VIDEO: “Child grooming” drugsdealer Zakaria Mohammed uit Birmingham is gevangen gezet

Screenshot_440

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Grooming: contact leggen met kinderen met als doel ze te misbruiken.

Voor het eerst is een drugsdealer in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 jaar voor het in dienst hebben van kinderen in het hele land om hen drugs te laten verkopen in andere steden. Zakaria Mohammed (foto), 21 jaar, afkomstig uit Aston in Birmingham, gaf toe dat hij een ‘County Line’ [grens tussen graafschappen] drugshandelsketen runt en twee jongens en een meisje in dienst heeft om klasse A drugs voor hem te verkopen aan verslaafden in Lincoln, zei de politie.

Breitbart

In januari kwam er een onderzoek naar de handelaar, nadat twee 15-jarige jongens waren verdwenen uit hun huizen in Birmingham. De politie schaduwde onopvallend om hen te traceren en om bewijzen te verzamelen.

De kinderen werden gebruikt als “vervangbare werkpaarden”, zei de agent, terwijl hij een “smerige” éénkamerappartement beschreef waar de kereltjes samen met twee harddrugsgebruikers en gevaarlijke gebruikte spuiten werden ontdekt.

Onderzoek van de panden in Lincoln bracht een groot met bloed bevlekt mes, bundels contant geld, 25 pakjes heroïne en crack cocaïne en andere wapens, waaronder jacht messen, aan het licht.

Het proces luidt de eerste keer in de juridische geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk in dat veroordelingen voor kinderhandel in het kader van de moderne slavernij-wet zijn vastgelegd als onderdeel van een ‘County Lines’ drugshandel operatie.

 

De inspecteur van politie, Tom Hadley van de politie van West-Midlands, zei: “Kinderen worden vaak ge-‘groomed’ om drugs te dealen, met valse beloften van geld en de aantrekkingskracht van het leiden van een opwindende levensstijl. In werkelijkheid vonden wij drie kinderen in een éénkamerappartement naast twee klasse A druggebruikers omringd door gebruikte spuiten.

De plek was smerig, koud en er was geen eten in de keuken. De kinderen zagen er afgetobd, moe en hongerig uit. Ze droegen geen nieuwe sportschoenen of designkleding… ze hadden geen nieuwe telefoons of gadgets. Ze verdienden geen geld – hun kindertijd werd van hen afgenomen door Mohammed, die hen als ‘vervangbare werkpaarden’ beschouwde.”

Mohammed kreeg donderdag een gevangenisstraf van 14 jaar in het ‘Birmingham Crown Court’, nadat hij had toegegeven dat hij een distributieketen van narcotica had en dat hij de jongeren in de drugshandel had gedreven.

“Mohammed is veroordeeld wegens het in de drugshandel drijven van drie kwetsbare kinderen, maar wij vermoeden dat er nog veel meer waren”, voegde Hadley eraan toe. “In een dergelijke situatie behandelen wij de kinderen als slachtoffers, niet als drugsdealers, omdat zij werden ge-‘groomed’ en geëxploiteerd”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, kwaadaardige opzet, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: “Child grooming” drugsdealer Zakaria Mohammed uit Birmingham is gevangen gezet

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Prachtig die open grenzen van de EU?
  Kan de instroom van dit soort *&%^$(*@# mooi op gang blijven.

  Ik ga ff een teiltje pakken.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  De eerste keer pas.
  Dus eigenlijk weinig criminaliteit in dat Engeland.

  Like

 3. jack black zegt:

  Zo een stuk vuil afval ook nog aan het vreten houden ?

  Like

 4. Shimon zegt:

  En over zulke zaken moet Tommy Robbinson zijn bek houden van de Britse justitie….
  De beerput daar is nog veel dieper.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Aan die kop te zien een gekruiste somaliër met een negert.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Wat een mooie neger…heeft die tegenslag dat hij niet werd opgepakt in Frankrijk Macron zou zeker bemiddelend optreden in ruil voor zijn liefdevolle genegenheid

  Like

 7. scherpschutter1943 zegt:

  Een zwik van die dealers verzamelen op de executieplaats en dan doodschieten. Opgeruimd staat netjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s