Integratie moslims in Europa OVERAL mislukt!

 

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM heeft 1400 jaar geleden de oorlog verklaard aan alles wat niet-islam is en wil alle staten en regeringen van deze aarde vernietigen die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de islam, ongeacht het land of het volk waarover hij regeert. Het doel van de islam is het opzetten van een staat op basis van zijn ideologie en programma en dat is de sharia (het eind van de ‘beschaving’). Kortom, de islam wil dat alle naties islamitische naties worden.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Integratie moslims in Europa OVERAL mislukt!

 1. Sabeltant zegt:

  Als we ons eigen land willen behouden is er maar één oplossing mogelijk. Radicaal stoppen met de islam. Een radicaal verbod op alles wat met de islam te maken heeft, wie zich er niet aan houdt kan vertrekken! Daarvoor is het noodzakelijk dat er partijen aan de macht komen die afrekenen met de islam.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste politici graven het massagraf voor de autochtone bevolking door de islam veelal tegen beter weten in te blijven faciliteren .Zij hebben bloed aan hun handen !
  Deze ratten zijn landverraders !

  Geliked door 5 people

 3. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/06/extreemlinkse-minister-vreest-de-toekomst-en-geeft-toe-dat-een-burgeroorlog-in-frankrijk-aanstaande-kan-zijn/

  Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn
  Gerard Collomb, de vertrekkende Franse minister van Binnenlandse Zaken, waarschuwde in zijn afscheidsrede voor de kritieke situatie in de buitenwijken van het land.

  De Franse professor Christian de Moliner beweerde zelfs dat Frankrijk zich in twee staten moest splitsen: Eén met de Franse wetgeving en één met de sharia voor het toenemend aantal moslims in het land.
  “We zullen nooit in staat zijn het radicale islamisme uit te roeien….. Hoewel we nog niet in een open oorlog zijn, hergroeperen de gelovigen van de profeet zich al in gebieden waar speciale regels gelden”, aldus de professor.

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/05/londens-conservatieve-burgemeesterskandidaat-niet-blanken-hebben-hun-wijken-in-rampgebieden-veranderd/

  Londen’s conservatieve burgemeesterskandidaat: niet-blanken hebben hun wijken in rampgebieden veranderd

  Geestesziekten, drugs, bendegeweld, criminaliteit als manier van leven, gevangenisstraf als norm, messen en geweren – dit is de standaard levensstijl van niet-blanken in Groot-Brittannië, onthult de kandidaat van de Britse conservatieve partij in Londen, de van oorsprong Jamaicaanse Shaun Bailey.

  http://newobserveronline.com/londons-tory-black-mayor-candidate-nonwhite-life-in-uk-a-disaster-zone/

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  De islam moet verboden en verdreven worden in onze westerse seculiere samenleving, die perverse zwijnerij hoort hier niet en nooit thuis.
  Elke politieker die dat weigert is een lafaard en verrader van onze westerse normen en waarden.

  Geliked door 3 people

 6. Leo 1 zegt:

  Integratie van moslims in Europa OVERAL mislukt
  Overrompeling door moslims in Europa OVERAL gelukt

  Geliked door 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  Het zijn de Europese leiders die dit allemaal faciliteren,om hun ideale wereld te creëren!
  Daar hebben ze de islam voor nodig.
  Om grote chaos en ellende te veroorzaken,door ons tegen elkaar op te zetten.
  En het lukt ze tot nu toe prima.
  We zijn al in vergevorderde staat.

  Geliked door 5 people

 8. ronjaspers zegt:

  De islamitische ” intergratie ” is mislukt,de islamitische “infiltratie” is een feit.

  Geliked door 2 people

 9. BigLJohn zegt:

  Leugenachtige begrippen; integratie, multicultureel, Nederland heeft drie grote godsdiensten; katholiek, Joods, islam. De islam hoort bij Nederland. Waarbij linksen de islam als de enige ware zien. Degenen die beetje bij beetje WEL moeten integreren zijn wijzelf, terwijl de rechten van een islamitische indringer in het Westen veel groter gemaakt zijn als die van de autochtone bevolkingen. Allemaal het werk van de E.U. politiek. In December gaat het er helemaal om spannen. Dan word er een verdrag ondertekend dat islamitische indringers tot goden verheft, en de autochtone bevolkingen tot untermensch maakt. We zijn met zijn allen in een verkeerde tijd en op de verkeerde plaats geboren. Hoe lang hebben we nog als dat allemaal zo door blijft gaan….

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Niet lang meer BigLJohn, je zag (zelfs op het journaal van de staatsomroep) wat er gebeurde bij de ULU moskee in Utrecht afgelopen vrijdag, 15 Pegida helden die werden gekogeld door islamitisch tuig en de politie moest capituleren: dus inpakken en wegwezen! Als er nu duizenden Nederlanders zouden opstaan om de normen en waarden van hun land te verdedigen en achter Pegida zouden staan zou misschien het tij nog kunnen keren, en zou dat tuig in de gaten krijgen dat we ons land niet zomaar laten verkwanselen. Ze lachen zich rot die islamieten ze krijgen alles voor elkaar omdat zij zich verenigen en hebben totaal geen respect voor de slappe zakken in dit land: we zijn al bezet! Pegida heeft alles gedaan en doet alles om onder de noemer: extreem rechts uit te komen en wordt nu eindelijk en terecht een anti-islam beweging genoemd en dat is wat het is! Ja er stonden maar 15 Pegida’s bij die moskee èn een dappere dame, die zich bij ons aansloot nadat ze na een aantal mislukte pogingen, eindelijk op de demonstratieplek kon komen “Hier zou heel Nederland moeten staan!” was haar bevinding, “Maar waar blijven ze??”

   Geliked door 2 people

   • BigLJohn zegt:

    Dat is nu de reden dat ik nooit mee ga demonstreren. Diegenen die je er op wil aanspreken lachen je vierkant uit (Overheid en moslims) en in jullie geval moest je zelfs het vege lijf redden. De enige optie die over blijft is gewapend verzet. Wil dat effect hebben, dan moeten ze er nu mee starten. Als West Europa een groot kalifaat is geworden zal ieder verzet zinloos blijken, getuige de vele, vele landen die al geislamiseerd zijn en die zich onmogelijk van het islamjuk konden bevrijden. De eerste bevrijdingsoorlog tegen islamieten in die landen of ons land moet ik nog zien komen.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Helena 7 oktober 2018 om 12:10

    Ondanks de goede bedoelingen: demonstraties zijn zinloos.

    Rutte & Co trekken zich totaal niets van ons aan en zijn alleen bezig om ‘het grote omvolkingsplan’ uit te voeren, waarbij zichzelf en passant lekker verrijken.
    Alleen een groot leger zwaarbewapende Nederlanders zou iets kunnen uitrichten tijdens een bestorming van de vergaderzaal van de ‘regenten’.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Sorry, maar mag ik er misschien op attenderen, dat de islam GEEN godsdienst of religie is.

   Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  In de eerste alinea kun je het woord ‘islam’ direct vervangen voor ‘socialisme’. Wie niet wijkt voor de westerse vorm van de islam, het socialisme, wordt vernietigd

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s