Vandaag: Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek

Screenshot_445

(Door: Heiko S. – Vertaling: E.J. Bron)

Vermoord, verkracht, geslagen, gepijnigd en vernederd

De eerste zondag in oktober herdenken we traditioneel alle die Duitsers die door zogenaamde “migranten” vermoord, verkracht, geslagen, lichamelijk of geestelijk verwond, gepijnigd en vernederd werden. Deze dag vormt daarom een belangrijk tegenwicht tegen de leugenachtige toespraken betreffende 3 oktober (“Dag van de Duitse Eenheid”) en diens politieke beslaglegging door migrantenverenigingen en andere propagandisten van de totale “Bonte Republiek Duitsland”.

PI News (2)

Sinds jaren wordt  3 oktober, oorspronkelijk een herdenkingsdag naar aanleiding van de Duitse hereniging, stap voor stap in de zin van de multiculturalistische staatsideologie oneigenlijk gebruikt. Al in 1997 verklaarden islamitische organisaties de 3e oktober eenzijdig tot de “Dag van de open moskee”, om op deze wijze het belang van de Duitse nationale feestdag voor hun eigen ideologische propaganda te gebruiken – een macht-strategisch uitermate slim en sindsdien in de praktische uitvoering, zoals we weten, succesvol initiatief.

Op 3 oktober 2010 hield de toenmalige president Wulff zijn beruchte “”De islam hoort bij Duitsland”-rede en verschoof daardoor het thematische zwaartepunt eveneens in de richting van de multiculturalistische staatsideologie. Ook dit jaar was het niet toevallig dat de eisen van ingeburgerde gastarbeiders en asielzoekers (ambtelijk Duits: “migranten”) naar een “Dag van verscheidenheid” uitgerekend op 3 oktober naar voren werden gebracht.

Al deze initiatieven plaatsten heel bewust politieke accenten om de openbare waarneming van de 3e oktober stap voor stap van de oorspronkelijke betekenis als nationale feestdag van de Duitsers weg te leiden en deze dag steeds meer in de ideologische constructie van de totale “Bonte Republiek Duitsland”- eveneens een begripscreatie van ex-president Wulff – in te binden.

Je kunt van de 3e oktober vinden wat je wilt – de actuele herontdekking van de 17e juni als een “alternatieve” oud-nieuwe nationale feestdag komt immers ook niet zomaar uit de lucht vallen –, maar de 3e oktober is op dit moment nog steeds de enige officiële Duitse nationale feestdag en in zoverre heel belangrijk in het politieke kalenderjaar. Het sluipende oneigenlijk gebruik en het inpalmen van juist deze centrale dag door de multiculturalistische propaganda mag van de kant van de conservatief-liberale oppositie niet onbeantwoord blijven.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” op de eerste zondag in oktober vormt daarom een belangrijk tegenwicht: hij houdt de functionarissen van onze “Bonte Republiek”, die in hun toespraken betreffende de 3e oktober naar nog meer omvolking, nog meer “islam bij Duitsland” schreeuwen, de spiegel voor. Want op deze dag gaat het om de slachtoffers van de omvolking, de slachtoffers van “islam bij Duitsland” en de in de officiële toespraken verzwegen donkere kanten van het multiculturalistisch maatschappijexperiment.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” herinnert ons er aan dat dit project van de totale “Bonte Republiek” echter geenszins iets goeds is, maar een kwaadaardige, gevaarlijke onderneming die mensenlevens eist – en wel bijna zonder uitzondering Duitse mensenlevens. Iedereen die aan dit krankzinnige project deelneemt, in welke vorm dan ook, heeft daarom bloed aan zijn handen.

Dat het bij de slachtoffers van de “Bonte Republiek” bijna uitsluitend om Duitse slachtoffers gaat,  zou niet moeten verbazen, maar komt overeen met het gebruikelijke dader-slachtoffer-schema van elke historische inbezitneming van land”kolonisten en veroveraars doden autochtonen en verkrachten hun vrouwen als deel van de buit. Dit duizenden jaren oude patroon van elke vijandige overname van een ander land is ook in Duitsland een bijna dwingend bijverschijnsel van de omvolkingspolitiek van de staat, ze zal met grote waarschijnlijkheid ook in de komende jaren en decennia doorgaan.

Ook in de toekomst zal het aantal in Duitsland door Oriëntaalse en Afrikaanse kolonisten gedode Duitse autochtonen zoals het er naar uitziet steeds verder toenemen: enkele tientallen vermoorde mensen per jaar zullen dan honderden vermoorde mensen per jaar worden en op zekere dag duizenden – tenzij het ons lukt om het proces van omvolking te stoppen en de schandalige toestanden in Duitsland weer ongedaan te maken.

De “Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek” is daarom niet alleen een dag van herdenking. De slachtoffers van de Bonte Republiek herinneren ons ook aan onze absolute plicht om steeds iedere denkbare inspanning op ons te nemen en niets onbeproefd te laten om dit gevaarlijke maatschappijexperiment van een totale “Bonte Republiek Duitsland” voorgoed te beëindigen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Heiko S.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vandaag: Dag van de slachtoffers van de Bonte Republiek

 1. Jules Vismale zegt:

  ik heb echter ook het idee dat de rollen dadelijk steeds meer worden omgedraaid in Duitsland waar het rechts-extremisme, dankzij links, gigantisch aan het toenemen is!Veel neo-nazi’s zullen dan op hun beurt allochtonen, vluchtelingen, moslims, linkse politici enz. gaan aanvallen, mishandelen en doden en een artikel in de Telegraaf bewijst dit alsnog:

  Harde confrontaties tussen migranten en extreem-rechts, en geweld tegen Joden lopen uit de hand

  Onheil hangt boven kruitvat Duitsland

  Migranten die oververtegenwoordigd zijn in de misdaadcijfers, een Nederlander die in Berlijn zonder pardon wordt afgetuigd omdat hij Joods zou zijn, terreuraanslagen en extreem-rechtse groeperingen die zichzelf bewapenen… Het broeit bij onze oosterburen. Duitsland lijkt wel een kruitvat. Is Merkel bij machte om een verdere escalatie te voorkomen?
  Blijkbaar niet want aanvankelijk waren haar plannen omtrent migratie goedbedoeld tot het helemaal uit de hand liep en zelfs zij dat niet kan of zal oplossen!

  Het had uiteindelijk een vrolijke, waardige dag moeten zijn, afgelopen 3 oktober. Op de nationale feestdag herdenkt de Bondsrepubliek collectief de hereniging. Maar de stemming is momenteel allesbehalve uitgelaten. Duitsland vertoont alle tekenen van een diep verdeeld land.
  In Berlijn marcheren woensdag ongeveer tweeduizend rechtse demonstranten met de Duitse driekleur en de Reichskriegsfahne, een nazivlag, provocerend door de voormalige Joodse wijk, het Scheunenviertel.

  Een lokale neonazi, Sebastian Schmidtke, roept in zijn megafoon: „Net als in 1989 willen wij een vreedzame revolutie.” De rechtse revolutionairen van nu nemen de leuzen van hun ouders over. Zij kwamen in opstand tegen het verdrukkende communisme in de DDR, en riepen: ’Wij zijn het volk!’ Maar die groep wilde vrijheid en democratie, verre reizen en de D-Mark. De huidige generatie wil vreemdelingen het land uitzetten, en af van het democratische systeem.
  En vreedzaam is Duits uiterst rechts bepaald niet hoewel uiterst links en de islam dat al helemaal niet meer zijn met alle ellende die ze in Duitsland hebben veroorzaakt!

  Opstand

  Sinds de eenwording in 1990 pleegden neonazi’s op hun beurt 169 moorden, zo telde de Duitse krant Tagesspiegel onlangs na uitgebreid onderzoek, op asielzoekers, migranten, links en asielzoekers!
  In de gehele Bondsrepubliek komt het tot geweld onder alle extremisten. De patriottische partij Alternative für Deutschland profiteert van de stemming, ze roept openlijk op tot opstand tegen kanselier Angela Merkel en ’het systeem’. Politici en media moeten het (volkomen terecht overigens omdat zij totaal verblind waren voor de vreselijke nachtmerrie die thans in Duitsland heerts) ontgelden.

  Tijdens de mars in Berlijn wordt de Hitlergroet gretig gebracht. Ondertussen schallen leuzen over straat die niets aan de verbeelding overlaten. ’Hang die linkse parasieten aan de Brandenburger Tor op! Hup, de gaskamer in!’
  Een leger van duizenden agenten in blauwe uniformen moet ervoor zorgen ervoor dat de al even luidruchtige tegendemonstranten op afstand blijven. ’Nazi’s raus!’, klinkt het uit die groep. Een band speelt ondertussen rockmuziek, de kakofonie compleet makend. ’Hier helpen alleen nog ijzeren kettingen!’, zingt de zanger.

  Enige dagen eerder, in dezelfde buurt. Op de drukke kruising Rosenthaler Platz wordt een 31-jarige Nederlander ’s ochtends vroeg het ziekenhuis in geslagen. „Twee Arabisch uitziende mannen vroegen hem of hij Joods was. Zonder het antwoord af te wachten sloegen en schopten ze hem, ook tegen het hoofd”, vertelt een politiewoordvoerster.
  De daders zijn helaas nog voortvluchtig. „Het slachtoffer was echter niet Joods, en droeg geen keppeltje.”

  “Twee Arabisch uitziende mannen vroegen hem of hij Joods was”
  Eerder dit jaar in Berlijn werd een Israëli met keppeltje in de deftige buurt Prenzlauer Berg met een riem afgeranseld. De videobeelden gingen de wereld over. De dader was een Syrische Palestijn, die in blinde haat toesloeg. Hij wist niet dat Adam, het slachtoffer, geen Jood is, maar bezig was aan een ’experiment’: hij wilde kijken of het echt zo gevaarlijk is om met een keppeltje op over straat te gaan.
  En dat heeft hij thans ook geweten daar in Duitsland zowel extreem rechts, extreem links en het moslimextremisme WEL met elkaar gemeen hebben dat ze allemaal overwegend antisemitisch zijn!

  Bakstenen

  Uwe Dziuballa (53) weet als geen ander hoe onveilig de situatie in Duitsland is. De Joodse restauranthouder in de Oost-Duitse stad Chemnitz werd vorige maand aangevallen door rechts-radicalen. „Ik wilde net gaan sluiten, toen ik vallend glas hoorde”, vertelt hij in zijn zaak Schalom. Hij draagt een keppeltje, blauw polohemd en beschrijft kalm wat hem overkwam. „Buiten zag ik een grote groep zwartgeklede, vermomde mannen.
  Toen ik de deur opendeed, regende het bakstenen en flessen naar het restaurant. De gevel en ruiten werden vernield. Een loden pijp vloog door de lucht. Ik raakte aan mijn schouder gewond.”

  Het was de avond na een rechts-radicale demonstratie in de stad. Nazi’s uit heel Duitsland, ook uit Berlijn en Frankfurt waren samen met voetbalhooligans gekomen om te protesteren tegen de gewelddadige dood van Daniel H., een Duitser die vermoedelijk door zogenaamde vluchtelingen is doodgestoken.
  Daarna werden willekeurig overal migranten aangevallen. Een kleine duizend man marcheerde door de straten, schreeuwend: ’Wij zijn hooligans, Adolf Hitler-fans!’

  De scheidslijn tussen beschaving en barbarij is dun, constateert Dziuballa. „Weet u, die aanvallers hier riepen: ’Joods varken, verdwijn uit Duitsland!’ Maar mijn familie woont al sinds 1728 in dit land.”

  Varkenskop

  Dziuballa wordt al bijna twee decennia lastiggevallen. Zijn auto en het meubilair in zijn zaak werden vernield. Hij kreeg nazi-propaganda door de bus en vond eens een varkenskop met davidster op zijn stoep. Maar van buigen voor terreur wil de restauranthouder niets weten. Bovendien krijgt hij ook veel steun. Hij heeft een Michelin-vermelding, wordt bij de president uitgenodigd, en na de recente aanval kwam de premier van Saksen op bezoek.

  „Luister, er zijn verschillende problemen. Ten eerste de politieke correctheid. Als de mensen bang zijn voor buitenlanders of economische onzekerheid, dan moet je ze niet meteen als racisten of nazi’s betitelen. Maar anderzijds is demagogie, ook van politici, gevaarlijk.”

  “Als AfD-leider Alexander Gauland de Tweede Wereldoorlog een vogelpoepje noemt en trots is op Wehrmacht-soldaten, dan bagatelliseert hij de Holocaust.”
  Alleen weet deze vast niet dat al voor 1996 bekend was dat de Wehrmacht in Rusland meer oorlogsmisdaden begin dan de SS en dat de tentoonstellingen hierover meer kwaad bloed zetten bij de naoorlogse Duitsers!
  Hoogleraar politieke wetenschappen Hajo Funke sluit zich daarbij aan: „Als AfD-leider Alexander Gauland de Tweede Wereldoorlog een vogelpoepje noemt en trots is op Wehrmacht-soldaten, dan bagatelliseert hij de Holocaust.”

  Hitlergroet

  De populistische partij Alternative für Deutschland demonstreerde afgelopen week gewoon mee in Chemnitz. Bij het metershoge monument van Karl Marx, naar wie de stad in de DDR was vernoemd, verzamelde extreem-rechts zich. De verboden Hitlergroet werd zonder schroom gebracht. „Deze week zag je voor het eerst de fatale combinatie van de AfD met de vreemdelingenhaters van Pegida, racisten en neonazi’s”, concludeert professor Hajo Funke, die een boek over de partij schreef.
  Wil deze linkse idioot anders er ook bij vermelden hoe vaak de Antifa, linksextemisten en moslimextremisten al niet de straten in Duitse steden onveilig maken? Denk maar aan Hamburg in 2017!

  Uit dit soort kringen komt ook de zevenkoppige terreurgroep ’Revolution Chemnitz’, die deze week werd opgerold. Precies op het moment dat ze een halfautomatisch wapen wilde kopen. Volgens justitie wilde ze daarmee op de Dag van de Eenwording een aanslag plegen op buitenlanders, politici en journalisten.
  Degenen onder hen die trouwens het geweld van hun soortgenoten en de terreur tegen de autochtoonse Duitsers verheerlijken verdienen echter geen genade of medelijden!

  De nationalistische AfD-partij maakt verslaggevers al een paar jaar zwart als ’Lügenpresse’, liegende pers, een term uit de nazi-tijd. Het zouden ’media van het systeem’ zijn, die ’propaganda’ in de ether slingeren.
  Al enige tijd worden reporters belaagd, bedreigd en krijgen ze klappen en vooral omdat de de Duitsers al tijden voorliegen, de multiculturele samenleving zo verheerlijken en de gewone burgers die tegen de islam zijn uitmaken voor xenofoben, racisten en nazi’s!.
  Soms gaat het nog verder, zoals afgelopen weekeinde in Naumburg in Saksen-Anhalt. Daar werd journalist Klaus-Peter Krümmling (59) neergestoken, nadat enkele jongeren de Hitlergroet brachten.

  “De Duitsers draaien al vijftig jaar door”

  „De Duitsers draaien inderdaad al vijftig jaar door”, zegt Stefan Aust, uitgever van de conservatieve krant Die Welt en kenner van het Duitse terrorisme. Hij schreef het vuistdikke standaardwerk over de extreem-linkse Rote Armee Fraktion (RAF), de ’Baader-Meinhof-Gruppe’, waarvan de verfilming een kaskraker werd.

  Weimar

  „In 1968 waren het geradicaliseerde jongeren die tegen de Vietnam-oorlog en het onverwerkte nazi-verleden in de Duitse maatschappij protesteerden”, vertelt Aust. ,,Zo ontstond de RAF, die 34 voornamelijk hooggeplaatste mensen vermoordde.
  Nu, in 2018, protesteert een nieuwe generatie Duitsers tegen de “zielige” vluchtelingen. En een eeuw geleden woedde er een burgeroorlog tussen links en rechts, tussen socialisten en nationalistische paramilitairen in de gehate republiek van Weimar, de eerste Duitse democratie.”

  Aust, oud-hoofdredacteur van weekblad Der Spiegel, schreef ook een boek over de terroristen van de National-Sozialistische Untergrund (NSU), die tussen 1998 en 2011 in het diepste geheim tien buitenlandse ondernemers en een agente liquideerden, drie bomaanslagen uitvoerden en veertien bankovervallen pleegden.
  Daar komt nog bij dat het in de aard van de Duitsers ligt om elkaar aan te geven, te verklikken of verraden, zelfs nog voor de Gestapo werd opgericht!

  „Zonder groot ondersteunend netwerk kon de linkse RAF niet functioneren, en de rechtse NSU had waarschijnlijk veel helpers die nog niet veroordeeld zijn. Ook de Tunesische aanslagpleger Anis Amri, de vluchteling die op de Berlijnse Kerstmarkt met een gestolen vrachtwagen elf mensen doodreed en ruim vijftig anderen verwondde, had zijn netwerk.”

  “Als de aantallen vluchtelingen niet snel dalen, dan dreigt er onheil”

  De huidige situatie noemt Aust ‘erg gevaarlijk’: „Als de aantallen vluchtelingen niet snel dalen, dan dreigt onheil.” Hij maakt kanselier Angela Merkel er mede voor verantwoordelijk: „Haar beleid van open grenzen zorgde voor destabilisatie.
  Er kwamen islamisten en ook terroristen binnen. Hierdoor verschuift de maatschappij naar rechts.” De Noord-Duitse journalist schat dat Merkel haar beleid desondanks niet zal veranderen. „Zolang zij kanselier is, blijft de AfD groeien.”

  En als er later een burgeroorlog gaat uitbreken tussen al die extremisten, de buitenlanders en de autochtoonse Duitsers waarbij aan beide kanten talloze doden vallen dan moeten de Duitse politici hierna NIET het bekende leugentje ophangen dat ongeveer zo gaat; “Wir haben es nicht gewußt!”(Nederlandse vertaling: “Wij wisten het niet!”), omdat vrijwel alle Duitsers tijdens WO II donders goed wisten dat de joden werden uitgeroeid wat overigens ook voor de geallieerden opging!

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Met dank aan de open grenzen van de NL. overheid. Geert Wilders waarschuwt al jaren hier voor.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  De grootste genetische ^zuivering’ aller tijden, zal Europoa definitief op weg naar Syrië helpen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Man flipt uit tegen merkhell, u bent géén kanzlerin van het duitse volk!!!

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Toespraak van Rainer Rahn in Kirchhain over de het totale failliet van de socialisten

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen, conferentie over grensbescherming

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://tpo.nl/2018/10/07/wie-vrouwenbesnijdenis-verdedigt-is-ziek-in-zijn-hoofd/

  Wie vrouwenbesnijdenis verdedigt is ziek in zijn hoofd
  Een ongelovige die geslachtsdelen wil afsnijden zou direct psychiatrisch worden opgenomen

  De integriteit van het menselijk lichaam is ondertussen een onvervreemdbaar recht. Iedere mens heeft volledige zeggenschap over het eigen lichaam, ongeacht de kleur van de huid, afkomst of wereldbeeld. Bovendien beschouwen we mensen die alsnog de drang voelen om anderen te verminken, te brandmerken of te folteren, terecht als gevaarlijke, zieke criminelen. Als daar nog een chronisch gebrek aan empathisch vermogen bij komt kijken, stelt men veelal de klinische diagnose ‘psychopathie’.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Slachtoffers,
  https://fenixx.org/2018/10/07/madou-de-onthoofder-bidt-voor-zijn-onthoofde-dochter/

  Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter

  Sinds donderdag moet de beruchte dubbelmoordenaar Mourtala Madou zich voor de regionale rechtbank van Hamburg verantwoorden voor zijn gruwelijke slachting van zijn vrouw en eenjarige dochtertje op de Jungfernstieg in april van dit jaar.
  LEES MEER: Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

  Een psychiater zal het hele proces volgen en erop letten of de verdachte toch niet onschuldig blijkt te zijn. Omdat hij volgens de woordvoerder van de rechtbank tijdens het misdrijf niet onder invloed was van drugs of alcohol. Mourtala Madou werd in deze tijd echter sterk beïnvloed door de islam. Maar de NDR wil dat liever niet schrijven.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Neuzen in geschiedenisboeken zou ons met iets vreemds confronteren: De jaren van ieder tweede decennium van een nieuwe eeuw zijn zeer bepalend. Zij zijn een soort vervaldatum voor oude politiek cq. ideologieën en het begin van nieuwe stromingen, ideologieën en politieke machten.
  In de 18de eeuw zien wij dat de ‘ Vrede van Utrecht’ (1713) maakte een einde aan twee eeuwen godsdiensttwisten. De hegemonie van de katholieke kerk en de paus over heel Europa was ‘passé’. In de protestantse delen van Europa was er geen plaats meer voor de inquisitie en geen leuke samenkomsten en toffe gezelligheid bij de brandstapels.
  1815 – Napoleon verliest de slag op Waterloo en wordt afgezet
  1815 – De Congres van Wenen die de politieke kaart van Europa
  verandert.
  1914 – 1918 Eerste Wereldoorlog
  1917 – De Bolsjewistische revolutie in Rusland en de geboorte van het eerste Marxistisch communistisch land
  1919 – Het Verdrag van Versailles: ondergang van keizer Wilhelm II en de val van de Habsburgse monarchie. Beide landen worden republieken. De geografische en politieke kaart van Europa wordt volledig veranderd. Versailles symboliseert het vegen van de rest van de 19de eeuw.
  DEEL 2

  Like

 10. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  2010 – heden : De jaren kenmerken zich door economische crisis en voortschrijdende islamisering van Europa met massieve hulp van de meeste politieke partijen. Thans begint de leugenwereld van de politiek-correcte multiculturalisten en cultuur relativisten te wankelen. Zo ook het vertrouwen in de EU, de media en regeringen van de nationale staten. Het linksige multiculturalisme dat bijna 50 jaar lang over heel west- en noord Europa de macht heeft, begint af te brokkelen. Zie de AfD in Duitsland, de coalitie van LEGA en Vijfsterrenbeweging van Italië en de Visegard landen.
  Europeanen beginnen langzaam wakker te worden. Steeds meer mensen zijn ervan bewust dat de heersende politieke elite heeft niets goed voor hen in petto. De politiek ambieert de natiestaat te vernietigen en de autochtone bevolking door zgn. Kalergi-plan te vervangen. Politici gehoorzamen de bevelen van de EUSSR en hen bazen bij de NWO en Bilderberg. Voor deze Europese vazalen geldt het Amerikaanse slagwoord: “It’s Only Business, Nothing Personal”.
  Wat staat voor ons te wachten om onze vrijheid en onze landen terug te winnen? Ik ben bang dat de voorspelling van Enoch Powell zal uitkomen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s