Juist over de politieke islam bleef Kaag oorverdovend stil

Screenshot_415

(Door: Erdal Balci)

Sigrid Kaag wil meer geluid horen. In de Abel Herzberglezing, die ze afgelopen zondag hield, maakte de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking zich sterk voor meer solidariteit met de medemens en riep iedereen op om in dat opzicht minder stil te zijn. Ik schrijf dit stuk om haar een hart onder de riem te steken en de lezer in alle bescheidenheid te wijzen op een voorval waarbij het helemaal niet zo stil was en haar ministeriële oren de oorverdovende kreten hebben genegeerd.

Het is inderdaad erg stil. Om te beginnen bij haar eigen D66. De partij met diepe seculiere wortels stroomt de laatste jaren onder het mom van ‘religie is geen taboe meer bij D66’ als het meest verse water in de watergang. Eerder werd de PvdA al meegevoerd, en is inmiddels opgeslokt door het moeras van de door religie ingegeven politiek.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, Iran, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Juist over de politieke islam bleef Kaag oorverdovend stil

 1. Ruud zegt:

  Sorry baardman, ik kom net onder de douche vandaan……………………

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Is ze ook solidair met autochtonen, die (en hun families) het land hebben opgebouwd?

  Geliked door 2 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Religie is geen taboe meer bij D66, om de deur open te zetten voor islam. Dat snapt toch iedereen.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  D66 zou moeite hebben met het conservatieve Christendom? Kom nou, het gehele Christendom is daar taboe, en inderdaad, de radicale islam niet, want die moet de tijd krijgen om te emanciperen. Geloof je het zelf? Ik niet!

  Like

  • Thom zegt:

   Er is niks nieuws onder de zon. De terreurmoslims onder leiding van Khomeiny hebben in iran met de communisten van Tudeh de regering van de sjah omvergeworpen. Als dank kregen ze daarna een strop om hun nek. D’66-ers zouden moeten weten wat hun te wachten staat.

   Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Leon de Winter was zeer kritisch in zijn column in De Telegraaf.
  Elsevier spreekt van “een bak vol met cliches”. http://www.elsevier.nl

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Wie is Kaag , die linkse of die rechtse …..Och nu zie ik het….die rechtse heeft een baard Kaag heeft zich juist geschoren

  Like

 7. bozeoudeman zegt:

  De beste verdediging is de aanval en dat begrijpen de fascistische globalisten prima. Zij zijn zielig, zij worden gediscrimineerd, zij voelen zich hier niet (meer) thuis, et cetera, terwijl zij met steeds meer hier komen, twee miljoen, drie miljoen straks, tien miljoen en dan moeten wij, oorspronkelijke Nederlanders het niet in onze kop halen om dan te stellen dat wij gediscrimineerd worden, dat hebben de heren van de Kuzu partij al duidelijk genaakt, donder maar op! Wakker worden Nederland, wakker worden Europa als wij geen nieuw Indonesië willen worden.

  Like

 8. Jeanette K zegt:

  Er bestaat geen politieke- of gematigde islam.
  Gematigde moslims bestaan ook niet.
  Islam = islam, punt, einde oefening.

  Like

 9. fleckie zegt:

  CIDI: LAATSTE. kans om aan te melden’, 10 oktober a.s.’DAVID COLLIER:’ UNDERCOVER ..BIJ …BDS.’ .. …………..”We zijn tegen een JOODSE staat in welke vorm dan ook in welk deel van Palestina”, dat zei OMAR. BERGHOUTI ,oprichter v.d. BDS-beweging ‘De Boycot’. Desinvesteringen en Sanctiebeweging streeft naar een compleet. Isolement van Israel. Het doel? Het einde van Israel als Joodse staat.,: betreft de onthulling van de antisemitische leugens van antizionistische activisten. …………..WOENSDAG 10 oktober , 19.30u , Amsterdam,: U ontvangt de exacte lokatie na aanmelding . Kosten: Vrienden gratis, geinteresseerden €5,- ( contant te betalen aan de deur. …….aanmelden: via cidi@cidi.nl. Of 70-3646862. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s