Merkel-regering en Soros-NGO´s financieren gezamenlijk propagandaprojecten

Screenshot_408

(Vertaling: E.J. Bron)

Belastinggelden voor Soros-projecten en hun propaganda

Ontelbare NGO´s proberen de publieke opinie in Duitsland te beïnvloeden. Velen worden zowel de de Merkel-regering als door George Soros ondersteund. Zoals “Epoch Times” berichtte, heeft de vereniging “Nieuwe Duitse Mediamakers” (NdM) zich op zijn website openlijk afgevraagd of neutrale en objectieve berichtgeving nog mogelijk zou zijn, of dat men met het oog op het toenemend aantal zogenaamde “rechts-populisten” niet anders zou moeten berichten.

Die Freie Welt

Dat in de journalistiek de berichtgeving en de columns (dus opiniebijdragen) vaak vervagen, is niks nieuws. Interessant is echter in welke richting de mediaontwikkeling gaat en wie tot de financiers van de vereniging “Nieuwe Duitse Mediamakers” behoort. Dat zijn namelijk o.a. de Merkel-regering, ja, zelfs rechtstreeks de bondskanselarij, en de “Open Society Foundation” van George Soros.

Zoals “Epoch Times” verder berichtte, heeft de bondskanselarij de vereniging “Nieuwe Duitse Mediamakers” “in 2017 met € 577.918,08 en in 2018 met € 453.394,54 ondersteund.” Dit zou, zegt men, blijken uit het antwoord van de Duitse regering op vragen van de AfD.

Naar eigen zeggen op haar website wordt de vereniging “Nieuwe Duitse Mediamakers” ook door het ministerie van Buitenlandse Zaken, door het ministerie van Familiezaken, door de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF), door het Overheidskantoor voor politieke ontwikkeling en door de gevolmachtigde van de Duitse regering voor migratie, vluchtelingen en integratie ondersteund. In deze context heeft de vereniging ook de opdracht om deel te nemen aan de “No Hate Speech Movement”.

De vicevoorzitter van de vereniging, Ferda Ataman, had in een commentaar in de “Tagesspiegel” in 2017 de AfD als “rechts-radicale partij” beledigd en haar beschuldigd van een “volks wereldbeeld”.

De AfD-fractie in het Duitse parlement wil nu d.m.v. vragen van de regering weten of het zich afkeren van de neutrale berichtgeving in zo´n vereniging nu zou moeten wijken voor een partijpolitieke berichtgeving.

Bovendien willen de AfD-parlementariërs van de Duitse regering weten hoeveel belastinggeld er in de afgelopen jaren naar NGO´s is gestroomd die verband houden met het netwerk van George Soros. Als voorbeelden zouden genoemd kunnen worden: Artsen zonder Grenzen, Amadeu Antonio Stichting, Amnesty International, Clinton Foundation, Correctiv, Mediadienst Integratie, Mission Lifeline, netzpolitik.org, Netwerk Recherche, No Border Network, Reporters zonder Grenzen of Transparency International.

We wachten nieuwsgierig het antwoord af.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Globalisering, Internet, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Merkel-regering en Soros-NGO´s financieren gezamenlijk propagandaprojecten

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Republikein zegt:

  Nou AFD, beetje onnozel, kan je zo opzoeken.
  [had ik al gedaan, en verzeihung voor interruptei.]

  Btw, kan al maanden niet meer via laptop liken, Bert, bent u daar?
  Dit was overigens een like.

  Like

 3. Erik zegt:

  Dat belastinggeld misbruikt wordt voor politike doeleinden is al jaar en dag ook hier het geval.
  Voor wat betreft die Gerda Ataman, laat het kind maar blaten, mind you een “volks wereldbeeld” hoe dan?
  De Afd zou beter zelf een persburo kunnen oprichten, Alternitieve Duitse Mediamakers ofzo, daar vragen aan de regering zinloos blijken.
  Let wel ik ben pro Afd en Weidel is een topvrouw, toch lijkt het wel erg duits allemaal en nog de hoop dat ze de regering van binnen uit kan veranderen, onderwijzen en opvoeden in een nieuwe visie voor Duitsland, weet ze dan niet dat dit net als al die integratieprojecten dit niet zal lukken.
  Alice Weidel zou moeten weten een narratief met zoveel steigers aan propaganda gedoemd is te vallen, kijk naar de peilingen, het volk kijkt daar dwarsdoorheen.
  Ik kijk wel eens naar de vergaderingen van het duitse parlement, wat een poppekast, net kinderen op het schoolplein van de lagereschool, zo ook hier.
  Afd ga het land in en verkondig daar je visie, net als Trump de ene rally na de ander, trek je mantelpakje uit en met een dikke jas en regenlaarsen vind je veel oren die willen horen.
  Nou goed we zullen nog wel een tijdje kunnen genieten van de duitse en wereld poppekasten waar de hilariteit vanaf spat.
  Hoop zo dat er hier eens een Potus opstaat en voorbij de media richting geeft aan dit land.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Die Soros is al 88 jaar….Het wordt hoog tijd dat hij het tijdelijke met het eeuwige gaat verwisselen

  Liked by 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   kampersrene; Die ouwe gaat niet uit zijn eigen dood, die zullen ze moeten doodslaan.
   Zo gaat het meestal; liefdevolle personen sterven veel te vroeg, maar notoire rotzakken schijnen het eeuwige leven te hebben. Misschien kunnen we hem doodkijken, of hem aan een vrouw helpen die hem dood kietelt en vervolgens met zijn kapitaal mee aan de haal gaat !

   Like

  • Nemesis zegt:

   Zou men kunnen zeggen. Mijn buurman is nog maar zo dun als een grassprietje en wordt kleiner en kleiner, hij wordt volgende maand 90 jaar en is zo gezond als een vis in schoon water. In zijn hele leven nog nooit ziek geweest. Zoiets zou Soros ook kunnen zijn, hij heeft dan ook dit jaar (?) zich nog een jonge bruid aangeschaft. Waarschijnlijk om nog een paar Sorosjes op de wereld te zetten.

   Like

  • Ijsbeer zegt:

   Alsof Soros in z’n eentje handelt. Of alles met eigen geld financieert.
   Soros is een frontman waarachter de grootste “maffia” van deze planeet zich verbergt.
   Of dacht u dat een enkel persoon zoals Soros een fortuin kon maken met het Britse pond uit het Europees muntsysteem te kelderen, zonder volledige rugdekking te hebben ?
   Na het verdwijnen van Soros -en hij verdient dat op een zo langzaam en pijnlijk mogelijke wijze voor al zijn smeerlapperij en schade die hij aanrichtte- zal het niet lang duren voor er een Soros v2.0 ons de duvel aandoet. Zuck van facebook lijkt wel een goede kandidaat, gee idee of hij erop staat, maar een shortlist bestaat ongetwijfeld.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Die Merkel en Soros verdienen voor hun praktijken (zware misdaad financieren) de doodstraf. Waar is de sniper die die twee griezels een kogel door hun kop jaagt. Duitsers laat je niet kisten, als je niet wilt dat je door de praktijken van voornoemde twee zelf in een kist verdwijnt !

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Jan zegt:

  Syriër: Het gros van de ‘vluchtelingen’ zijn geen vluchteling maar wil Duitsland islamiseren en onder hen zijn veel moordenaars, parasieten, afpersers, terroristen
  ….

  Like

 8. Jan zegt:

  Oostduitsers voelen goed aan als de staat zoals nu op geniepige wijze de vrijheid inperkt

  Leif-Erik Holm – Das kann der Westen vom Osten lernen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s