GroenLinks: letters ’I amsterdam’ moeten weg

Screenshot_23

AMSTERDAM – De kans bestaat dat de iconische letters ’I amsterdam’, die onder meer op het Museumplein en Schiphol staan, gaan verdwijnen. Coalitiepartij GroenLinks heeft een motie van die strekking ingediend tijdens de raadsvergadering van de begroting 2019. Ook wil de partij dat er geen city-marketing meer wordt bedreven met de letterbeelden.

De slogan in rood en wit, ruim 2 meter hoog en 23 meter breed, is bij toeristen populair als foto-object. Volgens GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma staan de letters voor individualisme „terwijl wij in deze stad solidair en divers willen zijn”, zegt ze in Het Parool. „Bovendien reduceert deze slogan de stad tot een achtergrondje bij een marketingverhaal.”

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op GroenLinks: letters ’I amsterdam’ moeten weg

 1. Tineke zegt:

  Je gelooft t niet he….
  Het wordt almaar gekker en gekker.
  Wat ben ik blij dat ik geen twintig meer ben.
  Wat gaan onze kinderen en kleinkinderen een verschrikkelijke tijd tegemoet.
  En als je ze wil waarschuwen,verklaren ze je voor gek,
  Zie ik altijd alleen maar beren en spoken op de weg,geloof ik dat Elvis Presley nog leeft en dat de EU voor vrede-welvaart-en veiligheid staat……..Snap het nou eens mam…….
  Moedeloos wordt je ervan.

  Geliked door 3 people

  • laura van der storm zegt:

   Heel herkenbaar en inderdaad om moedeloos van te worden. Die kinderen hebben het veel te goed. Moeten er wel hard voor werken en zijn daarom niet zo gefocust op de politieke beweging om zich heen. Inderdaad…arme kinderen en kleinkinderen, wat een desillusie over 15/20 jaar!

   Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Behalve moedeloos ben ik ook boos op de vele Nederlanders die meepraten met de asielparasieten en de islam. Ik gun hen het slechtste wat er is.

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Maak voor mij van dat 20 dan maar haast 4x dat getal en wat dat waarschuwen betreft, zoals Mevr L. van der Storm hieronder schrijft; “Die kinderen hebben het veels te goed”.
   Als ik in NL zou wonen en elke dag dat Linkse GELUL zou moeten aanhoren had ik nu niet mijn leeftijd bereikt van ergernis.
   Gasten uit NL vorige week.

   Aan tafel:”Oh dus je bekommert je helemaal niet om de toekomst van je kleinkinderen ? [ ging over een of ander Groen Links milieu gezwets.]
   Ik viel nogal uit; “Ja dat doe ik wel maar dan op héél ander gebied dan jullie !”.
   Ik bedoelde uiteraard de omvolking.
   In ’t Franse afgehuurde huis was geen NL-TV, alleen Franse; “Oh wat jammer nu kunnen we Temptation Island niet zien en [ ik weet de naam niet meer, kijk NOOIT naar zulke ROTZOOI ].
   Nou dat mochten ze hier wel zien, zo fanatiek ben ik ook weer niet.
   Maar of ’t begrip armoede, behelpen, zuinigheid, met mate, niet te gauw iets weggooien, een bekende zijn ?
   Je leest er weleens over in de Sprookjesboeken, “het arme Weesmeisje”.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Tineke 10 oktober 2018 om 21:56

   Wat gaan onze kinderen en kleinkinderen een verschrikkelijke tijd tegemoet.

   Welnee joh, die weten niet beter of het hoort allemaal bij de ‘heilstaat’ waarin ze zijn opgegroeid/zullen opgroeien.

   WIJ en degenen die nog ouder zijn, gaan een verschrikkelijke tijd tegemoet.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Onze kinderen en kleinkinderen gaan een vreselijke tijd tegemoet. De vrijheid die we hadden in onze jeugd gaan onze kleinkinderen ontberen.Die vrijheid heet dan islam. Vreselijk toekomstidee. Daarom PVV eenmaal aan de macht betekent koffers pakken voor vele allochtonen.Oprotten!!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ ruud beijer 11 oktober 2018 om 18:55

    Och, als je ziet hoeveel lol de schoolkinderen hebben tijdens het verplichte moskeebezoekje, zullen ze er later vast wel aan verknocht raken.

    Like

 2. Sabeltant zegt:

  Groen linkse/marxistische afbraak in volle gang.
  Die i is van individualisme… de jarenlang indoctrinatie op scholen werpt zijn vruchten af.
  Mooie wereld waar we in terecht komen.
  Geen geld voor ouderen, maar analfabete islamitische allochtonen uit Afrika krijgen binnen weken een huis en uitkering, en dan zo’n onbetekenend sneeuwvlokje van GL maar zwetsen.
  Hoe lang nog tot de wal het schip keert?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Twee letters erbij en ze zijn tevreden.

  Dan hoeven de borden ook niet weg………………

  Geliked door 4 people

 4. baksteen zegt:

  Je wist meteen al dat dat collectivistische roodborstje weer aan een baan geholpen moest worden dat er ellende van moest komen. De Amsterdammers zullen er nog een boel mee te stellen krijgen.
  Socialisten zijn dol op het experimenteren met bevolkingsgroepen en het veroorzaken van armoede, dood en verderf. Ze kan haar lol op.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hans zegt:

  Ik heb nog nooit zoveel solidariteit (met Amsterdam en Nederland!), humor, lachende en acrobatisch klimmende en diverse mensen gezien als bij het fotograferen en filmen van deze leuze ‘I amsterdam’. Er is een grote diversiteit aan nationaliteiten uit allerlei delen van de wereld(!), hetero of homo, man of vrouw, noem maar op. De GroenLinks-voorvrouw bedoelt eigenlijk- met een variant op DelaMontagne ‘ I slam Amsterdam ‘ ofwel ‘ Ik geef Amsterdam een pak slaag’ ….
  En stel je toch voor dat je niet diVERS bent…dan ben je toch maar mooi OUDBAKKEN!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Dat GroenLinks thans zelfs vindt dat er bepaalde gemodificeerde dieren hier teveel zouden zijn wordt in dit verhaal goed verwoord:

  Filmpje! GroenLinks spreekt: ‘Nederland heeft te veel koeien!’

  Dat de huichelachtige GroenLinkse natuurvrienden iets hebben met vlees wisten we al langer dan vandaag. Dat ze er openlijk voor gaan uitkomen dat Nederland ‘te veel vee heeft’ is nu te zien in de onderstaande video.
  Volgens Kamerlid Bromet van GroenLinks worden elke dag 1,7 miljoen dieren geslacht en 75% daarvan geëxporteerd. Duizenden families (veel boeren in België en Duitsland plegen al zelfmoord omdat ze de ellende omtrent al die regelgevingen omtrent de landbouw niet meer kunnen opbrengen!) zijn voor hun inkomen afhankelijk van deze industrie en miljoenen mensen zijn hier afhankelijk voor hun hun dagelijkse calorieën.
  Het is toch niet zo dat het vlees wordt weggegooid? Voor GroenLinks telt het allemaal niet mee en gaat het enkel om hoeveel microgram uitstoot van een of ander molecuul wordt uitgestoten in Nederland. Dat de rest van de wereld daar gewoon aan meedoet maakt voor hen niets uit.
  En als er dadelijk inderdaad te weinig koeien zijn: moeten soms duizenden menselijk gelukszoekers hun plaats innemen opdat Nederland nog voller wordt? Zonder de koe (die afstamt van het oerrund) hadden talloze beschavingen en maatschappijen zelfs niet eens bestaan!
  Een betere aanpassing van de titel van dit artikel is dan ook meer: GroenLinks spreekt: ‘Nederland heeft te veel moslims, asielzoekers, vluchtelingen, islam-terroristen linkse cultuurbarbaren, linkse EU-politici en allerlei soortgelijk ongedierte!’
  Als die hier trouwens stukken minder waren dan zo Nederland weer een waar paradijs wezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s