Destabilisering van Duitsland: Ook de criminele Arabierenclans kwamen als “vluchtelingen”

Screenshot_421

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Het geweld en de criminaliteit van Arabierenclans hebben zo´n omvang aangenomen, dat zelfs de mainstream media ze niet langer kunnen verzwijgen. Maar nog altijd verzwijgen de “kwaliteitsmedia” een explosieve achtergrond; ooit kwamen de Arabierenclans ook als vluchtelingen Duitsland binnen. Dit is een omstandigheid, die de baanbrekende destabilisering van Duitsland door de huidige ongecontroleerde massa-immigratie duidelijk maakt.

philosophia perennis

Al in de jaren-´70 en de jaren-´80 was Duitsland het doel van een enorme migratie uit het Midden-Oosten. De politiek en de media waren dus heel goed op de hoogte met de gevolgen van een islamitische massa-immigratie uit het Midden-Oosten: parallelsamenlevingen, “eer”-moorden, veelplegers, afwijzing van het geweldsmonopolie van de staat, islamitische scheidsrechters, islamisering en radicalisering evenals een toenemende groep die de sharia heel openlijk boven de grondwet plaatst. Ondanks deze bekende effecten bedekt de mainstream de bevolking al drie jaar lang met een alomtegenwoordige “Refugees Welcome”-campagne. Critici van deze massa-immigratie worden bestreden zoals in autoritaire landen, monddood gehouden en maatschappelijk buitengesloten.

En dat, hoewel de lijst van misdaden van de clans van de eerste islamitische immigratiegolf schrikbarend is: drugshandel met heroïne, cocaïne en cannabis, mensenhandel, prostitutie, gedwongen prostitutie, souteneurschap, inbraak, heling, illegaal gokken, geweldsdelicten, steekpartijen, moord in opdracht en schietpartijen. Ook de spectaculaire overval op het “Kaufhaus des Westens” in het centrum van Berlijn komt voor hun rekening.

Het geweld van de Arabierenclans zorgde voor het ontstaan van No-Go-Areas

Als onder een loep kun je de toekomstige ontwikkeling van Duitsland in Berlijn observeren. Veel ontwikkelingen in de afgelopen decennia zijn begonnen in de metropool met 3,5 miljoen inwoners. Een ongecontroleerde immigratie uit Turkije en Libanon in de jaren-´80 leidde tot het ontstaan van islamitische parallelsamenlevingen en de vorming van criminele Turkse, Libanese en Palestijnse clans. De volgende stap bestond uit de bezetting van de openbare ruimte door deze clans, de No-Go-Areas ontstonden. Op deze “criminaliteit belaste plekken”, aldus de omschrijving van de autoriteiten voor het verlies van het geweldsmonopolie van de staat, is geweld aan de orde van de dag. Iedereen kan daar de dupe worden, zowel buren als toevallige voorbijgangers. Een kleinigheid, het spreekwoordelijke “Wat kijk jij!?”, is hier al voldoende om levensgevaarlijk gewond en vermoord te worden.

In vele stadsdelen is de volgende, het finale niveau van de escalatie al te zien. In deze zones wordt doelbewust jacht gemaakt op “geüniformeerden”, die men beschouwt als de gehate vertegenwoordigers van de staat: van de postbode via de stadswachten, het ambulancepersoneel en brandweerlieden tot aan politieagenten toe. In Frankrijk, België, Engeland en Zweden zijn de eerste stadsdelen veranderd in regelrechte oorlogszones. Na aanvallen met handgranaten en Kalasjnikovs evenals doelgerichte moordaanslagen op politieagenten worden in deze No-Go-Areas zwaarbewapende speciale eenheden van de politie en het leger ingezet. Zulke ontwikkelingen kunnen we ook in Duitsland verwachten. Nu al patrouilleren zwaarbewapende eenheden van de mobiele eenheid op bijzonder bedreigde plaatsen, zoals in Duisburg-Marxloh en de Kölner Ring. De normale patrouilleagenten zijn op deze plaatsen hopeloos in de minderheid.

Door de massa-immigratie ontstaan nog meer criminele clans

Alleen al in de afgelopen 3 jaar zijn er tot 1,5 miljoen “vluchtelingen” Duitsland binnengekomen. Als je de in de asielstatistieken weggelaten ongeveer 300.000 personen meerekent, die als gevolg van de “familiehereniging”eveneens naar Duitsland kwamen, neemt het aantal al tot 1,8 miljoen toe. Deze immigratiegolf bestaat voor bijna twee derde deel uit mannen, waarvan de overwegende meerderheid islamitisch en vrouwen verachtend is gesocialiseerd.

Als je kijkt naar de oorsprongen van deze clans en je dan de aanhoudende massa-immigratie uit de Arabische regio voor ogen houdt, wordt duidelijk dat Duitsland direct voor een baanbrekende misdaadgolf staat. Woonden er in 1960 maar 1500 Turken in de Bondsrepubliek Duitsland, dan zijn dat er nu 3,5 miljoen van Turkse afkomst geworden. Deze ontwikkelingen zouden met het oog op de voortgaande “familiehereniging voor vluchtelingen” en de aanhoudende immigratie iedere burger moeten alarmeren. De “Mhallamiye-Koerden”, een Arabisch sprekende volksgroep, zijn afkomstig uit tot vijftig dorpen in Zuidoost-Anatolië (Turkije), direct aan de Syrische grens gelegen. De honderdduizenden Syrische mannen, die mevrouw Merkel naar Duitsland heeft uitgenodigd, zijn gewoon afkomstig uit deze gebieden van de criminele clans. Landsgrenzen zijn in dit deel van de wereld niet beslissend, maar het lidmaatschap van de stam en de clan. In zoverre krijgen de Arabische clans door de huidige vluchtelingencrisis een enorme personele groei.

Deze problematische grote families worden weliswaar terecht Arabierenclans genoemd, ze zijn echter van Turkse komaf. Hun ware Turkse afkomst hebben ze echter doelbewust versluierd door direct na binnenkomst in Duitsland hun identiteitspapieren te vernietigen. Politieagenten vonden destijds op de luchthavens Frankfurt am Main en Berlin-Schönefeld tienduizenden Turkse paspoorten, die door deze groep opzettelijk waren weggegooid. De zodoende door betaalde mensensmokkelaars geïnstrueerde “vluchtelingen” misleiden met deze simpele truc al decennia lang de Duitse staat. Omdat zij bij de daaropvolgende ondervraging Arabisch spraken, om hun Turkse afkomst te versluieren, verstrekken de autoriteiten hen nieuwe paspoorten, waarin als nationaliteit “onbekend” werd genoteerd. Deze leugens beschermden zelfs buitenlandse veelplegers en moordenaars tegen uitzetting. De staat beloonde dit criminele gedrag daarna ook nog met de zogenaamde oude zaken regeling en verklaarde duizenden van hen tot Duits staatsburger. Wat het bedoelde neveneffect had dat de delicten van deze bevolkingsgroep en hun kosten voortaan niet meer onder de rubriek “buitenlanders” werden geregistreerd, maar als “Duitse” delicten en ontvangers van sociale uitkeringen in de statistieken terechtkwamen.

Syrische clans zullen een nieuwe maffia vormen

Bovendien financiert de regering uit de sociale kassen vaak hun volledige levensonderhoud, die behalve de illegale inkomsten uit de criminaliteit de belangrijkste bron van inkomsten van deze clans is. Ook hier wordt een parallel tot de huidige chaotische situatie duidelijk. Elke Arabische immigrant wil op grond van Merkel´s voorkeursbehandeling alleen nog maar als Syriër geregistreerd worden. De ware herkomst wordt verzwegen, de echte identiteitspapieren worden weggegooid, of men koop gewoon valse Syrische papieren op de zwarte markt. Een latere uitzetting, na een afgewezen asielaanvraag of na zware delicten, lijkt daarmee voorgoed uitgesloten.

Je kunt er nu al van uitgaan dat op grond van het actuele falen van de politiek nog meer etnisch gestructureerde bendes de bevolking van Duitsland in het nauw zullen brengen. Daartoe behoren Noord-Afrikanen uit de Maghreb-landen – Marokko, Tunesië en Algerije – evenals zwarte Afrikanen, die zich vooral in Berlijn al aaneengesloten hebben tot bendes met meerdere honderden leden en behalve door drugshandel ook door een serie brutale roofovervallen en seksaanvallen zijn opgevallen. De aanhoudende massa-immigratie bereikt nu bijna de 2 miljoen, waarvan 1 miljoen mannen uit Arabisch-Afrikaanse landen. Gevreesd moet worden dat de actuele immigratiegolf een atoombom van “islamisme”, criminaliteit en geweld zal blijken te zijn, die tot een niet voor mogelijk gehouden destabilisering van de maatschappelijke orde zal leiden.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Destabilisering van Duitsland: Ook de criminele Arabierenclans kwamen als “vluchtelingen”

 1. paddekopje zegt:

  Parijs en Brussel idem, en ook Antwerpen, Amstrdam, Rotterdam, Den Haag, Venlo en ga zo maar door. Sommige nog net niet No-Go, anderen al enclaves waarin misdadigers volledig de macht hebben, gebonden door een ge,eenschappelijke haat tegen het “gastvolk”, de ongelovige honden.

  Het is niet te bevatten dat politici deze instroom stumuleren terwijl vanuit die instroom al openlijk onze dood word gepredikt en toegepast. Als autochtoon verbijsterd het mij dat de politiek en de pers zo wegkijkt en verzwijgt, met als resultaat dat de misdaad groeit met iedere immigrant. Het is geen probleem meer, het is de ondergang van onze cultuur en ergens komt er oorlog. Keulen was een proefballon, het zullen dorpen en winkelstraten zijn waar men in de toekkmost massaal komt plunderen, verkrachten en moorden. Met de weerloze autochtoon als slachtvee wachtend op klanten.

  Beheersbaar is het niet meer, enkel kan de politiek pogen zaken wat verder in de toekomst te schuiven. Voor het onbeschrijflijke verraad van eigen bevolking schieten woorden tekort.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Niet voor mogelijk gehouden sufkutten en andere academici.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ben in ongeduldige afwachting van een aanslag op merkel c.s. Misschien als het met messteken onherkenbaar verminkte lijk van merkel voor het rijksdaggebouw ligt, dat de rest van de duitse machthebbers dan ietsjes wakker worden, want, wie is de volgende?

  Geliked door 2 people

 4. BertG. zegt:

  Welke crimineel droomt hier nou niet van.
  Ongestraft de crimineel uithangen met je nieuwe valse ID in een ander land, en in je thuisland onder je eigen naam al je bezittingen houden/ verhuren.
  En de pakkans is 0,0 Want we hebben het nu over 2 verschillende personen in eens.
  Alleen de crimineel zelf kent de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Tja, het boek ” WAS WOLLEN DIE ARABER” van de …PERZISCHE schrijver F. HOVEYDA! waarin hij op de beginpagina al. WAARSCHUWT voor de haat TEGEN …HET AVONDLAND, ( zodoende het verval in gang zettend, ( van het AVONDLAND),……….heeft MEN deze waarschuwing, reeds in 1992 in de Duiyse, en de Franse taal. niet willen? Of kunnen? begrijpen? ( ondertussen denkend? “het zal wel niet ZO. erg zijn”? Of worden”?. Dat deze schrijver behoorlijk zijn nek uitgestoken heeft, krijgt men nu wel in de gaten! ( na ZOVEEL JAREN). Uitg.Knaur, Dld. Isbn3-426-04867-1, ……titel v.d.origenele uitgave in de Franse taal” Que veulent les Arabes? –1991 Editions First, PARIS ……, HOOFDSTUKKEN ….., pagina’s. ….inhoud:
  1….14 juli .1927-10 … Januar 1991…….7,
  2….. Wer sind die Araber? ……………….21.
  ….3……Was wollen die Araber?…………….44,
  ….4……Die Palastinenser-Frage oder……55………….das Saladin – Syndrom
  ….5……Der gerechte Despot…………………74,
  ….6……Was wollen die ” Fundementa-……83…………….listen?
  ….7……Der Arabische nationalismus…….101,
  ….8…….Die Arabische EINHEIT…………..130
  ….9…… Was will der Mann von der ………149……………. Strasse?
  ..10…… Was will die ..Intelligenz…………..160,
  ..11…….SCHULD undVERPFLICHTUNG 171……………. des Westens,
  ..12…… Das Gespenst der Verschworing 185.,
  ..13…….Der Wendepunkt im —————–200………zwolften …..Jahrhundert,
  ..14…….Die Widrigkeiten der Modernisie—225…………..rung,
  ..15…….Tradition und Entwicklung………….249,
  ..16…… Rendez-vous mit der Zukunft……..272, ……………………..ANMERKUNGEN ……………295
  *~*~*~*~~*~*~.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De enige oplossing zou zijn een gedwongen deportatie van deze lieden !!

  Like

 7. Piet Karbiet zegt:

  Om te janken. En wij wonen pal naast die criminele idioterie. U denkt toch niet dat die gasten zich aan onze grenzen en wetten zullen houden? Hebben ze al eerder aangetoond. Merkel voor een tribunaal bitte.

  Like

 8. Marinuslans zegt:

  Rassia and back home

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s