De nieuwe wereldburger werkt bij Nedcar

Screenshot_416

(Door: “Weethetwel”)

Mix alle mensen van de wereld in een koker, flink schudden en voilà: daar komt de nieuwe wereldburger tevoorschijn. De natte droom van links. De vervolmaking van het linkse ideaal: iedereen hetzelfde. Om dat te bereiken, wordt alles afgeschaft dat riekt naar eigenheid: weg met het dorp, stad of land. Weg met tradities. Weg met familie en verenigingen: alles vervangen door professionele gesubsidieerde linkse buurthuizen. Mix de culturen, schaf de rassen af.

En daar is hij dan: de nieuwe wereldburger. Hoort nergens bij, lijkt een unieke persoonlijkheid, is door en door links opgevoed en voelt zich verschrikkelijk sociaal. Hij heeft via Facebook een rijk sociaal leven, heeft geen vaste partner en ook geen kinderen. Toch heeft hij altijd het gevoel dat hij meer heeft dan anderen en dus moet delen. Hij is zodoende de ideale belastingbetaler.

Maar het is niet alleen links dat zo staat te kwijlen bij die wereldburger. Het is ook het internationale bedrijfsleven dat er een zeer fervent voorstander van is. En niet voor niks. Wat is er nu idealer dan dat overal in de wereld arbeiders wonen die  op elkaar lijken en één op één uitwisselbaar zijn met arbeiders in een ander deel van de wereld.  Er is geen gemakkelijker manier om de arbeiders in de wereld tegen elkaar uit te spelen. Bevalt het de onderneming ergens niet, dan produceer je toch gewoon op een andere plaats?

Het africhten van mensen tot Nieuwe Wereldburger is zo´n monsterlijk verbond tussen links en het internationale bedrijfsleven. Waarbij aangetekend dat het bestuur van die internationals inmiddels ook bestaat uit generaties van de links-geïndoctrineerde jongeren. En dat maakt het linkse cirkeltje weer rond. U snapt meteen waarom al onze politici het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Nedcar

Bij Nedcar worden BMW’s gebouwd. Er waren enige problemen tussen vakbond en directie. Dat leidde tot wat stakingen en vertraging in de productie. Kan gebeuren. De directie vroeg dat in te halen, maar het was wel jammer dat de vakbond te beroerd was een aantal zaterdagen extra te werken.  Soms moet je een tandje bijzetten als er veel werk is. Maar om dan meteen als arbeiders de deksel op de neus te krijgen, getuigt wel van veel machtsongelijkheid.

De “straf” kwam spoedig. BMW verlaagde de bestelling van nieuwe auto’s en laat die nu ergens anders bouwen. De eerste duizend man worden al op straat gezet en spoedig volgen er veel meer.

Elders in de wereld staan de nieuwe wereldburgers klaar om dat varkentje even te wassen. Waarschijnlijk wel tegen een lager loon.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Barbarisme, Elite, establishment, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op De nieuwe wereldburger werkt bij Nedcar

 1. jack black zegt:

  Eigenlijk is het heel eenvoudig !
  Het geeft autos wie zand aan de duinen !
  Het is wie Trump al gezegt heeft,
  Amerika first ! Eigen autos eerst !
  En voor de duitse autos is de japanse
  koreaanse of de franse autos ook een optie !

  Like

 2. wauso zegt:

  NedCar maakt MINI’s ! Ook hier kotsen ze (arbeiders) op Marokkanen. Ze klitten samen en zijn gluiperds. Eigenlijk staan ze overal zo bekend.

  Like

 3. henk zegt:

  Iedreen ZZPer maken is het staken ook gelijk afgelopen, want als je niet werkt krijg je geen loon, hoe simpel !

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaan zegt:

  Ik vind het een beetje een schizofreen artikel. Bedrijven draaien om geld te verdienen. Als je te duur bent dan gaan ze naar een ander land. Dat deden ze altijd al als ze kans kregen. Philips zit overal en onze kleren worden niet door wereldburgers maar door kinderen in derdewereldlanden gemaakt.

  Like

  • jack black zegt:

   Starbucks-Facebook-Amazon en nog honderden van andere
   bedrijven hebben in Amsterdam hun briefkastenbureaus om
   belastingdienst te omzeilen !
   Becos van Amazon hebben ze in Londen ook al voor de rechter
   gesleept ! Milliarden aan geld door ondoorzichtigen geldtransfers
   door heel Europa gestuurt en de boelbelazert !
   De kartel verandwoordelijke kunnen we ook in de vuilnisbak störten !

   Like

  • weethetwel zegt:

   Dat klopt, het is een schizofreen artikel. Maar door het creëren van linkse, lieve, volgzame, sociale en makkelijk manipuleerbare arbeiders die geen basis meer hebben in een land of een cultuur worden ze wel heel gemakkelijk tegen elkaar uitgespeeld. Morgen krijgen de Nedcar- arbeiders “uitleg” waarom ze hun baan verliezen. Ze staan machteloos want ieder staat er alleen voor. Onze volksvertegenwoordiging juicht dit zeer toe want zij kennen geen nationaal belang meer. Weg met ons!! De PVV is de enige partij die staat voor het nationaal belang.
   weethetwel

   Like

   • Thom zegt:

    @weethetwel. De VVD is er niet voor de arbeider maar voor de directie van Unilever evenals het CDA. Inderdaad is alleen de PVV er voor het nationaal belang.
    Zelfs nu de NEDcarmedewerkers hun baan verliezen, wat gaan ze dan doen bij de eerstkomende verkiezingen? Dan blijven ze thuis en stemmen niet of stemmen SP en kijken thuis naar de links t.v. en geloven het nieuws. Zo was het en zo zal het blijven. Te laat is het toch sowieso bijna of er moet een Nederlandse Salvini opstaan.

    Like

   • weethetwel zegt:

    @thom. ja Thom, de Nederlandse Salvini was er eerder dan de Italiaanse, hij heet Geert Wilders. De Italianen hadden zo genoeg van de gevestigde politiek dat ze massaal op de tegenpartij stemden. Maar let op: de 5 sterrenbeweging is een linkse club, het zou de SP kunnen zijn. Zij kregen meer dan 30 % van de stemmen. Salvini kreeg niet meer stemmen dan Geert Wilders hier. Gelukkig kwam er die regering want er was in Italië geen cordon sanitaire. Toen Salvini eenmaal aan de macht kwam en de Italianen tot hun stomme verbazing zagen dat hij er voor hen was en ook zijn beloftes hield steeg zijn populariteit als een komeet. Hij heeft in Italië nu de status van een popster, waanzinnig populair.
    Hetzelfde zou zomaar met Geert Wilders kunnen gebeuren maar de politieke elite doet er natuurlijk alles aan dat dat niet gebeurt.
    weethetwel

    Like

   • Thom zegt:

    @weethetwel De Italiaanse 5 sterrenbeweging mag dan wel een linkse club zijn, het is zeker geen SP. Het kwijl loopt de SP uit hun mond bij hun gelul over hulp aan vluchtelingen. Als Salvini zegt dat de NGO-schepen niet meer aan mogen meren, dan hoor je de 5 sterrenbeweging niet. Dit zou met de SP totaal onmogelijk zijn. Wat vluchtelingenbeleid betreft is de Italiaanse 5 sterrenbeweging gewoon realistisch. Links beleid is goed mits het voor het eigen land bedoeld is en niet zoals hier voor de hele wereld. De PVV heeft met Fleur Agema ook zeer links beleid voor Nederlandse ouderen en zieken. Links is niet verkeerd. Wat zich nu links noemt is verkeerd, het is afval.

    Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ja, zo werkt dat. En als er geen samenwerking is tussen arbeiders in de verschillende werelddelen (omdat iedereen toch zijn kinderen te eten moet geven) dan switch je als bedrijf gewoon. Waar is die internationale samenwerking van “vakbonden”? Of zitten de vakbond elites aan de 5 sterren tafel met de werkgevers, zoals madame Jongerius bijv.? Vakbonden stellen niets voor. Zouden eigenlijk powerhouses kunnen zijn. Dat is ook geen toeval.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Vergeet niet alvorens te schudden enkele junglenegers in te stoppen die dol zijn op mensenvlees …..met de melding dat links -groen en islamvlees erg lekker is

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Hoe kan dat nu ? een nieuwe wereldburger ….”.een” taal !.. liefst het plat Aantwaarps….een godsdienst ….maar , welke er zijn zoveel godsdiensten zeker geen islam ….vijf keer bidden per dag daar heb ik geen tijd voor…..een ras blank…getaand of neger….dan moeten wij met z’n allen verplicht naar de zonnebank….och het is onuitvoerbaar laat de groenen en heel die idiote troep maar verder dromen….Ik ben een blanke en blijf een blanke of zij dat nu graag hebben of niet

  Like

 8. Republikein zegt:

  VDL las ik, hoofdzakelijk uitzendkrachten en flexwerkers, de nieuwste hit in de bananenrepubliek, maar wel overgenomen van elders, oh wat zijn ze slim.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Verrek, stond op plaatje.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Iemand die in de wegen van Het Bildt (noord west Friesland) rijdt en kijkt naar de velden langs de dijk, ziet dat de aarde aan beide kanten andere kleur heeft. Aan een kant is de aardekleur veel lichter. De lichte kleur hoort bij het land die ruim 500 jaar geleden gewonnen is van de zee. Het Bildt is een “Hollandse” enclave die gebouwd is door dijkbouwers (en inquisitie vluchtelingen) afkomstig uit de Zuid Hollandse eilanden en de omgeving van Dordrecht. Het verhaal over de dijken laat zien dat sommige mensen hebben vaardigheden dat anderen niet hebben. De Zuid Hollandse dijkbouwers waren 500 jaar geleden al in staat een lange zeearm droog te leggen https://nl.wikipedia.org/wiki/Middelzee
  Er zijn meer landen in de wereld die onder de zeespiegel liggen. Bijvoorbeeld: Bangladesch. Maar zij hebben geen mensen met capaciteiten om een land te ontginnen. Hetzelfde geldt ook voor mensen die producten – vooral van technische aard – vervaardigen. De Duitsers zijn bekend om hen hoge technische vaardigheden en sublieme accuratesse. Hetzelfde geldt ook voor de Nederlanders, Engelsen en Scandinaviërs. De Italianen en Fransen hebben een oog voor vormgeving. Ze zijn kunstzinnig van aard. Deze voorbeelden vegen in een klap de linkse theorieën over de “Wereldburger” en gelijkheid. WIJ ZIJN NIET GELIJK in onze vaardigheden, intelligentie enz. Zelfs met “africhting” (natuurlijk tegen een habbekrats loon) kan men eeuwenlange evolutieproces niet overbruggen. Daarom is een BMW die geproduceerd wordt in laag loon landen niet dezelfde BMW die geproduceerd wordt in Duitsland (of Nederland). Mensen, wereldwijd, neigen witgoed te kopen die in Duitsland wordt geproduceerd. Zij willen waar voor hen geld krijgen en de hogere prijs nemen ze voor lief.. In de jaren ’70 en ’80 hadden respectabele Europese elektronica firma’s geprobeerd hen klanten te beduvelen. Zij plakten hen dure naam aan producten die in derde wereldlanden werden geproduceerd. Ze hebben het geweten!. De verkoop van hun producten is pijl snel gedaald. Wie herinnerd zich nog de Zwitserse LENCO of de Finse Salora? Zij bestaan nog, maar de allure van weleer is allang weg. Als gevolg van scandalen staat de reputatie van Duitse wagens nu al onder zware druk. Het vervaardigen van dure BMW’s en Opel’s buiten West Europa zal ze de kop kosten. Niemand halt het in zijn hoofd een BMW te kopen uit een fabriek in Mexico, Roemenie enz..

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat gaat allang niet meer op.
   Van de week had ik een Gibson Les Paul gitaar in mijn handen (2500 euro) made in USA, die van ze leven lang nooit de fabriek had mogen verlaten.
   Wat een waardeloze troep, nauwelijks afgewerkt.
   Ik heb hier het kleine broertje van Gibson staan, een Epiphone Les Paul (500 euro) made in China, van een schitterende kwaliteit.
   Daar is die Gibson uit de USA een berg troep bij.

   Like

 11. Piet Karbiet zegt:

  Nou, een BMW in elkaar gezet door Syrische apothekers koop ik liever niet.

  Like

 12. Wolf zegt:

  Geeft NIX! Dat vuile FNV van die half dooie PvdA krijgt in ieder geval niet hun zin zoals die vreselijk griezelige linksmensjes altijd gewend zijn, heerlijk. En dat BMW loopt aan de linkse leiband van wijf Merkel. 2 vliegen in 1 klap dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s