Hoe de najaarskermis uit keurig Bussum werd geterroriseerd door een enorme groep “jongeren”

Screenshot_7

(Door: Bert Brussen)

Pittoreske Gooische kakkersdorpjes niet opgewassen tegen terreur gepleegd door 200 minderjarige “jongeren”

De burgemeester van Gooische Meren, Han ter Heegde (VVD, foto), wil de jaarlijkse najaarskermis in het keurig en pittoreske kakkersdorpje Bussum in elk geval voor volgend jaar afschaffen. Dat wist u misschien niet, omdat het regionaal nieuws is, en normaal gesproken interesseert het ook helemaal niemand in welk dorpje hoeveel kermissen worden afgeschaft. Maar de Bussumse najaarskermis wordt afgeschaft, omdat “de inzet die wij moeten leveren in het kader van de openbare orde en veiligheid niet in verhouding staat tot zo’n kleine kermis met maar een paar attracties”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, liberalen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

36 reacties op Hoe de najaarskermis uit keurig Bussum werd geterroriseerd door een enorme groep “jongeren”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Op kermissen en andere evenementen in den lande is het beslist niet anders. Specifiek voor dit alles verziekende genetisch afval zou een avondklok ingesteld moeten worden. Deze regel in de wind slaan betekent gewoon, samen met de rest van je familie die je niet opgevoed heeft, binnen 24 uur Nederland verlaten als persona non grata. Terug naar je land van oorsprong. Of je nu van de 1e, 2e, 3e of 4e generatie bent maakt daarbij geen verschil. Gelijke monniken, gelijke kappen.

  Geliked door 6 people

 2. peter zegt:

  Leger inzetten was niet echt een slecht idee van Geert ,oppakken ,de tering slaan ,opsluiten 2 maanden op water en brood ,en een volgende keer terug naar land van herkomst ,met familie .
  Doet even zeer voor links ,maar een land opschonen en veilig maken doe je zo .
  Niet lullen maar doen .

  Geliked door 6 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik vind het prima Peter. Hoe? Dat maakt me niet uit, het doel heiligt de middelen. Als we maar verlost worden van die perverse, parasiterende en agressieve ellendelingen die ons al sinds de jaren zestig tot last zijn.

   Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Het schijnt al jaren en jaren een Marokkaans terreur zooitje te zijn in Bussum en omgeving, dat is niet iets van de laatste tijd, de verhalen van bewoners uit die hoek over de overlast, om scholen heen, inbraken, winkeliers terroriseren, is al tientallen jaren gaande, misschien moesten ze daar maar niet de kermis afschaffen maar hun politiek correcte farce en eens PVV gaan stemmen zodat het gajes er uit getrapt kan worden terug naar het rifgebergte waar ze vandaan komen of het maakt niet uit waar naar toe en dat niet alleen daar maar in heel Nederland.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Mary. In het Nederlands is een perfecte spreekwoord: NOOD BREEKT WET. Op gegeven moment zal de situatie in het land zo ondraagelijk worden, dat de politieke leiding zal geen andere keuze hebben; behalve interneringskampen en massa deportatie. Politici zouden dit besluit nemen om zichzelf te redden. De Marokkanen en andere islamitisch gespuis zouden met de aanvallen niet stoppen. In de islamitische traditie worden kinderen en jongeren door HUN OUDERS en geestelijken naar het strijdveld gestuurd om hen eigen huid te redden. Zij vertrouwen op de domheid van de linksige en liberale politiek-correcte eilite. Ze houden geen rekening met de mogelijkheid dat zaken kunnen veranderen.

   Geliked door 1 persoon

 4. jantjeuitnl zegt:

  We hebben hier dringend een president nodig a la Duterte van de Philipijnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Overal in den lande worden allochtonen die misdrijven plegen ‘jongeren’ genoemd. Meestal zijn het toch wel Marokkaantjes, al staat het er niet bij, maar dat kun je afleiden uit de misdaden die zij plegen. Het is statistisch wel bekend dat de crimineeltjes steeds jonger zijn en de aard van hun misdrijven ernstiger zoals verkrachten, inbreken, roofovervallen, steken en schieten.

  Wat nu de consequentie is van niet ingrijpen door de politie bij gebrek aan mankracht en de snelle toename van dit gedegenereerde bevolkingsdeel, is dat de islamiet de straat/openbare ruimte als zijn eigendom gaat beschouwen en steeds irritanter en agressiever aanwezig is.
  Ik noem uit eigen ondervinding Den Haag.
  Ons cultureel erfgoed, de gezellige kermis, verdwijnt door toedoen van de islam en structurele onderbezetting van de politie.
  Het wordt al bijna tijd om te emigreren, want dit stopt echt niet vanzelf ooit.

  Geliked door 4 people

 6. A Ruygrok zegt:

  Ik heb het ook vernomen dat er beetje keet geweest is in het GooI.., maar niets om je druk over temaken.., het waren gewoon wat verwarde jongemensen.., ja de jeugd krijgt tegenwoordig ook zoveel prikkels te verwerken.., dan kan het wel eens wat ontsporen…, maar gelukkig onze overheid heeft het allemaal onder controle…! Criminaliteit… welnee die is tot bijna nul gereduceerd…, kijk maar in Brabant boswachters moeten af en toe wat drugs gif opruimen maar dat is ook echt het enige nog…, het wordt alleen maar gekleurder en daarmee prettiger en leuker in NL…, oh ja…, er waren nog wel wat van die anarchisten voor zwarte piet die een snelweg hadden geblokkeerd maar die zijn allemaal opgepakt en voor het gerecht gedaagd…, ja.., ja.., ons wakker OM die fop je echt niet..!…(Ben je juist voor een beetje kleur in de sameleving.. ,is het ook weer niet goed…)….,En anders hebben we nog wel een geheime dienst die zowaar heuse spionnen ontmaskerde en het land uit kieperde…ja .., ja.., Beste mensen gaat u maar rustig slapen ..,Koning Willem (Max. en Mark natuurlijk ook) en zijn dapperen waken wel over u en mij….,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 3 people

 7. Peter zegt:

  Betreft het hier Nederlandse jongeren of allochtoontjes ?

  Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Ze zijn ongetwijfeld in Nederland geboren, maar zeker ook in het bezit van een tweede nationaliteit. Welke voorrang heeft blijkt telkens weer en dat is niet Nederlands. Ga er gewoon van uit dat als er geschreven wordt over “groepen jongeren” dat hier dan gewoon de gebruikelijke Rif mongooltjes worden bedoeld.

   Geliked door 2 people

  • Pietersen zegt:

   Peter, als in de media wordt gesproken of geschreven over ‘jongeren’ gaat het om 100% om Marokkaantjes. Ik hoop dat je wat hebt aan dit antwoord, al denk ik dat je vraag ironisch bedoeld is.

   Geliked door 1 persoon

 8. Edgy Veggie zegt:

  Dit is op The Edgy Veggie herblogd.

  Like

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tja, de jeugd van tegenwoordig !!! Bij gebrek aan aandacht, gaan ze aandacht trekken.
  Kennelijk komen de lieverdjes wat opvoeding te kort. Worden er op de crèche en op school geen waarden en normen meer bijgebracht ??? De omhoog gevallen BN-ers hebben natuurlijk geen tijd om hun kroost netjes op te voeden. Ze zijn veel te druk met hun eigen carrière en het Gooise matras. Of zijn de relschoppertjes toevallig kindjes van niet-Nederlandse herkomst ???

  Geliked door 1 persoon

 10. boorzalf zegt:

  Ach ja, de jeugd van tegenwoordig niks aan de hand. U kunt rustig slapen.

  Geliked door 1 persoon

 11. ildiko zegt:

  Ik wil u graag attenderen dat deze burgervader werkte en woonde eerst jaren hier in Heerhugowaard. Een slapjanus van eerste formaat, voor wie zijn belangrijkste taken waren op de fiets met een bloemetje naar een wat oudere echtpaar om hun te feliciteren ! dat stond mooi op de foto en in de plaatselijke krant. Geen kracht, geen visie, trouwens om met hem te praten moest je met zijn secretaresse een speciale toestemming te regelen omdat hij te druk had. Met wat????? zo zijn ze bijna allemaal , ver van de realiteit en nog verder van het volk.

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Het is een getuigenis van een prachtige opvoeding. Samen met hun verwekkers kunnen ze niets… ,doen ze niets …leren ze niets….Wat ze wel kunnen ….een grote smoel opzetten mensen en dieren het leven zuur maken…. geweld plegen…maar alleen in groep want in wezen zijn het lafaarden dat heb ik als ex politieman meermaals moeten ervaren…Wat ze wel kunnen ….en dat moet ook gezegd worden…Ze kunnen alleen en zonder hulp , gaan pissen en scheiten

  Geliked door 1 persoon

 13. Elisah zegt:

  https://tpook.nl/2018/10/04/200-jongeren-marokkanen-terroriseren-bussum-vallen-meisjes-lastig-vernielingen-bedreigingen/

  “Hordes Marokkanen kwamen met de trein dus ns beelden! Maar nee niet noemen dat het Marokkanen waren. Wij juristen balen.”

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Elisah. Ze worden door hun ouders en Imams gestuurd. Dat doen moslims omdat ze weten dat “jongeren” komen er vrijuit van af; hooguit met een taakstrafje waar ze een schijt aan hebben. Hun ouders en geestelijke leiders willen “ongelovigen” aanvallen zonder hen uitkering te verliezen.

   Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik vraag me af….Wij hebben E.J.Bron…Wij vinden de asielzoekers en hun fratsen niet echt symphatiek…samen met hun politieke neukers ….maar …bestaat er geen web waarop onze linkse groene vrienden hun haat kunnen uitspuwen tegen de niet islam-lovers

  Like

 15. Piet Karbiet zegt:

  Om te janken dit. Volgende keer naar de kermis van Urk of Volendam. En daarna een complete burgeroorlog. Gaaf land.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Men moet zulk nieuws met open armen ontvangen. De Allah-beesten verleggen nu hen grenzen en vallen ook mensen aan die buiten hen habitat leven. Ouders en geestelijken sturen hen jihadwelpjes op pad om overlast en fysieke geweld te plegen die gericht zijn op ‘ongelovigen’ in hen woonomgeving. De autochtone slachtoffers en niet moslims worden in de regel door de rijke- en politieke elite vogelvrij verklaard. De politiek correcte beschermheiligen van de islam en cultureel relativisten hebben er geen moeite mee, aangezien zij beschouwen het autochtone voetvolk als nietig.
  Vanuit hen nette of rijke buurten cq. dorpen wordt er gefilosofeerd over “Wereldburgers” en de bekrompen PVV en Tokkie-voetvolk. De elite beschouwt hen te dom om de zegens van de multiculturele samenleving te begrijpen. In de middeleeuwen vonden de rijken het niet erg dat de pest heerste bij de armen. Zij waren overtuigd dat hen geld en macht zouden de pest tegenhouden. Helaas, had hen rijkdom geen vat op de Yersinia Pestis bacillen. De epidemie brak met alle hevigheid ook in de huizen van de meest succesvolle en rijke mensen. Hetzelfde gebeurt ook nu .. IN HET GOOI .. Waar de rijkste en machtigste mensen van Nederland wonen. Zij kunnen met al hen geld en macht zelfs geen kermis in hen “goudkust” houden. ZE WORDEN AANGEVALLEN!!!! En niemand beschermt ze!. Vraag is: hoelang zouden ze nog in cultureel relativisme en multiculturele samenleving geloven? Persoonlijk denk ik: Niet land. Hen idealisme is van dezelfde soort als van acteur Hendrik Höfgen uit de film Mephisto (na roman van Claus Mann). Ideologie wordt ALTIJD door persoonlijke interesses bepaald.

  Like

 17. Sabeltant zegt:

  100 % jihad.
  “De gewapende strijd tegen diegenen die de islam of de eenheid van de islamitische heerschappij bedreigen.”
  De oorzaak van dit, overigens wereldwijde probleem, ligt bij de islam.

  Zonder islam geen 200 minderjarige jongeren die de sfeer verpesten.

  Meneer Han ter Heegde moet dus gewoon zijn mond houden want zijn partij heeft op het moment de “leiding” over een systeem die de oorzaak van dit probleem niet aanpakt.

  Geliked door 1 persoon

 18. BertG. zegt:

  Dat hou je toch als je het de gooi en vechtstreek gaat noemen.
  Wat zou je daar anders moeten doen dan.
  Dan vraag je er ook zelf om.

  Geliked door 1 persoon

 19. sjuad zegt:

  Heerlijk nieuws, nu de grote kermis de weekmarkt en het busstation nog.
  Wat is er nog meer te doen in Bussem?
  Een buurthuis ! Echt waar? Dat zullen wij eens gaan afstoken, met de kermisgangers erin.

  Oeps, dat kost mij € en detentie voor deze attentie.

  Like

 20. bobr zegt:

  als we nu eens die onaangepaste vreemdelingen ons land uitzetten dan komen er baantjes en woningen vrij voor andere intellectuelen !

  Like

 21. BigLJohn zegt:

  200 relschoppers en aanranders. Het heet jongeren. En iedereen weet met wat voort soort jongeren daar we mee bedoelen. Volgers van allah en mohammed. Deze relschoppers zijn pure cultuurbarbaren. Hetzelfde soort als die in Keulen vele vrouwen aanrandden, en die Zwarte Piet in de ban willen doen. En zoals altijd buigen wij als knipmessen voor die lui. Een kleine minderheid in onze bevolking die de baas wil spelen over de overgrote meerderheid. Hoe lang blijven we dit nog tolereren ? Als de dag aanbreekt dat wij echt moeten gaan kruipen voor die lui !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Hoe lang blijven we dit tolereren? Tot het moment aanbreekt waarin wij voor ons land, vrijheid en leven zouden moeten vechten; net als de Nederlandse soldaten in de Peel en de Grebbeberg op 10 mei 1940. De Nederlandse soldaten moesten tegen de Wehrmacht vechten die in een bliksemactie de grens overging.. De ISLAMITISCH VIJAND zit, net als de dijkratten, in ons midden. Hij vecht tegen ons, iedere dag opnieuw, met zijn kinder- en minderjarige soldaten. Hij doet dat met kinderen en jongeren om te zorgen dat de ‘ruif van de öngelovigen’ zal hem blijven voeden. Hij wacht totdat het Jihadleger klaar zal zijn voor gevecht en de overname van het land. WIJ HEBBEN NOG TIJD OM DIT LEGER MET WORTEL EN TAK UIT TE ROEIEN en zijn soldaten naar het land van herkomst te deporteren. Maar de zandloper loopt niet voor de eeuwigheid.

   Like

 22. Henk.V zegt:

  Nederland heeft een overleg-cultuur, een zogenaamd ”poldermodel” voor het oplossen van geschillen. In die structuur vergelijken de conflicterende partijen elkaars tegenstrijdige standpunten en men zoekt naar allereerst naar gesprekspunten waarin de meningen dicht bij elkaar liggen. Via deze vastgelegde punten van overeenkomst zoeken de partijen naar opvattingen die daar dichtbij in de buurt komen.
  Op deze manier hopen de partijen geleidelijk aan ”nader tot elkaar te komen”.,. Deze strategie werkt in een wereld van redelijke, nuchter denkende mensen.
  De typisch Nederlandse benadering van praten, praten en nog eens praten heeft in het verleden veel buitenlanders verbaasd, maar ook wel vervuld van enige bewondering, want het Nederlandse systeem leidde nagenoeg altijd wel tot resultaat..

  Deze beschaafde periode ligt nu ver achter ons, want onze samenleving is verrijkt met minder beschaafde types. Deze zegen is ons opgedrongen door lieden met een eigenaardige kijk op het leven.Zij zien het afnemen van de broodnodige beschaving als goed, als een verrijking. De linkse politiek correcte voorstanders van de nieuwe , regressieve beschavingsvorm, nemen zelfs al bepaalde trekken over van de verrijkers van het nieuwe Europa. Wie hun mening veroordeelt op redelijke ronden wordt ogenblikkelijk overladen met scheldwoorden, zoals ultra rechts, nazi, fascist. islamofoob. Zij houden deze woorden achter de hand als rotte tomaten waarmee men tegenstanders tot zwijgen kan brengen. Ik meen zelfs wel eens een tomaat als socialistisch symbool te hebben gezien.

  Maar nu terug naar het gekwelde Bussum. Is hier een oplossing op niveau te bedenken? Ja, deze ”minderjarige jongeren” moeten massaal door de M.E. worden opgepakte en naar een goed afsluitbare zaal worden gebracht, want zij hebben een goede kop thee nodig plus een nuttig gesprek. Gedienstige agenten die hun training in goede gesprekken tijdens de Iftar vieringen hebben verfijnd, dienen thee en koekjes rond.
  Tijdens de groepsgesprekken zal het er steeds rustiger aan toe gaan. Dat komt ,omdat de agenten iets in de thee hebben gedaan Zodra de stilte absoluut is geworden, kunnen de gekalmeerde jongeren per ambulance naar het dichtstbijzijnde vliegveld worden gebracht.

  Zodra de vliegtuigen in een rustig woestijngebied aan de grond zijn gezet, stijgen die direct weer op, de slapende jongeren achterlatend , zonder hun paspoorten, maar wel met wat eten en drinken. Per slot van rekening blijven wij wel sociaal.
  Altijd .

  Like

 23. Elisah zegt:

  Off topic, maar schandalig!
  https://www.powned.tv/artikel/ind-medewerker-liet-zich-betalen-door-migrant

  ‘IND-medewerker liet zich betalen door migranten’

  Groot nieuws, vrinden. De IND (Immigratie en Naturalisatiedienst) is een medewerker op het spoor die zich mogelijk schuldig heeft gemaakt aan zelfverrijking over de rug van de zielige asielzoeker ernstige belangenverstrengeling

  De grote vraag die bij ons rijst: Zijn er onterechte verblijfsdocumenten uitgevaardigd? Die kans is enorm nu blijkt dat de man toegang had tot alle computersystemen van de IND waarmee verblijfsvergunningen worden uitgedeeld.

  Like

 24. Jesus is The Messiah! (John 3:16). zegt:

  Die ali’s gaan allemaal de Hel (Gehenna) in eeuwig tandenknarsen, wegkwijnen en wegteren samen met hun afgod en valseprofeet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s