren is wijd en breed bekend. Zij kunnen over hen goede bedoelingen niemand meer misleiden. De Italianen zouden weer massaal op Lega en de “Vijf sterrenbeweging” stemmen en dan? . De NWO bazen van Macron kunnen zo veel willen, maar het denkpatroon van de gewone Europeanen is anders dan wat ze gewend zijn.

  Like

 10. BertG. zegt:

  De vacature moet nog worden opengesteld, maar D66-leider Alexander Pechtold mag geen commissaris van de Koning in Gelderland worden.
  Dat vindt de Gelderse PVV, die vanavond een motie daartoe indiende bij het vaststellen van de profielschets.
  https://www.gelderlander.nl/arnhem/motie-pvv-pechtold-mag-geen-commissaris-van-de-koning-worden~a3e292bb/

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s