VN-migratieakkoord wil kritiek op immigratie bestraffen

Screenshot_14

(Door: Marcus Franz – Vertaling: E.J. Bron)

Het zogenaamde VN-migratieakkoord dient begin december in Marokko door de VN-leden ondertekend te worden. Het akkoord is een opeenhoping van frasen, waarin de menselijkheid, het humanisme en de verantwoordelijkheid van de VN worden bezworen. Het document bevat echter niet alleen mooie woorden, maar ook explosieve formuleringen, die de soevereiniteit van de naties en de rechten van de desbetreffende autochtone burgers bedreigen en beperken.

philosophia perennis

Vlucht, legale en illegale migratie dienen met het akkoord de facto op hetzelfde niveau geplaatst en het fenomeen migratie op zich tot de moderne icoon van de “menselijkheid” gemaakt te worden. De gevolgen zullen dramatisch zijn.

Wij de plichten, de anderen de rechten

De hele westelijke wereld is de geadresseerde van het akkoord. De ontwikkelde landen dienen een omvattende verantwoordelijkheid op zich te nemen, die tegelijkertijd een kneveling van de regeringen vormt, omdat zij a priori duidelijke rechten, maar geen echte plichten aan de grensoverschrijders geeft.

Nauwelijks in het land van bestemming aangekomen, dient de migrant in elk opzicht minstens gelijkgesteld te worden met de autochtoon. Er zullen weliswaar grenscontroles mogen plaatsvinden, maar deze zijn tandeloos en hebben eigenlijk geen zin, want in principe zijn volgens deze declaratie alle migranten namelijk geen illegale immigranten meer, maar vooral mensen die het waard zijn om speciaal beschermd te worden, die in het land van bestemming speciale aandacht en verzorging behoeven.

Kritiek wordt de facto verboden

In het akkoord wordt er logischerwijs toe opgeroepen dat de mediale berichtgeving over de migratie positief vormgegeven moet worden. Je kunt tussen de regels van de declaratie doorlezen dat kritiek op de massa-immigratie ongenuanceerd als discriminatie of zelfs als hetze beschouwd zal worden.

Zodoende wordt de vrijheid van meningsuiting van de burgers in de doellanden al van tevoren beperkt, want met de verificatie van het akkoord onderwerpen de ondertekenaars zich aan deze regels. Dat impliceert dat kritische stemmen onvermijdelijk het gevaar lopen hiervan de juridische gevolgen te moeten dragen.

Wie zal ondertekenen?

Voor de migranten van alle categorieën vormt het akkoord een soort van vrijbrief, dat hen uitgebreide rechten, een volledige verzorging en financiële schenkingen garandeert. Wat deze overeenkomst in duidelijke taal voor de doellanden zal betekenen, kan iedere denkende burger zelf bedenken.

Eén ding moet men echter weten: de VS, Hongarije en Australië hebben hun instemming al geweigerd, omdat het akkoord de nationale veiligheid bedreigt (aldus het statement van de VS).

Oostenrijk en Denemarken hebben zich voorlopig verbaal gedistantieerd, maar (nog?) geen duidelijk nee laten horen. Het zich nog altijd in humanitaire waanzin bevindende Duitsland zal natuurlijk ondertekenen. De definitieve beslissing hoe Oostenrijk zich in december bij de ondertekening van het akkoord in Marrakesh zal gedragen, ligt nu bij minister van Buitenlandse Zaken, Karin Kneissl, en minister-president Sebastian Kurz.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Marcus Franz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VN-migratieakkoord wil kritiek op immigratie bestraffen

 1. Ruud zegt:

  Vrijheid van meningsuiting sterft hier dus een stille dood. EUSR-methoden worden een feit.
  Nu nog een geheime dienst met volmacht tot liquidaties en we kunnen weer van voorafaan beginnen. Het zij zo!

  Like

 2. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/2659064/schokkend-beeld-uit-frankrijk-het-is-oorlog

  Schokkend beeld uit Frankrijk: ‘Het is oorlog’ Video!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Die oorlog tegen de europeese bevolking is al jaren aan de gang.In 1975 zijn de europeanen verraden door de raad van europa aan de islam,resolutie van straatsburg.Wij worden al jaren vergiftigd d.mv. cemtrails,e-stoffen in voedsel,fluor in kraanwater,giftige metalen in vaccinaties,schadelijke medicijnen,vandaar dat wij een kankerepidemie hebben.30 tot 35 jaar geleden hadden 1 op de 100 mensen kanker nu 1 op de 3.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Resistance is futile, verzet is zinloos…
   Dus wen er maar aan?

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Uitereaard zal NL wel tekenen en Macron in Fr ook.
  Zouden ze ook voor de gevolgen voor de gewone NL/EU-er hebben nagedacht ?
  Door deze nieuwe “Europeanen” zal het in de treinen ook veel LEVENDIGER worden.
  Dit is dan wel bij de Franse SNCF, maar bij de NS zal ’t niet anders worden.
  Geschillen worden met de VUIST opgelost en de politici maar kwaken “we moeten in gesprek blijven !”…..
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/F9wnZ3IERZEqW852KQ8s.mp4?_=1

  De kinderen moeten maar ergens anders heen, naar opa of oma of gewoon thuis blijven.
  Centre des Vacances gaat nu de Asieligerts herbergen
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/uFuroejSezMVWErDhH0B.mp4?_=1

  Ook ’t nieuwe winkelen zal nog meer zijn intrede doen en vooral de ouderen zullen er van profiteren…….
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/STtn7lTr0yfhdrCmybc1.mp4?_=1

  Like

 5. Dat dictaat zal weliswaar door ambassadeurs worden ondertekend, maar dat wil niets zeggen over de rechtskracht. De parlementen dienen verdragen te ratificeren. Qua tijd as, lukt dat waarschijnlijk niet meer in NL, noch elders, gezien de komende verkiezingen hier, en de procedure vertragingen elders.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Mortimer en Blake in dienst van de mondialistische Propaganda.


  Laatste 3 plaatjes:
  1) Ik hoop dat je gelijk hebt, Rajesh.
  Sommigen zeggen dat vreemdelingen worden Uitgebuit en dat ze worden tegengehouden om naar hun land terug te gaan !
  Kom op moeder, dat zijn maar geruchten.

  2 ) Kijk maar! Het staat hier zwart op wit.
  Artikel 13 Paragraaf 2 van de Universele /Rechten van de mens voorziet erin dat een ieder die zijn land verlaat ook het recht heeft er terug te keren als hij dat wil!
  Niemand kan ons tegenhouden.

  3) Zal captain Blake erin slagen om de rechten van de migranten te behouden en de POPULISTEN in zijn land te kalmeren ?
  Zouden Rajesh en zijn gezin in Engeland het land van Hoop vinden zoals zij zich voorstelden
  U zult ’t zelf ook best wel weten, beste lezers door vandaag ’n krant open te slaan.
  * * *
  Op eerdere plaatjes gaat Captain Blake tekeer tegen de populistische organisaties die de bevolking tegen de “nieuwelingen” opjutten.
  Die zal hij wel even aanpakken.
  GOEDE LECTUUR VOOR DE OPGROEIENDE JEUGD………..

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Zonder dat wij het in de gaten kregen, is de VN een soort parasiterende nest geworden waarin Derde Wereld landen (vooral islamitisch) voor het zeggen hebben. Al wordt de hele ‘toko’ hoofdzakelijk met westers geld gefinancierd, hebben shit-landen de hoogste toon op hen zang. Zij worden ondersteund door landen als China en Rusland die zelf niet van plan zijn zelfs een regel van de zgn. VN besluiten na te leven. Zij schijten op mensenrechten, zij schijten op democratie zij schijten op klimaataccordeon en ze schijten op alles wat de wereld een betere plaats kan maken. Zij zitten bij de VN uitsluitend om hen eigen agenda door te laten rollen. Maar er is nog een speler op de bühne van het globale theater: de NWO. De goden van Wall Street en andere super multi-billioners staan als een blok achter de immigratiewet. De non-stop super tsunami van Derde Wereld analfabeten (90%) die het Westerse wereld zal overspoelen, zorgt ervoor dat de Kalergi-Plan een tornado boost krijgt. Vele miljoenen van hongerige jonge – en minder jonge – kerels met gekleurde kloten en laag tot zeer laag IQ, die Europa zullen overspoelen, zijn een garantie voor pijl snelle verandering in de Europese demografie. Men hoeft de autochtone Europeanen niet naar Sobibor of Auschwitz te sturen om ze te verdelgen. Daar zal de tsunami van “vluchtelingen” en “migranten” er voor zorgen. Massa verkrachtingen en ontvoeringen van vrouwen zullen ervoor zorgen dat miljoenen hybride Kalergistische Europeanen zouden worden geboren. Voor de Bilderberg goden betekent dat: design loonslaven met een intelligentie van een Moccro en misschien met de accuratesse van een Duitser en vaardigheid van een Fransman of een Nederlander. Zij zouden op het project verder werken. Ook raspaarden of honden zijn niet in een dag gefokt.

  Geliked door 2 people

 8. Elena zegt:

  Je zou toch een volslagen imbeciel zijn om dat stuk gore landverraders vod te ondertekenen.

  Hoogste tijd voor opstand in gans Europa tegen de dictatuur te Brussel.

  Geliked door 2 people

 9. ronjaspers zegt:

  De verenigde NAZI,S.Die levensgevaarlijke club aangestuurd door de satanische elite willen 90 % van de weredbevolking uitroeien.Kijk op youtube agenda 21.

  Geliked door 2 people

 10. Bob Fleumer zegt:

  Als de Nederlandse regering dit dictaat wil tekenen moet de regering worden afgezet een andere oplossing is er niet. En wij moeten van te voren weten wat de Nederlandse regering van plan is.

  Geliked door 2 people

 11. fleckie zegt:

  Laten de ‘BLANKEN ‘ zich weer door gekleurden, (uitgekookten)’ weer ‘om de tuin leiden?. Als men dit leest, allemaal, dan is het een teken dat de …’witten’ …niet opgewassen zijn tegen die uiterst geraffineerde ‘getinten’,!!!…( ZUM. KOTZEN)

  Geliked door 1 persoon

 12. Mary zegt:

  De VN is een heel duister clubje, diegene die dit ondertekenen ook.

  Geliked door 2 people

 13. Smerige VN Verdragen die door Brussel Eu wetgeving zal worden opgevolgd en uitgevoerd.

  Like

 14. Bart zegt:

  Hier vindt de concept-verdragstekst:

  Klik om toegang te krijgen tot 180713_agreed_outcome_global_compact_for_migration.pdf

  De VN-lidstaten komen pas a.s. 10/11 december 2018 te Marrakesh, Marokko, bijeen om hun standpunten hierover uit te wisselen en uit te onderhandelen. Er zijn dus nog twee maanden te gaan om hier een hoop verbaal kabaal over te maken, binnen en buiten de nationale parlementen. De USA heeft zich inderdaad al op 3 december 2017 openlijk gedistancieerd van dit Canadese verdragsvoorstel. Canada heeft gemakkelijk praten, overland en overzee bijkans onbereikbaar ver afgelegen van alle bronnen van stromen van massa-migratie, zoals het Midden-Oosten en Subsahara-Afrika. Dit concept VN-verdrag zal echt niet gauw en gemakkelijk door een meerderheid van de lidstaten ondertekent worden.

  Like

 15. Lot zegt:

  De VN (die ALLEEN bestaat uit islamitische landen) die besluiten al tientallen jaren voor voorschriften en veroordelingen! voor ISRAEL. Dat zijn NIET de westerse landen die dat doen.
  Het zou dan ook niet als een verrassing moeten komen, hoe het er daar bijstaat bij de VN.

  Geliked door 2 people

 16. Republikein zegt:

  Nooit meer oorlog?

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Natuurlijk komt er oorlog. De mensheid heeft nog nooit zonder oorlog gezeten. Het recht is altijd het recht van de sterkste. Dat is in de dierenwereld zo en bij de mensen niet anders, Hoedt u voor zogenaamde pacifisten want zij hebben een dubbele agenda.

   Geliked door 2 people

 17. Judge zegt:

  Hoelang kunnen/zullen wij de verdragen nog verdragen?

  Geliked door 1 persoon

 18. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Voor Nederland wordt het verdrag ondertekend door staatssecretaris Mark Harbers.
  Natuurlijk op bevel van Rutte. En moge de hemel ons dan bijstaan!

  Like

 19. Pingback: VN-migratieakkoord wil kritiek op immigratie bestraffen! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s