Ruimtes verhuurd voor parkseks

Screenshot_2

BRUSSEL – Brusselse jongeren-bendes verdienen goud geld met het verhuren van bewaakte ruimtes in en rond het Maximiliaanpark. Daar kan je voor ongeveer 35 euro ongestoord seks hebben met een prostituee.

In het park wordt ook veel geld verdiend met het verkopen van drugs, gestolen goederen en wapens. De politie heeft de strijd met de criminelen zo’n beetje opgegeven, concludeert Het Nieuwsblad in een reportage.

De klanten van de prostituees zijn vooral de honderden jonge asielzoekers die rond het station hangen.

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ruimtes verhuurd voor parkseks

  1. Cathja zegt:

    Een behoorlijk onfrisse toestand daar. Tijd voor de overheid om opdracht te geven het park volledig schoon te vegen. Overheid, waar is jullie gezag? Verkoop van gestolen goederen, drugs en wapens? En tóch niet ingrijpen? Angst voor vergelding soms?

    Like

  2. freda110 zegt:

    De politie zoals altijd waakzaam en dienstbaar vooral waar het gaat om alles wat niet autochtoon is ten dienste te zijn.
    Dit is dan het gevolg van zo’n laffe houding, een heel park wat bedoeld is voor ALLE inwoners gewoon opgeven en over laten aan drugshandelaren en prostituees.
    Ook wapens en gestolen goederen zijn daar te koop, maar dat mag de pret niet drukken want door de overlast en de onveilige situatie heeft de politie het inmiddels opgegeven.
    Ongelooflijk zoals een staat zichzelf te kijk kan zetten door toe te geven dat ze de zaak niet meer in handen hebben en het afdoen met een waarschuwing.

    Like

  3. kampersrene zegt:

    Oxfam heeft interesse omwille van de frisse lucht

    Like

  4. kampersrene zegt:

    Het is ook geen toeval dat”” frisse lucht sex “” in Brussel gevestigd is .Het is niet zo ver van het Euro parlement Als de leden van het parlement een frisse neus willen halen dan weten ze waar ze moeten zijn

    Like

  5. Peter zegt:

    Een wip in de natuur voor ongestoord seks voor 35 euro ?
    Koopje !

    Like

  6. Elisah zegt:

    https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181008_03820425

    25 euro voor seks, 10 euro om pottenkijkers weg te houden: prostitutiebendes palmen Maximiliaanpark in

    BRUSSEL – Brusselse jongerenbendes verdienen goed geld aan de trans­migranten in het Maximiliaanpark. Ze verkopen er niet ­alleen drugs, gestolen goederen en zelfs wapens, maar verhuren in de buurt ook ruimtes voor “intieme momenten”. De politie kan er weinig tegen beginnen en ziet het geweld in en rond het park enkel toenemen.

    Like

  7. Harry zegt:

    Iemand met boze gedachten zou wellicht kunnen denken dat die jonge moslimmannetjes nogal een aanleg hebben om in de criminaliteit verzeild te raken .
    En door een of ander toeval , ook nog in alle takken van dat beroep .
    Maar dat komt dan waarschijnlijk weer door de veelzijdigheid van die kansenpareltjes .

    Geliked door 2 people

  8. Peter zegt:

    Gezinsactivisten protesteren tegen seksuele indoctrinatie van kinderen. Lhbt-activisten slaan erop los, politie blijft weg
    https://geziningevaar.nl/

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    De klanten van de prostituees zijn vooral de honderden jonge asielzoekers die rond het station hangen.

    Sinds wanneer BETAALT een asielparasiet voor seks?

    Geliked door 3 people

  10. BigLJohn zegt:

    ….De krant sprak agenten op het terrein die vertellen dat de Brusselse bendes steeds gewelddadiger worden. Afgelopen zomer raakte een politieman zwaargewond toen hij een steen in het gezicht kreeg, zegt Mario Thys van politievakbond NSPV in de krant.
    De agent is nog altijd niet hersteld van de verwondingen die hij toen opliep….

    Men liet de boel bewust helemaal uit de hand lopen, geheel conform de Brussel en Bilderberg richtlijnen. Daarom greep de politie al niet eerder in, en word het leger ook niet ingeschakeld.
    De Europese linkse politiek heeft tot doel gesteld dat de islam Europa gaat innemen en wij gegarandeerd de pineut gaan worden !

    Geliked door 1 persoon

  11. Aegolius cs zegt:

    Mooi om te weten: voor je het weet kom je Rob Oudkerk, Paul Depla of misschien zelfs Pechtold tegen in het labyrint van honderden EU nooit gekozen EU vertegenwoordigers.

    Geliked door 1 persoon

  12. dondorp tj zegt:

    is die verdomde gmail nou weer veranderd jesu wanneeer komt er eindelijk een flinke aardschok in san fransisco? Ruk die sicreten weg middels eenn overstroming en bine zwemende haaien : 3 dag3n VOOR de tzunamie sulawesie plaats vond schreef ik 30 pakistan rechters bij invoer politik islam rampen gaan komen tzumies and hapened

    Like

  13. King Arthur zegt:

    Er gaan er nog veul meer komen dus dit stelt echt helemaal niets voor, want:
    EU rapport – De EU heeft ruimte voor 3.8 miljard immigranten
    https://fenixx.org/2018/10/08/eu-rapport-de-eu-heeft-ruimte-voor-3-8-miljard-immigranten/

    Like

  14. Peter zegt:

    Wat dacht men er van om met harde hand de boel schoon te vegen

    Geliked door 1 persoon

  15. Claudia M. zegt:

    Importeer de derde wereld en je wordt de derde wereld.

    Geliked door 2 people

  16. leefbarbaar zegt:

    Er is geen werk en geen toekomst voor de Afrikaan hier. Wat dus rest is drugshandel en prostitutie.Helpen we daarmee iemand? Nee dus. Nexit.

    Like

  17. fleckie zegt:

    Nu ‘loopt de EU belastinginner. toch geld mis’,! doordat er geen zicht is op de ‘geheimen’!!! die zich ‘ afspelen, …zonder toezicht en ‘ontvangst’ van ‘die inkomsten’!!

    Like

  18. Tistochwat zegt:

    In feite kan je onder elk artikel over welke smerige wantoestand dan ook, steeds hetzelfde schrijven:

    Er is bij de ‘elite’ sprake van kwade opzet.
    De oorspronkelijke burgers moeten kapot.
    Dit bereikt de ‘elite’ door de burgers financieel volkomen kaal te plukken, hun leefomgeving te laten verpesten door met opzet geïmporteerde mohammedanen, en hen ten slotte te laten afslachten door diezelfde mohammedanen.

    Afleidingsmanoeuvres:
    – tv
    – voetbal
    – ‘oranje bóóóven!

    Het is allemaal zo klaar als een klontje.

    Geliked door 2 people

  19. Trucker zegt:

    Met de “heersende” overheid die bestaat uit links en PSEUDO rechts zal er geen bal veranderen aan de status van het meest belachelijke land ter wereld belgie, tevreden dat ik Vlaming ben, knettergek die bende belgen.

    Like

  20. Trucker zegt:

    O ja on topic park in met een APC wie niet weg is is verpletterd en dan komen de buldozers er achteraan om de resten op te scheppen.

    Like

  21. kampersrene zegt:

    Die Brusselse jongeren hebben die ook faciliteiten voorzien voor liefhebbers van de “poep”

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie