Het sprookje dat niet goed afliep

Screenshot_17

(Door: “bozeoudeman”)

Liegen, bedriegen, zaken omdraaien, negeren, zo doen de nieuwe nazi’s dat. Eerst heette de invasiemacht te bestaan uit zielige “vluchtelingen”, waarvan er hooguit 500.000 tijdelijk naar Europa zouden komen. Ja, dat moest kunnen, dacht vrijwel iedereen. Toen bleken het er vele miljoenen te gaan worden. Zo’n kleine 60 miljoen. Vanaf dat moment heetten de leden van de invasiemacht “immigranten”. Nou ja, dat moet ook kunnen, dachten nog steeds veel brave Europeanen. 

Nu blijken het er honderden miljoenen te gaan worden, richting de miljard, en de meeste Europeanen worden met praatjes en leugens van en door de liegende Obamisten en Merkelianen in slaap gehouden, terwijl opstandige Europeanen die nadenken in de ban worden gedaan, monddood gemaakt, of echt vermoord en in ieder geval uitgescholden voor wat de Merkelianen en Obamisten zelf zijn: fascisten. De verder nog steeds slapende meute wordt zonder stoppen door moeder Angie meegesleurd richting de kliffen.

Om het door EU-idioten bedachte sprookje te laten plaatsvinden, moesten islamieten hierheen gehaald worden en integreren. Dat laatste ging niet helemaal goed, want integreren doen islamieten niet, nooit en nergens. Er werden allemaal programma’s bedacht die de Europese burgers vele tientallen, zo niet honderden miljarden kosten, maar nooit iets zouden opleveren. Behalve armoede voor die burgers, maar als fijne bijkomstigheid, toch ook niet echt te versmaden voor veel sprookjes-bedenkers zelf en of hun vriendjes, een dik belegde boterham hierdoor. Zo werd iets negatiefs voor een zichzelf verrijkende elitegroep iets positiefs.

Decennia lang ging men door met het verkondigen van sprookjes om op deze manier de langzaam wakker wordende Europeanen opnieuw in slaap te wiegen. Integratie moest! Integratie was de oplossing! Integratie zou alles gladstrijken. Wacht maar af en zie in de toekomst “hoe goed wij bezig zijn geweest”, stond een van de sprookjes-bedenkers als mantra hardop te roepen.

De islamitische invasiemacht moest zich aanpassen, maar deed dat gewoon niet. Hoe moet dan een capabel bestuur, dat in zijn hemd wordt gezet, voorkomen dat de Europese burgers zouden zien dat het voor lul stond? Simpel, net als met te hard over de snelwegen scheurende doodrijders pasten en passen ook hier onze briljante deskundige bestuurders de wetten et cetera een beetje aan. Of keren die en het probleem, en dus ook de oplossing, gewoonweg om.

Dat laatste is pas echt slim, niet sluw of achterbaks, nee briljant. En daar zijn wij nu aanbeland; de islamieten passen zich niet aan, dus moeten nu de Europeanen zich aanpassen aan die islamieten. Simpel toch, met deze op termijn omvolkingstruc is het probleem op Ruttiaanse wijze opgelost en kan ons geweldige, zeer capabele bestuur trots als een oude aap trommelen op de borst en roepen “hoe goed zij het heeft gedaan” en valt het niet als een zooitje amateurs, wat zij zijn, door de mand.

Er zijn zo geen problemen meer en alle obstinate Europeanen zitten straks in speciale Endlösung- kampen om daar te leren meegaande robotten te worden of anders te “arbeiden” op die speciale “Arbeit macht frei” manier. Dit is de manier hoe incompetentie van en door amateurs, huichelaars, bedriegers, landverraders en collaborateurs competent wordt. De meute wordt aan het handje van mama meegevoerd en iedere keer een heel klein beetje verder over de klif heen geduwd, zodat nooit uitkomt hoe incompetent incompetent kan zijn. Lang leve ons zeer capabele bestuur.

Lang leve DENK, ons gebracht door de fascisten van de PvdA, lang leve islam, ons gebracht door debielen van GroenLinks en weer die PvdA, lang leve het grote bedrog, bedacht in ook het Nederlandse Grote Kip Zonder Kop Kakelhuis, in samenwerking met huichelende socialisten, mee heulende christenen, geldgeile liberalen en vele filantropische miljardairs die zo nog meer centjes verdienen om dan alsnog grotere filantropen te worden bejubeld en bewierookt door met name namaak intellectuelen.

Dus lang leve leugens en krankzinnigheid en met zijn allen op weg naar nieuwe duistere middeleeuwen met dank aan randdebielen die denken dat zij briljante bestuurders zijn, omdat zij een titeltje hebben gehaald in de leeghoofdenfabrieken die ook wel ten onrechte hoge scholen en universiteiten worden genoemd. Whoepie! Islam rules voor vele bloedige decennia dankzij zeer capabel bestuur in met name het EU-Europa. En daarmee bleek het EU-sprookje bij aanvang al mislukt en uit.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Het sprookje dat niet goed afliep

 1. ruud beijer zegt:

  NIET vergeten ,lang leve de Nederlanders die zo van de islam en de asielparasieten houden. Ze vinden de islam geweldig .Hopelijk komt hun dochter met een moslim thuis.Dat gun ik de huichelaars en wegkijkers van harte.
  .

  Geliked door 3 people

 2. paulzwueste zegt:

  We hebben hier vrijheid van drukpers, gedachte, allemaal dezelfde vuilnisbak, gesproken woord en Je eigen mening mag ook, maar moet je natuurlijk wel voor je houden want anders is het niet meer je eigen mening maar de mening van iedereen, en dat kan natuurlijk niet.

  Je schrijft het een en ander van je af en gaat opgelucht naar bed.
  Er zit wat in…

  Like

 3. “Nieuwe duistere Middeleeuwen”, beste redactie, het ging om de “Gouden Middeleeuwen”, toen de Europese volken nog vochten voor behoud van hun katholieke geloof gebonden identiteit, cultuur en beschaving, en de aanstormende islamieten legers (1529, Wenen) en de islamieten vlootverbanden (1571, Lepanto), definitief wisten te verslaan. Doordat de volken het geloof grotendeels verloren hebben, beste redactie, is er een geestelijk vacuüm getrokken, en zijn ze vervallen in stuurloosheid en nihilisme. Dit heeft hen ontdaan van hun weerbaarheid en demografische ontplooiingskracht. De rekening die nu op ons bord ligt, beste redactie, is voor decennia lang relativisme, de abortus en de pil. De subversieve vrijmetselaar sekte (Rutte, Merkel, Macron, Michel, enz. enz.) heeft vrij spel met haar wil tot vernietiging van ieder spoor van Christelijke beschaving in NL en in Europa.

  Geliked door 4 people

  • Enkele eeuwen daarvoor, beste redactie, vanaf de 11de eeuw tot en met de 13de eeuw, zat er zoveel geloofsvuur in de hoofden en harten van de Europese Christen volken in de Gouden Middeleeuwen, van hoog tot laag, dat ze erop uit trokken, om de Christenen in Palestina, het Heilig Land en Jeruzalem, te bevrijden van de islamitische veroveraars en tirannen heersers. Nakomelingen van de Kruisvaarders van toen, wonen in Libanon, Palestina, en in de overige Christelijke enclaves in het enorme gebied tussen Suez en de Euphraat. Nu lijken de rollen omgedraaid, met de massa immigratie van nooit inpasbare islamieten, het moderne massa vernietiging wapen van de vrijmetselarij tegen de Christenheid. Want daar draait het om.

   Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Trump en Poetin gaan de stallen uitmesten.

  Geliked door 1 persoon

 5. dj zegt:

  de zwakte van islam , en hoe islam bestreden zou moeten worden is de A religieuze natuur van islam getoond door het gedrag van mohhamed, dit staat in schril contrast met dat van Jezus, Boeddha of Mahavira of nog anderen ; kortom mohhamed was een valse profeet , een leugenaar iemand bezeten door een demoon, vertel/ schrijf dit aan moslims , ze zullen aanvankelijk misschien een domme reactie geven, maar het zal hun geloof ontwrichten op basis van WAARHEID, de WAARHEID zal islam kunnen vernietigen, als moslims eenmaal gaan nadenken over hun eigen geloof, met de vergelijking met heiligen (eerdergenoemde) in hun achterhoofd, zal een moslim van gemiddelde intelligentie de islam als een leugen en onbetrouwbaar gaan zien, kortom kennis van religie, zal de islam kunnen vernietigen

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   @dj U vertelt dat je een moslim door een gesprek op geschreven woord moet overtuigen en dat hij dan beseft wat de waarheid is. Uw argumenten tellen voor een moslim niet want de waarheid is zijn waarheid en als U zijn waarheid niet aanneemt dan gaat U er letterlijk aan.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Moslims zijn vanaf hun geboorte afgericht om niet na te denken maar alleen te gehoorzamen aan de imam in de moskee. Een moslim kan dus nooit enig verstand ontwikkelen en blijft dus steken in de rudimentaire fase van geestelijke ontwikkeling. Het is zelfs een doodzonde als een moslim de koran bespreekt met een andere moslim. Hij mag alleen vragen stellen over de koran aan imam. En verder doen wat er gezegd wordt.

   Geliked door 1 persoon

  • ruud 2 zegt:

   Door de vele eeuwen van inteelt bij de moslims zijn er zoveel afsplitsingen dat ze eens ten onder gaan aan hun eigen moordzucht.

   Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Intergratie is een leugen om het volk zoet te houden en in slaap te sussen.het woord integratie wordt ook gebruikt door de satanische elite om de “soldaten van allah” op volle oorlogsterkte te krijgen om de europeanen af te slachten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Qvic zegt:

  Het is inderdaad diep triest hoe er nu gesteld wordt wat die randdebielen bedoelen met het algemene bestuur. Werkelijk als kippen zonder koppen regeren zij en ieder die daar kritische opmerkingen bij plaatst, wordt weggezet als een fascist c.q. racist. Hun kanker gezwel heeft alle lagen van de bevolking en in alle branches al aangetast. Het land is niet meer te redden, het heeft al de fundamenten aangetast. En voor die labiele is het nog steeds niet genoeg en gaan nog verder om werkelijk alles af te breken en te verzieken en haat te zaaien.

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  boze oudeman. U bent weer geweldig.

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Las ik net op Xandernieuws
  Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren van links. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals Himpenmacher is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  In Engeland wordt een onderzoek gestart onder de jonge soldaten die met Tommy Robinson op de foto gingen.

  Dit gebeurde op een parkeerplaats langs de auto-route en de soldaten applaudiseerden en scandeerden zijn naam.
  EEN WOORDVOERDER VAN HET LEGER REAGEERDE:
  “De ideologie van extreem Rechts is totaal in strijd met de waarde en ethiel van de strijdkrachten”.

  Sky News

  Like

 11. Lot zegt:

  Wat een jonge jongens zeg. Hebben ze in engeland dienstplicht? En wat sneu als die groep om zou komen ook voor de meisjes.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Ik had Rutte bijna niet herkend op die foto Ik miste zijn gulle lach….of was het Tettermans ouderdom maakt de mens niet altijd mooier !

  Like

 13. boorzalf zegt:

  De zwarte dood oftewel de islampest kruipt dieper en dieper Europa in.

  Geliked door 1 persoon

 14. Elisah zegt:

  “Integratieonwillige rechts-extremisten/nazi’s” (dus iedereen die enige kritiek heeft) moeten worden ondergebracht in “gecentraliseerde accomodaties/concentratiekampen”…..

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Wederom slaat U de spijker op de kop “bozeoudeman”, Chapeau !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s