Vier redenen om je te verheugen over de benoeming van Kavanaugh

Screenshot_15

Brett Kavanaugh legt de eed af als rechter voor het Amerikaans Hooggerechtshof.

(Door: Drieu Godefridi)

Vanuit Europa bekeken mag de heibel rond de benoeming van een opperrechter in de VS dan een surrealistische aanblik geboden hebben, toch is het een niet te onderschatten gebeurtenis met een in strikte zin historische draagwijdte. Ziehier waarom:

Het recht wint het van de straat

Bij elk van de etappes in de benoemingsprocedure van rechter Kavanaugh zijn linkse en extreemlinkse activisten aan het licht getreden en hebben ze gepoogd de grondwettelijke procedures te beïnvloeden, op te houden of zelfs te stoppen. Zo zagen we al bij de eerste parlementaire verhoren van rechter Kavanaugh tientallen activisten aan het schreeuwen gaan, met als bedoeling niet enkel de debatten te onderbreken, maar de procedure zelf. Tijdens de verhoren in de parlementscommissie, naar aanleiding van de beschuldigingen aan het adres van de rechter, drongen er honderden activisten door in de Congresgangen, die tegen de Republikeinse senatoren vaak agressief en dreigend tekeergingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, democratie, demoniseren, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vier redenen om je te verheugen over de benoeming van Kavanaugh

 1. Petra DeBoer zegt:

  Kavanaugh is geen opperrechter maar één van de 9 hoogste rechters van het Amerikaans hooggerechtshof en inderdaad zal deze benoeming ook gevolgen hebben voor Europa, lees de EU, maar eigenlijk wereldwijd. De deep state kan zo gemakkelijker opgerold worden.

  Het probleem is nu nog Robert Mueller en als de FISA documenten worden vrijgegeven dan is ook hij weg en kan het militair tribunaal aan de slag.
  De gehele FBI en het Department of Justice is corrupt en hangt de deep state aan en dat is niet zomaar op te rollen in de bijna twee jaar tijd sinds Trump president is, maar er word hard aan gewerkt.

  Velen hebben niet door dat wat er in Amerika gebeurd ook gevolgen voor ons heeft maar gelukkig gaan ook wat dat betreft “oogjes” open. De Democraten zijn socialisten en een zusterpartij van de PvdA, SPD e.d. Maar ook de CSU van Merkel is onderdeel van de deep state.

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Extreem links.Nazi,s (socialisten) facisten (afa) terroristen (afa) wan gewed komt altijd van links.Racisten (anti blank) geestelijk gestoord en suicidaal.En niet te vergeten landverraders.

  Liked by 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Correctie:want geweld.

  Like

 4. Dat zou de wereld om zijn as doen tollen, want Deep State is een verborgen monster die tussendoor zijn macht laat zien. dus hoog tijd dat dit heel goed wordt aangepakt. Trump pak die kans en zet door.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s