AfD-bashing van de “Centrale Raad van de Joden”: Nu zullen veel Joden pas echt op de AfD gaan stemmen

Screenshot_437

(Vertaling: E.J. Bron)

Onder de in ongedifferentieerde, valse indrukken wekkende kop “Joden keren zich tegen de AfD” schrijft de “Stuttgarter Nachrichten”: “Joodse leden van de AfD willen een eigen groepering oprichten. Nu waarschuwen de grote joodse organisaties: de AfD zou noch een partij voor Joden noch voor democraten überhaupt.”

philosophia perennis

Uitgangspunt voor het krantenartikel is een standpuntbepaling van de zogenaamde “Centrale Raad van de Joden”, die geenszins voor “DE Joden” in Duitsland spreekt, en enkele onbeduidende kleinere verenigingen. Onder de titel “Stellingname van een humanist” heeft Maximilian Rothermel, de voormalige voorzitter van de integratiestuurgroep in Augsburg, die verleden jaar op grond van zijn islamkritiek voor krantenkoppen zorgde, de volgende briljante tekst geschreven:

Mijn grootvader en zijn broer konden zichzelf in 1938 nog in veiligheid brengen en verlieten hun vaderland, Duitsland. Hun ouders hebben ze nooit meer gezien, want die werden in 1940 door de nationaalsocialisten weggesleept en in 1942 vermoord. Geen graf, geen herinnering, behalve een struikelsteen in Hamburg en de namen in Yad Vashem.

Ik ben in 1967 geboren, sinds 1972 in Duitsland, sinds 1978 Duits staatsburger en ben nu in het jaar 2018 bang. Waarom?

DITIB en de Groenen beschuldigden mij van Islamofobie en Israël-propaganda

Nu maak ik voor de eerste keer in mijn leven “haat op Joden” mee, ook tegen mij gericht. Met deze haat werd ik voor het eerst geconfronteerd, toen ik als voorzitter van de integratiestuurgroep in Augsburg in het jaar 2017 over de islam wilde spreken. Intern en extern.

Vertegenwoordigers van de DITIB sloten een bondgenootschap met de Groenen en beschuldigden me van “Islamofobie” en “Israël-propaganda”. De beide agitators werden geflankeerd door het stadsbestuur (CSU).

Toen ik daarna ook nog weigerde om actief te worden bij een “demonstratie” tegen een in Duitsland democratisch gekozen landelijke politieke partij, die hier in Augsburg haar partijdag had gehouden, werd er een gewelddadig front tegen mij en mijn migrantenondersteuners gevormd.

Wanneer Turkse agnostici uitgescholden worden voor racisten

Wij, orthodoxe christenen, Aramese christenen, Turkse agnostici, Iraanse dissidenten, Afghaanse atheïsten, Oriëntaalse Joden, christelijke Afrikanen, Asjkenazische Europeanen, Sefardische immigranten… wij werden “islamofobe racisten” genoemd.

Politici gingen in een grote boog om ons heen. Wij werden ongemakkelijk. Alleen de antifascistische en antiracistische leden van de linkervleugel van de AfD en de leden van het grote midden van de AfD boden ons eerlijk, authentiek en waarachtig een politiek en maatschappelijk thuis aan.

Daar leerden we heel veel migranten en “bontgekleurde mensen” kennen, die niet voldoen aan het cliché van het “typische AfD-lid”: jazzmuzikanten, kunstenaars, leraren, dansers, theatermensen, journalisten, huisvrouwen, acteurs, intellectuelen, ex-CDU´ers, ex-CSU´ers, ex-Groenen, ex-FDP´ers, ex-Linke… maar geen ex-NPD´ers en geen ex-Republikaner… christenen, Joden, ex-moslims, liberale hervormingsmoslims, agnostici, atheïsten, Hindoes, Sikhs, boeddhisten, “blanken”, “zwarten”, migranten, leerlingen van de “Hauptschule”, examenkandidaten, academici, wetenschappers, hartelijke, humoristische, nadenkende, empathische, meevoelende mensen.

De AfD als grote kans: patriotten, democraten, kosmopolieten, humanisten…

Patriotten, democraten, kosmopolieten, humanisten… verenigd om een jonge partij een profiel te geven en om samen tegen de voormalige bondgenoten van de NSDAP te strijden, in zelfverdediging, tegen de rechtsopvolgers van Mohammed Amin al-Husseini en zijn geloofsgenoten.

Om samen tegen het fascisme te strijden, in zelfverdediging en in de rechtvaardigende noodtoestand, tegen een bijna oppermachtige vijand en zijn handlangers. Fascisme is fascisme, of dit nu links-extreem, rechts-extreem of islamitisch is.

Ja, er zitten helaas “nazi´s” en “Jodenhaters” bij de AfD, net zoals in alle andere Duitse partijen ook, alleen zijn er bij de AfD hoogstwaarschijnlijk veel minder “nazi´s en Jodenhaters” dan in de andere partijen. Datzelfde geldt voor “racisten”.

Mensen als Serge Menga, Feroz Khan, Imad Karim en vele anderen worden niet door AfD-mensen aangevallen en bedreigd, maar door Groenen, linksen en moslims.

Dezelfde ervaring moest ik in Augsburg meemaken.

Op straat bespuugd en geslagen

Het gemeenteraadslid Markus Beyerbach wordt bijvoorbeeld op straat beledigd, bedreigd, bespuugd en geslagen. Door linksen, Groenen, moslims en door echte nazi´s.

De fantastische vrouw Ingrid Maier-Kilian wordt zelfs bij haar privéwoning lastiggevallen.

Dat is allemaal het directe gevolg van het “AfD-bashen” door de media. Dat is vernederend en treurig. Van een “gemengd” echtpaar in Noord-Duitsland, hij AfD, zij SPD, werden de ramen van hun auto ingeslagen en een steen door het gesloten raam van de kinderkamer gegooid. Dat zijn bewijsbare feiten. Ook dat is een direct gevolg van het AfD bashen.

De grote Duitstalige joodse verenigingen nemen deel aan het bashen

Bijna alle grote joodse verenigingen van de Duitstalige Joden nemen actief deel aan dit bashen. Dat is beschamend, treurig, vernederend en antidemocratisch. Ik ben geschokt, droevig, boos, sprakeloos en beschaamd. Want de Duitse joden weten natuurlijk dat geen enkele “joodse vereniging”, geen enkele groep joodse lobbyisten kan spreken voor alle Duitse Joden.

Want gelukkig telt in het Jodendom het individu en zijn vrijheid meer dan het collectief, vooral in het humanistische Jodendom.

De Duitse joden in de AfD zullen de AfD mede vormgeven en verrijken. Wat deze “verenigingen” ook zeggen of schrijven.

Maar bij de niet-joodse bevolking, en die is de doelgroep van de hierboven genoemde boodschap van de “politieke en verenigingsjoden”, werkt deze boodschap zoals hij bedoeld is: als nog een wanhopige poging om met onzuivere en antidemocratische middelen alle kiezers van een partij zwart te maken.

Nu zullen nog meer Joden pas echt op de AfD gaan stemmen

En zodoende bereikt het doel van deze boodschap het tegendeel: meer kiezers voor de AfD… Ook Joden en van Joden afkomstige mensen.

De wanhoop van de gevestigde partijen is nu merkbaar, als een sterke geur. Het Duitse volk staat nu op. Joden, christenen, ex-moslims, atheïsten, agnostici, Hindoes, boeddhisten, democraten, humanisten, kosmopolieten, homoseksuelen, heteroseksuelen… ja, en ook jazzmuzikanten, hand in hand tegen elk fascisme, hand in hand, in de AfD en met de AfD.

Bang moeten nu weldra gelukkig alleen maar de echte fascisten zijn. Om het even tot welke partij ze behoren…

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op AfD-bashing van de “Centrale Raad van de Joden”: Nu zullen veel Joden pas echt op de AfD gaan stemmen

 1. Pingback: AfD-bashing van de “Centrale Raad van de Joden”: Nu zullen veel Joden pas echt op de AfD gaan stemmen | toodlessss

 2. delamontagne zegt:

  De Partij “AfD” in Duitsland wordt door meer en meer Duitse Joden beschouwt als een Dam tegen de islamitische bedreiging.

  De AfD is de enige Duitse politieke Partij die heeft verklaard dat de HAAT tegen de Joden onafscheidelijk is van de islam en de moslims verkondigen luidkeels dat dit dogma onverenigbaar is met de Duitse grondwet…………..
  Dit is ook het standpunt van Dimitri Schulz, Joodse afgevaardigde van de AfD…….
  http://www.fdesouche.com/1083683-allemagne-le-parti-afd-considere-comme-un-rempart-contre-la-menace-islamique-en-europe-par-de-plus-en-plus-de-juifs

  Financial Times

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De dochter van Marine le Pen aangevallen.

  De Parijse Krant “Le Parisien” schrijft dat een van de dochters van Marine le Pen, voorzitster van de Partij “Rassemblement National”, het slachtoffer is geworden van agressie in de nacht van Donderdag op Vrijdag jongstleden.
  Dit gebeurde in Paris West, Nanterre toen de jonge vrouw van 19 jaar oud met haar neef van 18 door 2 individuën werden aangevallen voordat de Politie tussenbeide kon komen.
  De dochter van Marine kreeg verschillende vuistslagen evenals haar neef.
  De 2 verdachten van 32 en 47 jaar oud werden aangehouden.
  De reden van de agressie zijn voor-als-nog ONBEKEND, aldus de politie.

  ACTU.ORANGE.FR
  https://actu.orange.fr/france/la-fille-de-marine-le-pen-agressee-magic-CNT00000179AEf.html

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Gelukkig is de dochter van Marine Le Pen geen “gevluchte” moslima. In dat geval kreeg ze ook nog Macron op bezoek.

   Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Misschien wisten de aanvallers niet eens wie ze waren maar wilden simpelweg een stel aanvallen

   Like

  • droevige mof zegt:

   De Nederlandse Centrum Democraten werden in de jaren tachtig opgejaagd zoals de konijnen. Ze werden mishandeld, geslagen en het hotel waar ze samenkwamen, werd in brand gestoken. Wat hadden de Centrum Democraten slecht gedaan? Deze kleine partij zei heel vroeg wat in onze tijd PVV, FN en AfD zeggen. Maar dit wordt ook vandaag nog bestraft met ” positief ” racisme, discriminatie en baanverlies, zo niet erger.
   (“AndereTijden ” op youtube heeft een retrospectief)

   Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    Dader? o.a. het geachte kamerlid Duyvandak met zijn ondergrondse gewelddadige club handlangers

    Like

 4. Jan zegt:

  De Centrale Raad voor Joden in Duitsland is net zo hypocriet als J-Street in Amerika, schelden op iedereen die een andere visie heeft dan die land- en volksverraders

  Like

 5. Pingback: Moslims in de AfD: Wat heeft Beatrix von Storch werkelijk gezegd? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s