Duitsland: Budget voor integratie nogmaals met € 15 miljard verhoogd!

Screenshot_9

€ 15 miljard meer voor integratie? Meer geld voor de burgers in plaats van voor integratie!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Steden en gemeenten moeten immense financiële belastingen compenseren die door de migratie zijn ontstaan. Nu reageert de staat en verhoogt de betalingen. Tussen 2019 en 2022 dienen er meer dan € 15 miljard beschikbaar gesteld te worden voor “integratiebetalingen”. Er wordt niet meer per migrant afgerekend, maar er wordt een algemeen bedrag uit de omzetbelasting geput. Zo stroomt het geld zonder enige vorm van controle.

Deelstaten en gemeenten krijgen ongeveer € 6 miljard meer, daar bovenop worden nog eens € 1,8 miljard voor woning- en verwarmingskosten beschikbaar gesteld. Zodoende hebben de kosten de grens van € 100 miljard al lang overschreden. Het is verbazingwekkend hoe gul men is wanneer het om de schijnbaar primaire en centrale taak van de regering-Merkel gaat. Duitsland moet daarvoor integratiebedragen in astronomische hoogte afstaan.

Geld voor de migratie is er, alleen de burgers hebben het nakijken. De intelligentie heeft zich blijkbaar compleet uit het dagelijks politieke werk teruggetrokken.

Bron: www.handelsblatt.com

Inmiddels meer dan € 100 miljard asielkosten: www.spiegel.de

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitsland: Budget voor integratie nogmaals met € 15 miljard verhoogd!

 1. Sabeltant zegt:

  “Zo stroomt het geld zonder enige vorm van controle”

  De marxistische vernietiging van het kapitalistische westen is in volle gang.
  Met volle vaart op weg naar de EU-DDR2

  Geliked door 5 people

 2. Guus Velraeds zegt:

  Al die miljarden voor integratie projecten moet je zien als paniek handelen bij een uitslaande brand. Kost wat kost moet de brand geblust worden die ze zelf ontstoken hebben. Alleen deze brand laat zich niet blussen en zal doorgaan tot alle blusmiddelen op zijn en dan breekt de pleuris uit.

  Geliked door 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Dat geld komt er wel, ook in Nederland.
  Kwestie van de warmtepompen flink belasten.
  Probleem opgelost.

  Groetjes.

  R. Jetten

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Met deze hoeveelheid geld kan de armoede van ARME Duitsers worden opgelost en kunnen vliegtuigen worden afgehuurd om uitgeprocedeerden netjes weer naar huis te brengen.
  Duitsland wordt dan weer welvarender / schoner / veiliger.

  Geliked door 2 people

 5. T.Troubadour zegt:

  Zij zijn kompleet het spoor kwijt,pensioenen te laag,armoede groter,meer daklozen.Maar veel meer voor de gelukzoekers.Vreemd volk eerst.

  Geliked door 2 people

 6. Anneke zegt:

  “Wier schaffen das” riep de Oost-Duitse dominees dochter Angela en dat zullen de Duitsers weten ook, gezamenlijk liepen ze in het 2e kwartaal van de vorige eeuw achter een “mannetje” aan en het resultaat was desastreus voor Europa. Duitsers leren het blijkbaar nooit! De vernietiging van Europa is begin 21 ste eeuw ALWEER in Duitsland begonnen, of-te-wel 85 jaar na dato! En wat nog erger is? de rest van het geciviliseerde Europa doet flink mee (op een paar wakkere landen na)

  Geliked door 5 people

 7. Thom zegt:

  Je moet volkomen debiel zijn als etnische Duitser als je niet doorhebt dat je genaaid wordt waar je bijstaat door Merkel & Co. Kennelijk is alleen in oost-Europa en Italië de bevolking nog enigszins bij hun volle verstand en hebben ze tenminste geen onvolwaardigen die het land besturen.

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Het is moeilijk in een sfeer van uitgebreide mind-control om niet in de draaikolk van de vermeende menselijkheid en naastenliefde te vallen. Toen ik in 2015 aan het begin van de invasie mijn scepsis uitte, werd ik terechtgewezen door de verpleegsters op mijn ziekenhuisafdeling. Hoe kan een dokter zo haarteloos zijn?
   Tijdens een congres in Nijmegen in 2016 feliciteerden Nederlandse collega’s me zelfs in het Duits “Eure Merkel ist klasse, da kann unser Rutte viel von lernen”
   Ik zei niets. Ik was in het buitenland en wilde niet de typische mof zijn die alles beter weet.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    … “vermeende menselijkheid en naastenliefde”.

    Met de nadruk op VERMEEND. Want het gaat natuurlijk om een verkeerde interpretatie. Dank u.

    Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Gaan ze dat financieren van onze pensioenpotten? Je moet je vrienden in nood tenslotte helpen, zegt Macron.

  Geliked door 3 people

  • kampersrene zegt:

   Vrienden in nood helpen …volledig eens ….maar ik zie geen vrienden onder die asielzoekers . ik heb ook geen behoefte aan mooie negers , zoals Macron

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Macron wil dat EU landen elkaar helpen. Hij wil het Franse financiele wanbeleid dus recht trekken met het geld uit onze pensioenpotten. De schurk.

    Like

 9. kampersrene zegt:

  Ik betwijfel of 15 miljard Euro wel genoeg is Die getraumatiseerde naar liefde en begrip zoekende sukkelaars moeten… eten , drinken een dak boven hun hoofd …verwarming in de winter…leefloon ,gratis elektriciteit , vergoeding voor hun zelfgekweekte kindertjes Als ge weet wat ik betaal voor een pintje bier

  Geliked door 3 people

 10. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/10/10/athene-geeft-turkije-de-schuld-van-de-sterke-groei-van-de-invasiejihad/

  Athene geeft Turkije de schuld van de sterke groei van de invasiejihad

  Griekenland wijst met de beschuldigende vinger voor het toenemende aantal invasiejihadisten zonder papieren dat de Evros regio binnenstormt naar de Turkse grensautoriteiten die weer steeds lakser worden met hun waakzaamheid.

  Intussen zijn er berichten dat onlangs zo’n 500.000 Afghanen uit Iran en Irak Turkije zijn binnengekomen en dat ze bang zijn dat ze op weg zijn naar Griekenland.

  Like

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/10/duitsland-wil-extreemrechtse-turkse-grijze-wolven-groet-verbieden/

  Duitsland wil extreemrechtse Turkse ‘Grijze Wolven’-groet verbieden

  Duitse politici van beide zijden van het gangpad willen de groet van de Grijze Wolven, een extreemrechtse groepering, verbieden. De Turkse ultranationalistische organisatie staat bekend om haar gewelddadig gedrag en het bevorderen van fascisme.

  Drie jaartjes geleden in Nederland…
  Kuzu van “denk” die de grijze wolven steunt en toespreekt….

  Like

 12. koddebeier zegt:

  100 miljard weggegooid geld !!

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Een slok meer dan de 15 miljard:
  Bund kalkuliert bis 2020 mit rund 94 Milliarden Euro Kosten
  Das Finanzministerium hat nach Informationen des SPIEGEL durchgerechnet, wie viel die Aufnahme von Flüchtlingen und die Bekämpfung der Fluchtursachen kosten. Jährlich werden Hunderttausende erwartet.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/fluechtlinge-bund-stellt-knapp-94-milliarden-euro-bis-2020-bereit-a-1092256.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Demo tegen Ferkel’s gimmigrants-politiek

  Like

 15. paulzwueste zegt:

  Nou en…?
  Laat toch gebeuren.
  Het zal trouwens nog véél erger moeten worden…
  Met ’n gezapige bevolking die elke avond tevreden achter de buis ligt win je geen oorlogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s