Totale asielchaos: Politie zoekt 450.000 buitenlanders

Screenshot_432

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering en het ministerie van Binnenlandse Zaken komen steeds meer onder druk te staan – Reden: totaal falen. In Duitsland wordt op dit moment door de politie naar in totaal 643.000 mensen gezocht, waaronder 450.000 buitenlanders. Op vragen van de AfD-fractie heeft de regering deze aantallen voor het eerst niet meer ontkend.

PI News (2)

Daarover verklaart de parlementair secretaris van de AfD-fractie, Jürgen Braun: “Dit is de uitdrukking van de totale overbelasting van de veiligheidsautoriteiten. Ons land lijdt onder de gevolgen van een evenzo niet weloverwogen als onverantwoordelijke grensopening.”

Tienduizenden Salafisten en bedreigers

De 450.000 buitenlanders worden gezocht om of gearresteerd te worden, om uitgezet te worden of om hun reden van verblijf vast te stellen – dat zijn voorzichtige minimale schattingen van veiligheidsdeskundigen. Jürgen Braun stelt vast: “Honderdduizenden buitenlanders zijn ondergedoken. Niemand weet waar ze zijn. Als zich ook maar enkelen van hen tot groepen aaneensluiten, zoals in de Oudejaarsnacht van Keulen, is dit met reguliere politiekrachten niet meer onder controle te houden.”

Op de zogenaamde “teldatum” 1 september 2017 stonden er al 280.000 buitenlanders bij de politie geregistreerd om gearresteerd te worden. Dat was al een stijging met ongeveer 140% in vergelijking met het jaar daarvoor. Tot september 2018 volgde een toename met bijna 300%.

Buitenlanders worden geregistreerd om opgespoord te worden als zij het land moeten verlaten, maar de autoriteiten hen niet kunnen vinden. Een woordvoerster van de Duitse federale recherche wees er echter op “dat een deel van de gezochte personen al zou zijn uitgezet”. Om hoeveel personen het gaat, deelde de federale recherche niet mee. Het aantal zou wel eens bescheiden kunnen zijn.

De Duitse regering is in bijna geen enkel antwoord direct ingegaan op de vragen van de AfD. Ze gaf echter indirect toe dat de repatriëring van afgewezen asielzoekers niet functioneert. De bewerking van veel zaken zou onmogelijk zijn, vluchten naar de thuislanden onuitvoerbaar. Daarover Jürgen Braun: “De autoriteiten vinden gewoon geen manieren om het asielbedrog te stoppen. De door de AfD al drie jaar lang geëiste controle van de Duitse grenzen is het meest effectieve en eenvoudige middel om een einde te maken aan deze chaos.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Totale asielchaos: Politie zoekt 450.000 buitenlanders

 1. Cathja zegt:

  Ik vraag me af waarvan al deze zoekgeraakte mensen leven. Op de één of andere manier zullen ze toch een onderkomen moeten hebben, en leefgeld. Krijgen ze een uitkering, dan zullen ze dat persoonlijk moeten ophalen.
  Duiken ze onder en verdwijnen ze in de criminaliteit, ook dan komt dat een keer uit. Als ze opgepakt worden bij een arrestatie, dan kan er vastgesteld worden met wie je te maken hebt.

  Ja, er wordt enorm gefraudeerd, en men gebruikt verschillende namen, maar een vingerafdruk zou direct ingevoerd moeten worden.

  Het is een blamage van jewelste dat ons buurland het zover heeft laten komen, en nog steeds de grenzen niet hermetisch afsluit. Dit is en blijft dweilen met de kraan open.
  Het gevaar wordt met de dag groter. Ook voor NL.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   De uitkering krijgen ze op de bank. Bij goedkeuring na aanvraag, krijgen ze ook een bankpas. En die zijn al jaren internationaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Is er in duitsland dan helemaal geen meldingsplicht, een contole of iets dergelijks, zodat bij niet komen opdagen en/of het niet op het juiste adres woonachtig zijn, de uitkering stopgezet kan worden?

    Like

   • Nemesis zegt:

    In principe is die er wel, maar de uitkeringsinstantie roept een enkele keer wel eens op, maar meestal doen die ook niks daar aan, Je mag toch niet aan die goudjongens komen van Merkel. Bovendien, als ze de uitkering binnen hebben, gaan ze er alleen nog maar heen met nog meer wensen en vorderingen en maken stampei, tot aan messen trekken en vechten aan toe.. Voor de rest kunnen ze gaan en staan waar ze willen.
    Hier is toch ook niet veel anders, denk maar aan die gasten die naar Syrie vertrokken, kregen hun uitkering gewoon doorbetaald op een enkeling na.

    Like

 2. Wolf zegt:

  In Nederland ook ongeveer wel een 400.000 GELUKZOEKERS die onmiddellijk met harde hand de grens overgeslagen moeten worden.

  Geliked door 3 people

 3. boorzalf zegt:

  In Nederland idem dito.

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  Een totaal gekkenhuis dus!

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Het is onthutsend om te zien dat de politiek correcte Duitse elites geen lessen kunnen ( of willen) leren uit de bizarre blijken van toenemende onbestuurbaarheid van het land.. En wie de greep op het landsbestuur verliest, zal ook het land zelf verliezen!

  Maar of Merkel c.s de controle hebben verloren of niet, zij zal met haar destructieplannen doorgaan, als het aan haar ligt..
  Wij moeten blij zijn dat er zich een groep intelligente en bevlogen politici tegenover haar heeft geformeerd.Zij zijn de enige die -politiek bezien- haar de voet kunnen dwarszetten.

  De misdadige verwaarlozing van Duitsland en haar bevolking waaraan de grootste bestuurlijke mislukkeling van na de Tweede Wereldoorlog zich schuldig maakt, SCHREEUWT om om een zware straf.

  Geliked door 4 people

 6. koddebeier zegt:

  Waar is die deutsche grundigkeit gebleven ????

  Like

 7. Jean zegt:

  Danke fuhrer mürkel de vooruitzichten zijn prachtig…..
  Hopelijk komt er nog voor het einde van de maand een Europese volksrechtbank en is de eerste die er moet voor verschijnen fürher mürkel – uitspraak mag ik al verklappen “de doodstraf”.

  Like

 8. dutchess zegt:

  450.000 kanspareltjes onvindbaar? Zou eens gaan zoeken in het Schwarzwald, Daar zijn genoeg plekken om zich te verstoppen….
  Bovendien is de wil om hen te vinden er totaal niet, laat ze lekker zoek blijven, kosten ze ook geen uitkering.

  Like

 9. Politie zoekt….is natuurlijk wat overdreven, want dan zouden er minstens 300.000 agenten actief dagelijks alles moeten nasporen, opvragen, adressen controleren, en vergelijken met opgeslagen gegevens als die er al zijn.
  En die 300.000 als die er ook zijn, hebben nog wel wat anders te doen.
  Dat wordt dus een regelrechte dreigend situatie met deze grote zoekgeraakte aantallen.
  Bereidt u voor op veel toekomstige aanslagen.

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  En hoeveel vermoedt men dat er ‘onvindbaren’. HIER. in Nl. zogenaamd ‘rondzwerven? ( ‘tijdelijk ondergedoken’ bij …’rasgenoten’ die een ‘vaste’ woonplek’ alvast hebben,…….en van waaruit de ‘onvindbaren’. van het ene adres!! naar het andere …per fiets’ zichzelf kunnen vervoeren,( die reeds eventueel. BUITEN gereedstaan,, al is het maandenlang!!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s