Israël herinnert in het VN-hoofdkwartier aan de terreurslachtoffers van Barkan

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Verenigde Naties het verzuimd hebben de terreuraanslag van Barkan te veroordelen, richtte de Israëlische delegatie een herdenkingsplaats voor de slachtoffers in het hoofdkwartier van de VN in. “We zullen de wereld eraan herinneren”.

Israel Heute

Zoals de nieuwssite “Arutz 7” bericht, heeft de Israëlische delegatie bij de Verenigde Naties, aangevoerd door ambassadeur Danny Danon, ertoe besloten om in het VN-hoofdkwartier de slachtoffers van de terreuraanslag in het Barkan-industriepark te herdenken. Daartoe plaatsten ze de foto´s  van de vermoorde Kim Yehezkel en Ziv Hajabi evenals twee brandende kaarsen.

Ambassadeur Danon zei: “De Verenigde Naties hebben zich niet tegen de wrede moorden uitgesproken, maar wij zullen de slachtoffers blijven herdenken en de wereld herinneren aan de beëindigde levens, de haat en de ophitsing”.

“De leden van de Veiligheidsraad moeten de moordaanval duidelijk veroordelen. Deze valt onder zijn verantwoordelijkheid en hun verplichting tegenover het Midden-Oosten en de wereld, en nog belangrijker, tegenover de kinderen van Kim en Ziv, die wezen geworden zijn”, voegde Danon er aan toe.

Daarbij richtte hij zich vooral tot de voorzitter van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, en verlangde van hem een “duidelijke en krachtige stem” tegen de aanslag “in plaats van preken tegen Israël te houden en voorstellen om de regio tot rust te brengen, te stoppen.”

Bovendien bekritiseerde hij de praktijk van de Palestijnse Autoriteit om Palestijnse terroristen, die “Israëli´s vermoord hebben, te belonen met geld. Dit werd al onder de Amerikaanse president Trump bekritiseerd en een van de belangrijkste redenen voor het feit dat de Amerikaanse regering haar jaarlijkse subsidie van $ 200 miljoen aan de Palestijnen stopgezet zou hebben.

“De financiering van terroristen is de brandstof voor terroristische aanslagen, zoals die in Barkan plaatsvonden, en alleen haar beëindiging zal helpen in de strijd tegen de terreur”, zei hij.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israël herinnert in het VN-hoofdkwartier aan de terreurslachtoffers van Barkan

 1. Peter zegt:

  Nooit geen geld meer naar die boeven .VN is een islambende

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Breaking; ‘Nikki Haley resigns as Ambassador to the U.N. in shock announcement’ Nikki Haley nam elke gelegenheid aan om Israel te verdedigen in De Verenigde Narigheid! Echt een verlies voor Israel! Meen dat ze kritisch tov Trump is en dat dit de reden is van haar vertrek.

  Like

 3. Corné zegt:

  In Arutz werden tevens de schandalige reacties van enkele EU vertegenwoordigers aangehaald die de spreker van Israël als oorlogsmisdadiger aanmerkten. Zo gaat het nu altijd. De linkse anti=zionistische islamofielen weten er altijd weer een anti-semitische draai aan te geven. Gelukkig – ook dat staat in Arutz – heeft onze EU vertegenwoordiger Bas Belder gezegd zich diep te schamen voor die reacties en aangegeven dat deze zeker niet representatief zijn voor de overgrote meerderheid van de EU vertegenwoordigers.

  Like

 4. GT zegt:

  Lees, de wereld herinneren aan de beëindigde levens, de haat en de ophitsing”.
  Wereld u, bent gewaarschuwd vroeg of laat worden alle bronnen uit geschakeld, in hun eigen VEILIG gewaande omgeving!

  Shalom

  Like

 5. Trucker zegt:

  Afgelopen zondag twee Israëliers vermoord door een palestijn, mainstream bericht daarover? noppes, mogelijk dat reuters hun telex defect was of de electriciteits rekening niet voldaan was op dat moment… verzin maar iets.
  Stel dat het een palestijn was (en minderjarig) dan was de zendtijd te kort en de krant te klein.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Arabische agitator en handlanger van terroristen bij aankomst in Israël direct afgevoerd naar het spinhuis

  Israel jailed a far left American activist Lara Alqasem as she disembarked her plane at Ben-Gurion Airport in Tel Aviv last week.
  Alqasem was held by authorities for her campaign against the Jewish State.

  Lara Alqasem, the Media’s BDS Victim, Heads the SJP Pro-Terror Hate Group That Defended Stabbing of 15-Year-Old Boy https://t.co/smvBNzyISt

  — Jim Hoft (@gatewaypundit) October 9, 2018

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Goede aktie van Israël, wrijf het die VN-bende maar onder de neus.

  Like

 8. De historie van de islam is;moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting! Doden, moorden, terrorisme en bloedvergieten zijn de DNA codes van de islam…….https://www.youtube.com/watch?v=9ZdTEtGpXt8&t=17s

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s