Falen van Justitie en politiek kost mensenlevens!

Screenshot_21

Vrijgelaten Libanese zware crimineel vermoordt vader van vijf kinderen! Het falen van Justitie en politiek kost mensenlevens!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De eerder uit de gevangenis vrijgelaten Libanese zware crimineel Omar Ali-Khan vermoordde in Berlijn bij een woninginbraak een bouwvakker en vader van vijf kinderen.

Het falen en de onbegrijpelijke consideratie van Justitie, autoriteiten en politiek in de omgang met zwaar criminele immigrantenclans kost mensenlevens, verwoest gezinnen en ondermijnt het vertrouwen in de rechtsstaat. Detlev L. had nog kunnen leven en zijn vijf kinderen hadden nog een vader kunnen hebben wanneer Omar Ali-Khan niet anderhalf jaar voor het aflopen van zijn gevangenisstraf uit de gevangenis ontslagen zou zijn.

Dat Omar Ali-Khan zich na zijn ontslag uit de gevangenis vrijuit in Berlijn kon bewegen en opnieuw een serie inbraken kon plegen, is niet aan de burgers uit te leggen. Dat zijn broer, de politiemoordenaar Yassin Ali-Khan, vanwege een procedurefout van de autoriteiten na het uitzitten van zijn straf niet werd uitgezet, maar al over een jaar na zijn “vrijwillige vertrek” weer naar Duitsland mag terugkomen, is een absoluut schandaal.

Buitenlandse criminelen moeten principieel naar hun landen van herkomst worden uitgezet en een duurzaam inreisverbod krijgen, dat ook gehandhaafd wordt. En niet pas wanneer ze iemand vermoord hebben, maar onmiddellijk na de eerste veroordeling, onafhankelijk van de zwaarte van de daad. De veiligheid van de burgers die trouw zijn aan de wet moet weer de hoogste prioriteit krijgen.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Falen van Justitie en politiek kost mensenlevens!

 1. Zieke overheid en justitie. Zoals Prof.dr. Bob Smalhout ooit zei met de titel van zijn boek: Nederland is gek geworden. Dit geldt dus ook voor Duitsland met de heks voorop.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Off topic, maar bijzonder
  Ondertussen in zuid-afrika: De zulu’s steunen de blanke boeren tegen landonteigening door de zuid- afrikaanse regering

  https://www.rt.com/business/440807-zulu-king-south-africa-land/

  South Africa’s Zulu nation joins white farmers in fight against government land seizures

  The largest ethnic group in South Africa, Zulu, has spoken out against the expropriation of land without compensation in the country. Zulu is ready to cooperate with the country’s white farmers, known as Afrikaners or Boers.
  Zulu King Goodwill Zwelithini has said the group will cooperate with South African minority rights group AfriForum.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Dit is geen “falen” van de overheid maar kwade opzet.

  Geliked door 3 people

 4. Thomasson zegt:

  Verschillende natuurkundigen w.o. Pascal en Newton hebben bewezen dat de natuur kent geen totale leegte (vacuüm) . De krachten zijn non stop in beweging om elkaar te balanceren. Hetzelfde geldt ook voor de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Op het moment dat de Duitse burgers (en/of burgers van andere Europees land) zouden beseffen dat hun overheid niet bij machte is hen te beschermen (of uit principiële redenen weigert haar burgers te beschermen), zouden ze andere wegen kiezen zichzelf te verdedigen. Dat zal leiden tot ondergrondse bewegingen en oprichting van milities gebaseerd op etnische afkomst. Het is bijna zo zeker als een Amen in de kerk dat een groot deel v..d. politieagenten en Bundeswher soldaten zouden kiezen voor hen eigen volk boven de duistere belangen van schimmige en verraderlijke politici. Met andere woorden: Duitsland bevindt zich nu heel dicht bij een burgeroorlog. Het is geen kwestie meer van of de oorlog zal uitbreken, maar eerder wanneer. Het zou geen vreemd idee zijn te veronderstellen dat de bestuurlijke top van Duitse traditionele partijen al hen koffers hebben ingepakt om op tijd te vluchten. Men kan ze vergelijken met de administratie van de Sjah van Perzië in de dagen voordat de Ayatollah’s de macht overnamen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s