Salvini´s volgende plan: Halal slachten wordt verboden

Screenshot_451

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Aan de islamitische dierenmishandeling zal ook in Italië weldra een eind worden gemaakt. De Italiaanse regeringspartij LEGA heeft een wetsontwerp ingediend, volgens welk het wrede slachten tot het verleden moet behoren.

journalistenwatch

Dieren zouden gerespecteerd en voor lijden behoed moeten worden, aldus de motivering. Door het wetsontwerp zal een maas in de wet op de dierenbescherming worden gesloten, die aan moslims uitzonderingen toestond voor het rituele slachten, bericht “Il Giornale”.

Mochten de nieuwe wetten, die de producenten er eveneens toe zullen dwingen om alle halal en ritueel geslachte producten ordentelijk te kenmerken, in werking treden, dan zou Italië zich aansluiten bij een serie andere Europese landen zoals Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Litouwen, België en Zwitserland, die het religieuze slachten beperkt of verboden hebben.

In België is het onverdoofd slachten zowel in Wallonië als in Vlaanderen verboden. In de regio Brussel is het islamitische slachten nog steeds mogelijk en kan zich ieder jaar bij het islamitisch Offerfeest opnieuw in een desbetreffende grote populariteit verheugen.

In Frankrijk, dat met bijna 9% het grootste islamitische bevolkingsaandeel in Europa bezit, is het halal slachten legaal, zolang het onder toezicht van een gekwalificeerde vakman plaatsvindt. Desondanks worden er nog steeds illegale slachthuizen door de politie ontdekt, waarin ter gelegenheid van het Offerfeest wordt geslacht, bericht “Breitbart”.

In augustus had de politie in het islamitisch migrantenbolwerk Seine-Saint-Denis o.a. 32 schapen in de garage van een pizzeria ontdekt en gered van het wrede islamitische offer-ritueel. De politie arresteerde ook een man, die twee schapen had doodgeschoten. Ook in Londen is het slachten op binnenplaatsen geen uitzondering meer. Een door een buurman gemaakte video-opname toont een islamitische familie die in de achtertuin ter gelegenheid van het Offerfeest dit jaar dieren doodt en in stukken snijdt.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Dierenbescherming, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Italië, LEGA, Moslims, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

41 reacties op Salvini´s volgende plan: Halal slachten wordt verboden

 1. Jean zegt:

  Laten we die Luxemburgse zuipschuit droogleggen en dumpen in een container en Salvini op die stoel zetten zodat Europa alsnog gered kan worden van die achterlijke perverse barbarij resp. zwijnerij.

  Geliked door 10 people

 2. Cleo zegt:

  Bravo Salvini! Europa moet de barbaarse islamitische rituelen terugdringen naar de ‘succesvolle, welvarende’ islamitische landen! Weg met die achterlijkheid!

  Geliked door 1 persoon

 3. annah zegt:

  zowel mensen als dieren de nek doorsnijden is hun favoriete bezigheden, de lafaarden … killers

  Geliked door 5 people

 4. annah zegt:

  bezigheid … sorry

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Ik krijg elke week meer respect voor Salvini. Geen gezeur, geen ellenlange discussies of vergaderingen (zoals wij dat kennen in NL), maar daden. Geweldig!

  Ik mis Nederland in het rijtje van landen waar ritueel slachten beperkt toegestaan wordt of verboden is. Nederland is een land waar men islamofobie met kracht wil bestrijden, maar dierenkwelling, wat 1000 maal erger is dan een negatieve uitspraak over moslims, daarover hoor je vrijwel niemand.
  Ja, Dion Graus van de PVV. Dat is een ware dierenvriend gebleken!

  Nederlandse overheid, maak er werk van dat ook hier ritueel slachten verboden wordt. We behoren toch tot de beschaafde volkeren? Dan willen we geen rituele slachting in ons land. En kom me niet aan met het smoesje van godsdienstvrijheid, want dat heeft niets te maken met het doodmartelen van dieren.

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   En in ons land is de partij voor de dieren , de partij voor de islamitische beesten geworden .
   Nog nooit heeft het loeder Thieme , bij mijn weten, geageerd tegen de barbaarse moordpartijen van de islam .
   Wat een waardeloos trut-wijf .

   Geliked door 2 people

 6. Kruistocht zegt:

  Wat nog ontbreekt is een verbod op de import van halal producten. Die hebben we in de westerse wereld niet nodig. Dat is alleen voor achterlijke woestijnvolken.

  Geliked door 4 people

 7. Armani zegt:

  Een goeie zet , halal slachten moet verboden worden in geheel Europa , die methodes horen bij Achterlijke Haatdragende Geloofsgekken

  Geliked door 4 people

 8. peter zegt:

  Daar hebben ze geen partij voor de dieren ,maar doen gewoon wat tegen dierenmishandeling .
  Hier is mogen die Islamboys alles,en hebben de dieren geen vreten in de winter ,laten ze die gewoon kapot hongeren .Geen Plucheplakkers in Italie,maar doeners ,petje af .

  Geliked door 3 people

 9. Off Topic

  Een 27-jarige asielzoeker in Bückeburg in Duitsland, geeft toe dat hij een 13-jarig meisje heeft gedwongen seks met hem te hebben, bericht Unser Tirol.

  Het jonge meisje en de migrant ontmoetten elkaar in het plaatselijke opvangcentrum voor vluchtelingen en ze ontmoetten elkaar verschillende keren. De migrant zei dat hij de Duitse taal wilde leren.

  Maar toen hij de kans kreeg, kwamen zijn echte bedoelingen aan het licht. Hij viel het 13-jarige meisje aan en verkrachtte het in de kamer van haar vriend in Bückeburg.

  “Mijn dochter zei dat hij haar vasthield en de deur op slot deed,” de moeder van het meisje wordt geciteerd door het Schaumburg-nieuws. “Hij dwong haar terwijl ze zei:” Nee, ik wil dat niet. ”

  De man beweert dat hij niet wist dat zijn slachtoffer slechts 13 jaar oud was. “Ik dacht dat ze 18 of 19 was. Ze zag er volwassen uit,” zegt hij in de Duitse rechtbank.

  De beschuldigde moet nu door de rechtbank schuldig worden bevonden. Officier van justitie Karin Dubben beschuldigt de asielzoeker van ernstig seksueel misbruik van een kind.

  De 27-jarige had “volledige geslachtsgemeenschap” en “gebruikte kracht” tijdens het, volgens de officier van justitie.

  Like

  • Guus Velraeds zegt:

   Mag niet uitgezet worden want in de gevangenissen van herkomst is in de winter geen verwarming in de cellen.

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “De man beweert dat hij niet wist dat zijn slachtoffer slechts 13 jaar oud was. “Ik dacht dat ze 18 of 19 was. Ze zag er volwassen uit,” zegt hij in de Duitse rechtbank.”

   En dan is verkrachten wel toegestaan?? In zijn land van herkomst misschien, maar niet hier in Europa!!! Zeker weer zo’n achterlijke muzel??!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Het hele Offerfeest is flauwekul. Er wordt niets geofferd, het vermoorde dier wordt gewoon
  opgegeten.

  Geliked door 5 people

 11. Harry zegt:

  Goeie actie van Salvini !
  Maak die moslims het leven maar zo onaangenaam mogelijk !

  In ons land wordt ook nog regelmatig ( of vaak ?) illegaal geslacht op volkstuinen en dergelijke , waar weinig volk komt , normaliter .
  In mijn dorp zie ik soms dat er een aantal van die lui met vuilniszakken vol met iets zwaars naar hun auto sjokken .
  Dat is echt geen spinazie !
  Heb het al eens gemeld bij de politie , maar vraag me af of het geholpen heeft .

  Boeren en hobby boeren verkopen schapen voor vijf tot zevenhonderd euro per stuk , zwart natuurlijk .
  10 Forse schapen , hup 7000 euro in de knip !
  Kennelijk hebben die vaak ook niet zoveel mededogen met hun dieren .
  Gewetenloze boeven zitten er tussen .

  Geliked door 4 people

 12. jack black zegt:

  Ha-Lul voor Halal !

  Geliked door 2 people

 13. Elisah zegt:

  Iets anders, maar zeer bizar…

  Vertaling naar het arabisch van een belediging van allahhh gaat niet, dezelfde belediging lukt wél voor Jezus….toevallig…

  https://www.jihadwatch.org/2018/10/google-translate-censors-obscene-insult-of-muhammad-allows-it-for-jesus

  Google Translate censors obscene insult of Muhammad, allows it for Jesus

  Evidently Google has no problem allowing its tools to be used to insult Christians, but won’t allow the same tools to be used to insult Muslims. Once again, we see the establishment of Muslims as a special protected class, accorded accommodations not offered to other groups.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Elisah.Het cristelijk geloof en de christenen worden al vanaf de jaren 60 bespot en uitgescholden,Als het over de islam gaat dan houden deze hypocriete laffe stiekeme ratten hun bek dicht.

   Geliked door 3 people

   • Anneke zegt:

    NOG STERKER: Was enige tijd geleden op bezoek bij ’n pinkstergemeente…In de lofprijzing werden de woorden -allah en abdullah- luidkeels gezongen. Moet wel zeggen…deze pinksterclub heeft Ned.-Indische roots. Indonesië is natuurlijk hartstikke islamitisch, sinds 1947(???)

    Like

 14. Thom zegt:

  Er staat een opmerking in het artikel waarover verder nagedacht kan worden namelijk:

  “dan zou Italië zich aansluiten bij een serie andere Europese landen zoals Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Litouwen, België en Zwitserland, die het religieuze slachten beperkt of verboden hebben.”

  Ja de Zweden laten de schapen niet halal slachten maar in de plaats daarvan worden ze zelf halal gekeeld. Toch een vooruitgang denken ze schijnbaar zelf.

  Geliked door 2 people

 15. Ronald zegt:

  Deze man snapt wat juist is in het westerse leven!!!
  Ik heb de Partij vd Dieren hier enkele malen een mail over gestuurd. Ze zeggen dat ze ermee bezig zijn. Het vorige verzoek werd in de Kamer net niet gehaald. Nu zou het goed komen, aldus de Partij vd Dieren! Het laat helaas te lang op zich wachten…..je zou zeggen dat dit het eerste is waar men mee bezig zou moeten gaan vanwege de verschrikkelijke levensstijl van islamieten!!!
  Petje af voor Matteo Salvini!!! In Oostenrijk zijn ook al zulke plannen!!!

  Geliked door 2 people

 16. mahoog zegt:

  Ik zie nederarabië niet op het lijstje……wèl iedereen als ”fascist” bestempelen die tegen deze indringers is.Zoals onze rechtse president gegadigde.Mart Brasil.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Die walgelijk mohammedanen zijn altijd bezig met bloedvergieten!
  Arme dieren… 😥

  Wat een verschil met mij; ik moest gisteren een aantal dikke bladeren van een veel te groot geworden kamerplant inkorten.
  De plant ‘bloedde’ groenachtig vocht uit al zijn ‘wonden’ en ik had gewoon medelijden met hem (beetje sullig, ik weet het).
  En kijk eens wat de linkse ‘elite’ van mij heeft gemaakt? Iemand die zelfs meer medelijden heeft met een plant dan met een wrede, barbaarse mohammedaan.
  Ik zou zonder enige moeite zo’n smerige dierenbeul… (vul maar in)

  Ik wou dat er op dit moment een collectant van de ‘dierenbescherming’ aanbelde. 😈
  Die zou ik dan eens even flink van katoen geven. 😈

  Geliked door 4 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Prinsen Irene praat zelfs met bomen. Moet je nagaan.

   Like

  • freda110 zegt:

   Toch diep van binnen een beetje een sneeuwvlokje??

   Like

  • delamontagne zegt:

   Je moet geen “vreemde” bomen kussen hoor, pas op voor de ruwe bast…………

   Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Even off topic. Tistochwat, als je weer moet snoeien in je planten, buiten of binnen, smeer dan wat aarde over de “wond”. Houdt het bloeden op. Als men dikke takken moet afzagen van een boom is daar een middeltje voor te koop bij het tuincentrum of de tuinderij. Als je dat niet doet, heb je de kans dat je planten en bomen doodbloeden en ook dat er bacterien inkomen, gaan ze ook dood van.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 8 oktober 2018 om 12:25

    Bedankt voor de tip. 🙂

    Bomen en planten die gaan ‘bloeden’ als je ze snoeit op het verkeerde tijdstip, kunnen inderdaad doodbloeden.
    Hier staan zulke grote bomen, dat ik voor eventueel zaagwerk iemand moet inhuren.
    Soms is een wondafdekmiddel nodig. De meningen hierover zijn verdeeld.

    https://appeltern.nl/nl/tuinadvies/tuinieren/snoeiwonden_afdekken_of_niet

    Op een droge zaagwond, smeerde ik vroeger altijd een wondafdekmiddel.
    Misschien had ik boomchirurg moet worden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    boomchirurg moetEN worden

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nee dank je, ik heb hoogtevrees. En deze “wijsheid” heb ik ook niet van mezelf, maar van een kennisje, die op de Fruithof werkt. Sorry het was alleen maar goed bedoeld, zal het niet meer doen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 9 oktober 2018 om 14:44

    Nee dank je, ik heb hoogtevrees.

    Ik denk dat er sprake is van een misverstand.
    Ik schreef dat IK misschien boomchirurg had moeten worden.

    Er is niets waarvoor jij je zou hoeven verontschuldigen. 😉

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nu dus wel sorry, heb ik weer iets verkeerd gelezen of begrepen. Ik heb wel eens vaker last van cognitieve storingen in mijn brein.

    Geliked door 1 persoon

 18. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/06/salvini-juncker-heeft-europa-en-italie-geruineerd/

  Salvini: Juncker heeft Europa en Italië geruïneerd

  Vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft vrijdag de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, en Pierre Moscovici, commissaris voor economische zaken, een uitbrander gegeven nadat zij kritiek hadden geuit op de begrotingsplannen van de Italiaanse regering.

  – De EU heeft ja gezegd tegen [eerdere] begrotingen die Italië hebben verarmd en het land aan de rand van een afgrond hebben gebracht. Dus ik word ’s ochtends niet wakker met beslommeringen over de oordelen die mensen zoals Juncker en Moscovici, die Europa en Italië hebben geruïneerd, over de regering en Italië hebben. Ze kunnen zeggen wat ze willen. Wij gaan met een gerust hart verder, aldus Salvini.

  Geliked door 3 people

 19. droevige mof zegt:

  De orthodoxe joden doden de dieren ook door ze te laten doodbloeden.
  Misschien zal hij slagen in een weloverwogen regeling zoals de Nederlandse uit het jaar 2016, wat zoals bekend een lastige klus was.
  Het is een heet hangijzer omdat Salvini een tweede front met delen van de Joden begint.
  Maar hij zal al weten wat hij doet.

  Like

 20. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s