Medewerkers van SOS Méditeranée onder shock – voor hen staan de Identitairen

Screenshot_454

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In Marseille hebben ongeveer 20 leden van het Identitair Verzet Frankrijk afgelopen vrijdag het kantoor van de zogenaamde hulporganisatie SOS Méditerranée korte tijd bezet. Ze rolden een groot spandoek uit de vensters en werden gearresteerd.

journalistenwatch

De vijf tot zes medewerkers van SOS Méditerranée, die zich tijdens de “bestorming” van het kantoor in een van de ruimtes hadden verschanst, zou het “qua gezondheid goed gaan”, maar zouden onder shock staan. Dit zouden de “redders op zee” bekendgemaakt hebben, bericht “Der Standard”. Door de politie zouden 22 activisten van de Identitaire Beweging zijn afgevoerd. De Identitairen hebben inmiddels een persverklaring doen uitgaan en spreken daarin van “vreedzame protesten” van hun leden. Ze beschuldigen de NGO SOS Méditerranée ervan gemene zaak te maken met de mensenhandelaren. De “Aquarius 2” zou de smokkelaars helpen de weg van de mensen naar Europa te verkorten.

Screenshot_455

SOS Méditerranée bedrijft samen met Artsen zonder Grenzen het “reddingsschip” Aquarius 2, dat voor onbepaalde tijd vastzit in de haven van Marseille, nadat Panama ongeveer twee weken geleden had aangekondigd dat het schip niet mee ronder de vlag van het land mocht varen. Na de “aanval” van de Identitairen wordt het schip nu streng bewaakt en gebarricadeerd. Om het schip te beschermen, patrouilleert er een politieboot om andere mogelijke “aanvallen” te verhinderen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Medewerkers van SOS Méditeranée onder shock – voor hen staan de Identitairen

 1. Hendrik zegt:

  Ach die arme wereldverbeteraars zijn “geshockeerd”. Laat me niet lachen. Wacht maar totdat er een stelletje cultuurparels met ratelende mitrailleurs en machete’s voor je staan……..

  Geliked door 5 people

 2. aquarius4422 zegt:

  Alles wat drijft kan zinken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  De vijf tot zes medewerkers van SOS Méditerranée, die zich tijdens de “bestorming” van het kantoor in een van de ruimtes hadden verschanst, zou het “qua gezondheid goed gaan”, maar zouden onder shock staan.

  Zielugggg.

  De ‘deugmens’ voelt zich tóch al zo snel ‘bedreigd’ door de normaal denkende realist.

  Maar kijk eens naar die koppen? Naar hoe de ‘deugmensjes’ in werkelijkheid zijn?
  Het pure kwaad spuit uit de ogen van deze rooie toverkol op 3:59:

  Geliked door 2 people

 4. Guus Velraeds zegt:

  Ze staan onder schok. Veel politiek correcte politici openbaren met regelmaat eveneens dat ze geschokt zijn om het een of ander. Heb me vaak afgevraagd wat ze bedoelen met geschokt zijn maar ben er nog steeds niet achter. Als een Congolees meisje zegt geschokt te zijn na een ontvoering door Boko Haram kan ik me gemakkelijk een voorstelling maken van haar geschokt zijn. Maar het geschokt zijn van al die anderen zegt me bitter weinig.

  Geliked door 3 people

 5. koddebeier zegt:

  Goede actie !!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Melenchon, de leider van de Franse Socialisten, de Parti Socialiste [ PS ], wil dat de Identitairen verboden gaan worden en roept op om massale steun om de “asieligerts-Reddingsboot Aquarius” met demonstaties te ondersteunen.

  De “ONG’s” van de SOS Méditerranée hebben opgeroepen om een Oranje Front te vormen bij de demonstraties.
  Panama heeft de vlag van het schip ingetrokken dus zijn er Fransen die willen dat het schip de Franse vlag krijgt………….
  LE FIGARO
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2018/10/06/01016-20181006ARTFIG00002-migrants-sos-mediterranee-appelle-a-manifester-pour-soutenir-l-aquarius.php

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ze werden niet gearresteerd. omwille van hun protest want dat valt onder vrije meningsuiting maar voor het ontvouwen van een tweede spandoek ….waarop …geschreven ende gedrukt
  Laten wij onze getaande broeders helpen zo vlug mogelijk naar het paradijs van Allah te zenden

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Ze zullen daar heel misschien even geschrokken zijn toen er zo’n plotseling 20 man voor hun neus stonden. Maar de Indentitairen zijn niet gek en gedragen zich in geen enkel geval als de Antifanten. Geshokt? Laat me niet lachen,.zielige deugmensjes..

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Al die zogenaamde deugmensen schreeuwen eigenlijk dat zij heel graag onderdrukt, uitgebuit, verkracht en berooft willen worden, door moslims en/of zwarte afrikanen. Want anders bedenken zij niet van die domme en gestoorde manieren om al hun rijkdommen, rechten en vrijheden die ze nu hier in Europa hebben vrijwillig op te geven. Zij verlangen om in armoede en als 2e of 3e rangsburgers behandeld te worden en de rest van hun leven zo te willen door te brengen. Zo niet, dan zijn ze allemaal achterlijk dom, stom en egoïstisch bezig en vormen zo een groot gevaar voor de rest van hun landgenoten. Wat mij telkens opvalt dat het hoofdzakelijk vrouwen zijn, die zo krankzinnig aan het doen zijn. Alsof zij al hun vrijheden niet aankunnen en liever onder tirannie willen leven, waar alles voor hen al bepaald is. Zodat zij enkel maar behoeven te volgen en niet meer zelf behoeven (na)denken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s