België: De eerste islamitische staat in Europa

Screenshot_422

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Het Franse acroniem voor de Belgische “ISLAM-partij” staat voor “integriteit, solidariteit, vrijheid, authenticiteit, moraal”. De leiders van de “ISLAM-partij” willen België blijkbaar in een islamitische staat veranderen. Ze noemen het “islamistische democratie” en hebben een streefdatum vastgelegd: 2030.

Gatestone Institute

Volgens het Franse tijdschrift “Causeur” is het programma “verwarrend eenvoudig: vervang alle burger- en strafwetboeken door de sharia. Punt”. De aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen 2012 in het leven geroepen “ISLAM-partij” behaalde onmiddellijk een indrukwekkend resultaat. Haar percentages zijn alarmerend.

Het effect van deze nieuwe partij, aldus Michaël Privot, islamdeskundige, en Sebastien Boussois, politicoloog, zou de “implosie van de sociaal-maatschappelijke instelling” kunnen zijn. enkele Belgische politici, zoals Richard Miller, pleiten nu voor een verbod op de “ISLAM-partij”.

Het Franse weekblad “Le Point” omschrijft de plannen van de “ISLAM-partij”: ze wil graag “laster verhinderen door casino´s, speelhallen en gokkantoren en de loterij te verbieden”. Behalve de toestemming van het dragen van de islamitische hoofddoek op school en een overeenkomst over de islamitische religieuze feestdagen wil de partij dat alle scholen in België halal-vlees in de schoolmenu´s aanbieden. Redouane Ahrouch, een van de drie oprichters van de partij, stelde bovendien voor om mannen en vrouwen in het openbaar vervoer van elkaar te scheiden. Ahrouch behoorde in de jaren-´90 tot het Belgisch Islamitisch Centrum, een broeinest van het islamitisch fundamentalisme, waar kandidaten voor de jihad in Afghanistan en Irak gerekruteerd werden.

De “ISLAM”-partij weet dat de demografie aan haar kant staat. Ahrouch heeft gezegd: “Over 12 jaar zal Brussel overwegend uit moslims bestaan.” Bij de komende verkiezingen in België zal de “ISLAM-partij” in 28 gemeenten kandidaten opstellen. Op het eerste gezicht lijkt dat in vergelijking met 589 Belgische gemeenten belachelijk, maar het toont de vooruitgang en de ambities van deze nieuwe partij. In Brussel zal de partij op 14 van de 19 lijsten vertegenwoordigd zijn.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom de Socialistische Partij nu de opkomst van de “ISLAM-partij” vreest. In het jaar 2012 lukte het de partij, toen zij in slechts drie Brusselse districten kandidaten opstelde, in twee daarvan (Molenbeek en Anderlecht) te winnen en in Brussel-City maar nipt te verliezen.

Twee jaar later, bij de parlementsverkiezingen in 2014, probeerde de “ISLAM-partij” haar basis in twee kieskringen, Brussel-City en Luik, uit te breiden. Opnieuw waren de resultaten indrukwekkend voor een partij, die voorstander is van de invoering van de sharia, het islamitisch recht, in België. In Brussel kreeg zij 9.421 stemmen (bijna 2%).

Deze politieke beweging begon blijkbaar in Molenbeek, de “slangenkuil van de Belgische radicalen”, “een broeinest van mensen die rekruteren voor ISIS”. Jihadisten daar planden blijkbaar terreuraanslagen in heel Europa en zelfs in Afghanistan. De Franse schrijver Éric Zemmour stelde voor de grap voor dat Frankrijk in plaats van Raqqa in Syrië beter “Molenbeek zou moeten bombarderen”. Op dit moment zijn in molenbeek 21 van de 46 gemeenteambtenaren moslims.

“De Europese hoofdstad”, schreef “Le Figaro”, “zal over twintig jaar islamitisch zijn”.

“Bijna een derde deel van de Brusselse bevolking is al islamitisch”, aldus Olivier Servais, socioloog aan de Katholieke Universiteit Leuven. “De praktiserende moslims zouden op grond van hun hoge geboortecijfer over vijftien tot twintig jaar de meerderheid moeten zijn. Sinds 2001… is Mohammed de meest gebruikelijke naam voor een in Brussel geboren jongen.”

De “ISLAM-partij” is actief in een gunstig milieu. Volgens de burgemeester van Brussel, Yvan Mayeur, zijn nu alle moskeeën in de Europese hoofdstad “in handen van de Salafisten”. Enkele maanden geleden heeft de Belgische regering een einde gemaakt aan de langdurige verhuur van de grootste en oudste moskee van het land, de Grote Moskee van Brussel, aan de Saoedische Koninklijke familie, “als deel van datgene, aldus ambtenaren, wat een poging zou zijn om de radicalisering te bestrijden”. Ambtenaren zeggen dat de moskee een “broeinest voor extremisme” zou zijn.

Uit een vertrouwelijk rapport van vorig jaar bleek dat de politie in Molenbeek 51 organisaties verdenkt van contacten met het jihadisme.

Misschien wordt het tijd dat het slaperige België wakker wordt?

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Door: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, provoceren, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op België: De eerste islamitische staat in Europa

 1. jack black zegt:

  Japan !
  126 miljoen inwonwers !
  Buitenlandse gelukzoekers : ca. 1800 !
  Waarvan de helft op hun uitwijzng wacht !
  Het is zo eenvoudig wanneer je de wet aanpast !
  Waar wachten we nog op ?

  Geliked door 3 people

  • Elisah zegt:

   Zojuist de herhaling van Tokidoki aflevering 3 gekeken, een serie over Japan gemaakt door Paulien Cornelisse, en zeer interessant om te bekijken. Japan is trots op de eigen cultuur en laat niet over zich heenlopen, daar kunnen we dus nog wat van leren.

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Hear,hear …..Leve lang het Keizerrijk Nippon DAI. [Groot Japan]

   Like

 2. Republikein zegt:

  Ze zijn net zo onnozel als hier maar wel chauvinistisch als het om de noorderburen gaat, zie de sport, en alles rood, eigen identiteit ontbreekt, uitzonderlingen daargelaten, zie Schild&Vrienden, Flip de Winter.

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ze zullen snel iets “onpopulairs” moeten doen, anders is het over en uit voor België en zitten wij tijdelijk opgescheept met een moslim staat aan onze zuidgrens. Duitsland is al volledig besmet met islam, dus daar komt ook trammelant als er moslim-vijandige maatregelen worden genomen. De politie is geïnfilteerd, zo ook het leger. Dus…zegt u het maar.

  Geliked door 2 people

  • Benesha zegt:

   België zal niet eerder een moslimstaat zijn dan Nederland, Zweden, Frankrijk of Duitsland. Het is voor al deze landen eigenlijk al te laat en het enige wat de niet gevluchte Europeanen zal resten is bekeren of dhimmislaaf worden. Mensen doen er goed aan toch stilletjesaan over een plan B na te denken.

   Like

 4. Jade zegt:

  Gecondoleerd België…
  Zo te zien komt het niet meer goed.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Dit komt ervan als je niet optreedt tegen islampartijen die als enig doel hebben om de democratie van een land ‘met de grond gelijk te maken’ en de shariawetten wil invoeren.
  De islam wil domineren in heel Europa, en het is aan ons, westerse mensen, om dit te verhinderen.

  Gescheiden in de bus, aparte loketten in stadhuizen, aparte jongens- en meisjesscholen…., bedenk het maar.
  De apartheid in Zuid-Afrika werd ooit afgeschaft (hoewel het daar nu weer opleeft), maar wij worden meer dan 1000 jaar in de tijd teruggeworpen als de islam het ooit in heel Europa voor het zeggen krijgt.

  Europa, word wakker!! Er dreigt een enorm gevaar!

  Geliked door 1 persoon

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Dat staat nederland ook te wachten. Ene meneer Donner, gepensioneerd onderkoning van nederland zei het al in een tv.uitzending : “Als de kiezers de sharia ingevoerd willen zien, dan gebeurt dat ook”. Niet een letterlijk citaat maar woorden van gelijke strekking. Zo zie je maar dat ook in de nl.politiek wordt gewerkt aan de ondergang van nederland, het werk vordert gestaag, de politici zijn daar zeer tevreden over, behalve de PVV natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 7. jack black zegt:

  Den Haag – 50Plus moet een gedragscode instellen om onderling moddergooien in de toekomst te voorkomen. Daarvoor pleit partijvoorzitter Geert Dales vandaag in een interview met De Telegraaf. De preses denkt aan een ’paarse code’, conform de partijkleur van 50Plus, als onderdeel van het eigen integriteitsbeleid ! ???????

  Het is wie bei Facebook !
  De ban in wanneer je een eigen mening hebt !
  Doei ! 50+ Stemmetjes !
  Nu 50 – Stemmetjes !

  Geliked door 1 persoon

 8. boorzalf zegt:

  In België kunnen ze er alleen nog maar van dromen, tja, die goeie ouwe tijd in Brussel.

  Like

 9. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat wij in Vlaanderen die lafaards die ons opzadelen met die ellende zwaar gaan straffen, zeer zwaar zodat ze nooit meer schade kunnen aanrichten.
  Voor ons is er maar één gouden regel en dat is “islam moet verboden en verdreven worden in Vlaanderen en liefst in heel Europa” liefst zonder geweld maar als de barbaren er behoefte aan hebben krijgen ze het met geweld want die zwijnerij moet eruit.

  Like

  • Benesha zegt:

   Het is te laat Jean. Zonder burgeroorlog, waar ik geen voorstander van ben en aan beide kanten veel slachtoffers zou eisen, krijg je de islam niet meer uit Europa. De rest is demografie en geboortecijfers…en dan weet je dat het over 15-20 jaar voorbij is. Vechten zie ik de sneeuwvlokjes in West Europa sowieso niet doen.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zonder geweld zal het nooit gaan, want geweld is de basis van de islam.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Maak tabakswaren gratis, het vermindert de vruchtbaarheid en tekorten van de pensioenkas.

  Like

 11. T.Troubadour zegt:

  België het voorland van Nederland

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  ….Belgie; De eerste islamitische staat in Europa….Die twijfelachtige eer komt niet Belgie maar Zweden toe, onze noorderbuur. In het oosten staat Duitsland op omvallen, en in het westen Engeland, mogelijk ook Frankrijk. Wij zitten er precies tussen in. Hier in Nederland zitten ook 2,5 miljoen moslims, maar daar word veel minder over geschreven dan over die moslims in Duitsland, en nu dus in Belgie. In Nederland gaat alles met weinig ruchtbaarheid. Ooit moesten we zo maar opeens vernemen dat Nederlandse scholieren verplicht werden gesteld om kennis te gaan maken met de moskee, en om daar op hun knieen te gaan leren bidden tot allah. Als de islamisering van west Europa bijna een voldongen feit is, waarom blijft Nederland dan onderbelicht. Hier vonden nog steeds geen aanslagen plaats en wil de geheime dienst ons doen voorkomen dat ze nog beter werk kunnen verrichten als de Mossad. De Russische geheime dienst werd als knullig weggezet. Ik denk eerder dat alles in scene werd gezet voor het oog van het kerkvolk !

  Like

 13. Wolf zegt:

  Ze missen een sterke en krachtige leider. Gelukkig zijn wij Gezegend met Dhr.Geert Wilders!!!

  Like

 14. Willem Sterk zegt:

  Toen ik op de middelbare school zat was er geen sprake van moslims of islam. Nu 50 jaar later is ons land en de rest van Europa bijna geheel overgeleverd aan de islam. Ik vind het schokkend, de sluipende jihad gaat ons de das omdoen, de naieviteit van onze leiders/ of misleiders, als ze het weten, is te erg voor woorden. De enige oplossing is gedwongen deportatie en dat zal enorme weerstand veroorzaken met als gevolg, geweld en waarschijnlijk burgeroorlog. Het lijkt onvermijdelijk.

  Like

 15. Hendrik zegt:

  Hoe is het mogelijk dat in landen die beweren dat democratie zo belangrijk is, het mogelijk is dat er partijen bestaan die de sharia willen invoeren, wat bij voldoende stemmen zou betekenen dat de democratie afgeschaft wordt. Dat kan alleen als je politici oliedom zijn……………islam verbieden!

  Geliked door 1 persoon

 16. scherpschutter1943 zegt:

  De gemiddelde nederlander zit met een pot bier op de bank voetbal te kijken. Die vecht echt niet, die wacht tot de Amerikanen hem komen bevrijden. Dit keer kan de gemiddelde nederlander dat helemaal vergeten. Terecht.

  Like

 17. fleckie zegt:

  BEGIEN…….: ‘ BELGIENS Atomwachter wollen Transparanz. ‘ …….t.t, WEST Deu.Rundfunk, no. 117’ do.11.10.2018…… Die Belgische Atombehorde FANC will kunftig offensiever kommunizieren. Man werde nicht mehr sicherheitsrelevante Vorkommisse in Atomkraftwerken mitteilen, sagte Generaldirektor Frank Hardeman am Mittwoch in Brussel……..Stattdessen kundigte er eine ” proactieve Kommunikation ” an. Zudem SOLLTE enger mit den zustandigen auslandischen Behorden zusammengearbeit werden. Speziell die wegen zahlloser Risse beruchtigten Atomkraftwerke TIHANGE 2 und DOEL 3 bezeichnete Hardeman allerdings als “sicher”.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s